2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4564313 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı acan07

ya verimlilik olarak söylemiyorum , pektemeğin çok nadir gördüğümüz şok presleri ,hava toplarına yükselmesi sadece cenk'ten değil demba ba'dan daha iyi  :bandit:
bana görede sadece hava toplarında ve preste iyidir. fakat büyük takımın forveti hem oyunun işlemesini sağlayacak hemde skorunu yapacak. pektemek in  sahada kendini hırpalamaktan başka bişi yaptığı yok bence. o mücadelesi vs filan izlerken hoşumuza gidiyo okadar , kalsın diyenlerde hep o mücadele etmesinden ötürü kalsın diyodur bence .

Çevrimdışı acan07

Ben şuan Almeidaya Evet derim :bandit: Seneye yabancı kuralı yok Gelsin 1 Milyona oynasın , Mustafaya 1,5 verecegimize Ona verelim 1 Milyon :iscrewy: Demba ba ya iyi bir alternatif olur , Almeida Bence kotu Bi Forvet değil adamı yerin dibine Soktunuz iyice :steamed: Adam Kafa golü kaçırmıuor , Sol ayağına gelirse affetmiyor Ama Bir Demba ba değil tabiki :tabe:
neyyy  kafa kaçırmıyormu , sol ayak affetmiyormu  :D :D :D :D   

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bana görede sadece hava toplarında ve preste iyidir. fakat büyük takımın forveti hem oyunun işlemesini sağlayacak hemde skorunu yapacak. pektemek in  sahada kendini hırpalamaktan başka bişi yaptığı yok bence. o mücadelesi vs filan izlerken hoşumuza gidiyo okadar , kalsın diyenlerde hep o mücadele etmesinden ötürü kalsın diyodur bence .
Yıllarca toramanı mücadel ediyor diye büyük bir kitle destekledi ama zamanla anladılar ki bu iş sadece mücadele etmekle olmuyor katkıda sağlaması gerekiyor. Neyse ki taraftar profilimiz ve yönetici profilimiz gelişiyor zamanla.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 19:33:11
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Yıllarca toramanı mücadel ediyor diye büyük bir kitle destekledi ama zamanla anladılar ki bu iş sadece mücadele etmekle olmuyor katkıda sağlaması gerekiyor. Neyse ki taraftar profilimiz ve yönetici profilimiz gelişiyor zamanla.
toraman şu takımda en nefret ettiğim adamdı inş.bir daha hiç geri dönmez . Mustafa da artık gider inş. olmuyor be mustafa bunu senin düşünmen lazım  :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

neyyy  kafa kaçırmıyormu , sol ayak affetmiyormu  :D :D :D :D
Evet Kafayla hiç kaçırmıyordu , Sol ayagıda gayet iyiydi ama sağ ayağını sadece yürümek için kullanıyordu oyuzden sürekli topu sol ayağına almaya çalışıyordu , Bence kesinlikle kotu Bi forvet değil , Dediğim gibi 1 Milyona oynayacaksa gelsin oynasın. Demba ba ya çok iyi bir alternatif olur ! Mustafaya 1,5 vermektense , Almeidaya 1 milyon verip oynatırım , 10 Tane Mustafa eder Almeida....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Ben şuan Almeidaya Evet derim :bandit: Seneye yabancı kuralı yok Gelsin 1 Milyona oynasın , Mustafaya 1,5 verecegimize Ona verelim 1 Milyon :iscrewy: Demba ba ya iyi bir alternatif olur , Almeida Bence kotu Bi Forvet değil adamı yerin dibine Soktunuz iyice :steamed: Adam Kafa golü kaçırmıuor , Sol ayağına gelirse affetmiyor Ama Bir Demba ba değil tabiki :tabe:
Almeida bana mac basi 10 bin lira odesin yine hayir derim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Evet Kafayla hiç kaçırmıyordu , Sol ayagıda gayet iyiydi ama sağ ayağını sadece yürümek için kullanıyordu oyuzden sürekli topu sol ayağına almaya çalışıyordu , Bence kesinlikle kotu Bi forvet değil , Dediğim gibi 1 Milyona oynayacaksa gelsin oynasın. Demba ba ya çok iyi bir alternatif olur . Mustafaya 1,5 vermektense , Almeidaya 1 milyon verip oynatırım , 10 Tane Mustafa eder Almeida....
Almeida kafayla kacirmiyor mu?saka mi bu yunus ne icion sen bana da yolla ben de iceyim.hele sol ayagi.kaleciyla karsi karsiya kalip daglara taslara vurdugu sol ayagindan mi bahsediyorsun?

Besiktas tarihinde gelmis gecmis en kotu forvet.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 19:42:29
Almeida bana mac basi 10 bin lira odesin yine hayir derim
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Doğukan E.

Tolgay Beşiktaşa 1 ay önce söz vermiştim demiş Ntvspor a. Bu Trabzonluların kafası ne kafası ?

