2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4539272 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 00:08:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
tamam onları gönder ondan sonra kulübeye 7 yerli oyuncu say en az dört tanede dışarıya rotasyon oyuncusu lazım bulun bunlardan daha iyi yerli gönderin bu gün serbest bırak almak için renkliler birbirini yer

İsmail için yemezler Necmi abi  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı İrfan

Gayet mantıklı bence de Ersan 3 değil sadece ona katılmam 2 olur anca :)

11 kişilik kadroda 5 tane 5 yıldızlık oyuncu olmalı oyun kontrolü hep bizde kalması için.

1 Kaleci , 1 stoper , 2 ortasaha , 1 forvet. Merkezler yani.

Bizde kaleci stoper ve 1 ortasaha açığı var  :)

5 tane Ba kalitesinde adam çok zor be kardeşim. Belki 7-8 sene sonra olur o da böyle 6-7 kupalı bi 7-8 sene diye düşünüyorum.
Yıllık ücretleri, bonservisleri filan düşünürsek şu an için çok zor olacağını zannedersem görürüz. :)
Ama 4'lük bizi çok iyi yerlere getirir. Tolgay ve Gökhan bize o 4 hatta 4.5 seviyesini verir diye düşünüyorum.
Stopere böyle taş gibi bir adam lazım ki Bilic'te bağrıyo 2 dönemdir bu konuda... Kaleyi Tolga veya bir tık üzeri de olur bana :)
Ben bir de bomba kadro atayım ortaya  :sevinc

Tolga-Maxi,Vlaar,Milo,Motta-Tolgay,Atiba,Sosa,Gökhan,Olcay-Ba
We are Electric..!

Çevrimdışı Tolga

tamam onları gönder ondan sonra kulübeye 7 yerli oyuncu say en az dört tanede dışarıya rotasyon oyuncusu lazım bulun bunlardan daha iyi yerli gönderin bu gün serbest bırak almak için renkliler birbirini yer
Necmi abi kusura bakma Oğuzhan tamam da İsmail ile Pektemek'i almazlar  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Dogan

Badem bıyıklı gelecek sezon sol bek icin çalışmalar başladı demişti sag bek ve stoperde alinacagina göre 3 tane garanti forvete bi tane alsalar 4 transfer olcak diye düşünüyorum
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 00:15:18 Dogan ]

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 00:10:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim de gözümdeki şu ama olmayacak bile bile.

Tolga

Mayke Kaboul Pedro Motta

Sissoko Veli

Töre Sosa Olcay

Ba

3 transfer sadece. Direk şampiyonlar ligi takımı oluruz.

Ama  maliyeti 30 milyon euro. O da imkansız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 00:11:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Badem bıyıklı gelecek sezon sol bek icin çalışmalar başladı demişti sag bek ve stoperde alinacagina göre 3 tane garanti forvete bi tane alsalar 4 transfer olcak diye düşünüyor
forvete chelsea ile ortaya karışık bir şeyler düşünüyoruz demişti başkan ama ne kadar doğrudur bilemem. Bu şekilde bir şey yapılacağını düşünürsek bu adamlar Mitrovic,Khouma Babacar gibi oyuncular olur.

Çevrimdışı Tolga

Benim de gözümdeki şu ama olmayacak bile bile.

Tolga

Mayke Kaboul Pedro Motta

Sissoko Veli

Töre Sosa Olcay

Ba

3 transfer sadece. Direk şampiyonlar ligi takımı oluruz.

Ama  maliyeti 30 milyon euro. O da imkansız.
Özellikle bu ikisi gelse müthiş takım oluruz da işte :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı İrfan

Bizim ileri uç transferleri minimum 2-3 dönem bitmiştir bence bundan sonra defansa abanmamız lazım. Kalite katmamız lazım.
We are Electric..!

Çevrimdışı ramayan

abi pektemeğin yerine ömer şişmanoğlu, ismailin yerine ümit karaalı, oğuzhanın yerinede seni koysalar razıyım. hele oğuzhanın bu halleri deli ediyo insanı..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 00:12:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Badem bıyıklı gelecek sezon sol bek icin çalışmalar başladı demişti sag bek ve stoperde alinacagina göre 3 tane garanti forvete bi tane alsalar 4 transfer olcak diye düşünüyor

Sayı olabildiğince artmamalı.

Alınacak adam sayısı arttıkça eldeki bütçe bölünür kalite düşer. Biz bu hatayı tam 7 yıl yaptık Demirörenle.

2 şimdi alsınlar 2 öbür sene hiç problem değil.

15 milyon euro olursa bütçe, 4 e bölünmesin 2ye bölünsün.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 00:13:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizim ileri uç transferleri minimum 2-3 dönem bitmiştir bence bundan sonra defansa abanmamız lazım. Kalite katmamız lazım.
:claps:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gerideki kalitemizi mutlaka arttırmak zorundayız.

Maalesef vasat oyunculardan kurulu arka tarafımız burayı Ş.Ligi'nde oynayabilecek seviyeye getirmeliyiz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 00:15:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Gerideki kalitemizi mutlaka arttırmak zorundayız.

Maalesef vasat oyunculardan kurulu arka tarafımız burayı Ş.Ligi'nde oynayabilecek seviyeye getirmeliyiz.

Yaslandığımız anda yiyoruz o yüzden. Kaboul veya Dede gibi ne yapılması gerektiğini bilen adam lazım.

Sağ bek ve stoper böyle olursa Pedro ve sol bek de uyum sağlar . En az ikisi top class olmazsa çok zor ama işte.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

forvete chelsea ile ortaya karışık bir şeyler düşünüyoruz demişti başkan ama ne kadar doğrudur bilemem. Bu şekilde bir şey yapılacağını düşünürsek bu adamlar Mitrovic,Khouma Babacar gibi oyuncular olur.
bu sezon alip Leicester a kiraladıkları kramaric di galba onu kiralasınlar bize 1 sene işte  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Yaslandığımız anda yiyoruz o yüzden. Kaboul veya Dede gibi ne yapılması gerektiğini bilen adam lazım.

Sağ bek ve stoper böyle olursa Pedro ve sol bek de uyum sağlar . En az ikisi top class olmazsa çok zor ama işte.
Sağ bek ve stoper transferleri üst seviyede olmalı.

Geldiklerinde direk kalitelerini göstermeliler.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 00:16:57
  • Beşiktaş / Bodrum
bu sezon alip Leicester a kiraladıkları kramaric di galba onu kiralasınlar bize 1 sene işte  :biggrinking:

Çok iyi oyuncudur ama Leciester kendi aldı onu Chelsea almadı hiç :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

Stoper icin christopher  samba nasil gider acaba bu sene 5 golü 1 asisti var pektemekten daha iii :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2015, 00:17:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Sağ bek ve stoper transferleri üst seviyede olmalı.

Geldiklerinde direk kalitelerini göstermeliler.

Aslında niyet var belli bu iyi haber.

Kaboul ve Maxi ile ilgilenildi devre arası fiyatlar uçtu olmadı.

Ama ikisi de şimdiden bağlanabilir yaz için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

O da sağlam topçu o da olur ama onun bonservisi leicesterda gözüküyor.  :alala:

http://www.transfermarkt.com.tr/andrej-kramaric/profil/spieler/46580