2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4563711 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 19:12:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
http://www.transfermarkt.com.tr/fernando-gago/profil/spieler/38954
Gago ,bizde her türlü iş yapar. bonserviside makul. yaş 28.
 Ağır bir sakatlık geçirdimi bilmiyorum

Gago çoktan bitti abi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

O iş bitti de babasının daha bunlardan haberi yok bence :)
valla bn bilmem aspora cıkmıs ulan gidiyosa gtsinbitsin bu is kabak tadi verdi ne tolgaymıs aaaaa  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

valla bn bilmem aspora cıkmıs ulan gidiyosa gtsinbitsin bu is kabak tadi verdi ne tolgaymıs aaaaa  :money:
Bende izledim şimdi de dün Beyaz Futbol'da konuşurken Tolgay Beşiktaş'a daha yakın diyordu bugün de Trabzon'a daha yakın diyor.O adamda var bir tuhaflık :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Doğukan E.

Bu bize karşı aslan kesilen Rize nabıyo ya kimse savunbma yapmıyo bütün toplar adamlar geçiyorr....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 19:19:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Şimdi biraz da gerçekçi olalım. Alternatifli olmasa da iyi bir kadrosu oldu Trabzon'un özellikle ön taraf.

Cardozo - Erkan - Yusuf - Tolgay - Constant - Ekici

Bizim kalitemizin 2  sınıf altındalar hala en azından fener'i halledebilirler 2 hafta sonra.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şimdi biraz da gerçekçi olalım. Alternatifli olmasa da iyi bir kadrosu oldu Trabzon'un özellikle ön taraf.

Cardozo - Erkan - Yusuf - Tolgay - Constant - Ekici

Bizim kalitemizin 2  sınıf altındalar hala en azından fener'i halledebilirler 2 hafta sonra.
Trabzon son transferlerle yerli kalitesini biraz daha arttırmış oldu.

Ts'nun kadrosunun bende iyi olduğunu düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Tolgay'in babasi Erhan Arslan: "Tolgay'a ulaşamıyorum."  :kop:

Çevrimdışı mehmetthedum

Özeri saymamışsınız...
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Kemal

Trabzon son transferlerle yerli kalitesini biraz daha arttırmış oldu.

Ts'nun kadrosunun bende iyi olduğunu düşünüyorum.

Yahu yerli kalitesini arttırsa ne olur, seneye yabancı serbest , suanda 13 puan geridesin, bu sene 3 ün 1 ini almışsın zaten  , seneye bu paralara cardozo tarzı bı dunya adam getir ama işte akıl akıl gel bıtarafıma takıl, ne dıyeyım. 3 yılda 20 trilyon paradan bahsediyoruz Tolgaya verılecek, yazıktır gunahtır be örtülüde olsa bızım cebımızden çıkıyoya, domuzun parası gibi harcanır mı  :lol:

Çevrimdışı Tolga

Yahu yerli kalitesini arttırsa ne olur, seneye yabancı serbest , suanda 13 puan geridesin, bu sene 3 ün 1 ini almışsın zaten  , seneye bu paralara cardozo tarzı bı dunya adam getir ama işte akıl akıl gel bıtarafıma takıl, ne dıyeyım. 3 yılda 20 trilyon paradan bahsediyoruz Tolgaya verılecek, yazıktır gunahtır be örtülüde olsa bızım cebımızden çıkıyoya, domuzun parası gibi harcanır mı  :lol:
Tamam da sonuçta gidip her takım 14 yabancıyı doldurmayacak ya yine yerli oyuncuya ihtiyaç doğacak bir şekilde.

Ayrıca yerli oyuncular her zaman takımı yabancılardan daha fazla sahiplenmişlerdir bu tarafını da düşünmek lazım :)

Bu değerlendirmeyi verilen paraları hesaba katmadan yapıyorum tabi.
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2015, 19:32:44 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı , Noboa Paok a ne kadara imza atmıştı? vergi fln nasıl orda ?

Çevrimdışı Anıl

Trabzon'un kadrosu ne kadar iyi olursa olsun Trabzon daha uzun seneler şampiyon olamaz. Sene başı herkes Trabzon şampiyonluğa oynar dediğinde ilk 5'e giremezler demiştim büyük ihtimal de giremeyecekler.

Çevrimdışı Tolga

Trabzon'un kadrosu ne kadar iyi olursa olsun Trabzon daha uzun seneler şampiyon olamaz. Sene başı herkes Trabzon şampiyonluğa oynar dediğinde ilk 5'e giremezler demiştim büyük ihtimal de giremeyecekler.
O kesin zaten :)

Çevrimdışı doganay

Ayrica daha fazla yerli oyuncu kullanan takimlar federasyondan daha fazla para alacaklar. Yani daha cok yerli kullanip boyle bir finans saglamayi calisabilir bazi takimlar. Bizim elimzide de iyi bir yerli kadro oldu, bence kesinlikle 14 yabaci almayiz.

Çevrimdışı eski inönü

Yahu Trabzon neden bu kadar gündemimizi meşgul ediyor bizim anlamıyorum. Bakın rakiplerimiz fenerle cimbom bıraktıkları yerden devam ediyorlar. Oyle veya boyle hem sistem itekliyor hem de bu herifler final oynamaya alışkınlar. Biz ikinci yarı daha iyi nasıl olabiliriz, nasıl fb+gs yi gecebiliriz bunu tartışmalıyız bence. Boşverelim trabzonu artık. Bu zihniyetle yine 3. lüğe dogru sürükleniyoruz farkında olmadan  :akuma:

Çevrimdışı TØLGA

deşmeyin yaramızi 1.4 ama yarım sezon icin o kadardı galiba normal sezon icin daha fazlaydı yanılmıyorsam
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Tamam da sonuçta gidip her takım 14 yabancıyı doldurmayacak ya yine yerli oyuncuya ihtiyaç doğacak bir şekilde.

Ayrıca yerli oyuncular her zaman takımı yabancılardan daha fazla sahiplenmişlerdir bu tarafını da düşünmek lazım :)

Bu değerlendirmeyi verilen paraları hesaba katmadan yapıyorum tabi.

Koyarsın yedeğe gerekli kişileride yabancı sınırı kalkmışken yedek oturtabıleceğın adama 2.2 verılmez bence. Biz mesela çok ıstedık neden şampıyonluk kovalıyoruz ve  savunmada yabancıları oynatma adına 5 yabancı kuralında 2. devre ısımıze cok yarayacaktı ama TS nın yaptıgı salaklığın dik alasıdır. Seneye neler alırlardı o paraya .

Çevrimdışı Tolga

Yahu Trabzon neden bu kadar gündemimizi meşgul ediyor bizim anlamıyorum. Bakın rakiplerimiz fenerle cimbom bıraktıkları yerden devam ediyorlar. Oyle veya boyle hem sistem itekliyor hem de bu herifler final oynamaya alışkınlar. Biz ikinci yarı daha iyi nasıl olabiliriz, nasıl fb+gs yi gecebiliriz bunu tartışmalıyız bence. Boşverelim trabzonu artık. Bu zihniyetle yine 3. lüğe dogru sürükleniyoruz farkında olmadan  :akuma:
Biz 3.lüğe sürüklenirsek hem bu yoğun maç trafiğinden hem de kadro darlığından dolayı olur :)

Çevrimdışı Kemal

deşmeyin yaramızi 1.4 ama yarım sezon icin o kadardı galiba normal sezon icin daha fazlaydı yanılmıyorsam

işte kaçan balık o bence, 1.2 Tolgaya verıyoruzda Noboa etmezmı bu para

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 19:46:22
  • Beşiktaş / Bodrum

2.2 milyon euro abi.

Vergi Avrupa'daki gibi yüzde 40'ı kesiliyor paranın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AvrupaKartalı

hamsilere bayern münih kadrosunu koy yine bir halt olmaz. yanliz bu is 3 büyüklerin borclanmasina benzemez, bir anadolu kulübü bunu borclari 3 büyükler gibi kaldiramaz, cok büyük basari gelmedikce yakinda batarlar
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı blackeagle35

Yabancı alsak da orta sahaya çok sorun olmaz..Zaten Atiba yazılıyor kadrolara..Onun yerine yabancı gelecek değişen bir şey olmayacak..5 yabancılı sistemde iki bekin yabancı olması lüks..Oraya yerli-yabancı ayrımı yapılmadan çok iyi bir transfer yapılmalı..

Ayrıca Trabzon'un Tolgay'a ihtiyacı olduğuna katılmıyorum..Yanlış teşhis yaptılar..Onlara daha defansif,fizikli,koşu kalitesi yüksek oyuncu lazımdı..

Çevrimdışı TØLGA

işte kaçan balık o bence, 1.2 Tolgaya verıyoruzda Noboa etmezmı bu para
yarım devre icin diyorum ben bu parayı ama bir sezon icin 2.5 mi ne diyolardı
Galiba simdi tam hatırlamıyorum  :iblush: bu arada tolgay a pek sövmeyin twitterda flen ne olcağı belli olmaz bence
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı , @Tolga 

işte bu Noboa yla guzel sözleşme yapılabılınırdi, bonservisi yoktu , üzerine bile düşülmedi.

Çevrimdışı Tolga

Opare biraz iyi çıksa orta sahada bazen Serdar'ı oynatalım diyeceğim ama Bilic Serdar'ı orada düşünmediğini daha önce açıklamıştı :)