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 19:44:37
Evet Kafayla hiç kaçırmıyordu , Sol ayagıda gayet iyiydi ama sağ ayağını sadece yürümek için kullanıyordu oyuzden sürekli topu sol ayağına almaya çalışıyordu , Bence kesinlikle kotu Bi forvet değil , Dediğim gibi 1 Milyona oynayacaksa gelsin oynasın. Demba ba ya çok iyi bir alternatif olur . Mustafaya 1,5 vermektense , Almeidaya 1 milyon verip oynatırım , 10 Tane Mustafa eder Almeida....
ben şöyle diyeyim yunus almeida cenk tosunla beraber oynasa cenk'İn her sezon 20 golü olurdu .Almeidadan o cüsse ile koşmasını beklemek doğru olmaz almeidanın en büyük katkısı kanat oyunculaara alan açmasıydı .Misal iki sezon önce bana göre çok kötü futbolcu olan holosko bile 9 gol attı . Almeidanın yanına cenk ya da cenk tarzı bir oyuncu çok can yaktırır.Ama en ideal ikili almeida- burak yılmaz olurdu..

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 19:44:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Değişim, adaptasyon gelişimin en temel özelliklerinden biri.

Yönetim değişti. Yönetim kendi içinde değişti. Kadro komple değişti.

Değişmesi gereken tek bir şey kaldı. O da taraftar.

Ben hala Quaresma şu takımda olacaktı ah diyenleri görüyorum nasıl oluyor inanamıyorum. Hala yok önünde Almeida vardı arkasında ekrem vardı vıdı vıdısı yazanlar var.

Bu adamın arkasında Javier Zanetti ve Bosingwa, Önünde Drogba ve Etoo oynadığı zamanlar da oldu. Adam hep aynıydı.

Bizim taraftar kabullenmekte zorlanıyor bazı şeyleri.

Toraman, Quaresma, Almeia, Ailton, Ferrari bunların karakter olarak birbirinden farkı yok.

Bu yapı çok zor kuruldu. O yüzden aman diyorum önce karakter. Önce geri zekalı olmayacak futbolcular seçilecek.

Şov bitti. Bir kez 4. bir kez 5. olduk ağzımın payını aldık. Artık özüne dönmeye çalışan ve iyi yolda giden bir Beşiktaş var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 19:46:04

Ben hala Quaresma şu takımda olacaktı ah diyenleri görüyorum nasıl oluyor inanamıyorum. Hala yok önünde Almeida vardı arkasında ekrem vardı vıdı vıdısı yazanlar var.

Bu adamın arkasında Javier Zanetti ve Bosingwa, Önünde Drogba ve Etoo oynadığı zamanlar da oldu. Adam hep aynıydı.

Toraman, Quaresma, Almeia, Ailton, Ferrari bunların karakter olarak birbirinden farkı yok.

Bu yapı çok zor kuruldu. O yüzden aman diyorum önce karakter. Önce geri zekalı olmayacak futbolcular seçilecek.

Şov bitti. Bir kez 4. bir kez 5. olduk ağzımın payını aldık. Artık özüne dönmeye çalışan ve iyi yolda giden bir Beşiktaş var.
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı acan07

Kalbi olan izlemesin.. :)

http://m.zapkolik.com/video/hugo-almeidanin-kacirdigi-goller-884426
adamın kaçırdığı gollerin videosu , attıklarından uzun  :D :D hele bide her hava topunda 190 lık cüsseye rağmen yığılıp kalmıyomuydu bitiriyodu beni  :D :D

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 19:48:39
Kalbi olan izlemesin.. :)

http://m.zapkolik.com/video/hugo-almeidanin-kacirdigi-goller-884426
1.dakikadan sonra izleyemedim ben demba ba forması almaay gidiyorum mübarek adam  :D :D

Çevrimdışı Anil

Evet Kafayla hiç kaçırmıyordu , Sol ayagıda gayet iyiydi ama sağ ayağını sadece yürümek için kullanıyordu oyuzden sürekli topu sol ayağına almaya çalışıyordu , Bence kesinlikle kotu Bi forvet değil , Dediğim gibi 1 Milyona oynayacaksa gelsin oynasın. Demba ba ya çok iyi bir alternatif olur . Mustafaya 1,5 vermektense , Almeidaya 1 milyon verip oynatırım , 10 Tane Mustafa eder Almeida...
Almeida ne iyi forvetmis ya :D

Çevrimdışı Deniz

1.dakikadan sonra izleyemedim ben demba ba forması almaay gidiyorum mübarek adam  :D :D
Ben sukur namazina gidiyorum :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 19:52:44
  • Beşiktaş / Bodrum

Emre seni döverim  :biggrinking:

Hayır şunun ihtimalini bile söyleme sus  :biggrinking:

Kardeşim adam en başta gece kulübünden çıkmıyordu. Her hava topuna çıktıktan sonra belini tutup yere atıyordu kendini.

Mustafa evet iyi adam değil kalmamalı da ama kesinlikle Almeida ile kıyaslamam. Birinin hiç olmazsa ne verecğini bilirsin Almeida veremediği gibi alıp götürdükleri var.

Ki o hesabın ucu 2-1 önde olduğumuz derbide karşı karşıya pozsiyonda bomboş kale varken Volkan'ı beyninde şutladığı an kaçtı  :akuma:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

@ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı Tolga

Almeida'ya yıllarca nasıl katlandığımızı düşündükçe sinir krizleri geçiriyorum :akuma:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 19:54:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 19:55:26
şu uğur bir form tutsa da sol beke geçse e kardeşim duran toplarda en iyi orta açan adam benim ilk 11 : tolga- opare-milo-pedro-uğur-veli-tolgay-sosa-olcay-töre-BABA

ysariusta

• Ziyaretçi

Tolgay'ın eli neden kırık bilen var mı?

Çevrimdışı Deniz

Tolgay'ın eli neden kırık bilen var mı?
Hoaydaaaa eli mi kirik?