2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4581402 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

almeida gsye giderse orayı da karıştırır iyi olur da ben sanmıyorum ünal aysal taraftartan baya baya çekiniyor bir kamaoyunu yoklar ve almeidayı taraftarın istemeyeceğini düşünerek alacağını zannetmem giderse de hiçbirşey yapmaz orada sürekli sakatlanan bir adamdan portekiz milli takımı bile faydalanamadı
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

vee Malmeida'dan kurtulduk  :lol:

Çevrimdışı Sedat

Günün Sözü: Verme mazluma Dany'i, çıkar Almeida Almeida.
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı ALDENYX

MUHAMMED DEMİRCİ KAYSERİ ERCİYES İLE ANLAŞTI.

Kaynak : DHA
İşte Muhammed'in yeni takımı!

Kayseri Erciyesspor, Beşiktaş'ın genç yeteneği Muhammed Demirci ile anlaşmaya vardı.

Erciyesspor başkanı Ziya Eren, Beşiktaşlı Muhammed Demirci ile her konuda anlaştıklarını, siyah-beyazlı kulüpten de onay aldıklarını söyledi.

Eren, "Beşiktaş kulübümüzün de anlayış göstermesi üzerine Muhammed Demirci ile görüşüp anlaştık. Büyük olasılıkla forvet arkası 10 numara olarak, yeni sezonda Erciyessporumuzda forma giyecek" dedi.

Siyah-beyazlı oyuncu önümüzdeki günlerde Kayseri'ye gelerek imza atacak
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2014, 15:34:05 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı yatoraya

kolpa basın bir sürü transfer iddaası ile taraftarı takıma küstürdü. gs ve fb için seslerini çıkarmıyorlar.
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı Sarp

Muhammed'i kiraladık mı yoksa sattık mı? :bur2:
Sattıysak ne alaka !!!

Çevrimdışı yatoraya

Muhammed'i kiraladık mı yoksa sattık mı? :bur2:
Sattıysak ne alaka !!!

kiralandı.
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı Tolga

gözlerimiz açık cebimiz delik.çağır yıldırım demiröreni 3-5 yıldız alsın

he bende yd dedim dimi zaten yönetimi eleştiren herkesi ydci ya da adalıcı zanneden tipler asıl bjka zarar veriyor benim bu söylediklerimin bununla ne alakası var geleceğin takımı diye proje ortaya atıp bunu uygulayamadılar bundan bahsediyorum ve bunun sadece maddi durumlarla alakası yok bunu göremiyorsunuz bir de gelip hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz önümüzdeki 2 sezon daha şampiyon olamadığımızda neden olamadık falan demeyin

Çevrimdışı yigitcan1903

Lanzini için Dortmund devreye girmiş sanırım

Çevrimdışı murat

gözlerimiz açık cebimiz delik.çağır yıldırım demiröreni 3-5 yıldız alsın

he bende yd dedim dimi zaten yönetimi eleştiren herkesi ydci ya da adalıcı zanneden tipler asıl bjka zarar veriyor benim bu söylediklerimin bununla ne alakası var geleceğin takımı diye proje ortaya atıp bunu uygulayamadılar bundan bahsediyorum ve bunun sadece maddi durumlarla alakası yok bunu göremiyorsunuz bir de gelip hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz önümüzdeki 2 sezon daha şampiyon olamadığımızda neden olamadık falan demeyin
şu dönemde yıldız mıldız diyorsan yd ciden adalıcıdan farkını söyle o zaman.gelirin olmadan fazlasını harcarsan düşeceğimiz durum budur.üstüne birde stad yapılıyor halada yıldız yıldız.sabredin biraz diyoruz başka birşey demiyoruz.geçen sene o niye alınmamış bu niye alınmamış.yok ta o yüzden alınmadı.iş işten geçtikten sonra yol gösteren çok olur.babamın bana söylediği bir laf vardır akıl verme para ver.önümüzdeki iki yılda şampiyon olamasakta yine beşiktaşlıyız.geçen sene şampiyon olamadık diye ağlamadık  2 sene aha olmasak ne olur.biz herzaman desteğimizi yaparız.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı POSEİDON

şu dönemde yıldız mıldız diyorsan yd ciden adalıcıdan farkını söyle o zaman.gelirin olmadan fazlasını harcarsan düşeceğimiz durum budur.üstüne birde stad yapılıyor halada yıldız yıldız.sabredin biraz diyoruz başka birşey demiyoruz.geçen sene o niye alınmamış bu niye alınmamış.yok ta o yüzden alınmadı.iş işten geçtikten sonra yol gösteren çok olur.babamın bana söylediği bir laf vardır akıl verme para ver.önümüzdeki iki yılda şampiyon olamasakta yine beşiktaşlıyız.geçen sene şampiyon olamadık diye ağlamadık  2 sene aha olmasak ne olur.biz herzaman desteğimizi yaparız.
                                    Michael Eneramo
-2013-14 sezonu için 1.200.000 Avro garanti ve 10.000 Avro maçbaşı,
- 2014-15 sezonu için 1.200.000 Avro garanti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir.

sezer öztürk
Futbolcu Sezer Öztürk'ün transferi için kendisi ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna gore Fenerbahçe Spor Kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 1.500.000 Avro ödeme yapılacaktır.

Futbolcunun kendisine;

2013-2014 sezonu için 900.000 Avro garanti ücret ve 12.500 Avro maçbaşı ücret,
2014-2015 sezonu için 1.000.000 Avro garanti ücret ve 12.500 Avro maçbaşı ücret,
2015-2015 sezonu için 1.100.000 Avro garanti ücret ve 12.500 Avro maçbaşı ücret ödenecektir.

serdar kurtuluş

Serdar Kurtuluş'un transferi ile ilgili olarak Gaziantepspor ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Şirketimiz tarafından Gaziantepspor Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak 4.430.000 TL ödeme yapılacaktır.

-2013-14 sezonu için 850.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro Maçbaşı ücreti,

-2014-15 sezonu için 900.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro Maçbaşı ücreti,

-2015-16 sezonu için 950.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro Maçbaşı ücreti ödenecektir.

Şimdi şark kurnazlığı yapmaya gerek yok,
Ne Fikret Ormanın, ne yönetim kurulunun, ne de futbol direktörünün sizin şak şakçılığınıza ihtiyacı yok.

Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Tolga

Michael Eneramo
-2013-14 sezonu için 1.200.000 Avro garanti ve 10.000 Avro maçbaşı,
- 2014-15 sezonu için 1.200.000 Avro garanti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir.

sezer öztürk
Futbolcu Sezer Öztürk'ün transferi için kendisi ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna gore Fenerbahçe Spor Kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 1.500.000 Avro ödeme yapılacaktır.

Futbolcunun kendisine;

2013-2014 sezonu için 900.000 Avro garanti ücret ve 12.500 Avro maçbaşı ücret,
2014-2015 sezonu için 1.000.000 Avro garanti ücret ve 12.500 Avro maçbaşı ücret,
2015-2015 sezonu için 1.100.000 Avro garanti ücret ve 12.500 Avro maçbaşı ücret ödenecektir.

serdar kurtuluş

Serdar Kurtuluş'un transferi ile ilgili olarak Gaziantepspor ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Şirketimiz tarafından Gaziantepspor Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak 4.430.000 TL ödeme yapılacaktır.

-2013-14 sezonu için 850.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro Maçbaşı ücreti,

-2014-15 sezonu için 900.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro Maçbaşı ücreti,

-2015-16 sezonu için 950.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro Maçbaşı ücreti ödenecektir.

Şimdi şark kurnazlığı yapmaya gerek yok,
Ne Fikret Ormanın, ne yönetim kurulunun, ne de futbol direktörünün sizin şak şakçılığınıza ihtiyacı yok.

çok doğru söylemişsin hani kulübün parası yok diyorlar ya nerede sakat, işi bitmiş oyuncu var onları alıyorlar 10 tane adam alacağına 4 tane al ama kaliteli olsun ne demişler ucuz etin yahnisi yavan olur bizimkisi de o hesap.para yok deyip saçma sapan transferlere gereğinden fazla para verirsen bu eleştirilerimi yaparım boşuna kendinizi yormayın.ben yıldız oyuncunun derdinde değilim bjk formasını hakedecek oyuncular giysin ister afrikanın bilmem ne liginden gelsin isterse asyanın bilmem ne liginden fakat alınan oyuncuların kaç tanesi kalite kattı bu takıma para yok demesin kimse paran var ama onu kullanmayı bilmiyoruz bu kadar basit.

Çevrimdışı eski inönü

Almeida Gs'ye hayırlı olsun. Son zamanlardaki en sevindigim hadise :lol:

Çevrimdışı eski inönü

katılıyorum.. avrupada bu iş artık şöyle yapılıyor.. sözleşmesi seneye sona erecek adamı kulüp çağırıyor, arkadaş bizle devam etmek istiyor musun diyor, topçu evet derse al sözleşmeyi imzala aynı koşullarda (veya iyi perf göstermişse biraz iyileştirerek) yada seni bu yaz satıcam diyor.. futbolcu da bu reste karşılık imzasını atıyor.. elbette her topçuda bu işlemez ama yukarıda saydıkların için bunu pekala yapabiliriz.. arkadaş sivok'u 5mio EUR'ya satardım ben yönetici olsam.. herifin piyasası var, italyada oynamış, 5 yıldır beşiktaşta banko oynuyor.. ama görün seneye beleşe gönderecek çok vizyonlu yönetimimiz.. aynısı pektemek için de geçerli.. şimdiden imzalat yada parasıyla sat arkadaş... almeida, fernandes hiç mi ders olmadı... başkanın bu kadar futbolu bilmiyor olması beni inanın çıldırtıyor.. tamam seviyorum adamı ama şu transfer olaylarına elleşme gözünü seveyim..
Aynen hocam şu oyuncuları hiç etme beleşe gonderme olayı beni çıldırtıyor. Yav kim olursa olsun adam bjk de oynamış. 1 milyon da mı ederi yok. Motta'non bonservisini 1 milyon indirmek için ugraşıyoruz ama elimizde piyasası olan adamları bedavaya yolluyoruz. Bu nasıl bir mantıktır. Eğer Sivok da beleşe giderse skandal olur artık

Çevrimdışı eski inönü

faideli bilgi  :D
şu tabloya bak şaka gibi. Alırken kepçeyle vermişiz Satarken kaşıkla almışız. 60 milyon euro zarar.

Çevrimdışı EagleForce

Nihat + olacakken - yazilmis. Takasta kullanilan futbolcular da tamamen eksi yazilmis. Takasla alinan futbolcu hala takimda mi ya da parayla satildi mi ona bakmak lazim. Tabii sonuc degismez. Zarar ha 60 ha 50.

Çevrimdışı eski inönü

bi de daha da onemlisi bu adamların bizden yıllık aldıgı ucretler. Nihat yıllık 3.5 milyon euro alıyordu mesela. 3 sene garanti sözleşme.  Abi hatırlamak istemiyorum o gunleri ya katliam yaptılar beşiktaşta.  :s20:

Çevrimdışı frkndgnr

Bugün transfer açıklanmadığı taktirde benim için önder özen bitmiştir, Bir röportajında 10 gün içinde 2 transfer bitireceğiz demesinden 20 gün geçti,  çıkıp perşembe günü bir oyunca açıklıcaz diyorsunuz yine hiç birşey yok.  Yalancılıktır bu ,bu kaçıncı insanları beklentiye sokup hayal kırıklığı yaratmaktır...  Hadi bekliyorum 12 ye kadar inşallah ben bu laflarımı yerim ama hiç sanmıyorum...

beyler seçim zamanı ortada gözükmeyen. transfer zamanı eline cebine atmayan beşiktaşın gizli fedaileri varda kimsenin mi haberi yok.
beşiktaş batağın içinde çıkmaya çalıştıkça üstüne çıkılıyor.
tablo hazırlamış biri giren çıkan belli çoğu yd zamanı. en büyük hata itten çakaldan medet ummak çoğuda icraya veriyor üstüne. riskse risk yönetim artık birşeyler yapmalı herkesin beklediği bu.

Çevrimdışı POSEİDON

Bugün transfer açıklanmadığı taktirde benim için önder özen bitmiştir, Bir röportajında 10 gün içinde 2 transfer bitireceğiz demesinden 20 gün geçti,  çıkıp perşembe günü bir oyunca açıklıcaz diyorsunuz yine hiç birşey yok.  Yalancılıktır bu ,bu kaçıncı insanları beklentiye sokup hayal kırıklığı yaratmaktır...  Hadi bekliyorum 12 ye kadar inşallah ben bu laflarımı yerim ama hiç sanmıyorum...

:) sakin ol biraz,
Önder Özen göreve başladıktan kısa bir süre sonra "transfer konusunda size yalan söyleyebilirim" demişti açıkça.
Transfer ile ilgili bir konu olduğundan yaptığı açıklama mazur görülebilir. Kaldı ki transfer mevzunda tek yetkili önder özen değil, kim bilir belki de zurnanın son deliği.
Bu kadar acele etmeye de gerek yok bence. Baksana tolga, motta bile bugün katıldılar kampa. İhtiyaca yönelik, Uzun vade de planlanmış doğru bir transfer yapılacaksa ben son güne de razıyım.
Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Kemal

@Semih , evet Khouma Babacarı şuanda alabilirsin ederini verip. Transfermarkta bakıp 3m euro falanda yazmadım , sanırım adamı ordan araştıran sensin , ben 11.sayfada kaç liraya alınacağını yazmışım açıp o gun ne yazdığımı okursun.

@Semih , evet Khouma Babacarı şuanda alabilirsin ederini verip. Transfermarkta bakıp 3m euro falanda yazmadım , sanırım adamı ordan araştıran sensin , ben 11.sayfada kaç liraya alınacağını yazmışım açıp o gun ne yazdığımı okursun.
Bebesi higueni zamanında öylesinide denedik. Bizim takımda şans yok.  :s20:

Beşiktaş savaşçı  takım olmak zorunda aynı 2009daki gibi ideal ön tarafa tello gibi serbest adam önüne bobo gibi

Çevrimdışı frkndgnr

Bırak abi şurama kadar geldi ya tvye çıkıp konusnaktan baska icraatları yok...

Çevrimdışı koenig

Alıntı
LANZİNİ 4 YILLIĞINA BEŞİKTAŞ'A EVET DEDİ

Beşiktaş 10 numarasına pazartesi günü kavuşuyor. Teknik Direktör Biliç'in tranfser listesinde yer alan , Arjantinli futbolcuyla görüşen Futbol Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları bu oyuncunun kulübü ile her konuda anlaşmaya vardı. Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları'nın 2 aydır uğraş verdiği River Plate’de 10 numara giyen Manuel Lanzini’nin bonservis bedelini 9 milyon eurodan 4.5 milyon euroya düşürmeyi başararak siyah beyazlı kulübe gelmesini gerçekleştirdi. Manuel Lanzini, ekonomik olarak zor durumda olduğu bilinen River Plate kulübünün vergi ile ilgili şartları kabul ettiklerini beylirten siyah beyazlı yöneticiler bu oyuncu ile 4 yıllık resmi sözleşmeyi imzalayacak.

kaynak

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26695797.asp