2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4551179 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Atiba yolcu. Necip ön libero değil.

Kaldı Veli ve Tolgay sadece :)

Bir tane hepsinin üstünde adam lazım oraya Sissoko tarzı  :tabe:
Biz gelecek sezon taktik olarak tek on liberoya donmeliyiz bence
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 13:05:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Çift ön libero ile de tek oynarız yeterki hücuma gitmeyi seven bir tane bulalım Melo tarzı
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Çift ön libero ile de tek oynarız yeterki hücuma gitmeyi seven bir tane bulalım Melo tarzı
tolgay seviyordur belki :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 13:13:23
  • Beşiktaş / Bodrum
tolgay seviyordur belki :)

Seviyor ama onun da fiziği yetercek mi bakalım Avrupa maçlarında :)

Emre Belözoğlunun daha teknik ama daha az savaşanı en oturan tanım
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

de jong zu besiktas?

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı TURKahvesi

bu arada ara transfer döneminin bitimine 3 gün kaldı
şu ana dek hiç bir Beşiktaş yöneticilerimizden transferi kapattık lafı çıkmadı en azından görmedim duymadım
bakalım bir süpriz transfer gerçekleşecek mi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 14:00:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Sağ beki yanlış yerde mi arıyoruz acaba.

Şener Özbayraklı 17 maç tamamında oynamış 5 asisti var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

sivok giderse super olacak bosuna 700.000 euro alacak

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çift ön libero Türkiye için bence büyük fazlalık. Sanki rakiplerimiz Barcelona, Real Madrid de çift ön liberoyla çıkıyoruz ki ikisi de ofansif olarak çok zayıflar. Arkadaşın dediği gibi birisi daha ofansif bir orta saha oyuncusuyla da gayet iyi sonuçlar alabiliriz ama çift ön liberoyla bu sistemi çok ileri taşıyamayız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Sağ beki yanlış yerde mi arıyoruz acaba.

Şener Özbayraklı 17 maç tamamında oynamış 5 asisti var.

orta acmayı bilmeyen bir insandan ne hayır gelir biz artık belki atletik değil ama teknik birilerini almalıyız buralara yani arkadas hep alıyoruz ama bu konuda skor uretecek hiçbir hareketi olmuyor bu beklerle stoperlerin...bunlar bana senede 8 gol destegi yapsa ne guzel olur mesela dimi ama nerdeee
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı panic13

Selam Arkadaşlar,

Türkiye'de taktiksel açıdan başarı sağlamak için iki koşul var;

1) Çok hızlı ve güçlü forvetlere sahip olmak. golcü özelliklerinden ziyade fizik önemli.
2) Orta sahayı veya orta saha ile defans çizgisi önünü kalabalık tutmak.

Bizim doğrudan orta saha karakterli 3 oyuncumuz var; Atiba, Veli ve Ozzy. Ozzy zaten uzatmalaır oynuyor. 2. yarıda katkıalmaz isek ne olur bilmem. Veli ile Atiba'da daha çok defansif karatleri oyuncular, Atiba için biraz daha pozitif olabiliriz.  Tolgay box to box karakteri ile bütük hamle oldu bizim için.

Türkiye liginde ortasahayı en az 2 orta saha özellikle adamla tutmaz isek kalıcı başarı sağlamak imkansız. Çünkü baş altı takımların TAMAMI nın tek bir taktiği var: 90 dakika ölümüne defans, kaptığın topla dümdirek ortadan yardır ve topu kanat forvete at. Geri kalan tüm taktikler, bu taktiğin çeşitliği varyasyonları. O nedenle ortayı sağlam tutmadığımız müddetçe başarılı olamazsınız.

FB bunu topal&emre, topa&alper ile aşıyor. GS ise melo&emre veya melo&selçuk. Dikkat ederseniz bu oyuncularun tamamı MC karakterli. Yeterli veya değiller o ayrı ama MC karakterliler. Mesele Trabzon'da Ersun Hoca MC eksiğini gördüğü için Tolgay'ın peşinde koştu bu kadar. Çünkü orada orta sahada oynayanları aslında çoğu AMC'den devşirme.

Kıssadan hisse, STSL özelinde 2 MC karakterli orta saha gereklilikten ziyade zorunluluktur, tek orta sha ile istikrarlı başarı sağlnaması çok zor. Eğer totosuna güvenen varsa bastırır parayı Pogma&Tolga Ciğerci ve JAvi martinez'i falan alıp orta sahayı üçler ama bu olmadığı müddetçe gerisi fantazi.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ozan062

ciddi olarak kanata salah yada jimmy dusunuldugune gore yani bunlar için hamle bile yapıldıgına gore buradaki olcay yada gokhandan seneye yol verilecek gorunumu var bana sorarsanız olcay olması cok zor ama gokhan yolcu gibi gorunuyor onumuzdeki aylarda:)) :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Son 1 transfer daha olur mu ne dersiniz :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı aykut.celenk

Şuan için trasfer yapılmasına gerek yok ama önümüzdeki yıl planlamasına alınacak kişilerin çalışılmasına şimdiden başlanmasında fayda var diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Dogan

seneye ön liberoya Song alsak ozi yi satıp Ganso yu alsak Salah ta pastanın çileği olsa Maxi yi yapistir sag beke stopere Vidic transferi kapat cok zor olmasa gerek  :evillol:

Çevrimdışı panic13

seneye ön liberoya Song alsak ozi yi satıp Ganso yu alsak Salah ta pastanın çileği olsa Maxi yi yapistir sag beke stopere Vidic transferi kapat cok zor olmasa gerek  :evillol:

Abi ben FM de bile bu kadar hamle yapamıyorum. Vallahi okurken bile beynim yandı :D

Gelir inşallah, gelsinler tabii :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı TØLGA

Gökhan töreye satanı bende satarım söyliyim en az 1 sene şampiyonlar liginde oynasın bizle simdi 6 veriyorlarsa misal 12 verirler
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

ciddi olarak kanata salah yada jimmy dusunuldugune gore yani bunlar için hamle bile yapıldıgına gore buradaki olcay yada gokhandan seneye yol verilecek gorunumu var bana sorarsanız olcay olması cok zor ama gokhan yolcu gibi gorunuyor onumuzdeki aylarda:)) :ok:
abi salah hayal yaaa unutun ona gökhanada teklif var deniyor en az 1sene daha durmalı bizle
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anil

Bence kadro tam olarak Klopp un 4-2-3-1 ine döndü.Tolgay eğer iyi bir performans gösterirse müthiş şeyler olur. İlkay-Bender / Veli-Tolgay Reus-Götze-Blasszczkowski/Töre-Sosa-Kerim Lewandowski/Demba Ba arada tabiki kalite farkı var ama burasıda Alman ligi değil sonuçta.Net fikrim son 10 yılın en iyi Beşiktaş kadrosu budur.Sağ ve Sol beke de seneye düzgün takviyelerle efsane oluruz.

Çevrimdışı Dogan

Abi ben FM de bile bu kadar hamle yapamıyorum. Vallahi okurken bile beynim yandı :D

Gelir inşallah, gelsinler tabii :D
:lol: :lol: Baktığın zaman zor gibi duruyo ama song u 6 ya felan alir bizim baskan saglam pazarlik yapar  :D ganso yu 7 ye alsa salah 1 yil kiralik maxi bedava vidic 2 ye etti sana 15 vodafone arenaya 15 m cok mu sence bu adamlar damga vurur lige hayal ama gercek olabilir abi  :icool:

Çevrimdışı Tolga

Gökhan'ı ne çabuk gözden çıkartıyorsunuz şaşırıyorum valla :)

Diyoruz ki Ş.Ligi'nde başarılı olmamız lazım ama bu takım en önemli parçalarından birini hemen göndermeye kalkıyorsunuz.

Gökhan en aşağı 2 sene daha bu takımda olmalı.

Herkes yabancı kuralını düşünerek gidebilir diyor da kimse şunu unutmasın bu ülkede herşey günübirlik olduğu için 2 sene sonra pat diye eski yabancı kuralına döndük derlerse Gökhan gibi yerli bir kanat oyuncusunu nasıl kaybettik diye üzülürsünüz o zaman :)

Çevrimdışı Kemal

Diyoruz ki Ş.Ligi'nde başarılı olmamız lazım ama bu takım en önemli parçalarından birini hemen göndermeye kalkıyorsunuz.

Herkes yabancı kuralını düşünerek gidebilir diyor da kimse şunu unutmasın bu ülkede herşey günübirlik olduğu için 2 sene sonra pat diye eski yabancı kuralına döndük derlerse Gökhan gibi yerli bir kanat oyuncusunu nasıl kaybettik diye üzülürsünüz o zaman :)

Gökhan 20m euro değerını gorunce Ba 22-23 m değerini görünce satılmalı benim görüşüm.

Çevrimdışı TØLGA

katılıyorum bu adam şampiyonlar liginde oynasın piyasasını yapacak zaten
İsteyen takımda büyük ihtimal Salzburg bu adam chelsea hamburg rubin Beşiktaş gördü salzburg ne biliyim
Alan, kempl flen satıldı eskisi gibi olmaz gerci ralf rağnick var orda  döner eski günlerine 12 veren varsa satilsinda 6 7 ye satilmamali kesinlikle
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Gökhan 20m euro değerını gorunce Ba 22-23 m değerini görünce satılmalı benim görüşüm.
Öyle bir teklif en azından yakın zamanda gelmeyeceğine göre :)