2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4553557 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Klüp itibarı da çok onemli. YD'nin yerle bir ettigi itibarımızı günden güne geri kazanıyoruz. Futbol kamuoyu Beşiktaş'ın iyi yonetildiginin farkında. Beşiktaş artık guven veriyor. Sponsorlara olsun furbolculara olsun menajerlere olsun. Dolayısıyla Beşiktaş'ın taahhut ettigi 1 lira, güven vermeyen başka bir kurumun taahhut ettigi 2 liradan daha itibarlı

hocanın adaleti yoneticilerin tutarlılıgı taraftarın etkisi klübün itibarı dediğin gibi iyi olunca tabi her zaman tercih sebebi oluyor :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı doganay

Tolgay ve diger transferlrimiz hayirli olsun, son gunler biraz sikintili gecmis olsada basarili bir transfer donemi gecirdik. insallah takima yapilan takviyeler ile sampiyonluga ulasacagiz.  :halay:

Çevrimdışı Kemal

Tolgay hayırlı olsun , bize en az 5 farklı ilk 11 hamlesi yarattı Tolgay. Fiyat ise çok ama çok makul yönetimi tebrik ederim. Bugün PTT 1. ligden sürekli 11 çıkan kamplara katılmış futbolcu alsanız bu bonservisin en az 3 katı fiyat çekerler, biz Bundesliga dan aldık.

Maşallah, aman kimsenin nazarı değmesin.

Çevrimdışı ozan062

sivok gidebilir belki süpriz biri daha gidebilir dolayısıyla bana sorarsanız 2 subata kadar hiçbirsey  bitmiş değildir:))

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2015, 19:44:53
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Bir tane yedek forvet alinsa ne guzel olur malum mustafa iyilesse de 1 hafta sonra yine sakat , cenk ve Baba da 3 kulvara yetmezler cenk daha simdiden sakatlandi , ins.bir forvet ya da forvet arkasi alip oyle tamamlarlar , #FikretBaskanBizeSchurleeyial  :tabe:

Çevrimdışı Kemal

Sizde bişey buldunuzda beyler bişeylisini istiyosunuz   :)   Haala transfer bekleyenler var  :ishock:

Beşiktaş taraftarı transferın son dakıkasına kadar bekleyip son sanıye KAP gordugunden alışamadı :)

Tek + Sivok'un Sivasa gidip Sivokun maaşıyla Tolgayın bu devre alacağı parayı ödemek olur, süperde olur.

Çevrimdışı ozan062

Sizde bişey buldunuzda beyler bişeylisini istiyosunuz   :)   Haala transfer bekleyenler var  :ishock:

Beşiktaş taraftarı transferın son dakıkasına kadar bekleyip son sanıye KAP gordugunden alışamadı :)

Tek + Sivok'un Sivasa gidip Sivokun maaşıyla Tolgayın bu devre alacağı parayı ödemek olur, süperde olur.

:lol: :lol:

hayır bunu bana dedirten bizimkiler hiçbiri transfer bitmiştir demiyor iyi bitirdik sonunu iyi getirdikte demiyorlar acaba diyorum yani ben:) illa bu isim ilk 11e olacak diye bi kaide yok:)

Çevrimdışı Deniz

Sivokun yollanması gibi bir durum var mı abi ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı src35

bugun twitterda bazı yorumlar okudum tolgayla ilgili, kişisel görüşler tabi saygı duymak lazım ama;

tolgayın kalitesinin yetmeyecegini falan söylemişler. komik yani toni kroosu bekliyordu heralde şaşkınlar.

avrupanın 5 majör liginden birisi olan bundesligadan (hemde hamburg gibi gayet iyi bir takımında oynamış) adam alıyorsun.  alman alt yapısının ürünü yetmedi adam jenerasyonunun türk ve alman milli takımlarında oynamış. kimseyi kara kaşı kara gözü için alman milli takımlarına çagırmazlar. en çok ihtiyacın olan bölgelerden birine devre arasında 450bin euro gibi adeta kelepir fiyata oyuncu bulmuşsun. yani hakkaten daha ne olacak ne bekliyorlar bilmiyorum. tamam taraftarımız sosyo-kültürel olarak eleştirel yapıdadır falan ama, ayaklarıda biraz yere bassın yani.

sadece maliyet-fayda analizinde vaadettikleriyle bile çok iyi iş yapılmıştır. umarım tolgayda performansıyla parmak ısırtır...

Çevrimdışı doganay

Sivok sezon sonuna kadar el altinda durmasi iyi olur bence, malum basimiza cok kirmizi kart ve sakatlik geliyor. Nezaman lazim olacagi belli olmaz.

Çevrimdışı Neo Nesil

Çevrimdışı TØLGA

sivok gidebilir belki süpriz biri daha gidebilir dolayısıyla bana sorarsanız 2 subata kadar hiçbirsey  bitmiş değildir:))
Beşiktaş'da transfer bitmezzzzzz :eyes
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı scape_bjk

Bu (Hakaret Yasak)₂ gazetesi haberlerin altındaki yorumları itina ile seçip insanlar sanki genel olarak öyle düşünüyormuş gibi bi algı oluşturuyor. Benim attığım yorumların hiçbiri yayınlanmıyor bu yüzden yorumlara bakıpta gaza gelmeyin özellikle tolgay transferinde

Çevrimdışı scape_bjk

demirörenin gazetesi yani yukarda çıkmadı

Çevrimdışı Neo Nesil

Truva ati gibiler yemin ediyorum.

Asagilik kompleksinden muzdarip bir baskanlari var.Ali Agaoglu'ndan paralari alip FB'nin,BJK'nin yapacagi transferlere salca oluyor.Transferi bitirmeyi beceremeyince de camia olarak futbolnun ustune cullaniyorlar.Yani sunlara buyuk sempatim vardi ama yok arkadas,bu devirde kendinden baska kimseye guvenmeyeceksin.Hele ki futbol gibi cok buyuk paralarin,is adamlarinin-kulup yoneticilerinin-siyasilerin beraber alengirli isler cevirdigi bir platformda.

Bu adam haftalardir Besiktas'a yaziliyor ki medyaya dusutugune gore,kulup belki de aylardir bu adamin pesindeydi.Minimum fiyata bitirmeye calisirken pat diye araya giriyorlar.Rezil kepaze olunca da camur atmaya kalkisiyorlar.

Ayrica bu kulubun (TS) baskani kalkip gerine gerine ondan bundan para aldiklarini ve transferler yaptiklarini soyleyebiliyor.Bu yaptiklari yasal mi ? FIFA nezdinde bir yaptirimi yok mu ?

Çevrimdışı TØLGA

ben istediğimi aldım valla sağbek stoper ortasaha
gerisi pek önemli değil haaa başka transferde yaparsak başımızın üstünde yeri var
sivok sakat adam geçen seneki gibi 2. yarının çoğu maçını kaçırır
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

pedroya sene sonu yolcu diyorlar iyi bir maliyete göndersek bari gideceksede  :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı arda

pedroya sene sonu yolcu diyorlar iyi bir maliyete göndersek bari gideceksede  :bawling:

Pedro giderse daha iyisini bulup gönderrrim sıkıntı yok, ama Kolombiyalısız olmaz  :D ama gerek stadlar, zeminler futbol burda biraz cacık, top sürmeler Deli Ibo stili Allaha emanet yardırmalar, zaten önüne gelen şut derdinde 25 30 demeden dağlara taşlara, yine de en dandiğinin bile top ayağına yakışıyor.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı TURKahvesi

.

bu ilk resmi ne zaman görsem Tolgay'ın hayranları derim  :lol:

Çevrimdışı Türker

Seneye ilk işimiz Köybaşı'nı yollayıp yerine Motta'yı yedek bırakabilecek bi sol bek almalıyız.

Çevrimdışı TØLGA

Pedro giderse daha iyisini bulup gönderrrim sıkıntı yok, ama Kolombiyalısız olmaz  :D ama gerek stadlar, zeminler futbol burda biraz cacık, top sürmeler Deli Ibo stili Allaha emanet yardırmalar, zaten önüne gelen şut derdinde 25 30 demeden dağlara taşlara, yine de en dandiğinin bile top ayağına yakışıyor.
pedronun yerine miloseviç alındı abi yatırım amaçlı oraya kaşar bir stoper şöyle diyeyim sene sonu demba kalitesinde
bir stoper alırız diye tahmin ediyorum tabi sene sonu transfer bütçesi ne kadar olur bilemiyorum
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 20:20:33 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mehmetthedum

:lol: :lol:

hayır bunu bana dedirten bizimkiler hiçbiri transfer bitmiştir demiyor iyi bitirdik sonunu iyi getirdikte demiyorlar acaba diyorum yani ben:) illa bu isim ilk 11e olacak diye bi kaide yok:)

Aslında Kasım ayında başkan ara transferde çelsi'den yatırım amaçlı bir forvet alabiliriz demişti.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Dogan

Seneye baskan bize chelsea den mikel ve salah ı alsa yeter öyle ake make fantezi aramaya gerek yok mikel candir tecrübeli saglam oyuncu savunmaya da jagielka yı yapistiririz hem tecrübe abidesi hem kaliteli hem kaboul gibi hantal degil  :bandit:

Çevrimdışı Kemal

Sivokun yollanması gibi bir durum var mı abi ?

Kardsm bugün en az 10-15 yerde gördüm sağlam kaynaklarda da var öyle duyumlar , ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Ama benım duyduğum bonservisini alıp gitmek istiyor(sene sonunda), prensıpte konustuğuda PAOK muş , öyle diyolla  :)
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 21:00:49 Kemal ]

Çevrimdışı Deniz

Kardsm bugün en az 10-15 yerde gördüm sağlam kaynaklarda da var öyle duyumlar , ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Ama benım duyduğum bonservisini alıp gitmek istiyor(sene sonunda), prensıpte konustuğuda PAOK muş , öyle diyolla  :)
Alacaklarina karsilik verelim bonservisini gitsin :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba