2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4545902 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Dogan

Sivok fazla abartmaya basladi ama ya bu nedir abi 1 hafta oynar 15 hafta yatar şimdi gönderin onu kaça okutsak kardır 500 bine bile versek iidir bu ne ya hep sakat sakat gına geldi artık  :akuma:

Çevrimdışı Türkay

Fenerden gelen Ugur'dan mi bahsediyoruz.
kupa macinda iki orta atti diye hemen kalsin mi deniyor.
Seneye iyice formu duser

Uğur iyi Beşiktaşlı fenerden gelmesi bunu değiştirmez bence. Aylarca yedek oturup ilk macında bu özgüvenle oynuyosa gerisi de gelir
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Haberi yapan malum site aslında kendi yapmış gibi göstermek için bu süsü vermiş.

Transfer lig tv'nin açıkladığı an bitmişti sanırım.

Tolgay Arslan hayırlı olsun.
Ben de bittiğini düşünüyorum bu transferin.Bugün olmasa bile en geç Pazartesi günü bu iş resmiyete dökülür. :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

Haftasonlari kapa bildirim olabiliyor mu?

Çevrimdışı Türkay

Oluyor ama tercih edilmiyor diye biliyorum

Çevrimdışı Tolga

Hamburg taraftarı bugün 'Veda' başlığı altında Tolgay'ın yeni bir videosunu yayınlamışlar  :)

Çevrimdışı Türkay

Hamburg taraftarı bugün 'Veda' başlığı altında Tolgay'ın yeni bir videosunu yayınlamışlar  :)

Bu adamı 300 e alırsak helal olsun gerçekten  :claps:

Çevrimdışı alimm

quaresma nın transferi bildirilmişti...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

Sivok dönem başında talipleri varken satılmalıydı, geçti ;  benim anlamadığım bu Tolgay hala neden KAP 'a söylenmiyor.

Burda da şöyle bir algı oluştu, artık KAP olmadan bilgi sahipleri konuşmuyor Linnes olayından sonra. Bence böyle olmamalı.
lines olayından sonra bütün duyumcular asıldılar Allah rahmet eylesin bir kulağımızın arkası kaldı onu koruyalım bari :D burda arkadaşlar bizi resmi site zannediyor burda bir haber olursa kesin oldu bitti bazen imzada atsan olmuyor ntv lig tv patlamış biz patlasak çokmu. burda insanlar haddini aştı yirmi tanede transfer yaparsın burda hiç biride olmaz transfer başlığı neden var bunları konuşmak gırgır yapmak için şimdi oturup scoutluk yapılır artık bu yönetimden hiç bir bilgi sızmıyor sızanda yalan bilgi oluyor sırf hedef saptırmak için yapılıyor gibi geliyor bana artık başkan söylese inanmam siz bilmiyorsunuz ama lines bilgisi öyle kaynaklardan geldiki inanmamak imkansızdı. Büyük ihtimalde transfer oldu ve sabah bozuldu bizimde yediğimiz küfürler yanımıza kâr kaldı yapacak bir şey yok. @Kemal

Çevrimiçi Necmi

Sivok fazla abartmaya basladi ama ya bu nedir abi 1 hafta oynar 15 hafta yatar şimdi gönderin onu kaça okutsak kardır 500 bine bile versek iidir bu ne ya hep sakat sakat gına geldi artık  :akuma:
Ayıp o kadar emeği geçti bize son seneye kadar en istikrarlı oyuncumuzdu sakatsa barda gezerken sakatlanmadı. Oyuncularımıza biraz saygı yıl sonunda bitiyor zaten sözleşmesi Teşekkür eder alkışla göndeririz.

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne oldu kimler geldi kap geldi mi yoksa hava mı gene

Çevrimdışı Kemal

Ne oldu kimler geldi kap geldi mi yoksa hava mı gene

Hava gazı terkos, herkes hsyırlı olsun dıyo da herkes unuttu 3 gün öncesini :)

Çevrimdışı Deniz

sivoku ibbye ya da kasımpaşaya 400-500 e satsınlar nedir bu böyle yatarak para kazanmak mı var  :akuma:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

sanki makine gibi isliyor kuzeyliler bizde bunları katıyoruz:)) hangi kulturumuz uyuyor onlarla Allah askına hiçbir mantık goremiyorum maliyet haricinde  :olmaz

ozan meselede biraz bu kültürümüz hiç uymuyor olabilir ama iş disiplini süper.

Çevrimdışı Kemal

lines olayından sonra bütün duyumcular asıldılar Allah rahmet eylesin bir kulağımızın arkası kaldı onu koruyalım bari :D burda arkadaşlar bizi resmi site zannediyor burda bir haber olursa kesin oldu bitti bazen imzada atsan olmuyor ntv lig tv patlamış biz patlasak çokmu. burda insanlar haddini aştı yirmi tanede transfer yaparsın burda hiç biride olmaz transfer başlığı neden var bunları konuşmak gırgır yapmak için şimdi oturup scoutluk yapılır artık bu yönetimden hiç bir bilgi sızmıyor sızanda yalan bilgi oluyor sırf hedef saptırmak için yapılıyor gibi geliyor bana artık başkan söylese inanmam siz bilmiyorsunuz ama lines bilgisi öyle kaynaklardan geldiki inanmamak imkansızdı. Büyük ihtimalde transfer oldu ve sabah bozuldu bizimde yediğimiz küfürler yanımıza kâr kaldı yapacak bir şey yok. @Kemal

abi dediğin gibi kimler patlamadıki orda , olabilir bunlar. Ben yinede o zaman çok yakın kaynaktan duyduğunuz bilgiyi paylaştığınız için kendi adıma teşekkür ederim.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Yorumlara bakıyorum tolgfayla alakalı almanların

Arada kalmışlar ama herkes yetenği konusunda hem fikir gibi..

Bende iyice merak ettim..

Umarım tolgaya imza attıormışlardır sene sonu için en azından elimiz güçlenir hamburg karşısında
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ozan062

sanki makine gibi isliyor kuzeyliler bizde bunları katıyoruz:)) hangi kulturumuz uyuyor onlarla Allah askına hiçbir mantık goremiyorum maliyet haricinde  :olmaz

ozan meselede biraz bu kültürümüz hiç uymuyor olabilir ama iş disiplini süper.

evet evet iş disiplinini zaten on plana cıkarmaya calısmıs ama keske onunla olsa hersey:)) yinede hayır demem ama atıyorum 8-9 yabancının yarısınında oralardan olması bana garip gelir egerki varsa oyle bir dusunce
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 22:21:09 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi murat

Yorumlara bakıyorum tolgfayla alakalı almanların

Arada kalmışlar ama herkes yetenği konusunda hem fikir gibi..

Bende iyice merak ettim..

Umarım tolgaya imza attıormışlardır sene sonu için en azından elimiz güçlenir hamburg karşısında
volkan,tolgayı seyrettiğim kadarıyla olcayın ortasahada oynayanı diyebiliriz.top alışverişi biraz daha iyi,top kapma biraz daha iyi.bitiricilik biraz daha kötü.asıl benzerliği almanyada yeterli görülmemesi ama Türkiyeye cuk oturur diye düşünüyorum.bir benzerliğide millilik konusunda.

Çevrimdışı doganay

Haci A sporda ,Tolgay ve birkac transferi sordular cevap vermedi tam olarak, yuvarladi olayi, demekki Trabzon umidi kesmis

Çevrimdışı ozan062

hayır simdi tolgaya 1.5 artı 2yıl opsiyonlu anlasıyorsan hele bide bu turkse araya bi mesafe koyuyorsun ama benzerini neden pektemege neden veliye suna buna yapmıyorsun demekki kafada soru isareti var yada oyuncu mesafe koyuyor tam olarak kimin koydugunu anlayamayız belki ama sonucta kısıtlı imkanlarda ortaya adam alıyorsun bu yontemi sen atibaya yapsan 1+1 gibi mesela aynı sekilde alacagımz 31-2 nin üstündekilere aynı sekilde yanassak yani umarım anlatabilmişimdir istediğimi

