2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555473 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih

Sporcu adamsın Futbolcu adamsın Profesyonel birisisin sözde ama artık değilsin... Reklam yapmak için kendini bir klüp başkanına yem olarak atıyorsun... Seni BJK geri almaz bu hareketinden dolayı tepki bile verir BJK yetişmiş birisisin senin bir klüp başkanına futbolcu kişiliğinle laf söyleme hakkın yok... senin su an bulunduğun klüp bile sana tepki gösterip sözleşmeni fesihedebilir...
Aynen oyle...Gereksiz bir aciklama olmus...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

bence bu transfermarkt .com değerleri /3
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 14:21:46 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TURKahvesi

bu arada stadımızda çalışan emekçilerimizin de yer aldığı Vodafone önderliğinde hazırlanan reklam muazzam olmuş etkilendim şahsen
kalite kokuyor hakikaten Vodafone reklamları sadece Beşiktaşlıları değil izleyen tüm insanları mest etmekte
aynen böyle devam Vodafone iyiki varsın.

Çevrimdışı Tolga

Yakında buralar boş kalacak :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Yakında buralar boş kalacak :)

Geceleri beyaz futbol idare ediyor  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Altuğ

Uyarınız için teşekkürler @Özgür düzeltme işlemi yapılmıştır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2015, 13:56:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fenerin deplasmanları

Karabük
Antep
Konya
Genclerbirligi
Rize
Eskisehir
Sivas
Mersin
Basaksehir

Herkes derbileri içeride oynayacak diye avantajlı görüyor şu deplasmanlara bakın hepsi düşmeye oynayan takımlar kan alırlar ligde kalmak için kan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TURKahvesi

Uyarınız için teşekkürler @Özgür düzeltme işlemi yapılmıştır.

@Altuğ müthiş sol ayağımla yapıştırdım diyene bak sen hele  :lol:
biraz daha zorlasa (artık nirvana'ya mı ulaşır bilemem  :D) takımımızın en değerli oyuncusu olacak durum a geldi neredeyse müthiş istikrarlı çok sevdim be abi aynen böyle devam Olcay Şahan.

Çevrimdışı Tolga

Fenerin deplasmanları

Karabük
Antep
Konya
Genclerbirligi
Rize
Eskisehir
Sivas
Mersin
Basaksehir

Herkes derbileri içeride oynayacak diye avantajlı görüyor şu deplasmanlara bakın hepsi düşmeye oynayan takımlar kan alırlar ligde kalmak için kan.
Gençlerbirliği,Başakşehir ve biraz da Sivas deplasmanları hariç bence çok zorlanmazlar.

Derbilerde alacakları sonuç burada önemli aslında.

Bu sezon kendi sahamızda oynuyor olsaydık şampiyonuz derdim ama şuan şartlar eşit.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2015, 14:08:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Gençlerbirliği,Başakşehir ve biraz da Sivas deplasmanları hariç bence çok zorlanmazlar.

Derbilerde alacakları sonuç burada önemli aslında.

Bu sezon kendi sahamızda oynuyor olsaydık şampiyonuz derdim ama şuan şartlar eşit.

Bu takımların aralarında savunma yapan her takımda zorlanırlar.

Kazanırlar mı bilmiyorum ama hücum oynamayan her takımda baya ter dökecekler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2015, 14:09:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Fenerin kadro değerini geçmişiz bu arada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Karabay

yok artık.  Bu sanırım uzun süredir ilk kez oluyor olmalı?

Çevrimdışı ALI RIZA

Fenerin deplasmanları

Karabük
Antep
Konya
Genclerbirligi
Rize
Eskisehir
Sivas
Mersin
Basaksehir

Yada kan verirler... Kasımpaşa bize ölümüne oynar fener e laubali oynarlar...

Çevrimdışı Tolga

Yalnız şunu söylemek lazım Oğuzhan böyle devam ederse yaz transfer döneminde Sosa'yı da rahatlatacak ve onun yerinde oynayabilecek bir orta saha transferi yapılmalı.(Örnek Salah)

Ben Oğuzhan'dan umudumu iyice kesmek üzereyim belli ki bu seviyenin üzerine çıkamayacak.

Çevrimdışı Kemal

KAP nerde sorması ayıp ? :akuma:

Çevrimdışı ahmetx

Yalnız şunu söylemek lazım Oğuzhan böyle devam ederse yaz transfer döneminde Sosa'yı da rahatlatacak ve onun yerinde oynayabilecek bir orta saha transferi yapılmalı.(Örnek Salah)

Ben Oğuzhan'dan umudumu iyice kesmek üzereyim belli ki bu seviyenin üzerine çıkamayacak.
ben kesdim bile bize Trabzonlular yaramıyor. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Yada kan verirler... Kasımpaşa bize ölümüne oynar fener e laubali oynarlar...
Kasımpaşanın perde arkasındakilerle Azizin arası hiç iyi değil ama  :naughty:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2015, 14:26:11
  • Beşiktaş / Bodrum
yok artık.  Bu sanırım uzun süredir ilk kez oluyor olmalı?

Evet onların oyuncuları yaşlandığı için değerleri düşüyor  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

kimin arası iyi değilse top oynamıyor kimin arası güzelse ölümüne oynuyor... :akuma:

Çevrimdışı Ocean

:steamed: :steamed: Tüm kardeşlerime iyi forumlar :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Kemal

15 m euroda GS ile kalmış, bizim Milo- Opare - Tolgay değerlerinde değerlerinde değiller, bunlardanda 10 m luk artışla GS ile de kafa kafaya geliriz şuanda .

Çevrimdışı Türkay

Dün yazıcaktım da unuttum. Önder Özen Ozi hakkında "Oğuzhan kendinden vazgeçmediği sürece Bilic ondan vazgeçmez" demişti.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Altuğ

:steamed: :steamed: Tüm kardeşlerime iyi forumlar :steamed: :steamed: :steamed:

Hoşgeldin gelir gelmez ateş etmeseydin iyiydi  :lol:

Çevrimdışı ozan062

Dün yazıcaktım da unuttum. Önder Özen Ozi hakkında "Oğuzhan kendinden vazgeçmediği sürece Bilic ondan vazgeçmez" demişti.

o inatından vazgeçmesin zaten gorucem ben ingiltereye gittiğinde bakalım ordada yapacakmı bunları :iscrewy:

sosa simdi olsaydı oynatmıcagı için gecelim zaten hiç inandırıcı değil heleki hazır bir tolgay orayı ele alacagından cok zor yer bulur artık
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fatih

Full cemaat  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...