2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4552798 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

madem ailecek gs liler , trabzona gitsin o zaman. malum gs'nin altyapısı orası. Biz de beşiktaşlı İnler'i alalım işimize bakalım. daha fazla malzeme etmesinler beşiktaşı

Çevrimdışı Tolga

O değilde şu Trabzonlulara ciddi ciddi gülüyorum kendileri ile bizi kıyaslıyorlar neyse :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı dropoon

Bence de, gelmezse gelmez, abartilacak bir oyuncu degil. De Jong olsa cok isterdim mesela, gercekten fark yaratacak oyuncu.
Tolgay icin soylenen senelik ucreti de cok buluyorum. Avrupa'da oyuncular 500-600 binlik miktarlara oynuyor, buraya gelen herkese milyon vereceksek isimiz zor...

kariyer istikbal önemli diyor babası allah aşkına hacıosmanoglu gelince bi sorsun senin takımın ş.liginde toplam kaç dakika oynadı kurulduğundan beri. bi sorsun şunu alsın cevabını

Çevrimdışı ZORBEY

madem ailecek gs liler , trabzona gitsin o zaman. malum gs'nin altyapısı orası. Biz de beşiktaşlı İnler'i alalım işimize bakalım. daha fazla malzeme etmesinler beşiktaşı

isabet olur, baştan beri bu adamı istemiyordum, sırf gese taraftarı olduğu icin. derbide cıkıp sacma sapan bi hareket ile macı yine geseye kazandıracak oyuncuları artık istemiyoruz........
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimiçi Samet Ç

Tolgay işi Linnes işine dönecek fazla uzatmamak gerek kime giderse gitsin. Başkan da paraya kıyıp İnler'i veya De Jong'u alsın. Ama böyle bir şey yapacaklarına daha doğrusu yapabileceklerini sanmıyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

STADYUM ‏@trtstadyum  40 sn.41 saniye önce
TRABZONSPOR'DAN BEŞİKTAŞ'A DEV ÇALIM
TRANSFERDE SON DAKİKA GELİŞMESİ BİRAZDAN STADYUM'DA.
#StadyumlaYeniden

Çevrimdışı dropoon

trabzona gitsede görse.en çok ordan gs ye geçer. başka bısey olmaz. erkan zengın asısten sonra sevınemedı bıle ahaha ne mutlu bı takımmıs

Çevrimdışı saricasi

Çok fazla abartılıyor tolgay Bzm orta sahamıza renk getirir fakat bir oğuzhan değil bnce ve TS alamaz tolgayı ama herkes alabilir
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Dogan

Fikstür e baktimda az önce sampiyon olmamızın tek yolu 18 macida eze eze eze eze kazanmak baska yolu yok bunu basarirsak o iki büyük yaratmaya calisanlara kapak olur renklilere de tıpa veririz..özlenen besiktas geri döner ve vodafone arenayla birlikte tarihi ManUtd çıkışı yapariz...
Hadi Bilic Ferguson ol!
Hadi Vodafone Arena Old Trafford gibi tarihe şahitlik et!
Hadi cocuklar hadi veli giggs ol atiba carrick ol ersan pek ümidim yok ama ferdinand ol pedro sende neville ol tolga van der saar ol olun cocuklar biseyler yapin ama nolut bizi bu sene mahcup etmeyin...
Neyse ben cok hayal kurdum herkese ii geceler  :ok:

Çevrimdışı eski inönü

isabet olur, baştan beri bu adamı istemiyordum, sırf gese taraftarı olduğu icin. derbide cıkıp sacma sapan bi hareket ile macı yine geseye kazandıracak oyuncuları artık istemiyoruz........
babanın bugunki acıklamalarından sonra Beşiktaş yonetimi bu transferden vazgecer benim tahminim. Hayırlı olsun

Çevrimdışı f_madida

kariyer istikbal önemli diyor babası allah aşkına hacıosmanoglu gelince bi sorsun senin takımın ş.liginde toplam kaç dakika oynadı kurulduğundan beri. bi sorsun şunu alsın cevabını

Trabzon'a gidecekse zaten kariyerin k'sini agzina almasin...Ama bir zamanlar N.Sahin'e de Turkiye'ye gitme, Avrupa'da kal cok iyi yerlere gelirsin dediler adam 10 senedir gelecek vadeden yedek oyuncu olarak kaldi, yedekte kariyerine bitirecek..

Hem Besiktas'a transferi gundemde olan bir oyuncunun anasi-babasi cikip biz ailecek gsliyiz, yok oglumun Besiktas'a gitmesini istemem vs diyorsa bence o transfer yapilmamali..Profesyonel futbolcunun ailesi boyle konusamaz, yarin senin oglun belki gs'ye karsi bu formayla mac oynayacak, yapacagi en ufak hatada durumu ne olur dusundun mu? Bence coktan vazgecsek iyi olur bu adamdan, hem seneye yabanci sayisi da serbest, gonderelim Sivok'u alalim duzgun bir ortasaha.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

Yine söylüyorum olur da Tolgay transferi gerçekleşmezse elimizdeki bütçeyle iyi bir orta saha almalıyız.

Almazsak elimizdeki oyuncularla orta saha rotasyonunda ciddi sıkıntılar yaşayabiliriz.

Çevrimdışı Türkay

STADYUM ‏@trtstadyum  40 sn.41 saniye önce
TRABZONSPOR'DAN BEŞİKTAŞ'A DEV ÇALIM
TRANSFERDE SON DAKİKA GELİŞMESİ BİRAZDAN STADYUM'DA.
#StadyumlaYeniden

Fırat Günayer konuşuyor abi bildiğimiz şeyler :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı eski inönü

Yine söylüyorum olur da Tolgay transferi gerçekleşmezse elimizdeki bütçeyle iyi bir orta saha almalıyız.

Almazsak elimizdeki oyuncularla orta saha rotasyonunda ciddi sıkıntılar yaşayabiliriz.
:claps:

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer konuşuyor abi bildiğimiz şeyler :lol:
Ben de bir şey sandım  :kop:

Çevrimdışı f_madida

Her iste bir hayir vardir diyerek De Jong'a saldirsak keske  :D

Milan takim otobusunu bile satmis, De Jong'u mu satmayacak...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı FARUK

Ben de bir şey sandım  :kop:

abi adam haber üzerinden haber yapıyor :) aştı kendini

Çevrimdışı Deniz

Tolgay transferi bence yatti babasinin konusmalarindan sonra gelmesine ihtimal vermiyorum,BJK ye transferi gundemde olan bir baba :ailecek gs liyiz falan diyor. ne gereksiz laflar git oglunu gsye pazarla o zaman.senin oglun gsli olabilir BJK li olacak diye bir kural yok ama bunu simdi dillendirmendeki amac ne?

transferin eskiden bir adabi vardi simdi o da kalmadi babalar menajerler ne derse o oluyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Her iste bir hayir vardir diyerek De Jong'a saldirsak keske  :D

Milan takim otobusunu bile satmis, De Jong'u mu satmayacak...
Satar satar da bu saatten sonra teklif yapsakta pazarlık aşaması bitene kadar transfer dönemi sona erer :)

Çevrimiçi Samet Ç

abi adam haber üzerinden haber yapıyor :) aştı kendini
Hiç sorma abi twitter da tolgay ile arsenal ilgileniyor yazıyorlar badem bıyıklı aynısını 00:48'de gizemli bir şekilde söylüyor arsenal demiyor da bir ingiliz takımı diyor.  :)

Çevrimiçi murat

telafuz edilen rakam doğruysa bir dakika sahi düşünmesin almanyadaki kariyeri boyunca göremiyeci bir parayı trabzondan 2 senede alacak.ben bir sürpriz bekliyorum açıkçası Beşiktaşın sözleşmeyi imzalatmış olma olasılığı var.hiç oynatmadan bonservis alabiliriz trabzondan.

Çevrimdışı Tolga

Tolgay transferi bence yatti babasinin konusmalarindan sonra gelmesine ihtimal vermiyorum,BJK ye transferi gundemde olan bir baba :ailecek gs liyiz falan diyor. ne gereksiz laflar git oglunu gsye pazarla o zaman.senin oglun gsli olabilir BJK li olacak diye bir kural yok ama bunu simdi dillendirmendeki amac ne?

transferin eskiden bir adabi vardi simdi o da kalmadi babalar menajerler ne derse o oluyor.
Açıkçası umudum vardı ama babasının açıklamalarından sonra bu iş olmayacak gibi gelmeye başladı bana.

Olmazsa da ben yönetime bu konuda kızmam.

Bir oyuncun ederi vardır.Onun çok çok üzerinde bir bedele oyuncu alıyorsan bu dünya yıldızı falan olması lazım ki herkes tarafından kabul edilsin.

Çevrimiçi murat

niyeti belkide gs yide pazarlığa dahil edip fiyatı yükseltmek yada gönül verdiği takımı uyandırmak olabilir ama klasik gsli kulübün durumundan haberi yok gibi duruyor.

Çevrimdışı ZORBEY

telafuz edilen rakam doğruysa bir dakika sahi düşünmesin almanyadaki kariyeri boyunca göremiyeci bir parayı trabzondan 2 senede alacak.ben bir sürpriz bekliyorum açıkçası Beşiktaşın sözleşmeyi imzalatmış olma olasılığı var.hiç oynatmadan bonservis alabiliriz trabzondan.

Bursaspor u küme düşürmek kadar acı bir hareket olacak bu ts ye, evlat acisi:)))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı dropoon

ts bu paraları nerden ödicek valla stad bile dolmuo.