2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561352 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

bu arada twitterda neler donuyor

bizimkilerin ucakta oldugunu duydular anında tolgaya imza attırmıs burak gurdal:) vay anasını bee hayli heyecanlı bir gun
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Ersin Düzen ‏@ersinduzen  27 sn.27 saniye önce
SON DAKİKA: Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Beşiktaş'ın da talip olduğu Tolgay Arslan ile Almanya'da her konuda anlaşma sağladı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, FANATİK'e yaptığı açıklamada, "Biz hem Tolgay Arslan'la anlaşma sağladık. Oyuncunun kulübü Hamburg'tan da transfer konusunda bir problem yok. Biz bu süreç içerisinde şimdi beklemedeyiz." dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ve kulüp CEO'su Burak Gürdal'ın, Tolgay için Almanya'ya gitmesini de değerlendiren Çebi, "Biz bu saatten sonra kimseyle pazarlık yapmayız. Gelene ağam gidene paşam deriz" ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı ahmet türker

bu arada twitterda neler donuyor

bizimkilerin ucakta oldugunu duydular anında tolgaya imza attırmıs burak gurdal:) vay anasını bee hayli heyecanlı bir gun
ben alınmasını istemiyorum zaten ,300 bin euro bonservisi olan futbolcu ne kadar iyi olabilir ki ,iyi olsa hamburg kimseye yedirmez ,almanlar bu kadar saf mı.

Çevrimdışı ALI RIZA

Ersin Düzen ‏@ersinduzen  27 sn.27 saniye önce
SON DAKİKA: Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Beşiktaş'ın da talip olduğu Tolgay Arslan ile Almanya'da her konuda anlaşma sağladı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, FANATİK'e yaptığı açıklamada, "Biz hem Tolgay Arslan'la anlaşma sağladık. Oyuncunun kulübü Hamburg'tan da transfer konusunda bir problem yok. Biz bu süreç içerisinde şimdi beklemedeyiz." dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ve kulüp CEO'su Burak Gürdal'ın, Tolgay için Almanya'ya gitmesini de değerlendiren Çebi, "Biz bu saatten sonra kimseyle pazarlık yapmayız. Gelene ağam gidene paşam deriz" ifadelerini kullandı.
Nasıl mevzudur   :alala: ANÇ varsa kaptan araya girer hacı abi geri döner  :evillol:

Çevrimdışı Serjo

Tolgay para için BEŞİKTAŞ değil Trabzon'u seçerse
yolu açık olsun
bize yaramaz
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ozan062

ben alınmasını istemiyorum zaten ,300 bin euro bonservisi olan futbolcu ne kadar iyi olabilir ki ,iyi olsa hamburg kimseye yedirmez ,almanlar bu kadar saf mı.

bir kaç gün once aynısını benzerini soyledim abi aynı kafadayım yani tamam oyuncu değişiklik istiyordur almanlar iyisiyle yerini doldurmak istiyor olabilir yada sorunlu oyuncudur yada artık birbirlerinden sıkılmıslardır yeni heyecan iyidir deyip ayrılabilirler fakat planlı takımlar oldukları için boyle rakamlar falan benimde kafamı karıstırıyor, gordugumuz bi kalite kumasta var fakat yinede alcak olsak bile bi saglık kontrolunden gecmeli kesinlikle

yabide su medyada isim ne kadar cok gecerse baslıyorum tiksinmeye
bu huyum cok kotu fakat benim gibi olanlarda vardır muhakkak yeter artık bunu yapmıyalım alıyorsak alalım almıyorsak resmi siteden yalanlıyalım

Çevrimdışı Sarp

Samimi söylüyorum ben bişey anlamadım bi işten.  Biz geçen hafta prensip anlaşmasına varmadik mı? Dün ts gitti bugün biz niye gidiyoruz adamın ayağına. Günahını
almak istemem ama bu tolgayin babasına kıl oldum. İkinci ronaldinho vakası kokuyor. 

Çevrimdışı ozan062

hoppaaa resimler dusmus

bi tanesini paylasayım

cok sasırdım yazıklar olsun ona yani parayı secmesi için yoksa bize gelip gelmesinde değilim

bizim için daha iyi oldu en azından oraya daha iyi birini alırız diye dusunuyorum gerci vakitte kalmadı:(
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2015, 17:54:40 ozan062 ]

Çevrimdışı zbrnsky

Gökhan İnler lazım.Uzun zamandır 11 başlamıyor.Şimdi vereceğimiz para ile sezon sonu vereceğimiz para arasında fark olmayacak.Son olarak devre arasında transfere birşey harcamadık.

