2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4563425 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kartal Ç

Güzel soru.

Pedro'da var ciddi bir ilerleme benim gözlemime göre.

Veli de aynı şekilde. Hatta Olcay'da bile var.

Yeterli mi dersen değil ama Bilic oyuncunun yüzde 100'unü kullanmayı beceriyor bunu görüyorum.

Şöyle de bakabiliriz geçen sene çok kötü top oynuyorduk gerçekten düzensiz çekinik.

Bu sene derbiler dışında ligi sülklase ettik ezik oynadığımız Konya maçı dışında maç yok benim gözümde.

Ama hala bu profile uyuyor muyuz dersen emin değilim işin gerçeği bu.

+ olarak serdarda da geçen yıla göre bariz bir gelişme var. göz ardı etmemek lazım.

şu açıklama konusuyla ilgili olarak da benim yönetimden tek beklediğim açıklama: he yaw he

Çevrimiçi Samet Ç

Yaptığımız transferlerden ikisi tutacak bundan eminim. Milo bu lig için fazlasıyla kaliteli bir oyuncu keza Tolgay'da. Tolgay transferi benim için çok önemliydi olursa şampiyonluk gelebilir demiştim. Şimdi her şey Bilic'in elinde yönetim elinden geleni imkanlar dahilinde yaptı. Ayrıca bu transferler tutsa bile bir daha ki sene daha kaliteli oyuncular alınacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 11:20:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yaptığımız transferlerden ikisi tutacak bundan eminim. Milo bu lig için fazlasıyla kaliteli bir oyuncu keza Tolgay'da. Tolgay transferi benim için çok önemliydi olursa şampiyonluk gelebilir demiştim. Şimdi her şey Bilic'in elinde yönetim elinden geleni imkanlar dahilinde yaptı. Ayrıca bu transferler tutsa bile bir daha ki sene daha kaliteli oyuncular alınacağını düşünüyorum.

Benim de tahminim bu yönde.

Yaz için şimdiden Maxi Pereira ve De Jong ile anlaşılırsa yazın sadece potansiyelli bir forvet ve Dede ile Kaboul'den birini alsınlar 3-4 yıl sol bek ve kaleci dışında adam aramayız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Güzel soru.

Pedro'da var ciddi bir ilerleme benim gözlemime göre.

Veli de aynı şekilde. Hatta Olcay'da bile var.

Yeterli mi dersen değil ama Bilic oyuncunun yüzde 100'unü kullanmayı beceriyor bunu görüyorum.

Şöyle de bakabiliriz geçen sene çok kötü top oynuyorduk gerçekten düzensiz çekinik.

Bu sene derbiler dışında ligi sülklase ettik ezik oynadığımız Konya maçı dışında maç yok benim gözümde.

Ama hala bu profile uyuyor muyuz dersen emin değilim işin gerçeği bu.

oyle canım katılıyorum ama enson devre arasında yine hocanın golu attıktan sonra takımı geri çektiğnii gosteren bi foto atmıstım belki hatırlarsın ntvspor yapmıstı haberi yani korkaklıga devam yada ne dersek ne koyarsak artık adını...

dun gs ve fenerin maclarını tamamıyla izledim abi hep kenarlardan geliyorlar yav:)) cok canım sıkıldı yeminle bizim bircok atagımız ortadan ilerliyor yani sonrada kapanan takımlara karsı tıkanıyoruz bak dun caykur saldırdı gordu gununu,, savununcada biz kaybettik kupada mesela yani beklerin kesinlikle kreatiflikten ote orta acmayı bilsin veya içeri girsin...hiçbirini yapmıyorlar bitek motta haric gerisi ugrasmıyor bile  :s20:

nerden nerye gittim  :iscrewy:   oyuncu gelişimi dediğin gibi takım oyunuylada alakalı bir kişi değil herkesin iyi olması gerekitği için herkes gelişiyor gelişmek zorunda yoksa zorlanırız mesela baya zamandır biz  fener ve gs den sonra oynayıp puan kaybetmiyoruz bak bu detay cok onemlidir bizimkiler bu baskıyı kaldırabilme yetisini kazandılar mesela:)) bu iyi bir kazanım

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Bizi teğet geçen Drenthe Erciyeste süper başladı.

[eklenti yönetici tarafından silindi]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Samet Ç

Benim de tahminim bu yönde.

