2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555966 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Serdar ne yaptı Allah aşkına maçı izleyenler ?

Tank gibi savunma yaptı tamam bişey diyemem , ama bindirme olarak ne yaptı ? Aldığı her topu öldürdü(atak) veya yaptığı ortaları sırf adamlara yumuşak pas şeklinde kafalarına attı. Olcayın golünde ise adam zamanlama ve kademe hatası yaptı araya girdi ve koşu yapan olcaya verdi 1 pozisyon oda adamların hatası.

Ben hatta maçta yazdım, bu Opare şimdi trıbunden ben bu takımda banko 11 ım dıye dusunuyordur dıye. Serdardan çok guzel yedek olur.

Çevrimdışı Kemal

İHO konusunda da ben dinlemıyorum bıle, içine oyle bır oturmuşki cır cır cır mahalle kadınları gıbı konusuyor oraya buraya baglanıp. Bunu hiç kaale bıle almayıp cevap bıle vermeyıp Tolgaya 61 numarayı vermek lazım,  ben başkan olsam boyle yaparım.

Şimdi menajerler ne oldugunu anladı, eğer Ozan FB ıle anlasmaya yakınsa kesın menajerı TS yede haber yollayacak bıde oraya saldıracaklar. İşlerı bu çünkü. Parayı sponsoru beleş bulduya 30 degıl 130 tane alacak kafa böyle çalışıyor . Böyle adamları Başkan yapan tek Ülkeyizdir dünyada. Bizim tribünlerin içine girip maç izleme geyiği vardıya , gelsin izlesin bakalım neler olur bundan sonra.

Çevrimdışı ozan062

Haklısın Arsenal Tottenham Feyenoord BUNLAR SIRADAN TAKIMLAR....

Gs-fb örneğini gör öyle konuş... Orta sahadan en az biri TECRÜBELİ OYUNCU OLMASI LAZIM. GENÇ OLURSA BÜYÜK MAÇLARDA DAYAK YERİZ.

İSTERSEN 4-5 YÖNLÜ OYNA, FİZİKLİ OYUNCULAR KARŞISINDA TEKNİK FALAN YA-PA-MAZ-SINNN......

MELO GİBİ HIRSLI AKAT ÇİRKEF OLMAYANI LAZIM BİLE FAKAT BU DE JONG OLMAYACAK...

kardeşim senin acından dusunmeye devam edersek suanki durumdan bi krus ilerleyemeyiz soyluyorum butun ortasaha oyuncularıyla uzun vadeli anlasmısız diyoruzki ortaya kariyerli birisi lazım ve tek orada bozabiliceğimiz yerine alabiliceğimiz oyuncu atiba artı yasınıda dusunursek tek oraya adam alabiliriz egerki alternatif yoksa  ki var onun için oraya adam alınması gerek olay budur uzatmanın hiçbir anlamı yok... para yoksa alınmıyacaksa  eyvallah kalsın

hakemden korkucaz diye agresif oyuncu almıcaksak dukkanı kapatalım olmaz oyle sey jones oylemi cıktı bizde sindi onun için cok kasmayın kariyerli oyuncu alamıyoruz yav bu dusunceler yuzunden takıma yapmayın etmeyin... sana demiyorum genel konusuyorum
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 09:30:27 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

beyler su aksamki yayını sizden ogreniyorum

hersey dogrudur olsun cok onemli değil
ama soyle bir durum var tüm türkiyede transferler boyle olur,sonucta insanlar profesyonel elemanlar değiller boyle arlarında gecen muhabbetler boyledir yani inanabilirsiniz
ama senet değildir sozler onun için cok itibar edilmemesi gerekir ve bize oyuncu artık imzayı atmıs saglıgında sorun cıkmazsa gelecek artık oyuncuya değilde yoneticilere veya hocaya bakısını değiştirin değiştireceksenizde...

Çevrimdışı panic13

Selam arkadaşlar,

Sabah Biliç ve Tolgay hakkında açıklamaları okudum. Diğer mecralarda ve burada büyük tepki var, bunu anlayamadım. Bir arkadaşımız yazmış, ben de hemfikirim: Bizdeki işini son ana kadar iyi yaptıktan sonra benim için problem yok. Şampiyon yapmasına da gerek yok, bileyim ki bizim hedeflerimiz için herşeyi yapsın. Onu göreyim.

Futbol, global bi sektör. Bizim duygusal yapımız ve sistemsizlik sistemimiz, tüm dünya sistemine ters. en azından Avrupa sistemine. Haa, biz böyleyiz diyor isek bu düzenin bir parçası olmayacağız ama parçası isek kural bu. Türkiye futbolu, Avrupa'nın önde gelenlerinden birisi değil. Maalesef sportif açıdan herhangi bir potansiyel de ifade etmiyor. GS, FB ve BJK'nin etrafında dönen abartı bir ekonomiden başka bişey yok elimizde. işte 3-5 yılda bir ŞL'de bir tur atlarız, 10 yılda bi uluslararası turnuvalarda çeyrek final, yarı final falan görürüz. Onu herkes yapıyor artık.

şimdi kendinizi düşünün, orta seviye bir kobide çalışıyordunuz. Atıyorum 100 tl maaşınız ve şef pozisyonunuz var. Diyelim ülkemizin en büyük 3-5 holdinginin şirketlerinden birinden teklif geldi. Pozisyon aynı veya bir aşağı. Şartlar ise nerede ise aynı. Ne düşünürsünüz? Gitmeseniz dahi uzun süre "ulan acaba gitsemiydik, fırsat mı kaçtı?" diye kendini yersiniz. Bir de çalıştığınız kobi bi ekonomik krize girse, maaşları düzgün alamasanız, devamlı sizin fedakarlık yapmanız istense iyice çizersiniz :) Bu da kabaca öyle bişey. Herşey kitabına ve doğasına uygun.

Kısaca öyle bir konuşma var ise beni alakadar etmez. İş disiplinine ve işine saygılı bir adam olsun bana yeter. Ki Biliç, şu an nekadar kızsak da bunların ikisine de sahip bir insan. Bırakın akışına herşeyi :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2015, 10:00:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rüyamda Everton sağ bekini iyi paraya okutup 2 milyona Linnes'i alıyordu Molde'den  :akuma:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Selam arkadaşlar,

Sabah Biliç ve Tolgay hakkında açıklamaları okudum. Diğer mecralarda ve burada büyük tepki var, bunu anlayamadım. Bir arkadaşımız yazmış, ben de hemfikirim: Bizdeki işini son ana kadar iyi yaptıktan sonra benim için problem yok. Şampiyon yapmasına da gerek yok, bileyim ki bizim hedeflerimiz için herşeyi yapsın. Onu göreyim.

Futbol, global bi sektör. Bizim duygusal yapımız ve sistemsizlik sistemimiz, tüm dünya sistemine ters. en azından Avrupa sistemine. Haa, biz böyleyiz diyor isek bu düzenin bir parçası olmayacağız ama parçası isek kural bu. Türkiye futbolu, Avrupa'nın önde gelenlerinden birisi değil. Maalesef sportif açıdan herhangi bir potansiyel de ifade etmiyor. GS, FB ve BJK'nin etrafında dönen abartı bir ekonomiden başka bişey yok elimizde. işte 3-5 yılda bir ŞL'de bir tur atlarız, 10 yılda bi uluslararası turnuvalarda çeyrek final, yarı final falan görürüz. Onu herkes yapıyor artık.

şimdi kendinizi düşünün, orta seviye bir kobide çalışıyordunuz. Atıyorum 100 tl maaşınız ve şef pozisyonunuz var. Diyelim ülkemizin en büyük 3-5 holdinginin şirketlerinden birinden teklif geldi. Pozisyon aynı veya bir aşağı. Şartlar ise nerede ise aynı. Ne düşünürsünüz? Gitmeseniz dahi uzun süre "ulan acaba gitsemiydik, fırsat mı kaçtı?" diye kendini yersiniz. Bir de çalıştığınız kobi bi ekonomik krize girse, maaşları düzgün alamasanız, devamlı sizin fedakarlık yapmanız istense iyice çizersiniz :) Bu da kabaca öyle bişey. Herşey kitabına ve doğasına uygun.

Kısaca öyle bir konuşma var ise beni alakadar etmez. İş disiplinine ve işine saygılı bir adam olsun bana yeter. Ki Biliç, şu an nekadar kızsak da bunların ikisine de sahip bir insan. Bırakın akışına herşeyi :)

Shaktar Donetsk ve Mircea Lucescu'ya bakın. Önemli olan takımını sahiplenerek gösterdiğin zirveye birlikte çıkma arzusudur. Biliç veya son 2 sene 11'de yer alan hiçbir futbolcu bu kadar cefa çektikten sonra yeni stadı görmeden bir yere gitmez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2015, 10:02:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Gece bir şeyler olmuş sanırım özet geçebilecek olan var mı?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

İHO goygoyculara bağlanmıs demişki, Bılıc Tolgaya msj attı - gel bıze sampıyon olalım seneye premier lıge bırlıkte gıdelım. Tolgayın menajerı bu sabah msj attı bızı alın dedi.

olay bu

Çevrimdışı Karabay

özet şu.  Akşam beyaz futboldakiler ve oraya bağlanan iha malesef bizim taraftarı tolgay ve anç'ye düşman yapmış.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2015, 10:10:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Şimdi okudum @Kemal abi sağol.

Arkadaşlar ağır kaçarsa lütfen alınmayın ama 2 laf söylemem lazım.

Nasıl bu kadar kolay gaza gelebiliyorsunuz? Adamların programının yapılış amacı zaten belli. Kuduranlara defalarca izlemeyin dedik.

İzliyorsunuz tamam. Astı astarı olmayan iddaalarla akşam baya bir panik havası oluşmuş burada.

Transferden kuyruk acısı çeken 4. sınıf terk bir kulüp başkanı var orada. O sosyokültürel durumu karıncadan hallice olan adam için hayattaki tek şey itibari.

