2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4564952 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kaanzor

Sosa nasıl acaba ciddi olmasa bare belindeki sorun  :bawling: :bawling:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimiçi Necmi

Tam tersi @ALI RIZA abi , Derbi kilittir Derbiler Şampiyonu belirler eğerligin ilk yarısındaki butun derbileirmizi kazanmış olsaydık Şuan en yakın Renkliyle aramızda 8 Puan fark olacaktı :iscrewy: Ve yine 100.yıldan  örnek vereyim Son 2 haftaya 2 Puan önde girmiştik ve Butun derbiler  kazanmıştık  , Eğer bir derbiyi bile kaybetmiş olsaydık  Şampiyon olamayabilirdik :iscrewy: Son yıllardaki Derbi fakirligimiz yızınden 2 Buyuk muhabbetleri çogaldı ve bizi rakip olarak gormemeye başladılar , Derbi heşeyden önce prestijdir....
her maç üç puandır derbiyi özel kılan ne derbi kazanırsan 6 puanmı veriyorlar bütün derbileri kazanıp anadolu takımlarına dört malubiyet alırsan gene ligi 12 puan eksik bitirirsin dört derbiyi kaybedersen gene 12 puan eksik bitirirsin derbi sadece sana pisikolojik etki yapar taraftarın böbürlenmesini sağlar sen 34 maçın 30 unu kazanda ben razıyım 4 debiyide kaybet 90 puan alırsın bu puanda seni şampiyon yapar ne yapacaklar sen derbi kazanmadın şampiyon olamazmısın diyecekler

Çevrimdışı aykut.celenk

@Necmi abi senin bu söylediğini teknik adamlar düşünüyor genel olarak taraftarlar derbi maçlarında rakiplere 3 veya 5 atalım gözüyle bakıyor

Çevrimdışı dlcs

Arkadaşım mesele hava degil :iscrewy: Derbiler Hem Camia Hem futbolcular hemde Taraftar için Prestijdir , Ekstra motivasyondur , Derbi maglubiyeti bi anda Takımın havasını değiştirip Moralini bozabiliyor, Örnek : Geçen sezonki Gs maçı, Bi anda tersine dondu herşey :iscrewy: Tabiki Derbi kazanmadan Şampiyon olabilirsin ama Kilidi buyuk olçude derbiler belirliyor , Ligin ilk yarısında ki butun derbileri kazansaydık 8 Puan farkla liderdik ve buyuk avantaj yakalamış olacaktık anlatmak istedigim bu :iscrewy:

Emin ol senden çok istiyorum derbi kazanmayı. Yazdıklarına bi itirazım yok.

Ama sıkıntı şurada; bir stad olmadan derbi kazanamazsın. Genç bir takım oluşturmuşken daha yolun başındayken derbi kazanamazsın. Yani sıradan bir imkan dahilinde değil bunlar. Ancak aşırı performanslarla olabilir. Bu yüzden beynimizin anlayışlı tarafı derbi kazanmak isteyen tarafına daha ağır basıyor şu sezonluk. Demek istediğim bu   :telekom:
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 14:33:27 dlcs ]

Çevrimdışı ErmanS

Gelecek yıl beyaz forma siyah şort içerisinde görmek istediğim 3 oyuncu var 1.Lasse Schöne 2.Younes Kaboul 3.Tim Howard

ben kaboul e guvenemiyorum. 2 senedir baya takip ediyorum tottenham ı. kaboul un hediye ettigi en az 5 6 gol var. bilemiyorum belki biz takım savunmasında iyi olduğumuz için bizde iyi oynayabilir ama daha emin olabileceğimiz bi stopere yonlenilse kendi açımdan daha rahat edicem  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 14:31:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Son Dakika : Tolgay'ı alamayan Trabzonspor Babasını Transfer etti  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Ospina benimde ilk tercihim ama o treni kaçırdık...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 14:34:25
  • Beşiktaş / Bodrum
tolgay transferi beşiktaşımıza hayırlı olsun.aşağıya link atıyorum.tolgay 90 dk oynuyor.fikir sahibi olalım :super:

Teşekkürler  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

ben kaboul e guvenemiyorum. 2 senedir baya takip ediyorum tottenham ı. kaboul un hediye ettigi en az 5 6 gol var. bilemiyorum belki biz takım savunmasında iyi olduğumuz için bizde iyi oynayabilir ama daha emin olabileceğimiz bi stopere yonlenilse kendi açımdan daha rahat edicem  :lol:
Kaboul bize cuk oturur tabiri var ya işte tam o olurdu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı dlcs

Bir insanda bu kadar mı Beşiktaş oyuncusu tipi olur  :nerd:

Çevrimiçi Necmi

Son Dakika : Tolgay'ı alamayan Trabzonspor Babasını Transfer etti  :kop: :kop:
@Çağrı neşen çok yerinde kapı bekle görüşülüyor diyor bir bakarsın akşam anlaşılamadı der :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 14:38:46
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı neşen çok yerinde kapı bekle görüşülüyor diyor bir bakarsın akşam anlaşılamadı der :D

Gece 01.30'da İmzalamış @Necmi abi ondan rahatım  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Gece 01.30'da İmzalamış @Necmi abi ondan rahatım  :icool:
:alala: linnes de imzalamıştı :D @Çağrı

Çevrimdışı wbishop82

Çevrimiçi Necmi

ospina değilmi bu alınmasını çok istemiştim iki sene önce fiyatıda uygundu temizinden on yıl kaleciye ihtiyacımız olmazdı ama kontenjanı kaleden yana kullanmak istemediler sanırım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 14:45:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Tolgay'ın 4 senelik maliyeti 15 milyon euro olacaktı demiş Hacı.

Senelik 3,75 yapar bu. 1 milyonu bonservisse senelik 3,5 adam alacaktı demek maç başılar dahil.

Bizden ise senede maç başılar dahil 1,75 civarı alabilecek. Kafayı yemiş Trabzon.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 14:45:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Tolga

ospina değilmi bu alınmasını çok istemiştim iki sene önce fiyatıda uygundu temizinden on yıl kaleciye ihtiyacımız olmazdı ama kontenjanı kaleden yana kullanmak istemediler sanırım
Bir sonraki satıştan Nice yüksek bir pay istemişti o yüzden olmadı diye biliyorum.(% 25 civarındaydı yanılmıyorsam)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anil

Bazı oyunculara bakınca gerçekten diyorsun ki bu adam bize gelecek. Q7 mesela sevmesemde öyleydi Pascal,  veli gökhan töre olcay,  bence bu tip tam ospina da var ve kesinlikle birgün bizde oynayacak belki 10 yıl sonra olur ama eminim buna

Çevrimdışı Karabay

1 ve 2 tamam 3. bence Ospina olmalı ya da Cech :ok:
ospina içimizde kanayan bir yara resmen. Bu yönetimin almaya çalışıp alamadığına üzüldüğüm tek oyuncu.

Çevrimdışı Tolga

ospina içimizde kanayan bir yara resmen. Bu yönetimin almaya çalışıp alamadığına üzüldüğüm tek oyuncu.
Yeni Cordoba'mız olacaktı çok istemiştim gelmesini ama olmadı :bawling:

Cordoba o günlerde açıklama yapmıştı Ospina benden de daha iyi bir kalecidir diye.

Çevrimdışı Tolga

Alper Bahadır @alperbah  ·  27 dk.

Evet gençler dün yaşananlar budur

Çevrimdışı Doğukan E.

Alper Bahadır @alperbah  ·  27 dk.

Evet gençler dün yaşananlar budur

Gol Ahmet Çakar dan ama adam dün baya zorladı :D

Çevrimdışı Fatih

Evet bencede Aralarında bir fark yok çunku :bandit: 3.culuk bizim için başarı değildir , Bir yanda Emre Özkanlar la , Niangla , Holoskoyla Derbi kazanmış bir Teknik adam diğer yanda daha iyi daha kaliteli kadrolarla 2 Yıldır derbi kazanamamış bir teknik adam var :steamed: Biliçi neden bu kadar buyutuyorsunuz anlam veremiyorum....
Arkadasim bu mantikla hayatta kalman bi mucize...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...