2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4535893 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

İyi geceler arkadaslar.bugun stadda maci birlikte izlediğimiz @FARUK ve @sametbagan a tesrkkur ediyorum cok guzel muhabbetleri vardi .gittigim butun BJK maclarini kazanma serimi de devam ettiriyorum :)

Takima gelince ismailden ptt ligine bile topcu olmaz.aldigi her topu ezen orta yapamayan,pas veremeyen,surekli top kaybi yapan,sozun özü felaket kotu bir futbolcu.ugur bile ismailden üç gomlek ustundu..

Bizim sezon sonu iyi bir sol bek almamiz sart.ismailin de gonderilmesi gerekiyor ben uzun zamandir boyle kotu bir futbolcu izledigimi hatirlamiyorum.

Atinc gayet iyiydi.1-2 pozisyon hatasi oldu ama zamanla pişecektir.ersandan formayi almasi yakin.

Bize on libero trasferi de sart.mevcut oyun düzenimizle iyi on libero lazim.tolgay gelirse isimize yarayacaktir..

Atiba veli var zaten orada oguzhan sosa var  sağ bek taraf almamız lazım umarım sezon sonu stat için süper oyuncular alınır

Çevrimdışı alimm

samba/vlaar - mbia/mavuba - maxi -ayew/schone - ndoye... Hepsi freeeee
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı ErmanS

bu listeyi aynen yonetime mail atmak lazım  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Bunların hiç birini almazlar  :evillol: ellem eder kullem edilir başkaları gelir...

Çevrimdışı Pascal

+ Neto
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Dogan

Arkadaslar sezon sonu bi sürü oyuncunun sözleşmesi bitecek.Yönetimin elbette bu tür futbolculardan haberi vardır bizim varsa onların hayli hayli vardir.Önemli olan Fikret Basgan ın kriterlerine uyması. Kaliteli ve ucuz olacak anca o zmn olur... :kop: seviyom fikret orman ı ya :sevinc

Çevrimiçi Necmi

Çağru burda sırf başkana geçirmek için dedikodu yaymaya çalışan insanlar var.
Asıl Bunlara izin vermemen lazım. Bu dedikoduyla insanları galeyana getirmeye çalışan troller olduğu sürece cevap alacaktır.

Duyum ve trollük ayrı şeyler.
Arkadaşlar ne zaman izin verdik Makamlarda kişilerde taraftarda Beşiktaşın değerleridir. ve değerlerimize küfür hakaret burda direk atılma nedenidir. Asla bu konuda taviz vermeyiz ama hak vermeniz gereken bir şey var her mesajı okuma şansımız yok her gün burda kalın bir kitap okumuş oluruz buda mümkün değil o yüzden gözden kaçabilir Moderatöre rapor et bu yüzden var siz şikayetinizi yaptığınızda bizde alarmlar öter forumun hangi başlığında olursa olsun yönetici ve denetciler bunu görür ve hemen müdahale eder ama bundanda her rapor ettiğiniz iletinin işlem göreceği anlamını çıkartmayın ancak forum kurallarına uymadığı sürece müdahale ederiz diğeri hepinize haksızlık olur Biliç mevzusuna gelince bunu ateşleyen ben oldum kabul ediyorum haber sitesinde yaptığım bir haber tetikledi ama bu uydurma bir haber değildi haberin doğruluğuda 3-4 gün sonra bizzat başkan tarafından teyit edildi. Beşiktaşımız içinde bazı olumsuzluklar olabilir bunları sabunlamamak gerekiyor. Biliç i hepimiz seviyoruz ben çok seviyorum ve takımda uzun süreli şans verilmesi taraftarıyım ama buda yanlışı varsa konuşmayacağım anlamına gelmez çünkü Beşiktaşımızı daha çok seviyorum Biliçin komisyon alıyor iddaları bu gün olan bir şey değil ilk kez burda dillendirilmedi geldiğinden beri konuşulan bir konu ve burda bu mesajı silerek üstünü örtemezdim kendi üzerime alıyorum çünkü o mesaj düştüğünde forumdaki tek yönetici bendim ve bilgiye karşı eleştirilerimide yazdım ama silmek yakışık almazdı burda insanların ne konuşacağını bizmi belirleyeceğiz bu çok daha kötü bir durum bence stad başlığında mesaj siliyoruz çünkü orası stadla ilgili bilgi paylaşımı için var ve konu dışına çıkılmaması gerekiyor ve bu konuda bize yoğun talep var ama diğer başlıklarda özgürlükler geniş istediğimiz farklı seslerin bir arada olup Beşiktaşımızı konuşması medeni bir şekilde tartışabilmek biliç komisyon alıyorda derler sende inanmıyorum kanıtla dersin zaten kanıtlayamazsa söyleyecek bir şeyide olmaz zaten niyet bir şeylere hizmet etmekse öyle olduğunu kesinlikle söylemiyorum ama öyle farzedelim zaten işi uzatarak bu konuda yeterli katkıyı sunuyorsunuz itiraz etmeniz bir anlam ifade etmiyor amaç gündemde tutmaksa bu başarılmış oluyor. Biraz hoşgörü insana çok şey kazandırır.

Çevrimdışı nannan

Arkadaşlar yıllardır sağ bek diyoruz; hala bulamadık. Şimdiden sol bek diye yakarmaya başlayalım da 1,5-2 sene içinde gelsin bi tane. :)
Ben İsmail'den çok korkuyorum. Yani bir bek oyuncusu pozisyon bilgisi olarak ancak bu kadar boş olabilir. Ne savunmada ne de hücumda ne yapması gerektiğine dair en ufak bir fikri yok. Kendisi de bunun farkında ki ayağına her top geldiğinde heyecanlanıp abuk işler yapıyo. Bugün mesela topu sol bekten orya yuvarlağa sürüp orda ekrem dağ stayla etrafında dönmeye kalktı ve topu kaybetti. Çok merak ettim ismail orada ne yapmaya çalıştı da yapamadı. :)

Çevrimdışı ahmetx

Alıntı yapılan: Pascal
samba/vlaar - mbia/mavuba - maxi -ayew/schone - ndoye... Hepsi freeeeelink=topic=4.msg150160#msg150160 date=1421883638
+ Neto
Birisi SChöne mi dedi. Çok beğeniyorum bu çocuğu yahu.
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2015, 07:22:10 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

Bunların hiç birini almazlar  :evillol: ellem eder kullem edilir başkaları gelir...

şimdi bunu yazıcaktım bizimkiler simdiye kadar sozlesmesi bitmesine 6ay kalan hiçbir yabancıyla uzatmadı pardon uzatamadı,, sivok haric bu adamlarımı alıcaz biz imkansız:)) :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı optimus

Sol açığa Evgen Konoplyanka diyorum başka da bir şey demiyorum. Bu da forumda ilk mesajım olsun  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Sol açığa Evgen Konoplyanka diyorum başka da bir şey demiyorum. Bu da forumda ilk mesajım olsun  :)
:hosgeldin

Çevrimdışı ozan062

badem bıyık dun forvet ve solbek arayıslara basladıgımızı soylemiş hatırlatayım ona bu bizim opare aynı zamanda hatırladıgım kadarıyla sol bekte oynayabilir:) biz sagbek alalımda ilk once onu gerekirse sola cekeriz:)

forvet işini baskan demişti bakalım nerden olacak bu arkadas merak ediyorum.... beni en heyecanlandıran transfer acık ara budur:) malum gol bolgesi her zaman ilgi ceker

tolgay bitti gozuyle bakarsak bir tane onlibero dahi almaz bunlar veli tolgay yeter derler soyleyim size atiba imzalamaz bence coktan bitti o iş

