2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4545751 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Dogan

Ya sürekli farklı kişiler Dede diyor. Bu Dede kim tam olarak. :) Ne cahilim
Dede 26 yaşında Cruzeiro da oynuyo cok saglam bi defans  :steamed:

Çevrimdışı eski inönü

Tolgay Beşiktaşı istiyorsa her turlu gelir. Hamburg sorun cıkarırsa yarım donem daha oynar sene sonu bedava gelir. Ama bu donem lazım bize tabi. Yonetim pazarlıgı fazla da abartmasın bence. 1 milyon veya 1.5 milyona da alsak yine de kelepir benim gozumde.

Çevrimdışı Renton

Oyuncu satma konusunda iyi ts 2 senedir 15-20 m lik adam sattılar
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Adamlar

"Profesyonel futbolcumuz Avraam Papadopoulos'un, Shanghai Greenland FC'ye transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

avramm papa yı bile sattılar şaka gibi ya  :D :D

Bu kadar kötü oyuncuyu kaça verdiler acaba
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Adamlar

"Profesyonel futbolcumuz Avraam Papadopoulos'un, Shanghai Greenland FC'ye transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

Oyuncu satma konusunda gerçekten başarılılar.Acaba ne kadara satacaklar ben de merak ettim :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

ts satışlarda menajerlere iyi para veriyor böylece rahatça adam satabiliyor.biz uzun yıllardır doğru düzgün adam satamadık..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Hamburg Zdravko Kuzmanovic i alıyormuş. Orta sahada vites yükseltiyor

tolgay gidiyor çok daha kalitelisi geliyor

seneyede bizim yapmamız lazım böyle bir iki tane

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı eski inönü

Adamlar

Peki biz neden Sivok'u satamıyoruz  :s20:

Çevrimdışı doganay

Peki biz neden Sivok'u satamıyoruz  :s20:

Sivok'un sozlesmesi bitiyor, yani istedigi takima sezon sonu icin bonservis odenmeden anlasma yapabilir. Sozlesmesi biten adami simdiden almak isteyene ancak verebiliriz onlarda pek para vermez, Paok ornegin istemis ama sivok'a bizim  verdigimiz paraayi bu yasindan sonra kimse vermeyecegi icin kendisi ayrilmak istememis dogal olarak.

Çevrimdışı eski inönü

Sivok'un sozlesmesi bitiyor, yani istedigi takima sezon sonu icin bonservis odenmeden anlasma yapabilir. Sozlesmesi biten adami simdiden almak isteyene ancak verebiliriz onlarda pek para vermez, Paok ornegin istemis ama sivok'a bizim  verdigimiz paraayi bu yasindan sonra kimse vermeyecegi icin kendisi ayrilmak istememis dogal olarak.
Avraam Papadopoulos'un da sozleşmesi bitiyor sene sonu  :akuma:

Çevrimdışı Kemal

Sivok dönem başında talipleri varken satılmalıydı, geçti ;  benim anlamadığım bu Tolgay hala neden KAP 'a söylenmiyor.

Burda da şöyle bir algı oluştu, artık KAP olmadan bilgi sahipleri konuşmuyor Linnes olayından sonra. Bence böyle olmamalı.

Çevrimdışı ozan062

Sivok dönem başında talipleri varken satılmalıydı, geçti ;  benim anlamadığım bu Tolgay hala neden KAP 'a söylenmiyor.

Burda da şöyle bir algı oluştu, artık KAP olmadan bilgi sahipleri konuşmuyor Linnes olayından sonra. Bence böyle olmamalı.

bana sorarsanız uyarı gelecektir spkdan bu kadar cok haber donuyor bir kere bile yalanlama vb seyler yok tamamsa bile gunler gunler sonra duyuruluyor sıkıntılı olmaya basladı bu ısler
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Arsenal could be set to miss out on signing Tolgay Arslan, who is close to agreeing terms with Besiktas.
The Hamburg defensive midfielder and his representatives are waiting on a decision from Arsene Wenger before finalising terms with the Turkish club.
Wenger has been monitoring the player, who is available for free in the summer but can discuss pre-contract terms with clubs outside of the Bundesliga now.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2923471/Arsenal-miss-signing-Tolgay-Arslan-swoop-Besiktas.html#ixzz3Pf97qWZS
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Kemal