Çevrimiçi murat

hayır simdi tolgaya 1.5 artı 2yıl opsiyonlu anlasıyorsan hele bide bu turkse araya bi mesafe koyuyorsun ama benzerini neden pektemege neden veliye suna buna yapmıyorsun demekki kafada soru isareti var yada oyuncu mesafe koyuyor tam olarak kimin koydugunu anlayamayız belki ama sonucta kısıtlı imkanlarda ortaya adam alıyorsun bu yontemi sen atibaya yapsan 1+1 gibi mesela aynı sekilde alacagımz 31-2 nin üstündekilere aynı sekilde yanassak yani umarım anlatabilmişimdir istediğimi
ozan kulüp 300 bin euroya alıyor oyuncuyu ve 1.5 sene makul ilk 6 ay kötü oynasa veya kadroya girmekte zorlansa 1 yıl daha şans veriyorsun.+2 yıl ise büyük ihtimal kulübün opsiyonundadır.faydalanamayacağını düşünürse uzatmaz.boş yerede para bağlamaz olursada 2 yılı devreye sokar.bu şekildeyse gayet mantıklı.

Çevrimdışı Tolga

Bu saatten sonra bu iş olmazsa sadece Tolgay'dan dolayı olmaz ki oyuncu da bizi istediğine göre her şey bizim lehimize :ok:

Çevrimdışı ozan062

ozan kulüp 300 bin euroya alıyor oyuncuyu ve 1.5 sene makul ilk 6 ay kötü oynasa veya kadroya girmekte zorlansa 1 yıl daha şans veriyorsun.+2 yıl ise büyük ihtimal kulübün opsiyonundadır.faydalanamayacağını düşünürse uzatmaz.boş yerede para bağlamaz olursada 2 yılı devreye sokar.bu şekildeyse gayet mantıklı.

tabii cok mantıklı aslında oradaki anlatmaya calıstıgım sey turk ve yabancı serbestliği konusu yani turk için bunu yapıyorsan cnk malum havuz dar ama yabancılar oyle değil yani sen yabancıdada boyle sozlesmeler yaparsan on numara olur oyle 3yıllık garanti sonrası opsiyona baglı bizde olmadıgını dusunelim en kotusunu yani bu sefer baglıyorsun kendini bilemezsin bu tff yi 4 yıl diyor ama 3 sene sonra kaparsa nolcak:(

bu arada soyle bir bilgi vereyim biz maas kotası olarak 38milyon euro vermisiz finansal fairplay muhabbetine
fakat suanki kapasitemiz 24teymiş:)) baya sasırdım rakipler 48den baslıyor 55e kadar gidiyorlar
yani bu durumda robbencik gibi adamlar yada ibralar falan gelebilir:)) oyle korkulcakta bir durum yokmus :bandit:
bosuna ronaldinhoyla ugrasmamıs bizimkiler
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 22:47:15 ozan062 ]

Çevrimdışı arda

+2 Opsiyonluysa Tolgay'a standard civarı yada üzeri para vermişlerdir 1.4 1.5 gibi bişeyler kontratı aldım yatış olmasın diye opsiyonu konjenktüre göre kullanabiliriz. Bu arada konjenktür dedim başka nerde ne zaman cümle içinde kullandım bunu bilemedim :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Dogan

Öncelikle olcay tolgay vs. gibi oyuncularin almanyada oynayamamasinin nedeni orda sürekli dinamik bi oyun vardir tempo hep ayni seyirde devam eder.

Şöyle acikliim mesela olcay almanyada oynayan sol aciklardan daha yeteneklidir diyelim  ama her mac ayni performansi gosteremiyo nedeni fiziki açıdan yetersizliktir bunyeyle alakali bisey.Türkiyede alt seviye maclar oynandigi icin performansi düşse bile göze almanya kadar göze batmaz.Üst duzey maclarda (tottenham arsenal gibi)bütün eforu sarfettigi zaman biz cok beğendik dikkat ederseniz halbuki almanyada sürekli oyle oynamasi gerekir.Anlatmak istedigim bu,

Tolgay a gelince oda ayni durumda bunye yeterli deil belkide bizimkiler domuz eti yemedigi icin yetersiz kaliyo  :D malum almanlar hayvan gibi.eminim besiktasta cok basarili olacaktir.üst düzey maclarda da bütün eforu sarfedicek artik olay bundan ibaret.

Mehmet ekiciye dikkat edin almanyada barinamadi ama burda takur tukur oynuyo

Tolgayla ilgili kafasinda soru isareti olanlar rahat olsun basarili olacaktir icinizi ferah tutun..