Çevrimiçi Samet Ç

hoppaaa resimler dusmus

bi tanesini paylasayım

cok sasırdım yazıklar olsun ona yani parayı secmesi için yoksa bize gelip gelmesinde değilim

bizim için daha iyi oldu en azından oraya daha iyi birini alırız diye dusunuyorum gerci vakitte kalmadı:(
hacının tipe bak bu adamın yatacak yeri yok tvlerde barış dostluk mesajları sonra git milletin arkasından iş çevir
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2015, 17:57:47 Samo1903 ]

Çevrimdışı Türkay

Hayırlısı olsun o zaman yapacak bir şey yok.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Renton

Yazık oldu cok yazık para konustu yeniden
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Türkay

ts taraftarları bize gs ve fb ye transfer çalımı attık diye seviniyolar. Bilmiyolar ki Tolgay a toplam 3.2 veren bi kulüp ileride batar..
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı BabaKartal

Kendi bilir tolgay bey.
Sanki messidir başımıza.

Çevrimdışı acan07

bu sene transferde hayrımıza ne olacaksa o oldu . ondan tolgay ın gitmesinede üzülmedim.
ama ortaya adam şart atiba-veli-necip ile şampiyon olunmaz açık ve net.

Çevrimdışı forzatunga

Tolgay, almanyada kalsa ya da ingiltereye filan gitse kayıp olur ama gidip de trabzona imzalarsa düşünüldüğü kadar da zeki bir futbolcu olmadığı anlaşılır bize hem zeki hem yetenekli oyuncu lazım kayıp saymam.

:ok:

Çevrimdışı Sarp

Bizim anc & torunogullari almanya ya gitmemiştir umarumarım bu adam için hiç şık olmaz

Çevrimdışı ErmanS

Bizim anc & torunogullari almanya ya gitmemiştir umarumarım bu adam için hiç şık olmaz

Aynı şekilde düşünüyorum

Çevrimdışı f_madida

hoppaaa resimler dusmus

bi tanesini paylasayım

Gecen sene Ronaldinho transferinde sansliydik o is olmadi ve basimiza bela almadik, simdi de bu adamin transferi olmadigi icin sansliyiz...Su pozu veren adamdan bize hayir gelmezdi zaten. Bakalim son dakikaya bir Inler veya De Jong transferi sigdirabilir miyiz?
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Belki Italya'ya gitmislerdir...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ozan062

beyler batmazlar siz batma üstüne cok gidiyorsunuz bosverin esas onemli olan sey su
hocası 1.5 alıyor halbuki gecmisi var sampiyonluk almıs hoca fakat hersene takım değiştiren erkana 2 bunada daha 2.2 verdiler yani kadronun dengesizliğine bakarmısınız
siz burdan dem vurun yani hiçbir zaman aidiyet duyguları hiçbir zaman kuvvetli olmaz cnk dengeli harmanlıyamıyorlar
biz bunu basardık nitekim ben begenmesemde en azından bunu yapıyoruz bir dost demiş
sosa 1.5 alıyorken bizim bu cocuga 2veya türevini vermek kadar mantıga aykırı birsey yok onun içni üzülmeyelim anlamsız yani tekrar yineleyelim batmazlarr:D

Çevrimdışı dlcs

De jong filan gelirse komediyi seyret  :evillol:

Çevrimdışı kahyaoglueren

Beşiktaş yerine Trabzona giden oyuncu mentalitesinden yarar gelmez zaten.24 yaşında Katara gitmiş gibi oldu,geçmiş olsun.

Çevrimdışı Tolga

Tolgay Trabzon'a hayırlı olsun yapacak birşey yok.

Parayı seçip oraya gitmeyi düşünen bir oyuncuyu zaten şahsen istemiyordum.

Tolgay kendi kariyerini bitirmiş oldu onun adına üzüldüm.

Bundan sonra Tolgay'a üzülmek yerine oraya acil bir transfer yapmamız gerekiyor.

Transfer yapmazsak ciddi sıkıntı yaşarız bunu her zaman söylüyorum.

Transfer yapar mıyız derseniz bence mucize olur şu dakikadan sonra.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Doğukan E.

Tolgay Trabzon'a hayırlı olsun yapacak birşey yok.

Parayı seçip oraya gitmeyi düşünen bir oyuncuyu zaten şahsen istemiyordum.

Tolgay kendi kariyerini bitirmiş oldu onun adına üzüldüm.

Bundan sonra Tolgay'a üzülmek yerine oraya acil bir transfer yapmamız gerekiyor.

Transfer yapmazsak ciddi sıkıntı yaşarız bunu her zaman söylüyorum.

Abi sen çok emindin demi gelceğine ? O kadar zeki bi futbolcu değilmiş demkki..