2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546967 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Yeni üye oldum.ilk defa bir foruma üye oluyorum .hepinize selamlar .

tolgay transferinden bomba patlarmı ..tolgay deyipte başka bir orta saha alınırmı sizce ...
bu arada tolgay bence ilkay gündoğan ın bir tık alt kalitesi .
:hosgeldin

Çevrimdışı BabaKartal

sağolun beyler ,hoşbuldum .
Transfer uzadıkça insan geriliyor doğal olarak.

Çevrimdışı doganay

Zamaninda cok fazla mi yuklendik naptik...  :iblush:

Tolgay'i beklemekten benim saclarda boyle olacak  :lol:

Çevrimdışı zbrnsky

Haftasonu kap bildirimi yapılıyor mu?
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 00:57:03 zbrnsky ]

Çevrimdışı Dogan

Çevrimiçi murat

Sürekli genç,toy adamlar alıyoruz. Ama şampiyonluklar tecrübeli, kaşar, winner adamlarla gelir. Derbilerde de durum öyle. Genç kadro kaldıramaz bu ağırlığı.
bizde de ne zaman kaşar geliyor takım dağılıyor.bizim genlerimize uymuyor kaşar.onları idare edemiyoruz.bize kolej havası gidiyor. bizde kaşarlık yapmaya kalktığında ilk tekmeyi biz atıyoruz.yoksa kaç para kaşırın kilosu :D
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 00:43:18 MURAT ]

Çevrimdışı ZEKI

bizde de ne zaman kaşar geliyor takım dağılıyor.bizim genlerimize uymuyor kaşar.onları idare edemiyoruz.bize kolej havası gidiyor. bizde kaşarlık yapmaya kalktığında ilk tekmeyi biz atıyoruz.yoksa kaç para kaşırın kilosu :D

ama @MURAT kasar var kasar var bir de eski kasar bulacaksin en degerlisi o..mesela Gunti, Guti bunlar eski kasarlardi..

Çevrimdışı Dogan

abi kaşar cirkef bi futbolcun yoksa takimda isin zor bu her yerde böyledir  :s20: munih-müller r.madrid-ramos,pepe a.madrid-mandzukic,gabi barca-suarez,dani alves chelsea-terry,diego costa.............diye uzar gider bu liste günümüz futbolunda malesef sart artık  :D 

Çevrimdışı Tolga

Yeni üye oldum.ilk defa bir foruma üye oluyorum .hepinize selamlar .

tolgay transferinden bomba patlarmı ..tolgay deyipte başka bir orta saha alınırmı sizce ...
bu arada tolgay bence ilkay gündoğan ın bir tık alt kalitesi .
:hosgeldin Bence Tolgay transferi Pazartesi günü resmen açıklanır :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

abi kaşar cirkef bi futbolcun yoksa takimda isin zor bu her yerde böyledir  :s20: munih-müller r.madrid-ramos,pepe a.madrid-mandzukic,gabi barca-suarez,dani alves chelsea-terry,diego costa.............diye uzar gider bu liste günümüz futbolunda malesef sart artık  :D 
bizim pırıl pırıl çocuklar 8 kırmızı gördü birde çirkefi gelirse vay halimize.bizimki çaktırmadan dirsek atsa ilk biz doğrarız.adam kırmızı örüyor bizim oyuncu iptal ettiriyor.hakem bizim lehimize hata yapmaya korkar hale geliyor ya seyircisi ya oyuncusu hatasını yüzüne vuruyor hakemin.yazımdan biz de öyle olalım anlamı çıkarmayın sadece bir tespit.

Çevrimdışı Deniz

Ntvspor yine patladı beyler dün ne demiştim  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Ntvspor yine patladı beyler dün ne demiştim  :bandit: :bandit:
Ne demiştin  :evillol:

Çevrimdışı Dogan

bizim pırıl pırıl çocuklar 8 kırmızı gördü birde çirkefi gelirse vay halimize.bizimki çaktırmadan dirsek atsa ilk biz doğrarız.adam kırmızı örüyor bizim oyuncu iptal ettiriyor.hakem bizim lehimize hata yapmaya korkar hale geliyor ya seyircisi ya oyuncusu hatasını yüzüne vuruyor hakemin.yazımdan biz de öyle olalım anlamı çıkarmayın sadece bir tespit.
abi yanlışın var bak şimdi veli vs. gibi bizim takimda töre dışında o hareketi kim yapsa yerdi kırmızıyı çünkü meloya emreye sneijdere göre çok nayıf kaliyolar ama töre de biraz cirkeflik var bi ara dirsek atti birine sari bile yemedi  :evillol: en azindan töre gibilerine ihtiyacimiz var yoksa bu faşist ligde basedebilmemiz cok zor

Çevrimdışı Deniz

Ne demiştin  :evillol:
Kap falan gelmeyecek boşa beklemeyin yine fake yediler dedim  :money:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

bu arada töre 22 yaşındaymış ben 24 biliyodum bu yasta bu fizik ve hız gercekten takdir ediyorum gelecegi parlak az daha dişini sıksın 20 ye satarız ilerde  :ishock:

Çevrimdışı Doğukan E.

bu arada töre 22 yaşındaymış ben 24 biliyodum bu yasta bu fizik ve hız gercekten takdir ediyorum gelecegi parlak az daha dişini sıksın 20 ye satarız ilerde  :ishock:
Hocam Gökhanı yedeklicek veya en azından onun seviyesinde, stilinde oynayan adam almadan Gökhanı hayatta satamassın ...

Çevrimdışı ALI RIZA

Kap falan gelmeyecek boşa beklemeyin yine fake yediler dedim  :money:
ben yemedim açım onu derim  :evillol: @Deniz gençler alışamadı hala alısırlar ölü taklidine devammm

Çevrimdışı Dogan

Hocam Gökhanı yedeklicek veya en azından onun seviyesinde, stilinde oynayan adam almadan Gökhanı hayatta satamassın ...
Bilader 20 25 arası bisey verilsin öyle bi satilirki davul zurnayla göndeririz töre mizi  :ishock: 10 milyonaben fazla 15 e aliriz bi adam rahat ol bugüne bugün Ganso gibi bi yetenek abidesinin fiyati 7.5 milyon

Çevrimdışı doganay

vay arkadas bugunde geldi ,bitti ,yok evraklar bekleniyor yok son asamada darken yine olmadi.

Çevrimdışı Doğukan E.

Bilader 20 25 arası bisey verilsin öyle bi satilirki davul zurnayla göndeririz töre mizi  :ishock: 10 milyonaben fazla 15 e aliriz bi adam rahat ol bugüne bugün Ganso gibi bi yetenek abidesinin fiyati 7.5 milyon
İnşallah hocam. Takımın omurgası ucuza gitmesinde...  :)

Çevrimdışı Deniz

vay arkadas bugunde geldi ,bitti ,yok evraklar bekleniyor yok son asamada darken yine olmadi.
Hep evrak beklenir zaten.standart ntvspor yalanı  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Pazartesi şart değil ki yarında bildirilir sonucta yeteki olsun

Çevrimdışı okansosa

orta saha transferi yalan olacak bence bir daha ki seneye bırakılacak ki yanlış yapılacak
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Tolga

Pazartesi şart değil ki yarında bildirilir sonucta yeteki olsun
Genelde bizimkiler hafta sonu açıklamadıkları için bence Pazartesi'ye kaldı o iş.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı doganay

:dontknow: :sleepzz: sabahi etmisiz