2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4564217 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih

Kıskandı  :biggrinking:

@Necmi abi arkadaşa uyarı verebilir miyim? Bir de kaçıncı uyarıda silebiliyorum üyeliğini  :bandit:  :angryrazz:
Ayıp ama... Esit sartlar da mucadele etmiyoruz..  :lol: :lol: Gecen gun de @ALI RIZA igrenc bi espri yapmisti onun da uyeliginin silinmesini istedim.. Necmi abi bizim uyelik gider onun ki gitmez dedi...  :lol: :lol: Hep pasif kaliyom lan ne kadar kotu  :bawling:

Bu arada Tolgay gecen sene Hamburg'ta en cok maca cikan oyuncuymus.. Konu ile alakali yaziyim  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kerim ingilizceyi de zor konuşuyor takıldığım bu zaten  :)
Gayet güzel ve akıcı bir ingilizcesi var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 15:56:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
RICHAIRO ZIVKOVIC

http://www.transfermarkt.com.tr/richairo-zivkovic/profil/spieler/252755

Daha bu yaz 2 milyon euroya gitti. Gecikiyoruz hep. Al şimdi 10 milyona alabiliyorsan.

Şuan takipte olanlar.

Atlético Madrid   Atlético Madrid   -         
FC Paris Saint-Germain   FC Paris Saint-Germain   -         
Manchester City   Manchester City   -     
FC Liverpool   FC Liverpool
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 15:59:31 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 16:08:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Efsane tamam dedi.

Juan Roman Riquelme

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Tolgay gelince yengeye de bir teşekkür hediyesi vermek lazım :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 16:24:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Ve son hamle Tolgay Arslan'dan geldi. Hem de öyle bir hamle ki, tam anlamıyla kavga çıkaracak cinsten. Almanya'nın Paderborn şehrinde dünyaya gelen Tolgay, Beşiktaş'ta Trabzon'un plaka numarası olan 61 numarayı giyecek!

Tolgay Arslan bu akşam saat 19.30 sularında İstanbul'a gelecek. Ve bakalım Trabzonsporlular gurbetçi oyuncunun '61 numara' göndermesine herhangi bir cevap verecek mi?

:iscrewy:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ve son hamle Tolgay Arslan'dan geldi. Hem de öyle bir hamle ki, tam anlamıyla kavga çıkaracak cinsten. Almanya'nın Paderborn şehrinde dünyaya gelen Tolgay, Beşiktaş'ta Trabzon'un plaka numarası olan 61 numarayı giyecek.

Tolgay Arslan bu akşam saat 19.30 sularında İstanbul'a gelecek. Ve bakalım Trabzonsporlular gurbetçi oyuncunun '61 numara' göndermesine herhangi bir cevap verecek mi?

Böyle şeylere hiç gerek yok.

Gergin olan ortamı böyle saçma birşeyden dolayı daha da germenin hiç bir mantığı yok.

Çevrimdışı Türkay

Hamburg'da 8 numaralı formayı giyen Tolgay Arslan, Siyah Beyazlılar'da bu forma Veli Kavlak'ta olduğu için 18 numaralı formayı taşıyacak.

Diye haber var fanatikte.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Renton

Ve son hamle Tolgay Arslan'dan geldi. Hem de öyle bir hamle ki, tam anlamıyla kavga çıkaracak cinsten. Almanya'nın Paderborn şehrinde dünyaya gelen Tolgay, Beşiktaş'ta Trabzon'un plaka numarası olan 61 numarayı giyecek.

18 giyecekmis ya gerek yok 61 yakısmaz
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Neo Nesil

Senin Samet Dediğin Adam bir Beşiktaş efsanesi . Efsaneye Saygı :iscrewy: Ayrıca Samet Dediğin adam , Çok daha kısıtlı bir kadroyla çok iyi iş çıkardı .. Biliçin elindeki Kadroya bak birde ve Geçen sezon 3.cu olduk ve bu sezonda 2.ciyiz .. Sence Biliç Çok mu başarılı :bandit: @Fatih

samet aybaba bastın toplantılarında oyuncuları kötüleyen, yeri geldimi saçma sapan açıklamalar yapan, b planı olmayan başarısız teknik direktör. aybabaya rağmen 3. olduk... o dönemin de FEDA sezonu olduğunu unutmayalım ki. zaten Fikret Orman Samet Aybabayı şampiyon yapsa bile gönderecekti...

Çevrimdışı Kemal

Yazın bir transfer lazım forvete  :)

Khouma BABACAR ı alsınlar , gözüm açık gidecek

Çevrimdışı Tolga

Ben de çok isterim de zor gibi.

