2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546925 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Volkan Başaran

100.000€ falan diyorlardı

Valla bizimkiler halen Maxi nin peşinde olmasın  :lol: :lol: :lol: :lol:

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Kemal

Valla bizimkiler halen Maxi nin peşinde olmasın  :lol: :lol: :lol: :lol:

Yok artık KAP landık  :icool:

Çevrimdışı FARUK

geldi sonunda opare lisansı

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Opare'nin lisansı da geldi. Bu akşam ki maçta bütün yeni transferler oynayabilir.

Çevrimdışı arda

BiHaberTürk Para peşin kırmızı meşin demiş hadi bakalım hayırlısı.

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/1036385-bilic-istedi-opare-yetisiyor
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Dogan

Allah aşkına biri gidip başkana milan daki Abate nin sözleşmesi bu sene bitiyo tam aradığımız adam hemen imza attıralım desin  :bawling:
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 15:05:30 Dogan ]

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Klüp bizleri takip ediyor ona göre  :evillol: yada tff denen zat  :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Tolgay'ın elindeki alçıdan ötürü oynayacağını düşünmüyorum ama Opare ve Miloseviç oynarlar bu akşam :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Tolgay'ın elindeki alçıdan ötürü oynayacağını düşünmüyorum ama Opare ve Miloseviç oynarlar bu akşam :ok:
Sırf onları görmek için heyecanla maçı bekliyorum

Çevrimdışı Tolga

Sırf onları görmek için heyecanla maçı bekliyorum
Bakalım Opare neler yapacak :)

Çevrimdışı Deniz

Bakalım Opare neler yapacak :)
Ben oparedan asist bekliyorum  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Tolgay o elindeki alçıyla maça da çıkabilirmiş.

Çevrimdışı Deniz

Belki tolgayı son 20 dk görebiliriz

Çevrimdışı Doğukan E.

Bu maç ölçü maçı değilki bence o kadar heveslenmeyelim.

Çevrimdışı Tolga

Tolgay o elindeki alçıyla maça da çıkabilirmiş.
Öyle deniyor ama ben Bilic'in riske edeceğini pek düşünmüyorum :)

Çevrimdışı Deniz

ölçü maçı değil ama sonuçta oyuncuyu görmek için bir fırsat

Çevrimdışı Tolga

En azından oyuncular hakkında daha net bilgi sahibi olmuş olacağız :)

Çevrimdışı BabaKartal

Almeida ,kubanda yarım sezon için 200 B euro alacakmış. :D :D

Çevrimdışı Deniz

fazla bile :)

Çevrimdışı arda

Haydaa o paraya 200 liradan maç başı Halı sahalara kiralardım ben onu! Menejerinde iş yok  :bandit:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi murat

çok bile.sen  milyon euroyu beğenme sonra yarım sezon için 200 bin euroya rusyanın soğuğunu çek.bu kadar aptal birinin futbolcu olması büyük tezat.bize bunu getirenler içinde geçerli.

Çevrimiçi Samet Ç

Öyle deniyor ama ben Bilic'in riske edeceğini pek düşünmüyorum :)
Ben Bilic'in Sosa ve Tolgay ile başlayacağını düşünüyorum. Ama belli olmaz tabi bu Bilic. Gider 10 numaraya Necip'i koyar. :D

Çevrimdışı BabaKartal

çok bile.sen  milyon euroyu beğenme sonra yarım sezon için 200 bin euroya rusyanın soğuğunu çek.bu kadar aptal birinin futbolcu olması büyük tezat.bize bunu getirenler içinde geçerli.
Almeida nın eski menejeri...adını anmak istemediğim kefere...Bizden kazandıklarıyla ihya oldu .
Şimdi bir Türk menejeri var ,beceremiyor bu takozu pazarlamayı .
Bize bunu ve equrilerini getiren eski yöneticilerin hepsi Beşiktaşı eleştiriyorlar .Demirören ve tayfasından kurtulduk ,iyi gelişmeler oldu ,şimdi çekemiyorlar Ormanı eleştiriyorlar durmadan.