2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4542230 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 21:20:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hoooayda Cenk Tosun da kısmi yırtık varmış.  :s20: Kaç hafta sürer acaba sakatlığı  :akuma:

2. Dereceyse 2 haftada döner genç adam
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Şu ana kadar ne milosevic ne de opare ismi son dkya kadar basına sızmadı.Yani tolgayın da sızacağını pek düşünmüyorum.yine başka bir ismi alabilirler  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 21:26:01
  • Beşiktaş / Bodrum
2. Dereceyse 2 haftada döner genç adam

Baktım şimdi plantar fasilitmiş en fazla 1 hafta sürer.

3-4 güne döner sıkarlarsa.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğukan E.

Baktım şimdi plantar fasilitmiş en fazla 1 hafta sürer.

3-4 güne döner sıkarlarsa.
Gençlerbirliği maçında pek ihtiyaç olmaz sanırım Dem babuş sağlam formda.en köte tek ön libero ya döneriz.

Çevrimdışı Fatih

Hugo Almeida 1.5 yıllığına FC Krasnodar'da. Yıllık €2.4M alacak.

Guzel kaziklamis..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 21:29:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Gençlerbirliği maçında pek ihtiyaç olmaz sanırım Dem babuş sağlam formda.en köte tek ön libero ya döneriz.

Hakikaten Demba'yı dün gördüğüm kadar diri  hiç görmedim ben eğer böyle devam ederse totalde 35 golü bulur bu sene
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Guzel kaziklamis..
Menajer rüşvet vs herşey var bu transferde  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Guzel kaziklamis..
Pehh iyi kazıklamışlar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Doğukan E.

Hakikaten Demba'yı dün gördüğüm kadar diri  hiç görmedim ben eğer böyle devam ederse totalde 35 golü bulur bu sene

:tabe: :tabe:   Ah o Trabzonlu paphadodafasdfasdf  sakatlamasaydı  :D

Çevrimdışı Doğukan E.

Bu vidodan sonra Demba ba yı Araplara 20 milyon € ya satarız  :kop:

Çevrimdışı Anıl

Hoooayda Cenk Tosun da kısmi yırtık varmış.  :s20: Kaç hafta sürer acaba sakatlığı  :akuma:
Gençlerbirliği maçında yokmuş sadece :)

Çevrimdışı ozan062

Guzel kaziklamis..

krosnodarın sahibi yalanlamıs:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Bizim sıkıntımız lig başladıktan sonra ilk 4-5 maçtan sonra form düşüklüğü yaşamaktı.Bunun da sebebi kadro derinliğinin olmamasıydı.Eğer Tolgay da takıma katılırsa 3 oyuncuyla bu derinliği yakalamış olacaz..

Çevrimdışı TURKahvesi

bu arada G.İnler son 6 maçtır Napoli takımında kadroya alınıyor fakat oynatılmıyor
bu akşamki kupa maçında kadroya dahi alınmadı
sakatlığı da yok cezası da
ters köşe yapmasın yönetim diyeceğim ama şu anda alınsa bile uefa'da oynatamayacağız Napoli ile uefa'da oynadığı için
sezon başına inşallah.

Çevrimdışı Renton

Gencler macinda 18 e alirlar cenki bir sey degil o sakatlık ya
See you in another life,brother.

Çevrimdışı melofaz

bilmiyorum konusu gectimi geçtiyse kusuruma bakmayın milo ile opare yi avrupa maçlarında oynatabilirmiyiz???
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı Renton

bilmiyorum konusu gectimi geçtiyse kusuruma bakmayın milo ile opare yi avrupa maçlarında oynatabilirmiyiz???
1 oyuncu bildirebiliyoruz diye biliyorum opareyi alır herhalde
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Kartal Ç

devre arası transferlerden 3 yeni oyuncu uefa listesine yazdırılabiliyor. bunlardan sadece 1 tanesi bu sezon avrupa kupalarında başka takımda oynamış olabilir. şeklinde uefanın kuralı.

Çevrimdışı Kemal

Son dakika yonetim suprızı bize yapmasın, TS açıklayıvermesinde Tolgayı , ben İnler  fln değil Tolgaya fitim.

Çevrimdışı dropoon

tolgay haberi beklıom twitteri yenilemekten şarj bitti

Çevrimdışı Kemal

tolgay haberi beklıom twitteri yenilemekten şarj bitti

işte Beşiktaş taraftarının transfer donemı genel durumu :)

Çevrimdışı ZORBEY

Furkan yaman gelecek Hafta icerisinde Bayrampaşa Spor a KİRALIK verilecekmiş. bu gün bayrampaşa kulüp başkanı ismail hocaoğlu bizzat kendisi söyledi..
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı ozan062

beyler simdi bana haber geldi

besiktasın espor takımı turkiyenin en iyi takımı olmus kadrosuyla yani onu almıslar :)) bu işe bayıldım desem :ok:

en buyuk endisem suydu malum ilk bu işe atılan klubuz bu işlerde cokca sancılı donemler olur mesela sanayi devrimini sonradan gerceklestiren almanya her zaman daha onde olmustur sebebi ilk girenlerin sorunlarını iyi analiz edip ona gore hareket etmiştir işte bizde bu sorunun olup olmayacagını kestiremiyordum fakat iyi takım alarak bunun onune geçmişiz gibi gorunuyor kadrolar değişebiliyor istenildiğinde ama daha iyisi olmadıgına gore :ok: :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2015, 23:16:43 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı melofaz

devre arası transferlerden 3 yeni oyuncu uefa listesine yazdırılabiliyor. bunlardan sadece 1 tanesi bu sezon avrupa kupalarında başka takımda oynamış olabilir. şeklinde uefanın kuralı.

cevaplar için teşekkurler  :ok:
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı Ozan E.

Furkan yaman gelecek Hafta icerisinde Bayrampaşa Spor a KİRALIK verilecekmiş. bu gün bayrampaşa kulüp başkanı ismail hocaoğlu bizzat kendisi söyledi..
Kiralayacagimiz butun oyunculari adanaya versek keske. Hepsi ayni yerde rahat ederlerdi uyum saglarlardi