2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4580180 defa] 2014/15 Transfer Sezonu
maç başı 15bin  € senelik 1.5 milyon € en az çoğu anlaşma yerlisi yabancı kaç yıldır yatıyor. göndermeside kolay değil. bir kaç defa gönderildi kiralık adam esti gürledi. yine geldi yalan oldu.

Turk sag bek alinmasi gerek deyince duz mantik mi oluyo... iyiymis :D
5+3 e gore motta,atiba,ofansif orta saha ve santrafor yabanci olursa 4 yabanci yapiyor
Sag beke takviye olmazsa olmaz,serdarla atiba yamasiyla olmuyor,necip hele hic olmuyor
Yabanci dusunsek bolgeye hem zor hem de kulfetli
Ustune 5 yabanciyi dolduruyorsun stoperler Turk olmak zorunda kaliyor
Ersanla Yalcin oynayamayacagina gore neye ihtiyacimiz varmis Turk sag beke
Artik mevki devsirerek mi yaparlar bilmem ama serdarla olmayacagi kesin
Oyuncu yok diyip siyrilmak en kolayi serdarla devam edersek yine nal toplatirlar

Mesele Türk sagbek alın demek değil. Ezbere Türk sağbek diyosun disardan ezbere topcu alin demekle olsa keske diyorum. Yazinin sonunda da demissin artık naparlar bilmem diye :) hem ezbere sen bile kimin alinacagini bilmeden alinsin işte ya de. Ondan sonra alinmayinca alamadik olsun :) hani desek ki anadolu kluplerinde falan şöyle uygun bonservise iyi gençler var diye. O da yok. Olabilecek en uygunlar. Tarık camdalı, erdem Özgenç ve leverkusenden levin oztunali. Tarikın bonservis alip basini gitmistir simdi. Erdem desen ne serdardan iyi ne kötü, değişen bişey olmaz. Levin zaten leverkusen de yedirmezler. Piyasa bu bulunda bi bek onder hocaya ulastiralim bi izlesin :)

Çevrimdışı eski inönü

Salomon Kalou ile yoğun görüşmeler varmış. Gerekirse yabancı stoper almasınlar ona verilecek bonservisi de bu transfere eklesinler. Salomon Kalou alabilecegimiz en iyi oyunculardan biri. Şu an için beni en çok heyecanlandıran transfer haberi  :ok:

Çevrimdışı eski inönü

Lanzini için 4.5 milyon euro teklif etmişiz. River Plate once kabul etmiş sonra fiyat arttırmış. Beşiktaş kabul etmemiş. Onlar da Cumartesine kadar sure istemişler. Yarın bu transferle ilgili gelişmeler olabilir.

Çevrimdışı Thuggie

Holosko'nun sozlesmesi ne zaman bitiyor? Insallah en fazla 1 senesi kalmistir...

Çevrimdışı eski inönü

Holosko'nun sozlesmesi ne zaman bitiyor? Insallah en fazla 1 senesi kalmistir...
evet 1 senesi var. Piyasa degeri 4mil. euro gozukuyor. Kimse buna o parayı vermez tabi ama en azından 1-1.5 milyona satılabilir. Boşuna 1 sene bekletip niye elimizde patlatalım.

Çevrimdışı eski inönü

Hadi box to box orta sahayı da gectim. Al Salomon Kalou'yu al Lanzini'yi döndür Töre'yi kirala Mitroglunu başka bişey istemiyorum. Git sagbeke defansa kimi istiyosan getir.

Holoskoyu en çok göndermek istedigimiz sene anca ibbye kiralayabilmistik. Zor o iş

Çevrimdışı Semih

Salomon Kalou ile yoğun görüşmeler varmış. Gerekirse yabancı stoper almasınlar ona verilecek bonservisi de bu transfere eklesinler. Salomon Kalou alabilecegimiz en iyi oyunculardan biri. Şu an için beni en çok heyecanlandıran transfer haberi  :ok:

ona arsenal, west ham, schalke teklikf yapmış diyorlar. doğruysa bize gelmesi zor
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Thuggie

evet 1 senesi var. Piyasa degeri 4mil. euro gozukuyor. Kimse buna o parayı vermez tabi ama en azından 1-1.5 milyona satılabilir. Boşuna 1 sene bekletip niye elimizde patlatalım.

4 milyon € mu? Afedersin de oha yani, 400.000 € anca eder onu da veren olmaz. Bir sene daha katlanacaz napalim.

Çevrimiçi Necmi

evet burdan devam edelim :bandit:

Çevrimdışı Geovani

Herkes uyudu abi heralde  :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı murat

evet burdan devam edelim :bandit:
@Necmi abi paramızın yeteceği santrafor tercihin nedir.nasıl özelliklerde olmalı.kim olmalı.adı geçenler hakkında fikrin nedir?

Çevrimdışı salih

sabahçıyız abiii merak etme

Çevrimdışı murat

ben bu geçe biraz şekerleme yaptım :evillol:

Çevrimdışı murat

birkaç sayfa dolduralımda konu müdavimleri şok olsun :kop:

Çevrimdışı Geovani

Murat mitroglu iyi forvet yani seyrettiğim kadar ama kronik sakatlık problemi varsa aman diyelim evlerden ırak
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi paramızın yeteceği santrafor tercihin nedir.nasıl özelliklerde olmalı.kim olmalı.adı geçenler hakkında fikrin nedir?
farketmez isimlere takılmıyorum seyrederken zevk alayım iş bitirici olsun yeter birazda leblebici olsun
fazla şey istemiyorum :D

Çevrimdışı murat

Murat mitroglu iyi forvet yani seyrettiğim kadar ama kronik sakatlık problemi varsa aman diyelim evlerden ırak
geçtiğimiz sezonu sakat olarak geçirmiş.

Çevrimiçi Necmi

siz sayfayı doldurun ben yatacağım iyi geceler :by2:

Çevrimdışı murat

siz sayfayı doldurun ben yatacağım iyi geceler :by2:
iyi geceler ben biraz daha buralardayım :ebebe:

Çevrimdışı Semih

farketmez isimlere takılmıyorum seyrederken zevk alayım iş bitirici olsun yeter birazda leblebici olsun
fazla şey istemiyorum :D

abi mitroglu leblebici aslında ama aylarca top oynamadı adam. çabuk toparlıcaksa kendini çok isterim
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı salih

bence forvetten önce ya bek ya da ortasaha önemlii   atibanın durumuna göre en azından forvete koyacağımız oyuncumuz var atiba bekte olsa orta saha veli oğuz 3.. isim yok atiba orta da olsa bek serdar tek kalıyor (kalırsa yandık)

Çevrimdışı EmreTkgz42

iyi geceler abi
forvete gelince bence taktiğe göre değişir aslında eğer tek forvet oynayacaksak özellikleri iyi koşucu, araya kaçan, güçlü ve ortalara iyi vurabilmesi lazım

Çevrimiçi Necmi

bence forvetten önce ya bek ya da ortasaha önemlii   atibanın durumuna göre en azından forvete koyacağımız oyuncumuz var atiba bekte olsa orta saha veli oğuz 3.. isim yok atiba orta da olsa bek serdar tek kalıyor (kalırsa yandık)
kesinlikle katılıyorum aciliyet orda :tabe: