2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565522 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih

Tam tersi @ALI RIZA abi , Derbi kilittir Derbiler Şampiyonu belirler eğerligin ilk yarısındaki butun derbileirmizi kazanmış olsaydık Şuan en yakın Renkliyle aramızda 8 Puan fark olacaktı :iscrewy: Ve yine 100.yıldan  örnek vereyim Son 2 haftaya 2 Puan önde girmiştik ve Butun derbiler  kazanmıştık  , Eğer bir derbiyi bile kaybetmiş olsaydık  Şampiyon olamayabilirdik :iscrewy: Son yıllardaki Derbi fakirligimiz yızınden 2 Buyuk muhabbetleri çogaldı ve bizi rakip olarak gormemeye başladılar , Derbi heşeyden önce prestijdir....
Son sampiyonlukta kac derbi kazandik bi bakmalisin.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ın yeni transferi Tolgay Arslan Facebook hesabından Beşiktaş'a transferiyle ilgili açıklama yaptı.

Tolgay, takipçileriyle şunları paylaştı:

"Ben bugün bu haberi sizinle paylaştığım için çok mutluyum. İstanbul Beşiktaş'la anlaşma sağlandı. Bu süreçte gelen teklifleri değerlendirip, kalbimin sesini dinledim ve Beşiktaş'a imza attım. Bugüne kadar Hamburg'da beni her yolda destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Hamburg devamlı benim evim olacak ve sizi her zaman kalbimde taşıyacağım."
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kemal

Derbi kazanamadığımıza inanın üzülmüyorum , çıktık yenildik olabilir. Benim içimde kanayan yara Kayseri maçıdır. O maçı son 2 dakikada 2 gol yeyip vermesek 2 puanla liderdik , bu akşam berabere bile kalsak ( Allah korusun ) daha 2. maçlar derbilerde oynanmadığı için bu gece bile Liderdik.

Çevrimdışı Fatih

Son Dakika : Tolgay'ı alamayan Trabzonspor Babasını Transfer etti  :kop: :kop:
Bu espriden sonra arkadasa verdigi hizmetlerden dolayi tesekkur edip kullanici adini silelim lutfen...  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Kemal

Beşiktaş'ın yeni transferi Tolgay Arslan Facebook hesabından Beşiktaş'a transferiyle ilgili açıklama yaptı.

Tolgay, takipçileriyle şunları paylaştı:

"Ben bugün bu haberi sizinle paylaştığım için çok mutluyum. İstanbul Beşiktaş'la anlaşma sağlandı. Bu süreçte gelen teklifleri değerlendirip, kalbimin sesini dinledim ve Beşiktaş'a imza attım. Bugüne kadar Hamburg'da beni her yolda destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Hamburg devamlı benim evim olacak ve sizi her zaman kalbimde taşıyacağım."

Herkes yerine HERKEZ yazmamış , bunun için bile sevilir bu adam :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 15:31:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu espriden sonra arkadasa verdigi hizmetlerden dolayi tesekkur edip kullanici adini silelim lutfen...  :bandit: :bandit:

:uhohu: :angryrazz:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Herkes yerine HERKEZ yazmamış , bunun için bile sevilir bu adam :)

Türkçe'sinin baya iyi olduğu söyleniyordu  :)

Çevrimdışı Türkay

Muhammed Demirci @MDemirci80  ·  2 sa. 2 saat önce
Tanimadigim bir bayanin benimle fotograf cektirmek istemesi uzerine cekilmis bir fotografin bu sekilde yayinlanmasi beni ve ailemi cok uzdu.

:locked:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 15:34:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Türkçe'sinin baya iyi olduğu söyleniyordu  :)

Kerim ne peki  :biggrinking:

Türkçe yok.

İngilizce bozuk.

Nasıl anlaşıyor bu adam insanlarla  :iscrewy:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 15:35:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Tanimadigim bir bayanin benimle fotograf cektirmek istemesi uzerine cekilmis bir fotografin bu sekilde yayinlanmasi beni ve ailemi cok uzdu.

Onun tanıdıklarını da ben biliyorum konuşturmasın adamı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

hadi leynn

Çevrimdışı Tolga

Kerim ne peki  :biggrinking:

Türkçe yok.

İngilizce bozuk.

Nasıl anlaşıyor bu adam insanlarla  :iscrewy:
Çat pat konuşarak işte :D

Çevrimdışı Tolga

Bu arada şu Pione Sisto'yu izleyeyim dedim de gerçekten de iyi bir oyuncuya benziyor :)

@Çağrı hocam sen ne diyorsun bu oyuncu hakkında :)
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 15:40:49 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 15:38:14
  • Beşiktaş / Bodrum

Töre ondan çok seviyor olabilir  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Yea arkadaslarina whatsapp'tan atmistir resimleri, resimin altına da Ç5 filan yazmıştır...Sonra özür dile.. Yemedik mami...  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Takımın büyük çoğunluğu iyi derecede ingilizce biliyor (Ersan,Sivok,Atiba,Veli,Olcay,Sosa,Demba ba, Töre,Oğuzhan,Milosevic, bildiğim kadarıyla Cenk Tosun).
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 15:45:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada şu Pione Sisto'yu izleyeyim dedim de gerçekten de iyi bir oyuncuya benziyor :)

@Çağrı hocam sen ne diyorsun bu oyuncu hakkında :)

Oraya dadanan ergen kim ne inatçı çıktı ya  :biggrinking:

Midtjland ( umarım doğru yazmışımdır ) 6 yıldır radarımda benim. Nijerya'dan bir kulüp satın aldılar.

Akademi kurdular. Oradan her sene 3 tane Nijeryalı alıyorlar daha önce de çıktı böyle çocuklar ama uzayamadılar.

Bu çocuk bir tık üstü onların ama bundan da bir şey olmaz.

Adigun Salami vardı mesela 4 sene önce en yetenekli olarak. Gençler alacaktı az kalsın vazgeçti sonra.

Baba Collins çok benziyordu bu Sisto'ya. O da bitti.  Girmemek lazım böyle toplara.

Thygesen veWinston Reid'i de yetiştirdiler o takım pilot takım için çok ideal aslında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Kerim'in Türkçe  :kop:

Çevrimdışı panic13

Takımın büyük çoğunluğu iyi derecede ingilizce biliyor (Ersan,Sivok,Atiba,Veli,Olcay,Sosa,Demba ba, Töre,Oğuzhan,Milosevic, bildiğim kadarıyla Cenk Tosun).

abi ne var yav:

ar yu defans
ar yu hucum
du yu pas
go tu dı si sayd

bi de favorim:

ar yu pıleyır?

:P
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 15:47:30
  • Beşiktaş / Bodrum

Kerim ingilizceyi de zor konuşuyor takıldığım bu zaten  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Oraya dadanan ergen kim ne inatçı çıktı ya  :biggrinking:

Midtjland ( umarım doğru yazmışımdır ) 6 yıldır radarımda benim. Nijerya'dan bir kulüp satın aldılar.

Akademi kurdular. Oradan her sene 3 tane Nijeryalı alıyorlar daha önce de çıktı böyle çocuklar ama uzayamadılar.

Bu çocuk bir tık üstü onların ama bundan da bir şey olmaz.

Adigun Salami vardı mesela 4 sene önce en yetenekli olarak. Gençler alacaktı az kalsın vazgeçti sonra.

Baba Collins çok benziyordu bu Sisto'ya. O da bitti.  Girmemek lazım böyle toplara.

Thygesen veWinston Reid'i de yetiştirdiler o takım pilot takım için çok ideal aslında.
Hani biraz geleceği varsa yönetim Demba Ba'ya alternatif bir oyuncu almayı düşündüğü için bu oyuncuyu değerlendirebilir miyiz diye düşündüm :) :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 15:48:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Yea arkadaslarina whatsapp'tan atmistir resimleri, resimin altına da Ç5 filan yazmıştır...Sonra özür dile.. Yemedik mami...  :bandit:

Kıskandı  :biggrinking:

@Necmi abi arkadaşa uyarı verebilir miyim? Bir de kaçıncı uyarıda silebiliyorum üyeliğini  :bandit:  :angryrazz:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 15:49:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Hani biraz geleceği varsa yönetim Demba Ba'ya alternatif bir oyuncu almayı düşündüğü için bu oyuncuyu değerlendirebilir miyiz diye düşündüm :) :icool:

Çok farklı tarz bu Tolga Youla tipi fındık kadar zaten :)

Daha komple ve daha ucuzu lazım Rota Kolombiya ve Uruguay olmalı
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çok farklı tarz bu Tolga Youla tipi fındık kadar zaten :)

Daha komple ve daha ucuzu lazım Rota Kolombiya ve Uruguay olmalı
Yazın bir transfer lazım forvete  :)