2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4545821 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

ornek verdiğiniz civar adamların hepsi takımlarında sampiyonluk almıs buragı selcugu semihi egemeni kesimalı dahasıda,, ben simdi bu cocuklara zam yapıyorum artı mali durumumu duzeltmemişim bırakın bu işleri  :steamed: :steamed:

en buyuk komplo teorisini ortaya atıyorum
acaba bizimkiler bu borclardan dolayı yabancımı alamıyacak acaba?:))
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 17:20:05 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ozan E.

ben o zaman da karşıydım. Ersan'a Necip'e Pektemek'e verilen paralar bu kulüpte işlerin doğru gitmediğini gösterir.
Yonetimde gorev alanlar karar veriyor. Bir tarafa bakarak bunu soylemek mumkun. Ona bakarsan Sosa gibi Gokhan tore gibi oyunculari da bu fiyatlara oynatamazsin. Bu da iyi tarafi gibi gozukuyor. Ben yonetimi 2015-2016 sezonunda degerlendirmenin daha dogru oldugu dusuncesindeyim. Sozlesme uzatirken su da dusunulmeli bu adami alsak bonservisine ne kadar verecegiz? Cunku bosa cikacak adam baska turlu. Yilliklari biraz daha arttirip takimda kalmasini sagliyorsun bundan dogal ne var

Çevrimdışı blackeagle35

Ersan'ın ücretini uygun bulmuyorum..Ersan,Pektemek bu adamlarla takım seviye falan atlamaz..Hatta başka oyuncular da var ama neyse..Ersan'a bu parayı veriyorsan ilk 11'e koyacaksın ya da planın bu demektir..O zaman hemen hemen stoper rotasyonunda tamam demektir,bu rotasyon kesinlikle yetersiz bir rotasyondur..Özellikle hedef Şampiyonlar Ligi ise..Yabancı-Yerli ayrımının azaldığı bir dönemde Pedro'ya 500 bin avro verip Ersan'a 3 katını vermek akıl karı değil kimse kusura bakmasın..Veli'nin neredeyse Sosa'dan fazla alması çok saçma..Cenk'in yerine umut vaadeden kaleci alınamaz mıydı??Erkan Zengin'e verilen parayı çok fazla bulup,ki öyle,bu oyunculara verilen parayı normal sayamayız..Hele ki değişecek kuralla birlikte..

Çevrimdışı acan07

sosa , olcay , veli , demba ba  , töre dışındaki oyuncuların en babası bile yıllık max 1 milyon  a oynaması lazım .

Çevrimdışı Ozan E.

Ersan'ın ücretini uygun bulmuyorum..Ersan,Pektemek bu adamlarla takım seviye falan atlamaz..Hatta başka oyuncular da var ama neyse..Ersan'a bu parayı veriyorsan ilk 11'e koyacaksın ya da planın bu demektir..O zaman hemen hemen stoper rotasyonunda tamam demektir,bu rotasyon kesinlikle yetersiz bir rotasyondur..Özellikle hedef Şampiyonlar Ligi ise..Yabancı-Yerli ayrımının azaldığı bir dönemde Pedro'ya 500 bin avro verip Ersan'a 3 katını vermek akıl karı değil kimse kusura bakmasın..Veli'nin neredeyse Sosa'dan fazla alması çok saçma..Cenk'in yerine umut vaadeden kaleci alınamaz mıydı??Erkan Zengin'e verilen parayı çok fazla bulup,ki öyle,bu oyunculara verilen parayı normal sayamayız..Hele ki değişecek kuralla birlikte..
Ersan feda sezonunda 1.2 mil euroluk senelik ucretini 750 bine dusurmeyi kabul etti. Pedro da yatirim icin alindi senelik 2 mi vermemiz gerekir?

Çevrimiçi Samet Ç

Yonetimde gorev alanlar karar veriyor. Bir tarafa bakarak bunu soylemek mumkun. Ona bakarsan Sosa gibi Gokhan tore gibi oyunculari da bu fiyatlara oynatamazsin. Bu da iyi tarafi gibi gozukuyor. Ben yonetimi 2015-2016 sezonunda degerlendirmenin daha dogru oldugu dusuncesindeyim. Sozlesme uzatirken su da dusunulmeli bu adami alsak bonservisine ne kadar verecegiz? Cunku bosa cikacak adam baska turlu. Yilliklari biraz daha arttirip takimda kalmasini sagliyorsun bundan dogal ne var
Bana sınıf atlatacak oyuncular lazım Ersan Necip Pektemek bana sınıf atlatır mı ? Kesinlikle hayır. Bunlara vereceğin paraları genç yabancılara yatır veya alt yapıya aktar. Töre Sosa olayına gelince de normalinde bu oyunculara maksimum bu fiyatlar verilir doğru. Ama gidip te Ersan'a Necip'e Mustafa'ya böyle haketmedikleri paraları vermemelisin. Tabi yönetim bilir işini orası onlara kalmış. Canları istemiş vermişler. Benim kızdığım nokta bu adamlara böyle para veriyorlar olası başarısızlıkta para yok stad yapıyoruz zor durumdayız diye insanları kandırıyorlar bunu hala daha yapıyoruz.

Çevrimdışı cisse557

Ersan kim ki 1.4 alacak Allah aşkına  :akuma: Oyun içinde bu kadar fahiş hata yapan futbolcunun alacağı ücrete bak. Ersan'la sözleşme yenilemeseydik gideceği yer; Anadolu, alacağı ücret; gerçek ücreti olurdu.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 17:27:17 cisse557 ]

Çevrimdışı talha

Herkes Ersan'ın aldığı para konusunda hemfikir. Yanlız Ersan'dan daha iyi bir yerli alternatif de yok hatırlatırım. Zaten Atınç'a vermiyorsunuz formayı adam tecrübesiz diye. :evillol:

Seneye yabancı sınırsız tamam ama farkında olmadığınız bir bölge var ne kadar yabancın varsa o kadar da yerlin olmak zorunda. Ayrıca, herhangi bir olumsuzluktan dolayı transfer yasağı alablirsin. Ersan dursun bir kenarda kimseye zararı olmaz.

Bana kalsa Ersan'ı Atınç'tan sonra ki alternatif olarak koyarım ama maalesef yapacak birşey yok.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Ersan ile Pektemek'e verilen ücretlerden sonra kimse çıkıpta kulübün parası yok demesin.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ozan E.

Bana sınıf atlatacak oyuncular lazım Ersan Necip Pektemek bana sınıf atlatır mı ? Kesinlikle hayır. Bunlara vereceğin paraları genç yabancılara yatır veya alt yapıya aktar. Töre Sosa olayına gelince de normalinde bu oyunculara maksimum bu fiyatlar verilir doğru. Ama gidip te Ersan'a Necip'e Mustafa'ya böyle haketmedikleri paraları vermemelisin. Tabi yönetim bilir işini orası onlara kalmış. Canları istemiş vermişler. Benim kızdığım nokta bu adamlara böyle para veriyorlar olası başarısızlıkta para yok stad yapıyoruz zor durumdayız diye insanları kandırıyorlar bunu hala daha yapıyoruz.
Bazi oyuncular sinif atlatir bazilari da idare eder. Takimdaki oyuncular da kendilerini gelistirirlerse takim sinif atlar. Bir oyuncuyu almakla takim sinif atlayamaz. Bunun en guzel orneginin Atletico madrid oldugu kanaatindeyim. Bence de stad bahane edilmemeli ama ciddi bir gider kalemi. Stadlara kira oduyoruz, bilet geliri yok, stad yapiliyor bunlar kolay isler degil.

Çevrimiçi Samet Ç

Bir de bu 3 tane gereksiz adama bu paraları vereceğine basketbola yatırım yapsalar daha mantıklı bu adamlara verdiğin paralar ile hem erkek basketbolunda hem kadın basketbolunda çok sağlam kadrolar kurulur.

Çevrimdışı Karabay

Ya arkadaşlar bakın hepimiz aklı başında insanlarız.  Ersana bu dedikleriniz yakışmıyor gerçekten.  Unutmayın oda tolgay gibi daha çok paralara başka takımlara gidebilirdi. Çizgiden top çıkardığı maçları nasıl unuturuz. Feda sezonunda alacağını düşürdü unutmayın.  O bu kadar vefakerken bize bu hitaplar yakışmaz.  Üslubuma kızmayın nazım geçiyor diye böyle yazdım.

Çevrimdışı ozan062

ersan adem gulum suan stoperler arasında en cok kazanan durumuna geliyorsa  ve hala tecrübesizce hatalar yaptıgını gorup yorumluyorsak sen bu cocuga inanılmaz artısı nasıl yaparsın?? yani her acıdan sorun var...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Bazi oyuncular sinif atlatir bazilari da idare eder. Takimdaki oyuncular da kendilerini gelistirirlerse takim sinif atlar. Bir oyuncuyu almakla takim sinif atlayamaz. Bunun en guzel orneginin Atletico madrid oldugu kanaatindeyim. Bence de stad bahane edilmemeli ama ciddi bir gider kalemi. Stadlara kira oduyoruz, bilet geliri yok, stad yapiliyor bunlar kolay isler degil.
Stat konusunda katılıyorum gider fazla ama bunu basında sürekli söylemek gereksiz bu kulübün büyüklüğüne yakışmaz. Ama Ersan Pektemek Necip konusunda hala fikrim aynı değişmez.

Çevrimdışı blackeagle35

Ersan feda sezonunda 1.2 mil euroluk senelik ucretini 750 bine dusurmeyi kabul etti. Pedro da yatirim icin alindi senelik 2 mi vermemiz gerekir?
İki defa bağlarını yırttı,futbola dönüp dönemeyeceği belli değildi..Futbolcunun değerini objektif kriterler belirler,önceki ücreti değil..Ben Pedro'nun aldığı para az mı dedim yoksa Ersan ile arasındaki dengesizlikten mi bahsettim??

Çevrimdışı Ozan E.

Ya arkadaşlar bakın hepimiz aklı başında insanlarız.  Ersana bu dedikleriniz yakışmıyor gerçekten.  Unutmayın oda tolgay gibi daha çok paralara başka takımlara gidebilirdi. Çizgiden top çıkardığı maçları nasıl unuturuz. Feda sezonunda alacağını düşürdü unutmayın.  O bu kadar vefakerken bize bu hitaplar yakışmaz.  Üslubuma kızmayın nazım geçiyor diye böyle yazdım.
:ok:
kesinlikle katiliyorum

Çevrimdışı Deniz

Pektemeğe 1.4 gibi birşey verirlerse yemin ediyorum kulübü mail yağmuruna tutarım.1 milyon bile fazla ona 3 senede kaç maça çıkmış ki?

1.2 milyona avrupadan pektemeğin 3 katı iyi ve 3 katı daha az sakatlanan kaç oyuncu buluruz.ersan ve necipte büyük hata yaptılar bari şu pektemekte yapılmasın.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ozan E.

İki defa bağlarını yırttı,futbola dönüp dönemeyeceği belli değildi..Futbolcunun değerini objektif kriterler belirler,önceki ücreti değil..Ben Pedro'nun aldığı para az mı dedim yoksa Ersan ile arasındaki dengesizlikten mi bahsettim??
Ersanin kiralik geldigi zamanki maasiyla karsilastirmak daha dogru olacaktir bence. O zaman deneniyordu. Simdi de pedro o doneminde.

Çevrimiçi murat

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı eski inönü

Cenk'ten önümüzdeki 4 sene ne bekliyoruz mesela? 1. kaleci olmasını bekleyen var mı ? Ya da 1. kaleci sakatken onu aratmayacak bir 2. kaleci mi? Yoksa yıllık 900 bin euroya oynayan 3. kaleci mi ?

Çevrimdışı Dogan

Ersan ın feda sezonunda indirim yapması tamamen uyaniklikti.Adam daha sakatliktan yeni yeni çıkmıştı ve kendini pek gösterememişti.

Baktı ki indirim yapmazsa yönetim onu gönderecek e baska büyük takımda da oynaması imkansız hemen indirim yaptı.Yani o indirime aldanipta ersan cok fedakar biri diyemeyiz.Onun çıkarı coktu bu işten.

Çevrimdışı Ozan E.

Stat konusunda katılıyorum gider fazla ama bunu basında sürekli söylemek gereksiz bu kulübün büyüklüğüne yakışmaz. Ama Ersan Pektemek Necip konusunda hala fikrim aynı değişmez.
Kesinlikle surekli bu dert belirtilmemeli basina. Necip ve Ersan onemli ama Pektemek gidebilir. Hic bir zaman duzenli oynayamadi cok problem yasadi maalesef talihsiz bir futbolcu :/

Çevrimiçi Samet Ç

Ersan ın feda sezonunda indirim yapması tamamen uyaniklikti.Adam daha sakatliktan yeni yeni çıkmıştı ve kendini pek gösterememişti.

Baktı ki indirim yapmazsa yönetim onu gönderecek e baska büyük takımda da oynaması imkansız hemen indirim yaptı.Yani o indirime aldanipta ersan cok fedakar biri diyemeyiz.Onun çıkarı coktu bu işten.
:claps:

Çevrimdışı OrhanAker

Herkese merhaba öncelikle,yenilenen sözleşmeler tartışma konusu olmuş baya yalnız atladığımız bir nokta var sözleşme görüşmeleri yabancı kuralı açıklanmadan önce başlamıştı yani siz ,arkadaş sana 1.2 milyon veriyoruz diyip 1 ay sonra yabancı serbest oldu 700 e imzala diyemezsin arkadaş burda suçlu varsa TFF ve yardakçılarındadır.Yönetimin bu konuda şuçu yok denecek kadar az boş yere birbirimizi kırmaya gerek yok.Ayrıca pektemeği her ne kadar tutmasamda saha içinde takım için kendini parlaçayan birileri olacak mutlaka tekmeye kafayı sokacak...

Çevrimdışı blackeagle35

Ersanin kiralik geldigi zamanki maasiyla karsilastirmak daha dogru olacaktir bence. O zaman deneniyordu. Simdi de pedro o doneminde.
Pedro'nun maaşı normal zaten,anormal olan Ersan,Mustafa Pektemek'e verileceği söylenen maaş,Necip hatta Oğuzhan bence..