2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4536791 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Doğukan E.

Az maliyetle alip cok paraya satip yerine de daha iyi bir oyuncu alma konusunda beceriksiziz... Bence ne teklif verirlerse versinler en azindan 1 sene daha Ba ve Pedro'nun kalmasindan yanayim...

Abi Pedro neysede Demba ba kesinlikle kalmalı..Ben sakatlıktan sonra toparlanamaz mı acaba düşünceleri oluşmuştu kafamda hazırlık ve adana maçında ne kadar yanlış düşündüğümü anladım...

Çevrimdışı Anıl

Bize ortasahaya yıldız lazım sayın fatih  :kop:
Orta saha forvet karışım yapsak onu :iscrewy:

Çevrimdışı ozan062

Abi Pedro neysede Demba ba kesinlikle kalmalı..Ben sakatlıktan sonra toparlanamaz mı acaba düşünceleri oluşmuştu kafamda hazırlık ve adana maçında ne kadar yanlış düşündüğümü anladım...

özellikle dun golu atmadan onceki pozisyonda kendi gitti sutunu cektiya orda dedim işte kazanmayı isteyen ugrasan oyuncu budur...ben satılması taraftarı olan biri olark dunku isteği arzusu ve dediğin gibi sakatlıktan hiçbir ize rastlamamak bizim dembayı satmamızın bir nevi intihar oalcaıgnıda gösterdi bize...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çok gol atıp çok gol asist yapan bir kanat oyuncusunh forvet olarak sayabilir miyiz ? Bence o gelecektir sponsor desteğiyle. Forvete başkan gelecek vaadeden diyordu ona sponsor gerekmez :bandit:
eto bitmiş :D @anilt

Çevrimdışı Anıl

sponsor desteğiyle forvet muhabbeti nedir? gerçekten aslı astarı var mı?
Vardır bence sonuçta yeni stadla birlikte daha da büyümemiz lazım :tabe:

Çevrimdışı optimus

Ben de Ba'nın kesinlikle kalması gerektiğini düşünüyorum. Yazın çok fazla oyuncu alınmamalı çünkü alınan fazladan her oyuncu takım kimyasına etki edilmesi demek. Zaten sağlam bir kanat, bir orta saha, bir tecrübeli stoper, opare kalmazsa sağ bek ve haberlere göre belki bir de sol bek dersek 5 kişi eder kafadan. Takımın en sağlam adamı olan forvetteki tecrübeli adamın değiştirilmesi bana kalırsa mantıksız olur. Yine imkansız ama olur da £15m falan teklif ederlerse ve o da gitmek isterse düşünülür.
Ben mutlu olduğunu düşünüyorum gerçi.

Çevrimdışı Anıl

eto bitmiş :D @anilt
Abi senden rica ediyorum bak önümüzdeki yaz isim yazma o geldi bu geldi diye :D Olucağı varsa da olmaz :evillol:

Çevrimdışı alimm

sezon sonu bedavaya gidecek olan sivok ve atibanın yerlerini de seviye artıracak free isimler ile doldurmamız ekonomik yönden de sıkıntı çekmemize imkan tanımaz... Samba ve mbia favori tercihlerim olur..

Free oyuncu transferinde büyük bir problemimiz olur ki extra pazarlık yapmak isteyen yönetimin transfer sezonu başalayana kadar bayaa bi yol katetmesi gerekir... Şampiyonluk potasında olmamız CL kozunu kullanma olanağı sağlar....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Fatih

Abi senden rica ediyorum bak önümüzdeki yaz isim yazma o geldi bu geldi diye :D Olucağı varsa da olmaz :evillol:
Kardesim Samet ben de merak etme... Yaz aylarinda ben tutucam onu... Gecen gun cok pis trolledi beni, foruma rezil etti.. O yuzden kacari yok onun...  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı SDemirsoy

işin makarası bu ben sana roben bitmiş desem nolcak ki :D  @anilt

Çevrimdışı SDemirsoy

Kardesim Samet ben de merak etme... Yaz aylarinda ben tutucam onu... Gecen gun cok pis trolledi beni, foruma rezil etti.. O yuzden kacari yok onun...  :bandit:
çok sağlam trollendin ama :D @Fatih

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 11:24:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben Demba'nın kesinlikle satılmaması görüşündeyim.

Biz çok çabuk havaya giriyopruz sanki her yaptığımız transfer böyle tutacakmış gibi Porto olduk bir anda.

Yok böyle bir şey. Demba ve Töre dışında para eden kim varsa satılabilir.

Ama temelleri yeni atılmış takımın en önemli iki oyuncusunu satarsan seneye bu ligde 3. oluruz yine sonra herkes onları sattın takımı sattın der.

Acele etmeyin. Yerine adam bulmadan ve tuttuğuna emin olmadan kimse satılmaz.

Porto satmadan 2 yıl önce satacağı adamın yerini dolduruyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

çok sağlam trollendin ama :D @Fatih
Ayni gun ben buraya yazdim 'intikamim kotu olacak diye'.. Bundan sonrasini sen dusun kardesim... Unutmam bu olayi bastan soyliyim  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Ayni gun ben buraya yazdim 'intikamim kotu olacak diye'.. Bundan sonrasini sen dusun kardesim... Unutmam bu olayi bastan soyliyim  :lol: :lol: :lol:
sen şimdi bana süzerden trol yaparsan yandık :D @Fatih

Çevrimdışı Fatih

sen şimdi bana süzerden trol yaparsan yandık :D @Fatih
Yok o sana sozum, oraya gidicez insallah..  :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

Yok o sana sozum, oraya gidicez insallah..  :bandit:
inşallah :) trollanmek için takip etmeye devam :D @Fatih @anilt

Çevrimdışı Fatih

Ben Demba'nın kesinlikle satılmaması görüşündeyim.

Biz çok çabuk havaya giriyopruz sanki her yaptığımız transfer böyle tutacakmış gibi Porto olduk bir anda.

Yok böyle bir şey. Demba ve Töre dışında para eden kim varsa satılabilir.

Ama temelleri yeni atılmış takımın en önemli iki oyuncusunu satarsan seneye bu ligde 3. oluruz yine sonra herkes onları sattın takımı sattın der.

Acele etmeyin. Yerine adam bulmadan ve tuttuğuna emin olmadan kimse satılmaz.

Porto satmadan 2 yıl önce satacağı adamın yerini dolduruyor.
Bana kizabilirsiniz ama ben o listeye Veli'nin de eklenmesi taraftariyim...

Çevrimdışı ozan062

zaten kimse almaz artık onu :evillol: :eyes
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 11:36:00
  • Beşiktaş / Bodrum

Veli'yi alan çıkmaz bonservisiyle Fatih  :biggrinking:

Ama bizim için Veli çok önemli ben Atiba'^dan düşünmeden vazgeçerim Veli'den vazgeçmem köpek gibi basıyor ilerde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Veli'yi alan çıkmaz bonservisiyle Fatih  :biggrinking:

Ama bizim için Veli çok önemli ben Atiba'^dan düşünmeden vazgeçerim Veli'den vazgeçmem köpek gibi basıyor ilerde.
Ben bu sene icin dememistim yea... Onumuzde ki 2-3 sene sonrasi icin konustum... O zaman piyasasi cok daha fazla yukselecek... Fatih demisti dersiniz...  :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Vodafone, stat için 27 - 31 yaş arası hücumcu avrupalı bir futbolcu getirir eğer getirirse. Eleye eleye bulabiliriz belki  :evillol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 11:42:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben bu sene icin dememistim yea... Onumuzde ki 2-3 sene sonrasi icin konustum... O zaman piyasasi cok daha fazla yukselecek... Fatih demisti dersiniz...  :bandit:

Demesek de alıntı yaparsın sen dün nereden nasıl buldun 4 ay önce yazdığını  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Demesek de alıntı yaparsın sen dün nereden nasıl buldun 4 ay önce yazdığını  :kop:
Buraya Tolga ile ilgili oyle birsey yazdigimi hatirliyordum sonra ileti gecmisime baktim  :D

Çevrimdışı Doğukan E.

Olcay Demba ba nın şutundan sonra doğru yolu bulmuş    :D :D
http://www.ntvspor.net/video-galeri/demba-banin-elini-optu

Çevrimdışı SDemirsoy

Olcay Harçlık istiyor heralde :D