2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4539791 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Yapma anil:)
Her zaman Q7>Olcay olur... Hic bi istatistik bunu degistiremez...
@Fatih abi ben genel olarak değerlendirmedim zaten, Beşiktaş için değerlendirdim. Birisi 2,5 senede 73 maça çıkmış, öbürü 100. Bu bile bir artıdır Olcay için. Ve birisi takım savunmasına ciddi katkı verirken öbürü ileride boş boş dolanıyodu. O yüzden Beşiktaş için; Olcay>Quaresma :)

Çevrimdışı Yakup

@Fatih abi ben genel olarak değerlendirmedim zaten, Beşiktaş için değerlendirdim. Birisi 2,5 senede 73 maça çıkmış, öbürü 100. Bu bile bir artıdır Olcay için. Ve birisi takım savunmasına ciddi katkı verirken öbürü ileride boş boş dolanıyodu. O yüzden Beşiktaş için; Olcay>Quaresma :)

bu dediğine sonuna kadar katılıyorum @anilt aslında @Fatih şunu dersen sana da katılırım. Tribüne taraftar çekme oranı q7>olcay olmadı popülarite q7>olcay.

ama sahaya geldiğimizde takıma verdikleri kısmında olcay her zaman her yerde >q7  :ok: :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı f_madida

Bnede Ronaldinho yu resmen gözümde canlanmıştı hareketleri oyunu rakip oyuncuların ona karşı duruşlar malesef hayalller hayaller hayaller

Ya o Ronaldinho isi var ya, verilmis sadakamiz varmis baska birsey degil...

Bir de sunu dusunun Ronaldinho 5.5M Euro'yu kabul etmis olsa, Almeida da 2.5M Euro'ya imzayi atmis olsa gecen sene, su anda takimda Ronaldinho ve Almeida olurdu...Tabi Ronaldinho ortadan kaybolur muhtemelen Brezilya'da carnaval hazirliklarinda takilirken yakalanir, Almeida da varligi ve yoklugu arasindaki farki bize farkettirmeden maasini almaya devam ederdi.. 8M Euro'yu bu ikisine vermis olan yonetim ne Demba Ba'yi, ne Sosa'yi ne Gokhan Tore'yi alabilirdi... Sansa gidiyor isler biraz da. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 10:38:31
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Yabancı kuralı dolayısıyla bence mantıklı oldu.. Serdarı mecbur oynatacağız 5 yabancı kuralı var ya motta kesılcek ya atiba ikiside kesilemeyecegi için serdarı yedeklemiş olduk..

Kiralık olursa süper olur seneye yabancı sınırı kalkacak rahatlıkla başkasını alıp oynatabiliriz..

SOSA- PEDRO-MOTTA- ATİBA- DEMBA... BUNLAR BANKO başka oyuncu oynatamıcamıza göre bence mantıklı oldu..

Çevrimdışı Anıl

Blöf değilmiş :bawling:

Çevrimdışı FARUK

Blöf değilmiş :bawling:
Sağlık kontrolü artık tek umut :)

Çevrimdışı İbrahim

Opare sakatlığı atlattıysa fena halde şaşırtabilir, çok büyük potansiyelli bi oyuncu.

Çevrimdışı ahmetx

orhan yıldırım satın alma opsiyonlu kiralık diyor 500 bin € kiralama bedeli,2,5 milyon € satın alma opsiyonlu .Tanrı parçacığı sorunsalı  Erdal Cömert ise yıllık 750 bin € ücreti,bonservisi 2 milyon € diyor.Porto işi biliyor ben futbolcu transferi değil Portodan yönetici transferi istiyorum.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2015, 11:02:39 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

Hayaller kurmak istemiyorum ama  ;

Tolgay mutlaka alınmalı .

Tolgay- Veli kombinasyonuyla ;  Motta- Opera , Motta -Pedro - Mitro -Serdar   ,   Motta- Pedro-Atınç- Opera ,  gibi 5 yabancı kuralı opsiyonlarının hepsini yapabiliyoruz.  Ayrıca en kötü senaryoda bile Atibayı sağbeke kaydırıyoruz.

Tolgayın hamleler yapabilmek adına , çok kritik bir transfer olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Opare sakatlığı atlattıysa fena halde şaşırtabilir, çok büyük potansiyelli bi oyuncu.
neresi potansiyelli bildiğin bizim takoz Recep sadece hız var futbol tekniği ve mantığı yok sevmiyorum böyle oyuncuları.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Miloşeviçe neden Mitro diyorsunuz?

Çevrimdışı Deniz

Hayaller maxi perreira hayatlar daniel opare  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Miloşeviçe neden Mitro diyorsunuz?

ne bileyim abi, öyle ağız alışkanlığı oldu bende.

Çevrimdışı EagleForce

Onca yil sag bek bekle, rezerv takimdan adam alsinlar. Derbilerde kazaniriz artik. Yazik bu taraftara.

Çevrimdışı ahmetx

ne bileyim abi, öyle ağız alışkanlığı oldu bende.
Milo daha mantıklı

Çevrimdışı İbrahim

neresi potansiyelli bildiğin bizim takoz Recep sadece hız var futbol tekniği ve mantığı yok sevmiyorum böyle oyuncuları.
Tekniği bence bi sağ beke göre iyi, mental olarak haklısın en büyük problemi o zaten, oyun zekası düşük ama Bilic onu geliştirebilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 11:05:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
KAP'tık şeyi. Opare'yi. Hadi hayırlısı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Milo daha mantıklı

oda Melo yu andırıyor, Miloş desek bize uymaz, Mitro - Nitro gibi :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 11:08:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
oda Melo yu andırıyor, Miloş desek bize uymaz, Mitro - Nitro gibi :)

İskender diyin gitsin :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Opare transferi bana amaral i hatirlatti  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

abi bi kısım öule diyor bi kısım vasat kafalar karıştı  :iscrewy:

Çevrimdışı ozan062

kap map guzelde arkadas  maas ve opsiyon onemli egerki onda tuhaflık varsa agır eleştiricem...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx