2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4539935 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 01:14:24
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
sanmıyorum abarttılar çok tabi bizi yenmeleri de bu şişirmenin tepe noktası oldu yavaş yavaş düşmeye başlayacaklar.
@Samo1903  kardeşim ne büyüttün şu q7yi yaaa  :kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 01:15:17
konu dışı sonunda kara kartal oldum  :sevinc :sevinc :ishock: :ishock: :ishock: ben artık hep bu rütbede kalmak istiyorum  :ishock:

Çevrimiçi Samet Ç

@Samo1903  kardeşim ne büyüttün şu q7yi yaaa  :kop: :kop:
hocam adamı sevmekte mi suç ben zaten diyorum olcay daha çok katkı verdi.Sen nasıl kaderabeki büyütüyorsan bizde q7 yi büyütürüz.  FORZA Q7 :D

Çevrimdışı Volkan Başaran

:kop: :kop: :kop: abi do you have any information or just hope  ???? :upto: :upto: :upto:

"Efendiler; hepiniz milletvekili olabilirsiniz; bakan olabilirsiniz; dahası, Cumhurbaşkanı olabilirsiniz. Ama duyumcu olamazsınız"

:D

Bende henüz olamadım  :biggrinking:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 01:16:36
hocam adamı sevmekte mi suç ben zaten diyorum olcay daha çok katkı verdi.Sen nasıl kaderabeki büyütüyorsan bizde q7 yi büyütürüz.  FORZA Q7 :D
ahhahahah tamamdır   :kop:

Çevrimdışı Volkan Başaran

YA şaka bi yana

Gökhan İnleri çok beklemiştim
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

ahhahahah tamamdır   :kop:
Yalnız bir kanatta Töre bir kanatta q7 forvet Kobra arkasında Sosa neler olur neler var ya  :)

Çevrimdışı Tolga

YA şaka bi yana

Biz kısa vadede o seviyelerde oyuncu kolay kolay alamayız Demba Ba ile Sosa'yı iyi almışız valla :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Quaresma 2,5 sezonda 73 maç 18 gol 27 asist. 24 sarı 3 kırmızı kart. Sadece sakatlıktan 17 maç kaçırmış.
Olcay 2,5 sezonda 100 maç 24 gol 23 asist. 9 sarı 1 kırmızı kart. Sadece cezasından dolayı 1 maç kaçırmış.
Olcay>Quaresma.
Biz olcayı Messiyle kıyaslıyoruz sen q7 yle kıyaslıyorsun @anilt  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Quaresma 2,5 sezonda 73 maç 18 gol 27 asist. 24 sarı 3 kırmızı kart. Sadece sakatlıktan 17 maç kaçırmış.
Olcay 2,5 sezonda 100 maç 24 gol 23 asist. 9 sarı 1 kırmızı kart. Sadece cezasından dolayı 1 maç kaçırmış.
Olcay>Quaresma.
Bu kıyaslama olamaz... Q7 yediği tekmeler hakemlerin rakiplerine vermediği kartlar ekle istersen...
27 maçta Q7 6+ gol atmazını bilemezsin...! ayrıca Q7 oldugu yerden yediğimiz atakları düşünmemiz lazım
Türkiyenin en iyi sağ bek gökhan gönül lafı : " Q7 oldumu bu kadar rahat çıkamazdım olcay beni zorlamadı" lafı üstüne cabası... Olcay forvet arkası oynat Q7 kanat ver olcay gol makinası olur... Demba saymıyorum üstüne 

Çevrimiçi Samet Ç

Biz kısa vadede o seviyelerde oyuncu kolay kolay alamayız Demba Ba ile Sosa'yı iyi almışız valla :icool:
başkan sene sonu olabilir dedi ama ne kadar güvenebiliriz bilemem

Çevrimdışı black_eagle07

Eğer bu eksiklerle Gs hala maç kazanmaya devam ederse ligi ilk 2 de kesin bitirir.
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Forumu kurulduğundan beri severek takip etmekteyim. Sırf Tolga kardeşimin Opare transferi konusundaki ön yargılarından dolayı üye oldum. Tolga kardeşim bu futbolcunun geçen sezon belçika liginde kaç maçını izledin öğrenebilir miyim?

Çevrimdışı murat

Olcay>Quaresma.
quaresmayı 100 e tamamlayalım o zaman
100 maç 24 gol 36 asist 32 sarı 4 kırmızı

Çevrimdışı Dogan

yeni transferimiz opare nin 10 saniyelik videosu  :kop: :kop: :kop: http://youtube.com/watch?v=e_pl2xk2J5c

Çevrimdışı ALI RIZA

YA şaka bi yana

Bnede Ronaldinho yu resmen gözümde canlanmıştı hareketleri oyunu rakip oyuncuların ona karşı duruşlar malesef hayalller hayaller hayaller

Çevrimdışı forzatunga

Bende diyorum ki referansı kimin verdiği önemli değil isterse mourinho versin referansı zerre kadar ilgilendirmiyor beni rezerv takımdan adam aldık üstelik 1 senedir top oynamıyor ben performansına bakarım ama umudum yok neyse konuştuk bu konuları zaten hayırlısı neyse o olsun serdara iyi bir yedek aldık diyelim kapatalım konuyu

Yahu adam 17 Haziran  2014 'de dünya kupası maçı oynamış nasıl bir senedir oynamıyor.Geçen sezon da Standard ile normal sezonu lider bitirmiş toplamda da 39 maç oynamış.

Aynı takımdan 48 maç oynayan Imoh Ezekiel 8 milyon euroya
                      49 maç oynayn Michy Batshuayi 6 milyon euroya
                      23 maç oynayan William Vainqueur  6 milyon euroya satılmış

Çevrimdışı Fatih

Olcay>Quaresma.
Yapma anil:)
Her zaman Q7>Olcay olur... Hic bi istatistik bunu degistiremez...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Doğukan E.

Yapma anil:)
Her zaman Q7>Olcay olur... Hic bi istatistik bunu degistiremez...

Fatih abi yapma Allah aşkına 17 MAÇ kaçırmak nedir ve bunun içinde derbiler vs de var bunu yapmaya hiç hakkı yok ve Olcay istikrarı sayesinde>

Çevrimdışı Kemal

De Jong dendi- İnler dendi- Salah dendi- hatta hangi Hollandalı diye fikir jimlastiği yapıldı-------= Tolgay gelsin diye hergün dualar ediyoruz.

Younes Kaboul dendi- Chelsea dendi - Lescott dendi ------- = Mitro geldi (Allah'a şükür geldi oda)

sağbek 19 isim sayıldı kimler yok -----------= gelecek olan Opera

sanırım biz hayal dünyasında yaşıyoruz, stada bakalım onu bitirsinler ve gitsinler ( ben sportif başarı olacağını sanmıyorum çünkü), zaten inşaatçı adamlar, mesleklerini icra etsinler , bizde stadı yaptıkları için bir ömür minnetle analım.

Sonra spordan , futboldan anlayan birileri gelsin başımıza . ( Bu birileride Adalı değil)

Çevrimdışı SDemirsoy

arkadaşlar ben operayı fıfada aldım iyi adam iş yapar linnes perde markası idi zaten boşverin günaydın

Çevrimdışı Fatih

Fatih abi yapma Allah aşkına 17 MAÇ kaçırmak nedir ve bunun içinde derbiler vs de var bunu yapmaya hiç hakkı yok ve Olcay istikrarı sayesinde>
Q7'ye yapilan faul Turkiye'de baska kac tane oyuncuya yapilmistir...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı saricasi

arkadaşlar ben operayı fıfada aldım iyi adam iş yapar linnes perde markası idi zaten boşverin günaydın
Transfer haberlerinin devamını bekliyoruz samet  :evillol:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı SDemirsoy

Transfer haberlerinin devamını bekliyoruz samet  :evillol:
ben kimseyi söylemicem artık :D ama linnes işi duyduğum kadarıyla gerçekten bitmişti oyuncu çeşitli bahaneler üretmiş hatta sözleşme bile hazırdı
sözleşmeyi bizimkilerin sinirlenip yırttığını duydum :D @saricasi

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Bir tane daha "ya tutarsa" transferi Daniel Opare.

Gökhan Süzen, Kara Boa Niang, Dany, Eneramo ve Hatta Motta (Allah'tan tuttu)... İlk aklıma gelenler bunlar. Eyvallah, en iyi ve istikrarlı adamı alsan bile tutmayabilir bunu anlıyorum. Da kardeşim böyle de olmasın ya! Siz nasıl görüyorsunuz bilmiyorum, benim gördüğüm şu: "Abi bi sağ bek alalım, bak Opare diye bi adam varmış, hem genç hem de Porto aldı ise bi bildiği vardır. Serdar'la değişmeli takılırlar, zaten Serdar'a bişey olursa onu ilk 11'e koyarız. Adam zaten sağbek. Tutarsa 3 30 paraya satın alırız"

Bakın yazdıklarımı okuyanlar bilir, Serdar son 2-3 aylık formu ile bu yıl sonuna kadar bizim için yeterlidir. Çünkü benim açımdan ilk öncelik şampiyon olmak değil, stadın bitmesidir. Maaşlar ve temel giderler dışında kurtardığımız her bir kuruşu stad inşaatına aktarmalıyız. Diyelim Opare'ye EUR 500000,00 maaş verdik 6 aylık. Bir buçuk milyon tl takribi. Bu para ile, stadın kabası 1 ay daha kısa sürede biterdi mesai ve işçi sayısını artırsa idik (tamam bakkal hesabı yapıyorum da anladınız siz beni). Serdar'ın yeterli olmadığının farkındayımda para yok. PARA YOK. PARA YOK. Serdar şu an takımın en formda 2-3 adamından birisi. Bu yıl idare edilip seneye için çok daha iyi bir bek, yani Serdar'ı kesip her sene 5 gol 5 asist, yani 10 gol katkılı bir bek alınabilirdi. Tabii bu 3-4 ayda gerekli araştırma yapılarak. Şimdi ise yazı tura attık. İnşallah tutar.

Ben, artık takımımda bu tip adamları görmek istemiyorum. Sosa patlasa dahi makul bi transfer idi, çünkü sağlıklı şekilde araştırılıp değerlendirildi. Bu ise bildiği sokağa para saçma. "Sokağa paramızı atalım, tutarsa bizim oğlan daha fazlasını bize getirecek zaten."

Neyse, inşallah bu yıl beklentilerimizi karşılarda bu muhabbetleri hatırlamayız bile.

Çünkü bizler, ne olursa olsun Beşiktaş'lıyız.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari