Arkadaşım Feyenoord bu sene bizim ligimizde kaçıncı olur? Ben bu galibiyeti küçümsemiyorum sen herşeyi atiba ya bağlıyorsun. Aç biraz futbol izle atiba gibi futbolcu kalmadı artık. Heleki Türkiye'de rakibinde topal diğerinde melo gibi Avrupa standartlarının üstünde oyuncular var. Atiba kaç kere topla ceza sahasına girmiş bizdeyken? Kaç tane dikine pas yapmış? Atletik yapılı futbolcu olması senin için yeterli sanırım
Bende sana aynısını diyorum. En az 1 tecrübeli oyuncu olacak melo gibi. elimizde Atibadan başka tecrübeli yok.
Atibaya avrupa standardı değil dedin, meloya avrupa standardı. tebrik eder başarıların devamını dilerim..
bu kafayla çok yaşamazsın sen!!!
bak kardeşim;
Tolgay ve Veli (oyunlarını küçümsemiyorum.) büyük maçlarda oynayacak FİZİĞE SAHİP DEĞİLLER. BİR MELOMUZ BİR MEIRELESIMIZ YOK
Ayrıca senin doğum yılın kadar futbol izledim bu yaşıma kadar...
De Jong deme, De Jong bir sezon bizde 6 kırmızı görüp yarı yolda bırakır...
Feyenoordu küçümsüyorsun ama herifler SON UEFA ŞAMPİYONUNU YENİP GRUPTAN ÇIKTILAR!!! üstüne 11 oyuncusunu sattı yine ilk 2 ye oynuyor heriflerr....
Bi ara bizde Ernst-Cisse os vardı hatırlar mısın? Onların sayesinde şampiyonluk geldi... üstelik atibayla aynı yaştalardıdı...
Elimizde Ernst-Cisse karşımı var ve biz burun kıvırıyoruz...
Büyük maçlarda koy bakalım Veli Tolgayı da Melo falan nasıl içinden geçiyor gör...
Gs maçında Atiba olsaydı durum farklı olurdu...
Biraz MANTIK LÜTFEN!!!
L