2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4551702 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Aslında Tolgay'a gerek de jong be :evillol:

Tolgay ı trabzona kaptırırsak da ortalık İnler  :money:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Dogan

Tolgay alınmazsa maalesef bende transfer olacağını pek sanmıyorum ama olmalı yani.

Sonuçta devre arası transferlerine doğru düzgün para harcamadık bari orta sahaya iyi bir transfer yapılsın.
Rahat ol kardesim transfer olcak icini rahat tut tolgay ts ye giderse sevinirim para göz adamlara ihtiyacimiz yok

Çevrimdışı Deniz

Tolgay ı trabzona kaptırırsak ortalık İnler  :money:
Tolgayı alamazsak transfer dönemi kapanır @Türkay.İnler gelirse sezon sonu gelir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Tolgayı alamazsak transfer dönemi kapanır @Türkay.İnler gelirse sezon sonu gelir

Aynen abi zaten olsa başta olurdu bence. Benimkisi şimdilik hayal nerdeyse

Çevrimiçi Samet Ç

kardesim o 1,5 yil formalite icabi transfer sezonu kapandigi icin oyle oldu o kadarda abartmayin linnesi afam gelmedi hala konusuluyo q7 i konusursun anlarimda boyle ucuz insanları dile bile getirmeye degmez koyver gitsin onu
Yanlışların üstünü örtmememiz gerek ama. Bir adamla 1.5 yıl uğraş alama sonra git rezerv takımda bile oynamayan adamı al. Yanlışın kralı.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 23:32:07 Samo1903 ]

Çevrimdışı Deniz

Tolgay alınmalı ama iş çok uzadı.Atibayla sözleşme yenilenmeyecekse atibadan 2. devre performans beklemek hata olur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Tribun Dergi ‏@tribundergi  4 dk.4 dakika önce
TRT - Stadyum programı, Galatasaray'ın yeni transferini birazdan canlı yayında açıklıyor...

kimmiş acaba

Çevrimdışı Dogan

Yanlışların üstünü örtmemiz gerek ama. Bir adamla 1.5 yıl uğraş alama sonra git rezerv takımda bile oynamayan adamı al. Yanlışın kralı.
Kardesim Opare konusunda hala yanlış bilinen bi rezerv muhabbeti var adam sakatti orda oynayip form tutsun die gonderdi oraya danilo yu mu kesecek cikar cikmaz bizim gibi oyle hemen sakatliktan kurtul koy 11e olayi yok orda hele portoda hic olmaz rezerv muhabbetini kafandan cikar ve  zenci kardesimize inan :ok:

Çevrimdışı Tolga

Rahat ol kardesim transfer olcak icini rahat tut tolgay ts ye giderse sevinirim para göz adamlara ihtiyacimiz yok
Ben sana söyleyeyim transfer % 95 olmaz :)

Tolgay'da bence hesapta yok gibiydi.Biraz yoklanınca alınmaya çalışıldı yoksa o da gündemimize gelmeyecekti bence. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Doğukan E.

Tribun Dergi ‏@tribundergi  4 dk.4 dakika önce
TRT - Stadyum programı, Galatasaray'ın yeni transferini birazdan canlı yayında açıklıyor...

kimmiş acaba

Twitter da Fernandao falan konuşuluyor amma ?

Çevrimdışı Türkay

Bu arada bizim Bony afrika kupasında estiriyor

Çevrimdışı Deniz

Aynen abi zaten olsa başta olurdu bence. Benimkisi şimdilik hayal nerdeyse
ts 2.2m € verdi diyorlar tolgaya eğer doğruysa bizim alma şansımız yok  ..

Çevrimiçi Samet Ç

Kardesim Opare konusunda hala yanlış bilinen bi rezerv muhabbeti var adam sakatti orda oynayip form tutsun die gonderdi oraya danilo yu mu kesecek cikar cikmaz bizim gibi oyle hemen sakatliktan kurtul koy 11e olayi yok orda hele portoda hic olmaz rezerv muhabbetini kafandan cikar ve  zenci kardesimize inan :ok:
Hocam rezerv takıma oynasın form tutsun diye gönderilmiş ama orada oynayamamış ben bunu söylüyorum sana. Yani bu saatten sonra Opare faydalı bile olsa benim için yanlış transferdir. Neyse kapatalım şu konuyu artık.  :)

Çevrimdışı Deniz

hiç sanmıyorum ama gerçekleşirse iyi transfer olur ..

Çevrimdışı Doğukan E.

Bony ?

Çevrimdışı Kemal

Tolgay ın tanıdığı fln vardır yada ulasabılecek ;

ona onerim yıllık 2.2 m e ımza parasına hemen ımza atsın yanlız 1 tek sey istesın menajerıyle Kamu Bankasından yada Hisseli Kamu Bankasından alacağı tüm paralar kadar '' Teminat Mektubu'' istesin mutlaka , mesela 2.2. den 3 yıllık ve 1m ımza ve maç basıları 8m euro 24 trilyonluk temınat mektubu.  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bony City'de oynayamaz. Dediğim gibi 3 sene sonra Kobra'yı araplara en az 10'a satarız. Üstüne de 6-7 koyup Bony'i alırız. Umarım yönetimin aklına gelir.  :)

Çevrimdışı Tolga

Bursa şu saatten sonra Fernandao'yu vermeye kalkarsa öyle ucuza vermez.

Gs'de şuan yüksek bedeller verebilecek bir durumda değil zaten. :)

Çevrimdışı Türkay

Bony ?

Wilfried Bony abi. Bi ara tartışmıştık keşke biz alsak falan diye.  :)

Çevrimdışı eski inönü

Tolgay alınmalı ama iş çok uzadı.Atibayla sözleşme yenilenmeyecekse atibadan 2. devre performans beklemek hata olur..
bir de bu tehlike var işte. Atiba'nın performansı zaten düşüşteydi  :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

gesenin alacağı adam ya bilaldir ya da gekas

Çevrimdışı Dogan

Ben sana söyleyeyim transfer % 95 olmaz :)

Tolgay'da bence hesapta yok gibiydi.Biraz yoklanınca alınmaya çalışıldı yoksa o da gündemimize gelmeyecekti bence. :)
De jong bugün milanda kadroda bile yoktu hayra alamet deil bunlar bayram deil seyran deil neden kadroya almamislar :D
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 23:36:01 Dogan ]

Çevrimdışı Doğukan E.

Bursa şu saatten sonra Fernandao'yu vermeye kalkarsa öyle ucuza vermez.

Gs'de şuan yüksek bedeller verebilecek bir durumda değil zaten. :)

Biri de ucuz falan demiş bende onu dedim maaşı ucuz olabilirde bonservisi   :aaa:

Çevrimdışı Tolga

De jong bugün milanda kadroda bile yoktu hayra alamet deil hunlar bayram deil seyran deil neden kadroya almamislar :D
De Jong alınacak olsa Tolgay ile uğraşmaya ne gerek var ki :)

Çevrimiçi Samet Ç

De jong bugün milanda kadroda bile yoktu hayra alamet deil hunlar bayram deil seyran deil neden kadroya almamislar :D
de jong sakat