2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548083 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Juvenin çubuklusundan yapsınlar satış rekorları kırar.Ama her zamanki gibi yarı çubuklu yarı düz yaparlarsa pek olmuyor bee..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Juvenin çubuklusundan yapsınlar satış rekorları kırar.Ama her zamanki gibi yarı çubuklu yarı düz yaparlarsa pek olmuyor bee..
bu sene çok farklı olur formalar  :eyes
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

mesela böyle yapmasınlar ön çubuklu arka düz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

yeni sezonu sızan adidas formaları varsa onlara bakmak lazım
çok farketmiyor çünkü

Çevrimdışı TØLGA

mesela böyle yapmasınlar ön çubuklu arka düz..
çubuklarıda güzel değil zaten bu formanın yaka flen hiç olmamıştı buna
çubuklu bunun gibi bişey olmalı arkası gerçi pek hoşuma gitmedide oraya yazı yazmak için böyle olmalı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

yeni sezonu sızan adidas formaları varsa onlara bakmak lazım
çok farketmiyor çünkü
adidas pek sızdırmıor :)

Çevrimdışı Türkay

Nike sızdırıyor genelde
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı FARUK

adidas pek sızdırmıor :)

chelsea sızmış ama diğerlerindende çubuklu olan yok örnek teşkil edebilecek

Çevrimdışı ALI RIZA

ticaretçi kafası var tam sende bencede aynen  :ok:
Aynen esnaf olsam BJK'lilere bedava verirdim forma  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

chelsea , hamburg, bayern, r.madrid, shalke sızmış
ama hep tek renk ve sadeleşmiş formalar

Çevrimdışı TØLGA

trabzon forumuna bakıyorumda tolgayı aldıklarını sandıklarında övüyolar alamayınca yeriyorlar komedi  :evillol:
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 06:36:37 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 09:33:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şimdiiii Gelelim Dananın Kuyruğunun Koptuğu Yere. Herkese Güzel Bir Haber İle Geldim.

Fenerbahçenin Toplam Borcu 941 Milyon TL

Burada hep saklıyorlar demiştim gerçek borçlarını nihayet döküldü.

Şimdiye kadar hep derneğin borcunu açıklamışlar sadece ama bir de AŞ Var.

Fenerbahçe’nin bugün yapılan divan toplantısında Fenerbahçe Kulübü Spor Kulübü Derneği’nin 289 milyon 32 bin 931 lira olduğu açıklandı.

Kulübün geçen günlerde borsaya yapılan bildirimde Fenerbahçe Futbol AŞ’nin uzun ve kısa vadeli toplam borcunun ise 659 milyon 787 bin 507 TL olduğu açıklanmıştı. Böylece kulübün toplam borcu 948 milyon 820 bin 438 TL oldu.

Ek Bilgi

Beşiktaş'ın toplam banka borcu 221 Milyon TL. Kısa vadeli 121 Milyon TL.

Galatasaray'ın toplam banka borcu 433 Milyon TL. Kısa vadeli 175 Milyon TL.

Diğer iki takımın da borcu Beşiktaş'tan fazladır. Herkese günaydın.

Şimdi herkes Aziz'in neden havuzu bozmaya çalıştığını anlamıştır. Aysal gibi arkasına bakmadan kaçacağı zaman da yakın merak etmeyin.

Basının ne kadar aşağılık olduğunu, bizim borçların tamamını yazdığını ama fenerin sadece dernek borçlarını yazdığını herkes herkese anlatsın gerçek borç budur.

Kaynak : http://www.radikal.com.tr/spor/fenerin_borcu_949_milyon_lira-1279454
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 10:07:17 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aykut.celenk

Uzun zamandır saklanan bir bilgi bu Aziz bunu nasıl açıklatmış  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 09:54:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Uzun zamandır saklanan bir bilgi bu Aziz bunu nasıl açıklatmış  :alala:

Büyük gazeteler haber yapamamış zaten Radikal'de çıktı haber :)

http://www.radikal.com.tr/spor/fenerin_borcu_949_milyon_lira-1279454

1 Milyon üyeyi soyma planı , havuzu dağıtma planı Aziz efendi sağlam korkmuş borçtan :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Şimdiiii Gelelim Dananın Kuyruğunun Koptuğu Yere. Herkese Güzel Bir Haber İle Geldim.

Fenerbahçe’nin bugün yapılan divan toplantısında Fenerbahçe Kulübü Spor Kulübü Derneği’nin 289 milyon 32 bin 931 lira olduğu açıklandı.

Kulübün geçen günlerde borsaya yapılan bildirimde Fenerbahçe Futbol AŞ’nin uzun ve kısa vadeli toplam borcunun ise 659 milyon 787 bin 507 TL olduğu açıklanmıştı. Böylece kulübün toplam borcu 948 milyon 820 bin 438 TL oldu.

Ek Bilgi

Şimdi herkes Aziz'in neden havuzu bozmaya çalıştığını anlamıştır. Aysal gibi arkasına bakmadan kaçacağı zaman da yakın merak etmeyin.

Basının ne kadar aşağılık olduğunu, bizim borçların tamamını yazdığını ama fenerin sadece dernek borçlarını yazdığını herkes herkese anlatsın gerçek borç budur.

@Çağri bu borclar
Peki kluplerin gelir bilgileirne de ihtiyacimiz varki onumuzdeki tablıoyu gorebilelim.
Kluplerin en buyuk gelirleri merchandise dedigimiz urun satislairndan geliyor Buradada Fener ve Gs bizim bayagi bir onumuzdeler. GS nin yillik geliri ile Fenerin bu kalemlerden yillik geliri bizim cok cok ustumuzde. Ama bu sene bzde fena sayilmayiz.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 10:07:11 ZEKI ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 10:06:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Caği bu borclar
Peki kluplerin gelir bilgileirne de ihtiyacimiz varki onumuzdeki tablıoyu gorebilelim.
Kluplerin en buyuk gelirleri merchandise dedigimiz urun satislairndan geliyor Buradada Fener ve Gs bizim bayagi bir onumuzdeler. GS nin yillik geliri ile Fenerin bu kalemlerden yillik geliri bizim cok cok ustumuzde. Ama bu sene bzde fena sayilmayiz.

Abi burada önemli olan şu. Seneye bizim gelirimiz fenerden fazla olacak borçlar ise eşit olacak.

Gs zaten batık. Bundan sonra göreceğiz neler oluyor  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Ayrıca DE Jong daha fazla ücret ister tahminim... Trabzon gibileri o parayı verir...

eger benim için diyorsan bu kelimeleri gecmis olsun zaten lazıoya gidicekmis de jong artı ben ornek veriyorum zaten sevmem onu daha baska isimlere ben evet derim ama atibayla uzatılacaksa oraya kaliteli bir oyuncu artık imkansız oldugunu ben soyluyorum o kadar...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 10:36:21
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Beyler dualarim kabul olundu galiba Andree Schurlle muhabbeti cikmaya baslamis , zaten baskan chelsea-newcastle macini neden izlemis olsun ki , dikkat dagitmak derseniz pek inanmam cunku o kalibrede adam gelmedi neyse schurlle baskn gelirse hemen arti bir formami daha alirim  :ishock: :ishock: :halay:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 10:38:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Beyler dualarim kabul olundu galiba Andree Schurlle muhabbeti cikmaya baslamis , zaten baskan chelsea-newcastle macini neden izlemis olsun ki , dikkat dagitmak derseniz pek inanmam cunku o kalibrede adam gelmedi neyse schurlle baskn gelirse hemen arti bir formami daha alirim  :ishock: :ishock: :halay:

Schurrle goes to Wolfsburg  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Forma muhabbeti yapılmış gece. Yeni sezona şu formaları baz alarak yapsalar tadından yenmez.

Çevrimdışı rubi_tobin

http://besiktaslilik.com/

Şu 1Milyon üye kampanyasının o çok dalga geçtikleri rahmetli Canaydın başkanın her Gsliden 100ero kampanyasından ne farkı var.
Kendilerince para dileniyorlar ancak kendilerine bile itiraf edemiyorlar.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı panic13

Ek Bilgi

Abi geçen ben de bunu düşünüyordum, FB nin 200 milyon tl borcu olması imkansız diye. Demek bunlar da cinlik peşindeymiş.

Yalnız bizim borçlar da bildiğim kadarı ile 600-700 milyon civarında. Ve stad yapımı için baya bi kaynak tükettik. Tribün isim hakkı satışları dışında çok hızlı nakit girişi olması zor gibi duruyor. İlk etapta 15-20 miyon EUR nakit girişi sağlamak için futbolcu satışı yapılabilir.

Bir de ligtv'nin yeni yayın ihalesi yıllık USD 200 milyon civarını geçmeyecek gibi duruyor çünkü orada da satışlar yerlerde.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ilhan mansız

bu haberin kaynağı nedir? Bunu alsınlar lig biter. Bence mükemmel bir futbolcu

Çevrimdışı ilhan mansız

Ek Bilgi

dernek ve aş borçlarını birlikte değerlendirmek lazım, en az borç yine de bizdedir, gelirleri arttırabilirsek avantaj bize geçer. Gelirlerimiz geçen yılın aynı dönemine göre %50 artarak 6 aylık 113 milyona ulaştı

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 11:30:06
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bu haberin kaynağı nedir? Bunu alsınlar lig biter. Bence mükemmel bir futbolcu
ntvspor  :bawling: :bawling: :bawling: