2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4580299 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

Aynen durum bu hocam. Bu taım çift yönlü ortasahayı en son Ernst ile gördü ki o bile tam değildi. Beğenmediğimiz Emre gibi bir adam bu takıma Giunti'den beri dahil olmadı. Noboa bu tarz adam kesinlikle almaları gerek adam da gönüllü.
Ama Önder Özen'i dinlediysen hiç çift yonlu orta sahadan bahsetmedi  :bawling: Stoper diyor, Sag acık diyor, Ofans orta diyor ve santrafor diyor. Atiba+Veli yetmez. Gecen sene bir tek lig vardı Atibayla Velinin suyunu çıkarana kadar kullandılar. bu sene en azından teoride 3 kulvar var. Bu adamlar robot dgl ya. Artı bunlar önlibero. senin dedigin box to box degil

Çevrimdışı Tolga

Şimdi abest gelebilir ama Yalçın elimizdeki Toraman'dan iyi stoper. Yani rotasyon olarak kötü oyuncu gerçekten değil çıkar kafa vurur en azından.
bu söylediğine cidden güldüm yav yalçın kim arkadaş nerede bjk formasını giymemesi gereken adamlar var onları bulup getiriyorlar takıma sizlerde destek veriyorsunuz
yerli stopere ihtiyaç var doğru hadi toramanı oynatmıyorsun anladık bari atınçı falan oynat f.terim gitti semihi oynattı 2-3 maç sonra onunla devam etti gs çok kaliteli bir stoper kazandı bu adamlara şimdi bile şans verilmeyecekse ne zaman verilecek geleceğin takımı 32 yaşındaki yalçınlarla falan kuruluyorsa vay halimize.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Yazılanlara bakiyorum da. Biri Türk sağ bek lazım demiş biri bonservisi elinde olan oyuncu takip etmek lazım demis. Beyler bu kadar düz mantikla ilerleyeceksek bende gelecegin messilerini bulalım yazarım. Bakın ne kadar kolay yazmasi. Allah aşkına benim aklima en gerçekçi hedef olarak Türk sagbek bi erdem Özgenç geliyor ee sonra? Alalim edelim, takip edelim demekle keşke olsaydı bu işler. Box to box orta saha bu sartlarda bize ekstra kaçar. Kim kaybetmiste biz bulalım. Lanzini gelirse orta sahayı beşliyoruz. Ihtiyaclar aşikar. Ismi gecenlerin hepsi nokta atışı isimler. Bir an önce bunların sonuçlanmasina odaklanmak lazım

Çevrimdışı murat

Yazılanlara bakiyorum da. Biri Türk sağ bek lazım demiş biri bonservisi elinde olan oyuncu takip etmek lazım demis. Beyler bu kadar düz mantikla ilerleyeceksek bende gelecegin messilerini bulalım yazarım. Bakın ne kadar kolay yazmasi. Allah aşkına benim aklima en gerçekçi hedef olarak Türk sagbek bi erdem Özgenç geliyor ee sonra? Alalim edelim, takip edelim demekle keşke olsaydı bu işler. Box to box orta saha bu sartlarda bize ekstra kaçar. Kim kaybetmiste biz bulalım. Lanzini gelirse orta sahayı beşliyoruz. Ihtiyaclar aşikar. Ismi gecenlerin hepsi nokta atışı isimler. Bir an önce bunların sonuçlanmasina odaklanmak lazım
eleştirdiklerinin hangisi yanlış.elbetteki oyuncuyu bonservissiz veya en az bonservis bedeliyle almak zorundasın.biz çok zengin bir kulüp değiliz.

Elestirdigim bonservissiz oyuncu almak değil. Varsa suan piyasada besiktasta kafadan 11 e oynayacak bonservissiz bi adam yazın bizde bilelim.

Çevrimdışı Thuggie

Beyler bu Noboa ismi nerden cikti? Medya'da öyle birinden bahsedildigini hatirlamiyorum

Çevrimdışı ALDENYX

millet aldik diye aciklama yapar bizimkilerde ha bire almadik diye aciklama yapiyor sabir bjkli
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı murat

Elestirdigim bonservissiz oyuncu almak değil. Varsa suan piyasada besiktasta kafadan 11 e oynayacak bonservissiz bi adam yazın bizde bilelim.
bunları önceden takip etmek lazım diyoruz bizde.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2014, 20:07:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bu söylediğine cidden güldüm yav yalçın kim arkadaş nerede bjk formasını giymemesi gereken adamlar var onları bulup getiriyorlar takıma sizlerde destek veriyorsunuz
yerli stopere ihtiyaç var doğru hadi toramanı oynatmıyorsun anladık bari atınçı falan oynat f.terim gitti semihi oynattı 2-3 maç sonra onunla devam etti gs çok kaliteli bir stoper kazandı bu adamlara şimdi bile şans verilmeyecekse ne zaman verilecek geleceğin takımı 32 yaşındaki yalçınlarla falan kuruluyorsa vay halimize.

Atınç'ı kaç kez izledin? Bak maçları filan geçtim altyapıda filan izledin mi? Atınç 3. lig futbolcusu bile olamayacak derecede ağır. Semih ile Atınç'ı bir mi tutuyorsun? Geleceğin takımını kimsenin Yalçın ile kurduğu yok adı üstünde yedek bu. Gökhan Zan gibi. Selçuk Şahin gibi. İbrahim Toraman gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2014, 20:10:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Beyler bu Noboa ismi nerden cikti? Medya'da öyle birinden bahsedildigini hatirlamiyorum

Çok kısa süre yeraldı. Şuan gündemde değil çünkü sözleşmesi Aralık'ta bitiyor muhtemelen ya devre arası transferi olur ya da ön protokol yapılır ilgilenilirse.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

1.ön eleme trunu CL'de atlar bu kadroyla + Yalçınla diye düşünüyo yönetim, transferi play-off maçlarına düşünüyolar inşallah elimize vermezler ilk turda.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2014, 21:08:36
  • Beşiktaş / Bodrum
1.ön eleme trunu CL'de atlar bu kadroyla + Yalçınla diye düşünüyo yönetim, transferi play-off maçlarına düşünüyolar inşallah elimize vermezler ilk turda.

Verme ihtimalleri hiç de az değil rakipler en az bizim kadar sağlam.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Turk sag bek alinmasi gerek deyince duz mantik mi oluyo... iyiymis :D
5+3 e gore motta,atiba,ofansif orta saha ve santrafor yabanci olursa 4 yabanci yapiyor
Sag beke takviye olmazsa olmaz,serdarla atiba yamasiyla olmuyor,necip hele hic olmuyor
Yabanci dusunsek bolgeye hem zor hem de kulfetli
Ustune 5 yabanciyi dolduruyorsun stoperler Turk olmak zorunda kaliyor
Ersanla Yalcin oynayamayacagina gore neye ihtiyacimiz varmis Turk sag beke
Artik mevki devsirerek mi yaparlar bilmem ama serdarla olmayacagi kesin
Oyuncu yok diyip siyrilmak en kolayi serdarla devam edersek yine nal toplatirlar

---------------------------------

Beşiktaş 2003
Cordoba

zago - ronaldo - ahmet yıldırm - kaan

tümer - giunti - pancu

sergen

nouma - ilhan mansız

Beşiktaş 2009
Rüştü

ekrem - ferrari - sivok - üzülmez

holosko - ernst - cisse - yusuf

tello

bobo

Beşiktaşın 2 şampiyonluğu
kalede ve defansda istikrar ile oldu iki defans kurguusuda kaleci ve stoperler
geçen senelerden kurulmuştu. Ferrari ilk senesinde müthişti.

bizde epeydir istikrar diye birşey yok,

TOLGA
                                  (CENK)

----?---        FRANCO        SİVOK         RAMON
            (___???? -     ERSAN   -      TUGAY     -   İSMAİL)

??????          VELİ          ATİBA        OLCAY

(????? - NECİP -??????  OĞUZHAN - KERİM)

??????    CENK

(ÖMER-MUSTAFA)

tello sergen etkisi bırakacak bir lanzini serbest tek forvet oynanacaksa

kanata töre, arkaya tarık sefa herhangi bir sağ bek
ön libero parasızlıktan yeniden jones alınırsa bu takım iş yapar.

Ne kadar artan varsa yerli kaliteli adamlara takas diye verilmeli
yapbozlar doldurularsa 22 kişi adam akıllı bir kadro kurulur.
ekstra stoper de gerekmeyebilir alt yapıdan çıkartılır belki jones joker olarak.

bizdeki adam çokluğu kaliteyide bozuyor.

geçen seneki atletico madrid kadrosu 22 kişilik adamlar lig ve şampiyonlar ligini aynı anda götürdüler.

Çevrimdışı Deniz

Şampiyonlar ligi ön eleme maçlarına çıkacaz ama hala transfer yok.Bu kadroyla bizi 5 lik yaparlar.Moledo,Lanzini,Mitroglou,Töre acil alınmalı.Bu adamlar alınsa bile kadromuz renklilerin kadrosuyla eşitlenir.Alınmadan rakip bile olmamız zor.Holosko olacak adamla anadolu takımlarını bile yenemeyiz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2014, 23:15:37
  • Beşiktaş / Bodrum

Beşiktaş 2003
Cordoba

zago - ronaldo - ahmet yıldırm - kaan

tümer - giunti - pancu

sergen

nouma - ilhan mansız

Beşiktaş 2009
Rüştü

ekrem - ferrari - sivok - üzülmez

holosko - ernst - cisse - yusuf

tello

bobo

Beşiktaşın 2 şampiyonluğu
kalede ve defansda istikrar ile oldu iki defans kurguusuda kaleci ve stoperler
geçen senelerden kurulmuştu. Ferrari ilk senesinde müthişti.

bizde epeydir istikrar diye birşey yok,

TOLGA
                                  (CENK)

----?---        FRANCO        SİVOK         RAMON
            (___???? -     ERSAN   -      TUGAY     -   İSMAİL)

??????          VELİ          ATİBA        OLCAY

(????? - NECİP -??????  OĞUZHAN - KERİM)

??????    CENK

(ÖMER-MUSTAFA)

tello sergen etkisi bırakacak bir lanzini serbest tek forvet oynanacaksa

kanata töre, arkaya tarık sefa herhangi bir sağ bek
ön libero parasızlıktan yeniden jones alınırsa bu takım iş yapar.

Ne kadar artan varsa yerli kaliteli adamlara takas diye verilmeli
yapbozlar doldurularsa 22 kişi adam akıllı bir kadro kurulur.
ekstra stoper de gerekmeyebilir alt yapıdan çıkartılır belki jones joker olarak.

bizdeki adam çokluğu kaliteyide bozuyor.

geçen seneki atletico madrid kadrosu 22 kişilik adamlar lig ve şampiyonlar ligini aynı anda götürdüler.

İstikrar konusunda haklısın lakin 2003 kadrosunuı yanlış yazmışsın :)

2003'te 3-5-2 oynadık. Cordoba kalede zago ronaldo ahmet yıldırım tandem de solda üzülmez sağda dobra iki libero giunti tayfur önlerinde pancu sergen en önde mansız vardı.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cccilluminaticcc

2003'te 3-5-2 oynadık. Cordoba kalede zago ronaldo ahmet yıldırım tandem de solda üzülmez sağda dobra iki libero giunti tayfur önlerinde pancu sergen en önde mansız vardı.

2009'da ferrari var mıydı?

2009'da ferrari var mıydı?
mustafa denizlinin karaboğası 2. sezonunda yangeldi yattı zaten

Evet 3-5-2 di ama elde olan malzemeyi yazmak için öyle kadro yazmışım :)

yanlış hatırlamıyorsam 5-0 bir maçta yenildikten sonra 3-5-2 ye dönüldü.

Çevrimdışı eski inönü

Şampiyonlar ligi ön eleme maçlarına çıkacaz ama hala transfer yok.Bu kadroyla bizi 5 lik yaparlar.Moledo,Lanzini,Mitroglou,Töre acil alınmalı.Bu adamlar alınsa bile kadromuz renklilerin kadrosuyla eşitlenir.Alınmadan rakip bile olmamız zor.Holosko olacak adamla anadolu takımlarını bile yenemeyiz.
Holosko neden hala bizim yabancı kontenjanımızı yiyor benim aklım almıyor. Yav hiçbişey bilmiyorsan yolla Holoskoyu git 19-20 yaşında bi adam bul ucuza getir tutarsa tutar tutmazsa da canı sagolsun.

Çevrimdışı ALDENYX

Evet

2008-2009 SEZONUNDA SİVOK-ZAPO-GÖKHAN-TORAMAN - TUNA ÜZÜMCÜ VARDI 2009-2010 SENESİNDE MUSTAFA DENİZLİ ZAPOYU BURSA YOLLADI YERİNE FERRARİYİ ALDIRDI.
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2014, 00:16:04 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı yigitcan1903

Ferrari 2009-2010 sezonunda geld
Sampiyon oldugumuz sene zapo vardi
Hala ferrarinin borcunu oduyoruz (demesem icime ukte olurdu)
edit:Ben otobuste yazana kadar yazilmis zaten :D
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2014, 00:17:26 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Deniz

Holosko neden hala bizim yabancı kontenjanımızı yiyor benim aklım almıyor. Yav hiçbişey bilmiyorsan yolla Holoskoyu git 19-20 yaşında bi adam bul ucuza getir tutarsa tutar tutmazsa da canı sagolsun.
ben de anlamıyorum sezonun 5 te 3 ünde sakat.kalan sürede de oynadığı maçlarda 10 kişiyiz.resmen adam takıma büyü yapmış gitmiyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

2008-2009 SEZONUNDA SİVOK-ZAPO-GÖKHAN-TORAMAN - TUNA ÜZÜMCÜ VARDI 2009-2010 SENESİNDE MUSTAFA DENİZLİ ZAPOYU BURSA YOLLADI YERİNE FERRARİYİ ALDIRDI.
Bilgi için sağol . karıştırdık istikrardan bahsederken kimler gelmiş kimler geçmiş tam evlere şenlik defansla çifte kupa  :muhaha:

Çevrimdışı Sedat

ben de anlamıyorum sezonun 5 te 3 ünde sakat.kalan sürede de oynadığı maçlarda 10 kişiyiz.resmen adam takıma büyü yapmış gitmiyor.

Geçen sezon başındaydı sanırım 200-300 bin euro'luk indirim yapmıştı yıllık alacağında varmış bi bildiği  :s20:
tek kelime ile vasıfsız eleman   :poster_spam:
handikaplı çArşı