2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4552377 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Seneye ilk işimiz Köybaşı'nı yollayıp yerine Motta'yı yedek bırakabilecek bi sol bek almalıyız.
Dogru hamle bu ama yonetimin ve bilicin bunu yapacagini hic sanmiyorum.ozellikle bilic her macta iso yu alarak tansiyonumuzu test ediyor.ads macinda tribundeki 3000 kisinin de hemfikir oldugu tek konu ismailden degil sol bek sol yedek bile olmayacagiydi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Seneye baskan bize chelsea den mikel ve salah ı alsa yeter öyle ake make fantezi aramaya gerek yok mikel candir tecrübeli saglam oyuncu savunmaya da jagielka yı yapistiririz hem tecrübe abidesi hem kaliteli hem kaboul gibi hantal degil  :bandit:
salahı unutun ya romaya gdiyor yada fiorentinadan  guadrado ile takasda kullanılacak
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Tolgay tüm camiamıza hayırlı olsun  :)

Verilen ücretler bence çok absürt değil.Belki 1.2 falan olabilirdi ama bu da hiç yoktan iyidir.

Kalitesiyle ve devamlılığıyla ciddi katkısı olacağını düşünüyorum. :ok:

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Kayserili anılı önceden izleyen varmı beğendim adamı
Adana demirsporlu oğuzhandan sonra bu adamda hoşuma gitti   :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kartal Ç

Dogru hamle bu ama yonetimin ve bilicin bunu yapacagini hic sanmiyorum.ozellikle bilic her macta iso yu alarak tansiyonumuzu test ediyor.ads macinda tribundeki 3000 kisinin de hemfikir oldugu tek konu ismailden degil sol bek sol yedek bile olmayacagiydi..

geçen sezonun başında da köybaşı bi an önce takıma dönse de mottanın yerine oynamaya başlasa deniyordu :lol: hala sağ bek sorununu çözemedik var sayıyorum yeni kiralık transfer oynamadığı için ancak seneye şampiyonlar ligine gidilirse ş.ligi ayarında yabancı sağ ve sol bek kesinlikle alınmalı.

Çevrimdışı TØLGA

geçen sezonun başında da köybaşı bi an önce takıma dönse de mottanın yerine oynamaya başlasa deniyordu :lol: hala sağ bek sorununu çözemedik var sayıyorum yeni kiralık transfer oynamadığı için ancak seneye şampiyonlar ligine gidilirse ş.ligi ayarında yabancı sağ ve sol bek kesinlikle alınmalı.
ne kadar doğrudur bilmiyorum sezpn sonu için transferde öncelik solbekmiş :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Kayserili anılı önceden izleyen varmı beğendim adamı
Adana demirsporlu oğuzhandan sonra bu adamda hoşuma gitti   :ebebe:
Adana demirsporlu oğuzhan aynaoğlu ciddi anlamda yetenekli ama bir o kadar bencil bir oyuncu.Eğer bencilliğini bırakırsa 1 sezon sonra 3 büyüklerden birine transfer olur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Oparenin performansını görmek lazım.Eğer beklenileni veremezse gelecek sezon maxi tarzı bir sağ bek alınır.Bir de iyi sol bekle transfer dönemi kapatılır.
Orta sahaya ve forvete ihtiyacımız yok zaten

Çevrimdışı Deniz

Opare sarıyer maçında oynayabilecek mi?Lisansı yetişti mi ?

Çevrimdışı ozan062

yahu opare solbekte oynuyor onun için cok kasmayın gerekirse o oynar orada:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı dlcs

Tolgay videosunda daha yakından gördüm de Nevzat Demir tesislerinin bir tane daha örneği yoktur avrupada.

O imkanların hakkını verir oyuncular umarım.

Çevrimdışı talha

yahu opare solbekte oynuyor onun için cok kasmayın gerekirse o oynar orada:)

Abi kim ne derse desin belki kalite olarak en yükseğini alamıyorum ama en verimli ve mantıklı olacakları alıyoruz. Gözlerim yaşarıyor şunu bizim takımda gördüm ya. :bawling:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

Tolgay videosunda daha yakından gördüm de Nevzat Demir tesislerinin bir tane daha örneği yoktur avrupada.

O imkanların hakkını verir oyuncular umarım.

City United Madrid falan dolu bizden zengin takım var ama avrupanın en iyisi deniliyor Nevzat Demir e  bana çok abartıyoruz gibi geldi tesisi.  :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

Konoplyanka Roma'da :) 14 milyon euro bonservis...

Çevrimdışı Neo Nesil

Abi kim ne derse desin belki kalite olarak en yükseğini alamıyorum ama en verimli ve mantıklı olacakları alıyoruz. Gözlerim yaşarıyor şunu bizim takımda gördüm ya. :bawling:

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

çok değil 5-6 gün sonra donanım beşiktaş bölümünden bu foruma akın olacak akın!!!!

Çevrimdışı talha

çok değil 5-6 gün sonra donanım beşiktaş bölümünden bu foruma akın olacak akın....

İki tarafa da yazıyorum. Ama DH'de troller artık çok fazla cozurttu.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

çok değil 5-6 gün sonra donanım beşiktaş bölümünden bu foruma akın olacak akın....

olsun olsun, birlikten kuvvet doğar  :ok:

Çevrimiçi murat

iyi para.son sezonunda bedava gitmemiş.

Çevrimdışı dlcs

City United Madrid falan dolu bizden zengin takım var ama avrupanın en iyisi deniliyor Nevzat Demir e  bana çok abartıyoruz gibi geldi tesisi.  :ebebe:

Değil. Bu arazi şehrin içinde ormanın ortasında bir yer. Bir çok takım böyle ortamı ancak kamplarda görebiliyor. Beşiktaş'ın ise tüm yılı neredeyse burada geçiyor.

Tesisin içi bakımından ise Nevzat Demir kalıcı bir eser bırakmak için bizzat üstlendi masrafını. Bir takımı yapacağı türden masraflar yapılmadı yani. İlla ki benzerleri vardır avrupa'da ama yinede en ön sıralardadır kalite bakımında.

Çevrimdışı ALI RIZA

Transfer var mı transfer :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Vay be adamım Roma'ya gidiyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ALI RIZA

Beklemedeyiz :upto:
Hadi Hayırlısı Yarın Kap gelir o zaman  :kop:

Çevrimdışı Kemal

Kötü Haber :(

Afrika Uluslar Kupası'ndan elenen #Senegal'in teknik direktörü Alain Giresse, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Ne guzel BABA yı milli maça çağırmıyordu, yeni gelen 11 e yazar hemen :steamed:

Çevrimdışı ZORBEY

Kötü Haber :(

Afrika Uluslar Kupası'ndan elenen #Senegal'in teknik direktörü Alain Giresse, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Ne guzel BABA yı milli maça çağırmıyordu, yeni gelen 11 e yazar hemen :steamed:

1 sene boyunca kafamız rahat, cünkü 1 sene boyunca katılabileceği organizasyon kalmadı:))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..