2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4540236 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

Serdarda var ingilizce :D
Derdini anlatacak kadarmış

Çevrimdışı murat

Şampiyonlar ligine direk katılırsak zaten 2 eksik 2 fazla böyle bi kadro kurulur ama katılabilirsek
k
                              Peter C.

Maxi P.         Milo        Younes        Motta

De Jong  ( Veli çift ön liberolu maçlarda)

Töre                       Sosa               Salah

Babacar       BA

Maxi = Bonservissiz
De jong = Bonservissiz
Younes = 4m euro
Babacar = 7.5m euro
Salah = Kiralık 1.5m euro
Cech = 3 m euro

--------------------------------+

16 m euroya   rüya takım kurulabilir ,   yedekler bile muazzam zaten.
kemal bu kadar değişmişsin bari motayada bir el atsaydın :D bu arada başkan yarısına bitirir bitiremezse olmaz zaten :lol:

Çevrimdışı TURKahvesi

Eski futbolcumuz ve scouttaki dedi benim aklıma başka isim gelmiyor  :D
@Deniz bunlara hiç gerek yok
sende bende buradaki her aklıselim arkadaşımız biliyorki bu tür hareketler yıpratmaya yönelik adımlardır
bunu kim dile getirdiyse ali ece ahmet mehmet farketmez sormak lazim eline ne geçti diye tam aksine zarar verir yıpratır o işaret ettiği kişi hakkında
bu tür şeyler sadece bizde olmuyor en güzeel örnek Pogba koskoca dünya devi M.United zamanında bu bize işe yaramaz diye kendi elleriyle sundu şu anda en baba box to box oyuncuların başında gelmekte R.Madrid bunu almak için yırtınıyor
kısaca değinmek gerekirse bu tür şeyleri dile getirmek kimseye bir faydası olmaz
o zaman biri çıkar der ki o malum kişiye sen git basketbolla ilgilen derse ne olacak benim muhatabıım sen değilsin gibisinden.

Çevrimdışı Deniz

Derdini anlatacak kadarmış
ben var sağ bek ama topu taca vuramamak bu yüzden var olmak 80 bin taraftar sahaya dalmak  :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

Twitter hesabımızdan, yetkisi olmayan kişilerce uygunsuz paylaşım yapılmıştır. Bu tweetin Fanatik markası ile alakası yoktur. Saygılarımızla
 :evillol:
Ama kim yazmişsa dogru yazmış  :D

Çevrimdışı Deniz

sende bende buradaki her aklıselim arkadaşımız biliyorki bu tür hareketler yıpratmaya yönelik adımlardır
bunu kim dile getirdiyse ali ece ahmet mehmet farketmez sormak lazim eline ne geçti diye tam aksine zarar verir yıpratır o işaret ettiği kişi hakkında
bu tür şeyler sadece bizde olmuyor en güzeel örnek Pogba koskoca dünya devi M.United zamanında bu bize işe yaramaz diye kendi elleriyle sundu şu anda en baba box to box oyuncuların başında gelmekte R.Madrid bunu almak için yırtınıyor
kısaca değinmek gerekirse bu tür şeyleri dile getirmek kimseye bir faydası olmaz
o zaman biri çıkar der ki o malum kişiye sen git basketbolla ilgilen derse ne olacak benim muhatabıım sen değilsin gibisinden.
Abi sadece o değil ki Diego Costayı da biz beğenmedik,Hassalbaink samsunspora geldi bundan topçu olmaz dediler gönderdiler ,KAKA yı gaziantepe önerdiler beğenilmedi,Nedvedi zamanında gs geri çevirdi ,Zlatanın 10 sene evvel bizim kapımızdan döndüğü söyleniyor yani bu şekilde örnek çok :) Bunlar olabilecek şeyler sonuçta futbol şans oyunu Ali ecenin eleştirisine ben de pek katılmıyorum sırf hakanı istemedi diye görevi bırakması falan gerkemiyor bunlar olabilecek şeyler..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

yetenek değerlendirmek farklı potansiyel değerlendirmek farklı birşey

Çevrimdışı panic13

ben var sağ bek ama topu taca vuramamak bu yüzden var olmak 80 bin taraftar sahaya dalmak  :kop: :kop: :kop:

Arkadaslar Benim aleyime konusan baska kisiler faik dir. Tsk iyi aksamlar

:D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy ben hiç konun bir arkadaşıyla ingilizce konustugunu tv de görmedim genelde el hareketleri ile alnlasıyor Elf çe olmasın  :kop:
:alala:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Tolgay transferinde Trabzonsporlu yöneticilerinde Almanyada olduğu söyleniyor..

Bakalım ne olacak.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı murat

Abi sadece o değil ki Diego Costayı da biz beğenmedik,Hassalbaink samsunspora geldi bundan topçu olmaz dediler gönderdiler ,KAKA yı gaziantepe önerdiler beğenilmedi,Nedvedi zamanında gs geri çevirdi ,Zlatanın 10 sene evvel bizim kapımızdan döndüğü söyleniyor yani bu şekilde örnek çok :) Bunlar olabilecek şeyler sonuçta futbol şans oyunu Ali ecenin eleştirisine ben de pek katılmıyorum sırf hakanı istemedi diye görevi bırakması falan gerkemiyor bunlar olabilecek şeyler..
birde sen zamanında alırsın bunları ama olabilecekleri seviyeye çıkartamazsın.zeminden sakatlanır veya adama top gönderemezsin bu nedenle parlamaz.bizim oyunlar genellikle ortasaha mücadelesi şeklinde geçiyor.pozisyon oynamayı varyasyon yapmayı beceremiyoruz.bu saydığın isimleden en garantilisi nedved olurdu herhalde.

Çevrimdışı SDemirsoy

Bakalım ne olacak.
her havzun dibi ayn döşhanz yanz
derler geri dönerler :D @Volkan Başaran
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2015, 16:21:44 SDemirsoy ]

Çevrimdışı murat

Bakalım ne olacak.
kulübünü iknadan ziyade tolgayı iknada zorlanırlar gibi geliyor.1.2 milyon euro vermişiz.

Çevrimdışı forzatunga

Çevrimdışı Kemal

kkemal bu kadar değişmişsin bari motayada bir el atsaydın :D bu arada başkan yarısına bitirir bitiremezse olmaz zaten :lol:

abi 1m euroya aldık onu, efsane kadroyla vodafone arena vitrınımızde 3-4 e okuturuz dıye tuttum  :icool:

Çevrimdışı murat

abi 1m euroya aldık onu, efsane kadroyla vodafone arena vitrınımızde 3-4 e okuturuz dıye tuttum  :icool:
bende para bitti o yüzden dokunmadın diye düşünmüştüm :lol:

Çevrimdışı Kemal

bende para bitti o yüzden dokunmadın diye düşünmüştüm :lol:

Holebas tan sonra o mevkiye dokunmuyorum artık  :evillol:

Çevrimdışı TURKahvesi

sende iyi dönüş yapıyorsun sen yokmusun sen  :evillol:
neyse dile getirdiklerin doğru
dünya Hakan'dan ibaret değil ona bakarsan Hakan'ı zamanında alsaydık bu sefer de G.Töre'yi alamıyorduk kimbilir
o yüzden diyorumki her söylenene katılmak zorunda değilsiniz
hani senden şunu da beklerdim aslında madem o malum kişinin dile getirdiğini gündeme getirdin o kişi hakkında da o görüşüne katılmadığına dair bir düşünceni ilk başta yazmanı isterdim biraz da böyle bakmak lazim değilmi @Deniz

Çevrimdışı Türkay

Ödegaard Castilla da 2.2 alacakmış. Çocuk daha 16 yaşında. Biz hala YGS 'ye çalışalım. @anilt   :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

dünya Hakan'dan ibaret değil ona bakarsan Hakan'ı zamanında alsaydık bu sefer de G.Töre'yi alamıyorduk kimbilir
hani senden şunu da beklerdim aslında madem o malum kişinin dile getirdiğini gündeme getirdin o kişi hakkında da o görüşüne katılmadığına dair bir düşünceni ilk başta yazmanı isterdim biraz da böyle bakmak lazim değilmi @Deniz
@Özgür abi Ali ecenin futbol görüşüne ve yorumlarına genel anlamda katılırım ama ben sadece sözlediğini paylaştım dikkat ettiysen içinde benim bir yorumum yok  :bandit:

Ayrıca görüşüne katılabilinir de sonuçta o kişi hepimizden daha çok bu kulübün içinde hepimizden daha fazla oyuncuyu tanıyor bunda bir şey yok :).

Ama bu görüşüne katılmıyorum orası ayrı sırf hakan çalhanoğlu üstünden böyle ciddi bir eleştiri yapılmamalıydı.Kaldı ki şu an performansı iyi ama hala kendini kanıtlayabilmiş değil,bize gelseydi de böyle oynayabilir miydi orası da tartışılır..

Çevrimdışı sametbagan

Bence Hakan da bizim basının abrtılarından biri sonuçta öne çıktığı bir özellik var bence serbest vuruşlar onun haricinde akan oyunda öyle ahım şahım bi topçu değil guardiola bile leverkusenle oynayacakları zaman ceza sahası önünde faul yapmamalıyız diyordu diğer yönleri bence vasat

Çevrimdışı Dogan

Sitelerin hepsi Tolgay Besiktas ta diyo ama ben kap gelmeden inanmıyorum artık sizede tavsiye ederim cok relax oluyo    :icool:

Çevrimdışı TURKahvesi

@Özgür abi Ali ecenin futbol görüşüne ve yorumlarına genel anlamda katılırım ama ben sadece sözlediğini paylaştım dikkat ettiysen içinde benim bir yorumum yok  :bandit:

Ayrıca görüşüne katılabilinir de sonuçta o kişi hepimizden daha çok bu kulübün içinde hepimizden daha fazla oyuncuyu tanıyor bunda bir şey yok :).

Ama bu görüşüne katılmıyorum orası ayrı sırf hakan çalhanoğlu üstünden böyle ciddi bir eleştiri yapılmamalıydı.Kaldı ki şu an performansı iyi ama hala kendini kanıtlayabilmiş değil,bize gelseydi de böyle oynayabilir miydi orası da tartışılır..

tmm güzel kardeşim ikimizde gayet sakin bir şekilde görüşlerimizi aktardık (gerçi biraz daha üstüne gitsem patlayacaktın biliyorum  :evillol:)
bu güzel sohbete vakit ayırdığın için sağol  :D

Çevrimdışı ozan062

[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2015, 17:10:51 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA