2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4551203 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Pazartesi 11 de uyarsın okul yok tv yi acıyosun ntv spor inler besiktasta diye alt yazı geciyor trt spor son dakika haberi yapıyor twitter facebook yıkılıyor buralar ise yanıyor of off müthiş olurdu  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  7 dk.7 dakika önce
Çılgın Trabzon. Tolgay için yıllık 2,2 mily+maç başı 20 +1 milyon euro imza parası.. BJK'nin neredeyse 2 katı. Karadeniz fırtınalı.

bi de imza parası veriyolar höh yani  :ebebe:

Çevrimiçi Samet Ç

Bezelye beyinliler bi de imza parası veriyolar höh yani  :ebebe:
Bu takalar tek başına da bu transferi yapmaya çalışsalar aynı fiyatları önerirler.  :)

Çevrimdışı Tolga

Bizim yönetimde o güç yok bizimkiler anca bir günde Opare'yi alır.  :)
Ben artık transfer konusunda yönetime eleştiri yapmayacağım özellikle de buraya çünkü yaptığım zaman ne demek istediğimi anlamadan dinlemeden eleştiriyor insanlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Dogan

Ya arkadaslar bosverin tolgay ı molgay ı ya gelmezsede kendi bilir o kaybeder onun yerine başkasını aliriz cok mu zor ben cokta uzulmem gelmezse ayni linnes gibi basimiza messi mi kesilecekler cehenneme kadar.... hic bir futbolcu besiktastan büyük deildir inanin gelmezse fikret basgan hırs yapar cok daha kalitelisini getirir :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Ben artık transfer konusunda yönetime eleştiri yapmayacağım özellikle de buraya çünkü yaptığım zaman ne demek istediğimi anlamadan dinlemeden eleştiriyor insanlar.
Ben takmıyorum hocam. Bende çok yaşadım o durumları.Ama körü körüne de hiç kimseyi savunmam savunamam doğru bir iş yaptılarsa takdir ederim hata yaptılarsa da eleştiririm.  :)

Çevrimdışı Türkay

Tolgay almanya görmüş adam akıllıdır bize gelir sıkıntı yoğh  :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Ya arkadaslar bosverin tolgay ı molgay ı ya gelmezsede kendi bilir o kaybeder onun yerine başkasını aliriz cok mu zor ben cokta uzulmem gelmezse ayni linnes gibi basimiza messi mi kesilecekler cehenneme kadar.... hic bir futbolcu besiktastan büyük deildir inanin gelmezse fikret basgan hırs yapar cok daha kalitelisini getirir :lol:
Adam almak öyle kolay mı ? Madem kolay Linnes'le 1.5 yıl uğraştık getiremedik. En yakın örnek bu. He başkandan da Tolgay'ı alamazsak transfer beklemeyin.

Çevrimiçi Samet Ç

Tolgay almanya görmüş adam akıllıdır bize gelir sıkıntı yoğh  :lol:
Tek umudum karısı.  :)

Çevrimiçi Samet Ç

RÜZGAR SAĞNAK ‏@ruzgarsagnak  şimdi İstanbul, Türkiye
Bir UCUZ bir PAHALI planımız vardı. Ucuzun parası pahalıyla aynı ise; demek tartışmasız : Nigel DE JONG

Adam yazıyor da yönetimden ilgilenen var mı yok

Çevrimdışı Tolga

Tek umudum karısı.  :)
Trabzonlular karısını ikna ederse şansımız baya azalır benim umudum daha çok o aslında :)

Çevrimiçi Samet Ç

Trabzonlular karısını ikna ederse şansımız baya azalır benim umudum daha çok o aslında :)
1 sayfa önce attığım videoyu izlerse özellikle 40. saniyeyi hacı değil bütün trabzon gitse yalvarsa ikna edemez bence.  :)

Çevrimdışı blackeagle35

Trabzon'un teklifi bu kadarsa Tolgay 2 dakika durmadan imzalasın..

Çevrimdışı Dogan

Adam almak öyle kolay mı ? Madem kolay Linnes'le 1.5 yıl uğraştık getiremedik. En yakın örnek bu. He başkandan da Tolgay'ı alamazsak transfer beklemeyin.
linnes e hakettigi kadar para verdigimiz icin gelmedi isteseydik az daha bastirip alirdik cok mu zor yani? 200-300 fazla ver kulübün merdivenlerinide yikardi sen ne zannediyon öyle onun tribini bi yere kadar cekti bizim baskan teklif bastan beri belliydi
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 23:12:51 Dogan ]

Çevrimdışı Tolga

1 sayfa önce attığım videoyu izlerse özellikle 40. saniyeyi hacı değil bütün trabzon gitse yalvarsa ikna edemez bence.  :)
Uzun süre Almanya'da yaşayan bir bayanın orayı bırakıp Trabzon'a gitmeyi kolay kolay kabul edeceğini sanmıyorum ama ikna ederlerse dediğim gibi o zaman şansımız baya azalır  :)

Çevrimdışı eski inönü

Tolgay'ın gelmemesi degil ama o mevkiye transfer yapılmaması çok koyar bana.

Çevrimiçi Samet Ç

linnes e hakettigi kadar para verdigimiz icin gelmedi isteseydik az daha bastirip alirdik cok mu zor yani? 200-300 fazla ver kulübün merdivenlerinide yikardi sen ne zannediyon öyle onun tribini bi yere kadar cekti bizim baskan teklif baatan beri belliydi
Bir yere kadar maşallah 1.5 yıl   :)

Çevrimdışı Tolga

linnes e hakettigi kadar para verdigimiz icin gelmedi isteseydik az daha bastirip alirdik cok mu zor yani? 200-300 fazla ver kulübün merdivenlerinide yikardi sen ne zannediyon öyle onun tribini bi yere kadar cekti bizim baskan teklif baatan beri belliydi
Tolgay alınmazsa maalesef bende transfer olacağını pek sanmıyorum ama olmalı yani.

Sonuçta devre arası transferlerine doğru düzgün para harcamadık bari orta sahaya iyi bir transfer yapılsın.

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  40 sn.41 saniye önce
Bu arada Beşiktaş yönetimi transfer konusunda kendisinden emin..
Tolgay Arslan'ın BJK'de oynamak istediğini söylüyorlar..

Çevrimdışı Türkay

Mantıklı olan da bu zaten. Beşiktaş varken Trabzon nedir  :ebebe:

Çevrimdışı Anıl

Aslında Tolgay'a gerek de jong be :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Bu adam tweet attıkça çıldırıyorum ya. Kendimi boşuna okumaya çalışıyomuş gibi hissediyorum. Adam muhabir ama sıradan bir vatandaşın bildiklerinden başka birşey bilmiyor. Ona rağmen o deplasman senin bu deplasman benim geziyor ücretsiz olarak. Birde üstüne maaş alıyor :s20: :s20: :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

Bu adam tweet attıkça çıldırıyorum ya. Kendimi boşuna okumaya çalışıyomuş gibi hissediyorum. Adam muhabir ama sıradan bir vatandaşın bildiklerinden başka birşey bilmiyor. Ona rağmen o deplasman senin bu deplasman benim geziyor ücretsiz olarak. Birde üstüne maaş alıyor :s20: :s20: :s20:
:)

Çevrimdışı Dogan

Bir yere kadar maşallah 1.5 yıl   :)
kardesim o 1,5 yil formalite icabi transfer sezonu kapandigi icin oyle oldu o kadarda abartmayin linnesi adam gelmedi hala konusuluyo q7 i konusursun anlarimda boyle ucuz insanları dile bile getirmeye degmez koyver gitsin onu
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 23:21:32 Dogan ]

Çevrimdışı Deniz

Hiç sorma bir de hava yapıyor millete
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba