2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4538616 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Akil Emre

Bizim takım kadar şansa ya tutarsa diyip transfer yapan takım yoktur sanırım. Şampiyonluk isteniyorsa bu şekilde transfer yapılmamalı.

Opare Pedro Milo Motta Serdar İsmail Atınç defans hattıyla hangi takım yolunda emin adımlarla ilerleyebilir ? Bir tane tecrübeli stoperimiz yok. Ben teknik kadroyu anlayamıyorum, takımın eksiği tecrübeydi saolsunlar onuda harcadılar.

Çevrimdışı Deniz

Bu yönetime eleştiriden çok intihar fermanı olur @SDemirsoy un  :kop:
@SDemirsoy ayakkabı boyası satın almaya gitti sanırım yüzünü falan boyuyor  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 11:41:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@SDemirsoy ayakkabı boyası satın almaya gitti sanırım yüzünü falan boyuyor  :kop:

:kop: :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 11:42:16
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bizim takım kadar şansa ya tutarsa diyip transfer yapan takım yoktur sanırım. Şampiyonluk isteniyorsa bu şekilde transfer yapılmamalı.

Opare Pedro Milo Motta Serdar İsmail Atınç defans hattıyla hangi takım yolunda emin adımlarla ilerleyebilir ? Bir tane tecrübeli stoperimiz yok. Ben teknik kadroyu anlayamıyorum, takımın eksiği tecrübeydi saolsunlar onuda harcadılar.
Bilic'in miydi Önder Özen'in miydi hatırlamıyorum ama "defansı öğretirsin, hücumu satın alırsın" gibi bir söylem vardı.
Sanırım planlama bu çerçevede yapılıyor. Allah bize sabır versin.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 11:42:55
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
:zuhaha:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı murat

kesin bilgi değildir yaymayalım eğer sözleşme yapılırsa ileriye doğru 750 bin euro futbolcuya 2 milyon portoya diye duydum.bu sene ile ilgili bir bilgim yok.

Çevrimdışı berk_bjk

kesin bilgi değildir yaymayalım eğer sözleşme yapılırsa ileriye doğru 750 bin euro futbolcuya 2 milyon portoya diye duydum.bu sene ile ilgili bir bilgim yok.

Linnes için 2.5 milyon vermeyip bu adama 2 verdiysek yazık olur

Çevrimdışı Deniz

Kulübün tapusunu da verselermiş abi  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Linnes için 2.5 milyon vermeyip bu adama 2 verdiysek yazık olur
Linnes icin2.5 tan fazlasını bile kabul ettik dostum sallama yonetime direk oyuncu istemedi ne yapalım
See you in another life,brother.

Çevrimdışı SDemirsoy

:kop: la Deniz ne adamsın :D

Çevrimdışı Fatih

evet abi yayıldı :D @Fatih abinin payı var bu işte
Beni karistirma hic bu ise... Bi de bana abi demeyi birak  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı SDemirsoy

hoaydaaaaaa anlaşıldı kimlik de ki yaşın 28 o zaman :D

Çevrimdışı Deniz

Fatihçim mi diyelim abi :iblush:  :evillol:

Çevrimdışı Fatih

hoaydaaaaaa anlaşıldı kimlik de ki yaşın 28 o zaman :D
Ben 28 yasindayim zaten abi  :alala:

Çevrimdışı Fatih

@Deniz hic problem degil kardo... Abi-abla muhabbetlerini pek sevmiyorum..Kardesim de bana abi demez zaten...  :lol:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci   7 dk.7 dakika önce
Tolgay konusunda hem kulübü hem de oyuncuyla anlaşma sağlandı. Birkaç gün içinde takıma katılmasını bekliyorum.

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci   5 dk.5 dakika önce
Transferde diğer üzerinde durulan bölge oyunu çift yönlü oynayabilen bir yabancı ortasaha.

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci   5 dk.5 dakika önce
Bu transferin olup olmayacağı biraz Sivok'un gidişine biraz da alınacak oyuncunun maliyetine göre şekillenecek. Görüşülen 2 oyuncu var
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 11:58:51
  • Beşiktaş / Bodrum
@Deniz hic problem degil kardo... Abi-abla muhabbetlerini pek sevmiyorum..Kardesim de bana abi demez zaten...  :lol:

Neyseki benim kafamda insanlar da var  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Neyseki benim kafamda insanlar da var  :biggrinking:
Tamam kartallar abi falan yok artık sinirlenmeyin :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 12:01:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Tamam kartallar abi falan yok artık sinirlenmeyin :D

:kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SDemirsoy

@Deniz Operanın arkadaşı ile görüşmüştüm önceden..

Çevrimdışı Deniz

@SDemirsoy bakışlar benziyor ha  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

@SDemirsoy Opare süzerde kalacakmış sen çıkamadan Opera çıkıyor süzere  :kop: :kop: :kop: :kop: