2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4536845 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ozan E.

Dunyanin hicbir yerinde yok oyle bir kaleci elbet hata yaparlar tolga son haftalarda iyiydi hakkını yemeyelim adamın
Neuer bu dunyada degil mi :) buyuk takimda oynamak sureklilik gerektirir. Hatanin kabul edilmeyecegi en onemli yer kalecilik

Çevrimdışı Ozan E.

Hocam öle bi kaleci bizim alabileceğimiz seviyede görmedim henüz..
Maalesef butcemizle de alakali birsey. Yazin iyi bir yabanci kaleci tecrubeli kadromuza katabiliriz.

Çevrimdışı Ozan E.

Tolganın en son hatırlatabileceğim Torku konya maçıydı 2 maç önce.O gün takım kendi performanısının altında oynamıştı.. Gekas ın falan çok çok net iki poziyon çıkardı 3 puanı getirdi..
Konya macinda iyi oynamisti evet. Ama Gekas akhisarda oynuyor :) konya macindaki performansini genele yaymali

Çevrimdışı Doğukan E.

Konya macinda iyi oynamisti evet. Ama Gekas akhisarda oynuyor :) konya macindaki performansini genele yaymali
Pardon hocam aklım geçen seneye gitti .

Çevrimdışı Renton

Neuer bu dunyada degil mi :) buyuk takimda oynamak sureklilik gerektirir. Hatanin kabul edilmeyecegi en onemli yer kalecilik
Neuerin benim hatırladıgım bile hataları var ligte onun mac kurtarmasına gerek kalmıyor zaten :) koy neueri besiktasa bakalım nolacak
See you in another life,brother.

Çevrimdışı eski inönü

umarım Bilic 2. devre Ugur Boraldan faydalanır. Gecen sene de çok istiyordum ama inadım inat Bilic hic faydalanmamıştı. Bir defa özgeçmişe baktıgında bizim en kariyerli futbolcularımızdan biridir Ugur. sırf bu nedenle bile daha fazla oynaması gerekir. Sol açık bolgesinde tabi

Çevrimdışı Dogan

cech bence gelebilir 3 yıl da bizi rahat götürür dünya çapında bi kaleci

Çevrimdışı eski inönü

Tolga'yı eleştirenlere katılıyorum ben de. İlerisi için yeterli olmayacaktır. Hatta bizim yedek kalecimiz de yok.  Sambade'nin bildigi guvendigi bir kaleci yok mu getirsin bize.

Çevrimdışı Ozan E.

Tolga'yı eleştirenlere katılıyorum ben de. İlerisi için yeterli olmayacaktır. Hatta bizim yedek kalecimiz de yok.  Sambade'nin bildigi guvendigi bir kaleci yok mu getirsin bize.
Kesinlikle katiliyorum  :ok:

Çevrimdışı Ozan E.

Neuerin benim hatırladıgım bile hataları var ligte onun mac kurtarmasına gerek kalmıyor zaten :) koy neueri besiktasa bakalım nolacak
Bizde mac kurtarmasina gerek var iste :) bizim bayern ve almanya milli takimi gibi takim kadromuz yok

Çevrimdışı eski inönü

Antrenmanlarda da frikik yarışması yapıyordu Cenk-Oguzhan-Frei. Cenk de Frei de Oguzhandan iyi vuruyorlardı. Oguzhan çok yavaş vuruyor.

Çevrimdışı Fatih

http://besiktasarena.com/mac-gunu/tottenham-besiktas-jk-uefa-avrupa-ligi-c-gurubu-2-maci/msg72249/#msg72249

Tolga'nin BJK kalecisi olmadigini aylar once soyledigim de herkes uzerime yurudu, doner bicaklariyla saldirdi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı eski inönü

http://besiktasarena.com/mac-gunu/tottenham-besiktas-jk-uefa-avrupa-ligi-c-gurubu-2-maci/msg72249/#msg72249

Tolga'nin BJK kalecisi olmadigini aylar once soyledigim de herkes uzerime yurudu, doner bicaklariyla saldirdi...
Ben şahsen bugünün koşullarını ele alarak Tolga'ya fazla yuklenmiyorum. Keza Olcay da boyle benim için. İdealize ettigimiz takımda bu isimlerin yerlerine daha iyilerini yerleştirmek lazım. Ama pat diye degil tabi. Zamanla olacak. Takımın kimyası bozulabilir yoksa. Çünkü bunlar takım içinde güçlü karakterler. Salt performans olarak degerlendirmemek lazım

Çevrimdışı eski inönü

Mesela şu an Veli'yi kaybetmemiş olmamız benim icin 1 yıldız transferi kadar onemliydi. Bazı oyuncuların hem karakter hem de sahadaki gorev olarak yerlerinin dolması çok zordur. 2000'in başlarındaki Real Madrid rüya takımının çöküşü Makalele'nin satılmasıyla beraber başlamıştır

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ocak 2015, 23:50:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

O zaman ne kadar samimiyetsiz resmi ciddi  cevap vermişim sana  :kop:

Samimiyet iyidir  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Karabay

şu ardaya bak. bu adam at.madridin nasıl 10 numarası aklım almıyor. adam ne savunma yapıyor ne hücum. eli belinde geziyor 45 dakikadır.

Çevrimdışı Fatih

Ben şahsen bugünün koşullarını ele alarak Tolga'ya fazla yuklenmiyorum. Keza Olcay da boyle benim için. İdealize ettigimiz takımda bu isimlerin yerlerine daha iyilerini yerleştirmek lazım. Ama pat diye degil tabi. Zamanla olacak. Takımın kimyası bozulabilir yoksa. Çünkü bunlar takım içinde güçlü karakterler. Salt performans olarak degerlendirmemek lazım
Haklisiniz fakat ben BJK'nin yeni bir kaleci bulmasini daha yaz aylarinin basinda soylemistim.. O zamanlar bu forum olmadigi icin kismet ekim ayinda yazmakmis :D

@çağrı alttaki mesajini görmedim zannetme  :bandit:  :lol: :lol:

Çevrimdışı Fatih

şu ardaya bak. bu adam at.madridin nasıl 10 numarası aklım almıyor. adam ne savunma yapıyor ne hücum. eli belinde geziyor 45 dakikadır.
Bugun A.Madrid'in %20'lik hissesini alan (40 milyon €) Cin'li bir isadami en begendigi oyuncunun Arda oldugunu soylemis...

Bi adamin 40 milyon €'su varsa haklidir abi, sana hak veremiyorum suan  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Kemal

Tolga'nın sıkıntıları kronik ve hep var olacak ;

1) Ceza sahasına gelen hava toplarına hiç hakim değil ( bugunde yaptı)

2) Topa başlayışları çok yanlış ( River Plate maçında da yaptı Mottaya patladı kabak-pozisyonun başlangıçına bakın )
Konya maçında sadece 1 kere ıyı basladı gol oldu.

o yüzden ben seneye hep P.Cechi istedim. Tolgada süper yedek olur.

Çevrimdışı ALI RIZA

İlla herkes defansa gelecek diye bir mantık yok... O defansa gelirse onun bulundugu yerde topu kim kontrol edecek acaba Herkes kendi alanından sorumludur.. Forvet gol atar defans gol yedirtmemek uğraşır ama bizim ülkede ise tam tersi...

Çevrimdışı Kemal

Haklisiniz fakat ben BJK'nin yeni bir kaleci bulmasini daha yaz aylarinin basinda soylemistim.. O zamanlar bu forum olmadigi icin kismet ekim ayinda yazmakmis :D

@çağrı alttaki mesajini görmedim zannetme  :bandit:  :lol: :lol:

bu forum yaz başında vardı :)

Çevrimdışı Türkay

Ben yazın kaleciden önce De Jong gbi tecrübeli bi orta saha, Opare'nin performansına göre bi sağ bek, bi de Salah'ı alsak yeter diyorum. Tabi bi de tecrübeli stoper olayı var. Şimdi farkettim de baya transfer lazımmış bize.  :money:  :duman:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Dogan

Fırat Günayer "Gelecek sezon için 1 sol bek bir de forvet arayışı şimdiden başlamış durumda.." oh oh  :ishock: :ishock: :ishock:  adam akilli bi sol bek alsinlar orta yapsin yeter

Çevrimdışı Fatih

bu forum yaz başında vardı :)
Biliyorum abi, takip ediyordum ama uye degildim... Uye olduktan sonra da stad basligindaydim cogunlukla...  :)

Çevrimdışı Deniz

İyi geceler arkadaslar.bugun stadda maci birlikte izlediğimiz @FARUK ve @sametbagan a tesrkkur ediyorum cok guzel muhabbetleri vardi .gittigim butun BJK maclarini kazanma serimi de devam ettiriyorum :)

Takima gelince ismailden ptt ligine bile topcu olmaz.aldigi her topu ezen orta yapamayan,pas veremeyen,surekli top kaybi yapan,sozun özü felaket kotu bir futbolcu.ugur bile ismailden üç gomlek ustundu..

Bizim sezon sonu iyi bir sol bek almamiz sart.ismailin de gonderilmesi gerekiyor ben uzun zamandir boyle kotu bir futbolcu izledigimi hatirlamiyorum.

Atinc gayet iyiydi.1-2 pozisyon hatasi oldu ama zamanla pişecektir.ersandan formayi almasi yakin.

Bize on libero trasferi de sart.mevcut oyun düzenimizle iyi on libero lazim.tolgay gelirse isimize yarayacaktir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba