2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4540982 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 19:47:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sosa olmadan adım bile atamıyoruz herkesi keserim Sosa'yı asla kesmem ben isterse Real olsun rakip.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Tolgay Liverpool maçında Atibayı kesebilir mi? Bilic'in böyle bi sey yapması nerdeyse sıfır ama..
oyle büyük maçlarda Atiba kesilmez. tecrube lazım bize. Ama ligde çok kesik yiyebilir. Kapanan takımlara karşı daha kreatif olmamız lazım artık. Veli-Tolgay veya Atiba-Tolgay daha iyi olur ligde.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 19:55:37
  • Beşiktaş / Bodrum
oyle büyük maçlarda Atiba kesilmez. tecrube lazım bize. Ama ligde çok kesik yiyebilir. Kapanan takımlara karşı daha kreatif olmamız lazım artık. Veli-Tolgay veya Atiba-Tolgay daha iyi olur ligde.
:claps:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı doganay

Atiba'da sakat mi acaba ,kupa macinda kadroda yoktuda

Çevrimdışı saricasi

Sabahtan beri şirkette sizleri gözlemliyorum tolgay  değil sanki Robben gelcek :) şaka maka bir yana tolgay nerde kaldı yaw
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı eski inönü

ben olsam Pektemek'le sözleşme yenilemezdim. Hiç gerek yok boşa para saçmaya. Ömer Şişmanoğlu var kiralıkta o dönecek. Cenk Tosun zaten 2. forvet. Ömer de 3. forvet olur. Pektemege verecekleri paraya da genç potansiyel bulup kiraya versinler. 1 milyon euro bile cok buyuk para artık. daha büyük düşünmemiz lazım.

Çevrimdışı Tolga

Sabahtan beri şirkette sizleri gözlemliyorum tolgay  değil sanki Robben gelcek :) şaka maka bir yana tolgay nerde kaldı yaw
Ben de beklemedeyim birçoğumuz gibi.Belki KAP yarın gelebilir :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Dogan

Sosa olmadan adım bile atamıyoruz herkesi keserim Sosa'yı asla kesmem ben isterse Real olsun rakip.
Katılmıyorum liverpool maçında kontra oynicaz sosa 'nin etkisi ne kadar olur tartışılır tolgay olursa ii basar atiba ve veli ile beraber topları en az sosa kadar ii dagitacagini düşünüyorum töre ye geldimi top is bitmistir plan isler tolgay teknik oldugu icin kontra oyunda sıkıntı yaratmaz olcay az daha hızlı olaydı ii olurdu tabi
Edit:ayrıca arsenal macinda yoktu mesela ozi vardi simdi onun yerine tolgay olcak bu bence büyük bi avantaj oyle maçlarda topu kaptigin gibi gideceksin.orta sahaya büyük bi direnc lazım bu macta
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2015, 20:32:52 Dogan ]

Çevrimdışı forzatunga

Peki yeni yabancı kuralı önümdeki sezon resmiyete girecek.
Tolgay yerli statüsünde oynayacak bu yıl ve bir hak elde edecek böylelikle veli gibi yabancı kuralından etkilenmeyecek-mi? Bence böyle olması lazım
Buyrun sohbete

Çevrimdışı Ozan E.

Peki yeni yabancı kuralı önümdeki sezon resmiyete girecek.
Tolgay yerli statüsünde oynayacak bu yıl ve bir hak elde edecek böylelikle veli gibi yabancı kuralından etkilenmeyecek-mi? Bence böyle olması lazım
Buyrun sohbete
Bizim milli takimi sectigi icin her turlu turk olarak oynayacak seneye.

Çevrimdışı forzatunga

Bizim milli takimi sectigi icin her turlu turk olarak oynayacak seneye.
Galiba hiç oynamamış A milli olarak hala her iki takım için şansı var.Hatta çağırılmamış.Acaba bu durumunu etkiliyor mu? ya da sadece Türkiye'yi seçtim beyanı yeterli oluyor mu ?

Çevrimdışı Ozan E.

Galiba hiç oynamamış A milli olarak hala her iki takım için şansı var.Hatta çağırılmamış.Acaba bu durumunu etkiliyor mu? ya da sadece Türkiye'yi seçtim beyanı yeterli oluyor mu ?
Sanirim baska ulke milli takimini secmeyen her oyuncu turk olarak sayilacak yurtdisindan gelen turkler. Ornegin jimmy durmaz seneye turkiyede bi takima gelirse yabanci olarak oynayacak

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 20:56:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Kapamadık gitti adamı yarına kaldı sanırım  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kapamadık gitti adamı yarına kaldı sanırım  :iblush:
Yarın umarım açıklanır :)

Çevrimdışı TURKahvesi

bir başka T.Arslan ile ilgili haberi gördüm paylaşıyorum

http://www.calciomercato.it/news/314397/calciomercato-esclusivo--fatta-arslan-va-al-besiktas-tutti-i-dettagli.html

haberin içeriğinde oranın saati ile 20:30'da resmi açıklamanın duyurulması beklenmekte (TSİ:21:30 sanırım)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 21:04:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Aldık kesin artık eminim de işte artık bitsin de rahatlayalım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Aldık kesin artık eminim de işte artık bitsin de rahatlayalım.
Ts son dakikada bir hamle yapar mı diye rahatsızım açıkçası yoksa bence de bu iş bitti :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 21:07:39
  • Beşiktaş / Bodrum
O kadar pivot aradık transfer için şu Patrick Young'ı Gs'den önce nasıl göremedi Goç
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 21:08:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Ts son dakikada bir hamle yapar mı diye rahatsızım açıkçası yoksa bence de bu iş bitti :)

Adam bizi istiyor baya baya arada fark da yok artık bitti benim gözümde :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Adam bizi istiyor baya baya arada fark da yok artık bitti benim gözümde :)
Benim de en rahat olduğum şey o aslında yani oyuncunun biz de oynamak istemesi :super:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 21:12:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim de en rahat olduğum şey o aslında yani oyuncunun biz de oynamak istemesi :super:

Gurbetçilerin çoğu bizde olduğu için bundan sonra da İnler'de filan öncelik bizde olur hep.

İşte bunlar hep OLCAY'IN MUHTEŞEM SOL AYAĞI  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gurbetçilerin çoğu bizde olduğu için bundan sonra da İnler'de filan öncelik bizde olur hep.

İşte bunlar hep OLCAY'IN MUHTEŞEM SOL AYAĞI  :biggrinking:
Aynen öyle :ok:

Tolgay da gelirse adaptasyon sorunu yaşamayacaktır bu açıdan da bizi tercih etmesi kendi futbolu açısından mantıklı :)

Çevrimiçi Samet Ç

O kadar pivot aradık transfer için şu Patrick Young'ı Gs'den önce nasıl göremedi Goç
Hilton'a 150-200 bin dolar verene kadar avrupa da o fiyatlara daha iyi oyuncular var elbet birini alırdın. Young olayını görmesi imkansız bizim koç ölücülük yaptığı için Ncaa'in alt sıra takımlarında ki oyuncuları inceliyor. Patrick Phoneix ile yanılmıyorsam Ncaa yarı finali oynamıştı.

Örneğin bu adamı çok istemiştim. JJ ile pota altını karartırdı. Hilton'dan daha ucuza getirirdin.

[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2015, 21:18:58 Samo1903 ]

Çevrimdışı Tolga

Tolgay gelirse 18 numarayı giyer herhalde  :)

Çevrimdışı Türkay

Hoooayda Cenk Tosun da kısmi yırtık varmış.  :s20: Kaç hafta sürer acaba sakatlığı  :akuma:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler