2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4564251 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı acan07

İHO milli kahraman oldu , tolgayın beşiktaşla konuştuğunu 2 haftadır duymayan bilmeyen kalmadı , bir İHO duymamış

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Türkay

İHO Konuşuyo ses kessss  :kop: :kop:

Adam konuşurken ben yoruldum ya
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

Hacı Oğlu yemekten mi kalkmış şişmiş gibi konusyor öghh çekiyor yağlı yağlı yerse olacağı budur  :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

İbrahim Hacıosmanoğlu 4-5 aydır ilgileniyorduk diyor, Metin Korkmaz farklı şey söylüyor. Bu nasıl bir çelişkidir.  :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı acan07

İHO kaç para maaş vereceğinide söyle

Çevrimdışı Tolga

İHO uykumu getirdi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Bu konuşmalardan çıkarttığım Tolgay bunları trollemiş resmen. Herkes ayrı bir kafadan konuşuyor.  :)

Çevrimdışı Türkay

Türk dizilerine döndü ya hu kimin eli kimin cebinde

Çevrimdışı ALI RIZA

Milan dedi sanki :) Başkan Bumcu Onur gibi konusuyor resmen :) Milan dediyse milan Tolgayı almak için Otobüsünü sattı desene  :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Yönetimin ilerleyen günlerde bu konuda daha net bir açıklama yapması gerektiğini düşünüyorum.

Bazı şeyler havada kalıyor yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

İbrahim Hacıosmanoğlu " Beşiktaş'ın teklifi var. Aston Villa bastırıyor demişti.
Metin Korkmaz " Biz, Beşiktaş'ın ilgilendiğini bilmiyorduk

Çevrimdışı Türkay

İbrahim Hacıosmanoğlu " Beşiktaş'ın teklifi var. Aston Villa bastırıyor demişti.
Metin Korkmaz " Biz, Beşiktaş'ın ilgilendiğini bilmiyorduk

Birinin dediğinden öbürünün haberi bile yok.  :lol:

Çevrimdışı If Else

İşlem tamam heralde  :money:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Benim Dediğim çıktı Kaptan sağolsun gene el atmıştır... ANÇ gene ortalıgı bulandırmış sanırım  :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Birinin dediğinden öbürünün haberi bile yok.  :lol:
Ulan madem yalan söyleyeceksiniz. Organize yalan söyleyin. Yalanı da kaliteli söyleyin. Örnek Tolgay'ın babası gibi.  :)

Çevrimdışı TØLGA

Yönetimin ilerleyen günlerde bu konuda daha net bir açıklama yapması gerektiğini düşünüyorum.

Bazı şeyler havada kalıyor yani.
adam gelsin ahmet nur çebi konuşur merak etme  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

Ortalık bu kadar karışıkken bırak kap bildirimini sırtına formayı geçirip sahaya çıkmasını bekleyin bence tamam demek için

Çevrimdışı Türkay

İHO açıklamalarını word e yazıp ertem şenere faks lasa keşke ya uykum geldi   :ebebe:

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 02:15:44
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bu arada Hacıosmaoğlu yaptığı transfer görüşmelerini tv'de şakır şakır anlatıyor

bu kap'a yapılan "falanca oyuncuyla transfer görüşmelerimiz başlamıştır" açıklamasını kimse ciddiye almıyordu zaten de artık KAP da almaz herhalde  :iscrewy: :kop: :kop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Samet Ç

Ortalık bu kadar karışıkken bırak kap bildirimini sırtına formayı geçirip sahaya çıkmasını bekleyin bence tamam demek için
Bu saatten sonra geseye satmayı çalışır babası onlarda da para yok . :)

Çevrimdışı ALI RIZA

ANÇ: Tolgay BJK gelmemesi için Trabzonsporla anlaşmış... Ortalık Fena Karışacak

Çevrimdışı Geovani

ooo çarşı karıştı iho fena sallıyor bizim ikinci başkana tam kamil bunlar ya ,fena oturmuş içlerine kapak olsun lan size
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi Samet Ç

ANÇ: Tolgay BJK gelmemesi için Trabzonsporla anlaşmış... Ortalık Fena Karışacak
ANÇ yarın açıklama yapar herhalde bunun üstüne. Hacı pek bana doğru konuşuyor gibi gelmiyor.