2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4552231 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

şu adam istesin , ben 24 yasımda burdan La liga ya , Premiere dönmek istiyorum , Arap Ülkelerine ABD ye Çine çöp olmak istemiyorum desin , bizim hem çok işimize yarar hemde çok para kazandırır. 2.5m euro Krkic gibi adam alacaz, keşke olsa. Pektemeki 100000 kere uyardılar dengesiz girme toplara diye en sonunda tam dağıttı suratını o ayrı konu.  Ba da da platin var mesela ama 1 metreden gelen topa o cüssesiyle rövaşataya kalkıyo, öldürmemek lazım hemen , bu paralara bizi ihya eder. Yönetime bahsetmek lazım. Çünkü İngilizlerde büyük ihtimal şuanda sizin gibi düşünüyor  :icool:

Çevrimdışı talha

2.5-3 m euroya kadroma ilk 18 e koymam dıyosun yani?

Abi 2-3m'na Arjantin'den ne krikicler getirirsin gerek yok o adam bırakır yakın futbolu. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

Abi 2-3m'na Arjantin'den ne krikicler getirirsin gerek yok o adam bırakır yakın futbolu. :evillol:

aslnda linkteki goller önemli değil, BA da bizim ligde aynısını yapıyor, Feyenord maçını hatırlayın geri adım attı akabinde ileri çıkarak 2 savunmacıyı düşürdü ve gol attı , Ba nın ofsayttan yan koşularla kaçışlarını iyi seyredin.  İşte yukardaki linktede bunlardan bolca var, Barçada yada üst düzey takımlarda bunu kapıyo kumaşı iyi topçular.

Alırsın 3 ciğerliyi paso koşarda ama olmaz  :)

Çevrimdışı Kartal Ç

oparenin lisansı kupa maçına yetişir mi ki? bi görsek artık şu adamı. pedro cezalı olduğu için miloseviçi de oynatır belki biliç. miloseviç opare uyumunu merak ediyorum açıkçası.

Çevrimdışı Deniz

tolgay trabzonda diyen adamda bu
Ee oyleydi zaten son anda vazgecti :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

2008-2009 sezonunun devre arasında Trabzon'un elinden Yusuf'u kapıp şampiyon olmuştuk. :ok:

Bu sezon da devre arasında Tolgay'ı Trabzon'un elinden kaptık. :super:

Bakalım bu sezonda şampiyonluk gelecek mi :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Ee oyleydi zaten son anda vazgecti :)
yav ondan öncede beşiktaş anlaştı diyordu sonra ne dediysek o tolgay trabzonda dedi  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

yav ondan öncede beşiktaş anlaştı diyordu sonra ne dediysek o tolgay trabzonda dedi  :evillol:
Tolgayin babasi ts diyordu menajeri Bjk haberlerin karismasi normal :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Tolgayin babasi ts diyordu menajeri Bjk haberlerin karismasi normal :)
menajeride diyorku eskiden menajeri babasıydı şuanda benim babası yani bişey diyemeyiz diyor :D
yavv geldi aldık artık oldu bitti
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

menajeride diyorku eskiden menajeri babasıydı şuanda benim babası yani bişey diyemeyiz diyor :D
yavv geldi aldık artık oldu bitti

Aynen ama tolgayin bu menajerden kurtulmasi sart.bunu yakarsa bu babayla menajer yakar..

Çevrimdışı TØLGA

Aynen ama tolgayin bu menajerden kurtulmasi sart.bunu yakarsa bu babayla menajer yakar..
benim kafama takılan acıklamada hamburga verilen transfer olursa %10 luk pay vercez diye bildirilmemis
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Aldık artık ts ve babası artık dert yansın...

Çevrimdışı TØLGA

Aldık artık ts ve babası artık dert yansın...
tarih yazmadı böyle transferi ben söyliyim yönetim cok büyük is başardı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

benim kafama takılan acıklamada hamburga verilen transfer olursa %10 luk pay vercez diye bildirilmemis
Ona ben de dikkat ettim.Dün beyaz tvye de menajeri %12.5 demişti..

Çevrimdışı ALI RIZA

%10 biliyorum %12.5 fazla fark etmiyor  isterse %15 olsun sorun değildir... 10 M€ satarsan 1m€ 1.250m €  ve 1,5 M€ önemli olmaz...

Çevrimdışı Deniz

%10 biliyorum %12.5 fazla fark etmiyor  isterse %15 olsun sorun değildir... 10 M€ satarsan 1m€ 1.250m €  ve 1,5 M€ önemli olmaz...
20 ye satarız belki  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

20 ye satarız belki  :bandit:
yani yeterki alsınlar ben olsam 30 dan aşagı vermem Tolgayı ileriye dönük oyuncu süper oyuncu

Çevrimdışı Tolga

Stat yapımından sonra yönetimi en takdir ettiğim konu BJK TV de yaptığı büyük atılımdır.

Gerçekten de kaliteli yayıncılık yapılıyor uzun zamandan beri :ok:

Çevrimdışı Deniz

Stat yapımından sonra yönetimi en takdir ettiğim konu BJK TV de yaptığı büyük atılımdır.

Gerçekten de kaliteli yayıncılık yapılıyor uzun zamandan beri :ok:

Tuğrul kovulduktan sonra gelişti Bjk tv  :)

Çevrimdışı Tolga

O şahsın ismini bile zikretmek istemiyorum ama dediğin doğru o gittikten sonra toparlandı :)

Çevrimdışı TØLGA

O şahsın ismini bile zikretmek istemiyorum ama dediğin doğru o gittikten sonra toparlandı :)
tuna akdemirin lig tvye geçmesinden sonra spiker eksikliği yaşıyorum ben
sercan dikme yakışmıyor o işe
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

kobulmadı makam yükseltildi  :evillol: Klüp içinde kanaldan ayrıldı hala çalısıyor sanırım sesi de çıkmıyor pek  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

kobulmadı makam yükseltildi  :evillol: Klüp içinde kanaldan ayrıldı hala çalısıyor sanırım sesi de çıkmıyor pek  :alala:
makam yükseltildi ondan sonrada kovuldu haberleri vardı muallakta şuan tabi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Neo Nesil

bu transfer konusunu kapatalım mı artık? çünkü yeteri kadar trasfer yaptık...