Azizin para yollama görüntüleri bile çıktı taraftarı yüzsüzce hala savunuyor bizim yöneticinin tek 1 tapesi bile çıkmadı bizimkiler adama yaptı gözüyle bakıyor.
Yahu adamın tapesi var mı?YOK.
Maçı hepimiz bi tarafımızdan ter akıtarak izledik şike yaptı denilen oyuncu 1 gol 1 assitle oynadı penaltılarda zorla kazandık.
Tayfurun gevezeliğinden başka ne gördünüz ortada ?
Bugün Bilic bir geveze konuşma yaparsa sorumlusu Fikret Orman mıdır?
Elmayla armutu karıştırmayalım.
Deniz yanlış anlamanı istemem ama nerede bu görüntüler ?
Aziz Yıldırım'ın para gönderdiği yada Emenikenin para saydığı görüntüler..
Bu olayın arkasındaki şeyleri konuşsak olay olur aslında. Sırf Fenerbahçe olduğu için bu şikede yapılan üsülsuzlukları kimse görmedi. Usulsüzlük bile ağır, olmayan şeyleri varmış gibi gösterme aslında..
Ben böylesine büyük olayların hep arkasına bakarım..
Bu şike sürecinde tek bir kulüp sıyrılmıştır Oda Galatasaraydır.. Galatasrayın şike söylentileri öncesi durumu ile şimdikşi duruma bakarsak çok net belli olur..
Fenerbahçe taraftarı dik durdu çünkü oyunun ne olduğunu kimse kusura bakmasın gördüler..
Bizide araya sıkıştırdılar çünkü Sadece Fener gitseydi kasıtlı olduğu belli olacaktı..Serdal Bilgili yada Tayfurun hiç suçu yokken bu lekelere maruz kaldılar malesef..
Ben şikeye o günde inanmadım bugün halen inanmıyorum. İsteyen istediğini desin, benim o sene izlediğim maçlar bana da yeter, mantıklı düşünen her adama yeter..