Çevrimdışı Dogan

__________________TOLGA________________

_OPARE___PEDRO___ERSAN__MOTTA_

_____________VELİ_____TOLGAY__________

__TÖRE__________SOSA_________OLCAY__

__________________DEMBA BA_____________

*Bu kadro şampiyon olur.

Çevrimdışı Kemal

Ben de çok isterim de zor gibi.

Yav aslında hıc zor degıl bu tarz transfer , bakın Ba ya ne vardık ve suanda nekadara ıstesek satarız. Vodafone Arena vitrinimizde Çift Senegalli forvetlerımızı düşünün , babacar geleceği olur bu takımın.

Çevrimdışı ozan062

bu yasına kadar milyontane takım değiştirmiş gelmesinin hiçbir manası yok bosverin :lol:

takılıyorum ama gercekci bakarsak ben istemem gelmesini yetersiz :P
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 16:57:19 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

bu yasına kadar milyontane takım değiştirmiş gelmesinin hiçbir manası yok bosverin :lol:

takılıyorum ama gercekci bakarsak ben istemem gelmesini yetersiz :P

:busted_cop:  :icool:

Çevrimdışı Karabay

61 numaraya gerek yok bencede. Öyle yada böyle her iki kulübünde arası halen iyi denebilir.

Hem biz başka şeylere konsantre olmalıyız.

Çevrimdışı cisse557

__________________TOLGA________________

_OPARE___PEDRO___ERSAN__MOTTA_

_____________VELİ_____TOLGAY__________

__TÖRE__________SOSA_________OLCAY__

__________________DEMBA BA_____________

*Bu kadro şampiyon olur.

Ersan'ın yerine Milo ya da Atınç olsa daha iyi olur. Atınç'ın Ersan'dan eksiği yok fazlası var.

Çevrimdışı ahmetx

Lasse Schöne haziranda sözleşmesi bitiyor.Bonservissiz alabailiriz.
Younes Kaboul piyasa değeri 6,5 milyon € .
Tim Howard piyasa değeri 2 milyon €.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Dogan

Seneye Kaboul alınmamalı.Su an yoklukta oldugumuz icin ii giderdi ama vodafone arenaya daha ii bi stoper yakışır. Ben pek beğenmiyorum onu.Bize terry gibi bi kaşar lazım savunmada orayı derleyip toplayacak bi adam.Şahsen kaboul de o dassagi göremiyorum.Maxi,Terry/Vidic,De jong,Salah geldigini gözünüzde bi canlandirin o kartlar öyle rahat cikabilirmi hakem sagina dönse de jong soluna dönse maxi  arkasina baksa terry kaşarı onune baksa töre  :evillol: sıkıysa kart çıkarsın bakalım adami yerler valla bize bu sertlikte adamlar sart yoksa gene cok cekeriz hakemlerden

Çevrimdışı ahmetx

Seneye Kaboul alınmamalı.Su an yoklukta oldugumuz icin ii giderdi ama vodafone arenaya daha ii bi stoper yakışır. Ben pek beğenmiyorum onu.Bize terry gibi bi kaşar lazım savunmada orayı derleyip toplayacak bi adam.Şahsen kaboul de o dassagi göremiyorum.Maxi,Terry/Vidic,De jong,Salah geldigini gözünüzde bi canlandirin o kartlar öyle rahat cikabilirmi hakem sagina dönse de jong soluna dönse maxi  arkasina baksa terry kaşarı onune baksa töre  :evillol: sıkıysa kart çıkarsın bakalım adami yerler valla bize bu sertlikte adamlar sart yoksa gene cok cekeriz hakemlerden
Kaboul kabulümdür hocam elimizdekilere göre kaymaklı ekmek kadayıfı .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ersan'ın yerine Milo ya da Atınç olsa daha iyi olur. Atınç'ın Ersan'dan eksiği yok fazlası var.
Sonuna kadar katılıyorum. Ersan'la sözleşme yenilemek bile bence çok saçma şu aşamada. Ona verilecek parayla ki tahminen 1,2-1,4 milyon euro arası bi para verilecek üstüne biraz daha koyup senelik 2 milyon euroya çok daha tecrübeli ve sözleşmesi bitecek olan bir defans oyuncusuyla anlaşma sağlanabilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Dogan

milo suan icin erken ve nasil oynadigini bilmiyoruz atinc daha pismesi gerekiyo devedede boy var :evillol: kademe önsezi vs.gelismesi gerekiyo ersandan baska care yok bende istemem ama napican iste....

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Valla konu Beşiktaş olunca o kartlar çok kolay çıkıyor. En basitinden Zago örneğini verebilirim. Zamanın Merkez Hakem Kurulu başkanı Zago gibi adamlara maç içinde özellikle dikkat edin sertliğe prim vermeyin diye açıklama yapmıştı. Terry v.b adamlar için neler derler düşünemiyorum :)
Korku akıl katilidir.