Arsenal could be set to miss out on signing Tolgay Arslan, who is close to agreeing terms with Besiktas.
The Hamburg defensive midfielder and his representatives are waiting on a decision from Arsene Wenger before finalising terms with the Turkish club.
Wenger has been monitoring the player, who is available for free in the summer but can discuss pre-contract terms with clubs outside of the Bundesliga now.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2923471/Arsenal-miss-signing-Tolgay-Arslan-swoop-Besiktas.html#ixzz3Pf97qWZS

Ne diyo anamıza mı küfrediyo

Çevrimdışı eski inönü

yok be abi o kadar da degil. Arsenal ne yapsın Tolgay'ı  :D Hani şu haliyle 17-18 yaşında olsa belki ilgilenirlerdi

Çevrimdışı eski inönü

Arsenal ilgileniyormuş Tolgayla. Arsen Wengerin son sozunu bekliyolarmış Beşiktaşla imzalamadan once

Çevrimdışı Sarp

Yok artık! Elimizin değdiği adam kıymete biniyor :)

Çevrimdışı Renton

Trabzon 285 bin euroya satmıs avraamı
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Bence Tolgay işi bitti en geç Pazartesi günü resmi olarak açıklanır.Belki bugün bile açıklanabilir :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaşla imzaya yakın olan tolgaya arsenal de ilgi gösteriyormuş.Arsene wenger in son sözü söyleyeceği falan söyleniyor diyor.detaylı bir haber yapmışlar doğru olma ihtimali var..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Ntvspora göre bugün kap geliyordu?Ne oldu yine gelmedi :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Ntv tam anlamıyla alaturka anlayışa geçiş yaptı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

metin albayragın kuzey avrupayı onemsiyoruyz lafını eleştiriyle yaklasmak istiyorum

Allah askına az paramız vardiye boyle yapmıyorsak bende birsey bilmiyorum :D hangi donemde burada boyle bir cevher varmısta biz bunu kesfedipte cıkarmaya calısıyoruz yapmayın etmeyin...
bi milosevic kuzeyde 2tanedir orta avrupada 8 tanedir diyemi aynı zamanda ortadakiler 4milyondan baslıyor:)) kuzeyin tercih edilme sebebi bu olmasın?? sanki makine gibi isliyor kuzeyliler bizde bunları katıyoruz:)) hangi kulturumuz uyuyor onlarla Allah askına hiçbir mantık goremiyorum maliyet haricinde  :olmaz

portekiz brezilya olmaz diyor sanki nijeryalı ganalı olur:)) fransa onlarla doluda noluyor?? bir tane iki tane beynini kullanan gerisi fizikle birsey yapmaya calısıyor onun için CL elemelerinde hiçbir fransız takımı yok gecelim bu isleri... yanlıs demec yada yanlıs dusunduklerini ben cıkarıyorum oyle kuzeylisi dogulusu batılısı olmaz iyisi heryerde iyidir
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2015, 18:56:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hamburg Zdravko Kuzmanovic i alıyormuş. Orta sahada vites yükseltiyor

tolgay gidiyor çok daha kalitelisi geliyor

seneyede bizim yapmamız lazım böyle bir iki tane

5 sene önce olsa katılırdım Kuzmanovic Veli'nin 1 sınıf altı artık gözümde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar söylüyorum inanmıyorsunuz yönetimin yeni taktiği basınla dalga geçer gibi başka isimler verip alttan başka isimleri bitirmek.

Linnesin sözleşme detaylarına kadar düştü medyaya ,sonuç transfer olmadı.

Opare ve Milonun baş harfleri bile gündeme düşmedi ,milosevic sağlık testine girdiğinde anca ayıkabildiler iş işten geçeli çok olmuştu.

Yönetim yem atıyor basın da bunu haber yapıyor tüm transfer dönemi böyle geçti.En güvenilir kaynaklar ligtv ve ntvspor hayatında patlaşamadığı kadar patladı.

Tolgay transferi olmazsa şaşırmam siz de çok beklentiye girmeyin..