O şey sallandı şimdi sallayabildikçe sallıyor. Bu kadar sarsılmasın inancınız bir şeylere. Un kurabiyesi gibi dağıtmak çok kolay bizi malesef yapmayın izlemeniz bile hata.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

İHO goygoyculara bağlanmıs demişki, Bılıc Tolgaya msj attı - gel bıze sampıyon olalım seneye premier lıge bırlıkte gıdelım. Tolgayın menajerı bu sabah msj attı bızı alın dedi.

olay bu
Çok güzel demiş abi. Teklif varsa gider premier lige tutamazsın parasını verirsede Kobrayı da alır Sosa'yı da Necip'ide Tolgay'ıda ne var bunda.

Çevrimdışı Kemal

Birde şu var , tabii ki profesyonel td ler ve futbolcular, premier ligde gorev yapmak ıster ve ;

Tolgaya ne kadar bonservıs verdık 0 diyelim
Bilicin sözlesmesi ne zamana kadar = Sözleşme bitiş tarihi:    30.06.2016

yani Tolgay ve Bılıc denıldıgı gıbı şampiyon yapıp Premıere gıderlerse bize en az 10 m euro kazandıracaklar oda en az ;

Ki Bilic takıntılı adamdır, ben Necipi de götürmeye çalışacağını düşünüyorum :)

Allah bin bereket versin deriz, kasamıza muazzam sıcak para sokar . İnşallah Şampiyon olur ve böyle yaparlar dendiği gibi, bizim menfaatimize olur.

Çevrimdışı aykut.celenk

Bilic bu sene şampiyon yapsın evimize şampiyon dönemlim ben başka birşey istemiyorum tolgaya o mesajıda cektiyse ne güzel adam şampiyonluğu çok istiyor demekki

Beşiktaş taraftarı olarak bazen çok çabuk gaza geliyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic bu sene şampiyon yapsın evimize şampiyon dönemlim ben başka birşey istemiyorum tolgaya o mesajıda cektiyse ne güzel adam şampiyonluğu çok istiyor demekki

Beşiktaş taraftarı olarak bazen çok çabuk gaza geliyoruz.
+1903 çok duygusal davranıyoruz profesyonel olmak lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Keşke öyle bir şey olsa şimdi kızacaksınız ama ben Vodafone Arena'da Bilic'le başlamak istemiyorum. İmkan varsa Bielsa'yı istiyorum. Bilic'den daha da çok sever bizim taraftar tam aradığımız hoca.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bu osman nasıl bir karakter yahu. Hem delikanlıyız aradan çekildik diyor, hem de transferi biz yaptığımız için hazmedemeyip programlara bağlanıp car car konuşuyor. Ulan aradan çekildiysen sus da adam diyelim, hem çekildik diyor hem de Biliç'e, Tolgay'a, Çebi'ye, ve menajerlere saydırıyor. Hazmedemiyor hala. Tolgay'ın ayağına kadar gitti ama çocuk Beşiktaş'ı seçti bunu kaldıramıyor. Erkan zengin olayındaki gibi olacağını sandı ama elinde patlattık. Bütün ekip uçakla futbolcunun ayağına gitti, gümlediler, bir de utanmadan bizim iç işlerimizi karıştırmaya çalışıyorlar. İyi oldu ibişe.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 10:31:01 Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Kemal

Tolgayın sağlık kontrolü ne zamana acaba

Çevrimdışı ozan062

Tolgayın sağlık kontrolü ne zamana acaba

dün 10:00 da oldugunu soylemişlerdi ama sanırım gecikti....

Çevrimdışı ozan062

bu arada dun sinergoloji uzmanıyla beraber izledim macı,, bilic hakkında birkaç saptama yaptık zaman içinde yavas yavas anlatırım :ok:

Çevrimdışı Anıl

Keşke öyle bir şey olsa şimdi kızacaksınız ama ben Vodafone Arena'da Bilic'le başlamak istemiyorum. İmkan varsa Bielsa'yı istiyorum. Bilic'den daha da çok sever bizim taraftar tam aradığımız hoca.
:guitar: :upto: :upto:

Çevrimdışı ozan062

kandemire yol gorunmus işte budur:)) konusu değil ama iadre

Çevrimdışı fani madida

ya tolgay çok olağanüstü bi futbulcu mudur ki biliç gel seneye beraber ingiltere'ye gidelim desin ? hayır o mesajı biliç atmışsa eğer vizyonsuz bir teknik adammış demek ki. tolgay değil sanki fabregas
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

kandemire yol gorunmus işte budur:)) konusu değil ama iadre
bu bilgi sağlam mı?yerine kim düşünülüyor?

Çevrimdışı ahmetx

Kimse üzerine alınmasın lütfen ama beyaz futbolu izliyorsanız acısına katlanırsınız.Bu program Türk futbolunun manipülasyon merkezidir. ROK çok güzel özetlemiş devlet tüm kulüplere el koyup özel şirketlere satmalıdır diye.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum