2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546623 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Trabzon Tolgay'dan büyük ihtimalle artık vazgeçti onun yerine Ozan'ı almak için yüksek bir bonservis ödeyebilirler. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Trabzon Tolgay'dan büyük ihtimalle artık vazgeçti onun yerine Ozan'ı almak için yüksek bir bonservis ödeyebilirler. :)
Ozan ve Şener'e 9 milyon euro Mustafa Yumlu ve bir tane daha oyuncu önermişler adı aklıma gelmiyor şimdi. :) Bursa'nın yerinde olsam kabul ederdim.

Çevrimdışı Tolga

Ozan ve Şener'e 9 milyon euro Mustafa Yumlu ve bir tane daha oyuncu önermişler adı aklıma gelmiyor şimdi. :) Bursa'nın yerinde olsam kabul ederdim.
Bursa'nın ciddi borcu var başkanları da bu yüzden iyi bir teklif gelirse değerlendiririz demişti.Bir şekilde bu transfer olur gibi duruyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Doğukan E.

Yabancı kuralından önce ozana 9 istiyorlardı şimdi kaç isticekler bakalım...

Çevrimiçi murat

Öncelikle olcay tolgay vs. gibi oyuncularin almanyada oynayamamasinin nedeni orda sürekli dinamik bi oyun vardir tempo hep ayni seyirde devam eder.

Şöyle acikliim mesela olcay almanyada oynayan sol aciklardan daha yeteneklidir diyelim  ama her mac ayni performansi gosteremiyo nedeni fiziki açıdan yetersizliktir bunyeyle alakali bisey.Türkiyede alt seviye maclar oynandigi icin performansi düşse bile göze almanya kadar göze batmaz.Üst duzey maclarda (tottenham arsenal gibi)bütün eforu sarfettigi zaman biz cok beğendik dikkat ederseniz halbuki almanyada sürekli oyle oynamasi gerekir.Anlatmak istedigim bu,

Tolgay a gelince oda ayni durumda bunye yeterli deil belkide bizimkiler domuz eti yemedigi icin yetersiz kaliyo  :D malum almanlar hayvan gibi.eminim besiktasta cok basarili olacaktir.üst düzey maclarda da bütün eforu sarfedicek artik olay bundan ibaret.

Mehmet ekiciye dikkat edin almanyada barinamadi ama burda takur tukur oynuyo

Tolgayla ilgili kafasinda soru isareti olanlar rahat olsun basarili olacaktir icinizi ferah tutun..

almanya performansı tolgayın mehmet ekiciden daha iyi.(benim görüşüme göre)

Çevrimdışı saricasi

Bu tolgay transferi o kadar sansasyonel değildi tsnun elinden almış gibi olunca transferin değerİ arttı.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Kemal

Almadığımız adamın videolarını ezberledik :)

Çevrimiçi Samet Ç

Yabancı kuralından önce ozana 9 istiyorlardı şimdi kaç isticekler bakalım...
5 isterler. Trabzon'da o parayı verir. Ben tesenin yabancı kuralından da haberi olduğunu sanmıyorum erkana yıllık 1 milyon 800 bin vermişler yazık o paralara. Ayrıca yabancı kuralından önce yanılmıyorsam Ozan için 8 milyon euroyu gözden çıkarmışlardı. Bu adamlar da var bir iş ama kokusu çıkar yakında.

Çevrimiçi Samet Ç

Bursa'nın ciddi borcu var başkanları da bu yüzden iyi bir teklif gelirse değerlendiririz demişti.Bir şekilde bu transfer olur gibi duruyor :)
olabilir holmen ozanın açığını çok rahat doldurur hatta fazlasını verir diye düşünüyorum şener giderse şenerin açığını kapatamazlar gibi.

Çevrimdışı Dogan

almanya performansı tolgayın mehmet ekiciden daha iyi.(benim görüşüme göre)
bende öyle düşünüyorum lakin türkiyede cok cok daha basarili olcak tolgay kanaatimce veliyide keser atibayida

Çevrimdışı ozan062

real madrid lucas silvayı almıs dolayısıyla sociedad dan aldıgı Illarramendiyi elden cıkarabilirmis sulansakmı acaba :dry:

aynısı chelsea için gecerli olsaydı bak vardı sansımız:D

bu arada yıllık 2.5 istemis salah bizden ondan olmamıs
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 23:25:55 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Şampiyonlar Ligi'nde final oynayıp bırakma hayalim var."

Bu adam ne yer ne içer acaba bu kafayı yakalamak için.

Çevrimiçi Samet Ç

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Şampiyonlar Ligi'nde final oynayıp bırakma hayalim var."

:kop:  :ishock:

Çevrimdışı doganay

Çevrimdışı yigitcan1903

Kupayı al deseler almıcak söz verdim finalde bırakacam diye  :evillol:

Çevrimdışı Fatih

Zamaninda cok fazla mi yuklendik naptik...  :iblush:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı BabaKartal

Yeni üye oldum.ilk defa bir foruma üye oluyorum .hepinize selamlar .

tolgay transferinden bomba patlarmı ..tolgay deyipte başka bir orta saha alınırmı sizce ...
bu arada tolgay bence ilkay gündoğan ın bir tık alt kalitesi .

Çevrimdışı Anıl

tolgay transferinden bomba patlarmı ..tolgay deyipte başka bir orta saha alınırmı sizce ...
Tolgay gelecek :) Bu arada hoşgeldiniz :ok:

Çevrimdışı ZEKI

:hosgeldin
gelirse tolgay orta sahaya dinamiklik kamtis oluruz. Hem kendisi ileriye dogru oynayan bir futbolcu. Bizim eksigimizde orta sahadan ileriye dogru topun cikmamasi. Hayirlisi olsun bakalim

Çevrimdışı Altuğ

Hoşgeldiniz umuyoruz ki gelecek ama sizde biliyorsunuz ki KAP'a bildirilmeyen hiç bir transfer tamamlanmş sayılmaz bizim için.

Çevrimdışı ALI RIZA

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin inşallah gelir ilkayın üst katı olur  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

:hosgeldin Ben ters köşe beklemiyorum.

Çevrimdışı capo di capi

Sürekli genç,toy adamlar alıyoruz. Ama şampiyonluklar tecrübeli, kaşar, winner adamlarla gelir. Derbilerde de durum öyle. Genç kadro kaldıramaz bu ağırlığı.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Kemal

Tolgay gelecekte biz 15 gunde 1 yaş yaşlandık

:hosgeldin

Çevrimiçi Samet Ç

Sürekli genç,toy adamlar alıyoruz. Ama şampiyonluklar tecrübeli, kaşar, winner adamlarla gelir. Derbilerde de durum öyle. Genç kadro kaldıramaz bu ağırlığı.
Derbiler de durum bu değil abi ben gençliğimizden kaybettiğimizi düşünmüyorum konu dönüp dolaşıp Bilic'e gelecek ama burada sorun Bilic bence derbileri oynamadan kaybediyor kafasında bu da oyuncuları olumsuz etkiliyor. Ben Bilic'in bir kere derbiye çıkarken rahat olduğunu görmedim hep bir korku var.