Çevrimdışı Fatih

badem bıyık dun forvet ve solbek arayıslara basladıgımızı soylemiş hatırlatayım ona bu bizim opare aynı zamanda hatırladıgım kadarıyla sol bekte oynayabilir:) biz sagbek alalımda ilk once onu gerekirse sola cekeriz:)

forvet işini baskan demişti bakalım nerden olacak bu arkadas merak ediyorum.... beni en heyecanlandıran transfer acık ara budur:) malum gol bolgesi her zaman ilgi ceker
Kuvvetle muhtemel forvete sponsor destegi ile yildiz bir isim alinacak...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı SDemirsoy

:naughty:

Çevrimdışı Anıl

Çok gol atıp çok gol asist yapan bir kanat oyuncusunh forvet olarak sayabilir miyiz ? Bence o gelecektir sponsor desteğiyle. Forvete başkan gelecek vaadeden diyordu ona sponsor gerekmez :bandit:

Çevrimdışı ozan062

heyecan dahada tavan yaptı simdi geçmez koca sezon :lol:

anılında dediği gibi yuksek ihtimal santrafor değilde forvet olacagıdır biliyorsunuz santrafor bekleyen forvet gezen arayan.. zaten bizimde aslında skor yapan boyle bir oyuncuya ihtiyacımız var malum
gokhana teklifler olabilir dembaya var onun için oraya sabit ve tecrübeli bi isim gerek dediğiniz gibi lazım buraya bi adam:)

yani kanatforvet

:ishock:

[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2015, 11:01:01 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 11:00:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Bize ortasahaya yıldız lazım sayın fatih  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı siyah-1903

Çok gol atıp çok gol asist yapan bir kanat oyuncusunh forvet olarak sayabilir miyiz ? Bence o gelecektir sponsor desteğiyle. Forvete başkan gelecek vaadeden diyordu ona sponsor gerekmez :bandit:

sponsor desteğiyle forvet muhabbeti nedir? gerçekten aslı astarı var mı?
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı ozan062

bizim karacocuk cıkmıs ilk antrenmana birazdan bjktvde yayında verecek

Çevrimdışı alimm

pedro ve demba para ediyorken yazın satılmalı.. Telafuz edilen rakamlar ise pedro için 6-7 demba için +10 milyon.. başkan alırken yaptığı pazarlığı satarken de yaparsa iyi para kazanırız...
Milosevic transferinin pedronun yerine yapıldığını düşünüyorum demba yı satıp free olan n'doye yi de alırsak : win !! win !!
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Fatih

Ya siz dua edin BJK muhabirligi yapmiyorum, yoksa kafayi yedirtirdim size burada surekli isim vererek..  :lol: :lol:

Vodafone'un yeni statta yildiz futbolcu getirtecegi %90.. Fikret Orman bildiginiz gibi yetinmeyen bir insan (guzel isler de) beko veya alt tozluk reklami icin alinacak sponsorluga para yerine futbolcu isteyecektir..

Bu sene olmasa bile seney bu takimin sampiyon olmasi sart oglu sart...
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2015, 11:14:07 Fatih ]

Çevrimdışı ozan062

pedro ve demba para ediyorken yazın satılmalı.. Telafuz edilen rakamlar ise pedro için 6-7 demba için +10 milyon.. başkan alırken yaptığı pazarlığı satarken de yaparsa iyi para kazanırız...
Milosevic transferinin pedronun yerine yapıldığını düşünüyorum demba yı satıp free olan n'doye yi de alırsak : win .. win ..

yok yok aman satarken oyle pazarlık iyi değildir:)) sonucta satın alırken alternatiflisin fakat satarken oyle değil:))

Çevrimdışı Fatih

Milosevic transferinin pedronun yerine yapıldığını düşünüyorum demba yı satıp free olan n'doye yi de alırsak : win .. win ..

Az maliyetle alip cok paraya satip yerine de daha iyi bir oyuncu alma konusunda beceriksiziz... Bence ne teklif verirlerse versinler en azindan 1 sene daha Ba ve Pedro'nun kalmasindan yanayim...