2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4550379 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Atiba ile sözleşme uzatilmamali, Tolgay günü kurtarmak için alinabilinir,  sampiyon olmak istiyorsak o mevkide kesinlikle biri alınmalı. Ama sezon sonu oraya kesinlikle çok kaliteli biri alınmalı,  Appiah gibi adam lazım o mevkide.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı blackeagle35

Tolgay mevcut Trabzon kadrosunda bir işe yaramaz..Onların ihtiyacı bu tarz bir oyuncu değil..Defansif orta saha alırlarsa işe yarar e o zaman da kadroları şişecek iyice..Ne diye Tolgay'ın peşindeler anlamadım..Avraam'ın yerine Bource'yi koyup yanına Tolgay'ı istiyorlarsa Constant ne olacak??Tolgay'a daha çok ihtiyacı olan biziz..

Çevrimdışı Volkan Başaran

Alman sitelerine bakıyorum Trabzonsporun adı bile yok

Hatta bild bye bye tolga yazmış. Besikta gidiyor diye

Anlamadım gitti.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2015, 18:47:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alman sitelerine bakıyorum Trabzonsporun adı bile yok

Hatta bild bye bye tolga yazmış. Besikta gidiyor diye

Anlamadım gitti.

Yerli kaynakların klasik işleri de olabilir.

Bana aldık gibi geliyor yoksa bu kadar rahat olmayız bir atak gelirdi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Tolgay deyip İnler gelirse ben ona da fitim  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Hakan K.

Yerli kaynakların klasik işleri de olabilir.

Bana aldık gibi geliyor yoksa bu kadar rahat olmayız bir atak gelirdi.

sevgili Çağrı kardeşim hamburg kuzmanoviçi aldığı an transfer resmiyete dökülür.
Aslolan Hayattır Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2015, 18:57:33
  • Beşiktaş / Bodrum
sevgili Çağrı kardeşim hamburg kuzmanoviçi aldığı an transfer resmiyete dökülür.

Haklısın Hakan Abi ondan bekletiyor da olabilirler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ben transferin olmayacagini dusunuyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Canım çok sıkkın, saat 20:48 de transfer konuşalım...

Çevrimdışı zbrnsky

Yeni sezon öncesi kaleye ASSE kalecisi Stéphane Ruffier alınmalı.Yönetimle bağlantısı olanlar tavsiye eederse iyi olur.

[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 19:21:24 zbrnsky ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2015, 19:21:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Yeni sezon öncesi kaleye ASSE kalecisi Stéphane Ruffier alınmalı.Yönetimle bağlantısı olanlar tavsiye eederse iyi olur.

Yönetime iletmek kolay da 10 milyon euroyu St. Etienne vermek kolay değil :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Oyun kurucu on libero alinip alinmamasi sampiyonluga direk etki edecek. Ben bunu bilir bunu soylerim

Çevrimdışı Neo Nesil

öncelikle merhabalar, foruma yeni kayıt oldum... daha önce donanımhaber beşiktaş bölümündeydim... transfer hakkındaki açıklamalarım;

yönetim kesinlikle tolgaya önerdiğinden fazlasını ÖNERMEMELİ! Mis gibi liderliğe oynayan takımı reddedip alt sıralara/düşmemeye oynayan hatta 20 sene şampiyon olamamış takıma giderse büyük hata yapmış olurki. zaten trabzon batma eşiğinde, üstelik uefa organizasyonlarına katılmama durumu var ffp yüzünden. tolgay olmazsa de jong ve onun türevi adamlara yönelmeliyiz... ayrıca atibaya sözleşme yenilemeliyiz.

Çevrimdışı Deniz

öncelikle merhabalar, foruma yeni kayıt oldum... daha önce donanımhaber beşiktaş bölümündeydim... transfer hakkındaki açıklamalarım;

yönetim kesinlikle tolgaya önerdiğinden fazlasını ÖNERMEMELİ. Mis gibi liderliğe oynayan takımı reddedip alt sıralara/düşmemeye oynayan hatta 20 sene şampiyon olamamış takıma giderse büyük hata yapmış olurki. zaten trabzon batma eşiğinde, üstelik uefa organizasyonlarına katılmama durumu var ffp yüzünden. tolgay olmazsa de jong ve onun türevi adamlara yönelmeliyiz... ayrıca atibaya sözleşme yenilemeliyiz.

:hosgeldin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı zbrnsky

Yönetime iletmek kolay da 10 milyon euroyu St. Etienne vermek kolay değil :)

Takımın büyümesi için biraz para harcamak gerekecek.Sürekli ucuz futbolcu ile sağlam takım kurulmaz.Forvet bölgesine güzel takviye yaptık aynısını kale içinde yapmalıyız.Tolga ancak yedek kaleci olabilir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Gene sakatlıklar sezonunu açtık mı kolaylık gelsin umarım erken döner

Çevrimdışı Abdullah

yönetim kesinlikle tolgaya önerdiğinden fazlasını ÖNERMEMELİ. Mis gibi liderliğe oynayan takımı reddedip alt sıralara/düşmemeye oynayan hatta 20 sene şampiyon olamamış takıma giderse büyük hata yapmış olurki. zaten trabzon batma eşiğinde, üstelik uefa organizasyonlarına katılmama durumu var ffp yüzünden. tolgay olmazsa de jong ve onun türevi adamlara yönelmeliyiz... ayrıca atibaya sözleşme yenilemeliyiz.

Hoşgeldin @Neo Nesil   :)

Çevrimiçi Samet Ç

Takımın büyümesi için biraz para harcamak gerekecek.Sürekli ucuz futbolcu ile sağlam takım kurulmaz.Forvet bölgesine güzel takviye yaptık aynısını kale içinde yapmalıyız.Tolga ancak yedek kaleci olabilir.
10 milyon euroyu da ben Ruffier'e vermem.

Çevrimdışı ALI RIZA

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2015, 19:59:53
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Gene sakatlıklar sezonunu açtık mı kolaylık gelsin umarım erken döner
Hiç kapatamadık ki o sezonu  :akuma: :boxin:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Dogan

Eksiklerimiz cok ancak bunların hepsini gelecek sene kapatamayiz yönetim maximum 4 oyuncu alir atiba sivok giderse bu sayi 5 e cikabilir Kaleci, Stoper,Sag bek,Sol bek,Orta alan,Her iki kanatta oynayan bi atak oyuncusu töre gibi ve bi forvet görünürde 7 tane eksigimiz var ve yonetimin seneye 7 oyuncu almayacagi ortada en fazla 5 olcagini düşünürsek kaleci ve sol.bek askıya alinabilir ama vodafone arenada sampiyon olmak için seneye 3 tecrübeli 2 potansiyelli genc oyuncu alınmalıdır tecrubeliden kastim 30 yas üstü istemiyorum acikcasi 28-29 olabilir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2015, 20:03:39
  • Beşiktaş / Bodrum
10 milyon euroyu da ben Ruffier'e vermem.

Kaleci lazım doğru ama şuan lüks olur.

10 milyon euroya Sissoko'yu alırsın zorlarsan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben hala Tolgay'ın bize geleceğine inanıyorum.

Eğer bize gitmeyip 3-5 kuruş daha fazla veriyor diye oraya gitmeyi düşünüyorsa hiç gelmesin daha iyidir.

Ama ben hala özellikle karısından dolayı bir şekilde yine söylüyorum bizi seçecektir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Ne Gökhanmış ne Canermiş , 2 sini çıkar FB maç kazanamaz.

Çevrimdışı Deniz

Ne Gökhanmış ne Canermiş , 2 sini çıkar FB maç kazanamaz.
Fener rezil oynuyor ama kasimpasa daha rezil.kasimpasa Bediktasa karsi oynadigi gibi oynamiyor.