Yaz için şimdiden Maxi Pereira ve De Jong ile anlaşılırsa yazın sadece potansiyelli bir forvet ve Dede ile Kaboul'den birini alsınlar 3-4 yıl sol bek ve kaleci dışında adam aramayız.
Aynı fikirdeyim abi. De Jong'tan ümitliyim başkanın kadro tahtasında ismi var evinde o yüzden yoksa düşünmezdim bile. Maxi'de Benfica ile hala daha uzatmadı sözleşme büyük bir ihtimal sene sonu için anlaşabiliriz. Potansiyelli forvet Babacar veya İbarbo. İbarbo olursa sevinirim. Olcay'ın yerine kanatta da oynatabiliriz. Dede'nin sakatlığı ne durumda bilmiyorum ağır bir şey değil ise her türlü Dede derim stoper için.

Çevrimiçi Samet Ç

Bizi teğet geçen Drenthe Erciyeste süper başladı.
Bu adamı çok istemiştim. Motta'da her türlü daha iyi oynardı bence solbekte.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolgayin kapindan cok anc nin aciklamalarini bekliyorum bugun..
ANÇ ortalığın tozunu atacak  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Anc nin aciklamalari aksam gelir muhtemlen.belki o da bryaz furbola baglanir.ihonun iddialari cok agir.eger bu iddialar yalansa iho tamamen komik duruma duser..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

bjktvde baskan  dunku sureci ve havuz konularını ele alan bi rop vermis kanala birazdan verilir tahminim izleyin derim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Anc nin aciklamalari aksam gelir muhtemlen.belki o da bryaz furbola baglanir.ihonun iddialari cok agir.eger bu iddialar yalansa iho tamamen komik duruma duser..
Dün kendini zaten çokça yalanladı konuşurken özellikle Erkan Zengin olayında. Şimdi oturup kına yaksınlar harcadıkları özel uçak paralarına :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Burak

Burada iho çok saçma konuşuyor. Çarşamba günü Hamburg dan teknik trekdör dü heralde yanlış hatırlamıyorsam Tolgay konusunda Beşiktaş ile anlaşmaya vardık dedi daha sonra Cuma günü Bilic de anlaşmak üzereyiz dedi. Bunlar daha haberimiz yoktu diyor  :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı ALI RIZA

Transferler yaz için beklenilmeli... ayrıca haftaya yeni transferler 11de başlamalı... görelim nasıllar...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 11:31:06
  • Beşiktaş / Bodrum
oyle canım katılıyorum ama enson devre arasında yine hocanın golu attıktan sonra takımı geri çektiğnii gosteren bi foto atmıstım belki hatırlarsın ntvspor yapmıstı haberi yani korkaklıga devam yada ne dersek ne koyarsak artık adını...

dun gs ve fenerin maclarını tamamıyla izledim abi hep kenarlardan geliyorlar yav:)) cok canım sıkıldı yeminle bizim bircok atagımız ortadan ilerliyor yani sonrada kapanan takımlara karsı tıkanıyoruz bak dun caykur saldırdı gordu gununu,, savununcada biz kaybettik kupada mesela yani beklerin kesinlikle kreatiflikten ote orta acmayı bilsin veya içeri girsin...hiçbirini yapmıyorlar bitek motta haric gerisi ugrasmıyor bile  :s20:

nerden nerye gittim  :iscrewy:   oyuncu gelişimi dediğin gibi takım oyunuylada alakalı bir kişi değil herkesin iyi olması gerekitği için herkes gelişiyor gelişmek zorunda yoksa zorlanırız mesela baya zamandır biz  fener ve gs den sonra oynayıp puan kaybetmiyoruz bak bu detay cok onemlidir bizimkiler bu baskıyı kaldırabilme yetisini kazandılar mesela:)) bu iyi bir kazanım

Aynen zaten Bilic farkında o da gelişmek zorunda. O da olmadı henüz tam olarak.

Bahsettiğin şeyse malesef beklerin efektif olmamasındna kaynaklı. Çıkmıyor ikisi de malesef.

Bunu Bilic mi istiyor bilmiyorum ama normalde hücumdayken set planında 2 seçenek vardır.

1) 2 bekini yollarsın. 2 stoperin kalır 1 ön liberonla stoperleri 3 lersin öbür ön libero da gider.

2) 1 bekini yollarsın 1 bek ve 2 stoperinle 3 lü oynarsınn 2 ön liberon da hücuma gider.

Ama bizde olan ise 2 bek 2 stoper ve 1 ön libero gitmiyor. 3 yerine 5 kişi kalıyor eride.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aşağıdaki oyunculardan en az 3 nü önümüzdeki 2-3 sezon içerisinde çok iyi miktarlara okutmamız gerekiyor. Başkan devamlı bu konudan bahsediyor artık alan değil satan kulüp olacağız diye ve sık sık Porto örneğini veriyor.

-Töre
-Veli
-Milosevic
-Franco
-Kerim
-Tolgay
-Atınç

Oğuzhan'dan ümidimi artık cidden kestiğim için yazmadım.

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Transferler yaz için beklenilmeli... ayrıca haftaya yeni transferler 11de başlamalı... görelim nasıllar...
bu hafta kupa maçı var bence tüm yeni transferler bu maçta oynamalı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ALI RIZA

bu hafta kupa maçı var bence tüm yeni transferler bu maçta oynamalı.
Aynen öyle olmalı bakalım durumları nasıl... Opare (şekerpare) nasıl acaba  :alala: kanatt hızını görelim... Milosevic 11 deki uyumu vs bakmak lazım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 11:38:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Aşağıdaki oyunculardan en az 3 nü önümüzdeki 2-3 sezon içerisinde çok iyi miktarlara okutmamız gerekiyor. Başkan devamlı bu konudan bahsediyor artık alan değil satan kulüp olacağız diye ve sık sık Porto örneğini veriyor.

-Töre
-Veli
-Milosevic
-Franco
-Kerim
-Tolgay
-Atınç

En çok Oğuzhan'ın talibi var yalnız bunu söyleyeyim :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Varken 3 e 5 e bakmadan gönderelim hem kendini geliştirir hem de para kazanırız. Çünkü geldiği günden beri 1 adım ilerleme kaydetmedi ne fizik ne de taktik anlamında. Türkiye oyuncu gelişimi konusunda maalesef çok geride. Bu kadar sağlam bir altyapısı olmasına rağmen yerinde saymasını halen anlayamıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı halvetifarazi

-Töre
-Veli
-Milosevic
-Franco
-Kerim
-Tolgay
-Atınç

Pedro Franco

Bu yaz elimizde tutabilirsek büyük başarı. 2 sene içinde gider.

Çevrimdışı ALI RIZA

Talibi var diye oynamayacak mı ? performan artırmayacak mı  :alala:

Çevrimdışı Fatih

-Töre
-Veli
-Milosevic
-Franco
-Kerim
-Tolgay
-Atınç

Veli gitmesin  :bawling:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 11:46:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Varken 3 e 5 e bakmadan gönderelim hem kendini geliştirir hem de para kazanırız. Çünkü geldiği günden beri 1 adım ilerleme kaydetmedi ne fizik ne de taktik anlamında. Türkiye oyuncu gelişimi konusunda maalesef çok geride. Bu kadar sağlam bir altyapısı olmasına rağmen yerinde saymasını halen anlayamıyorum.

Bu kadar kolay vazgeçmemeliyiz bence.

Yabancı kuralından sonra bir şeyler değişecektir bence ben Oğuzhan 2 tık daha ileri gidip Sos'nın şuanki seviyesine geleceğini düşünüyorum 3 yıl içinde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 11:49:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Tolgay ile ilgili bir şey daha söylemek istiyorum.

Oyuncu ortalama oyuncu iyi olabilecek bir oyuncu ama oyuncudan en çok ümitli olmamın sebebi Ersun Yanal'dır.

Türkiye'de oyuncu potansiyelini en iyi düzebilen tartışmasız tek adamdır.

Selçuk İnan, Arda Turan, Caner Erkin ve daha hatırlayamadığım niceleri.

Bu kadar ısrarcı olduysa Tolgay'ın ciddi potansiyeli vardır benim de gözümde.

Araya sıkıştırayım mevcut sistemimiz scouting'e dayalı olmaya doğru gidiyor. Umarım 2-3 yıl sonra Ersun Yanal'ı Beşiktaş'ın başında görürüz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Opare Bu akşam oynarmı acaba , On durumunu bi gorelim :bandit: En başından beri biliyordum ve burada söylemiştim , Biliç Miloseviçi kolay kolay oynatmaz diye :s20: Çunku Biliç kolay kolay bi adama gvenmiyor , Pedroyu aylarca Kadroya bile almadı , Atınçı oynatmamak için 1.70lik Necip'i Stoper oynattı :akuma: Miloseviçi de aynı sorunlar bekliyor maalesef :by2: Ersandan vazgeçemez o ...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık