Günaydın arkadaşlar,
Bir tane daha "ya tutarsa" transferi Daniel Opare.
Gökhan Süzen, Kara Boa Niang, Dany, Eneramo ve Hatta Motta (Allah'tan tuttu)... İlk aklıma gelenler bunlar. Eyvallah, en iyi ve istikrarlı adamı alsan bile tutmayabilir bunu anlıyorum. Da kardeşim böyle de olmasın ya! Siz nasıl görüyorsunuz bilmiyorum, benim gördüğüm şu: "Abi bi sağ bek alalım, bak Opare diye bi adam varmış, hem genç hem de Porto aldı ise bi bildiği vardır. Serdar'la değişmeli takılırlar, zaten Serdar'a bişey olursa onu ilk 11'e koyarız. Adam zaten sağbek. Tutarsa 3 30 paraya satın alırız"
Bakın yazdıklarımı okuyanlar bilir, Serdar son 2-3 aylık formu ile bu yıl sonuna kadar bizim için yeterlidir. Çünkü benim açımdan ilk öncelik şampiyon olmak değil, stadın bitmesidir. Maaşlar ve temel giderler dışında kurtardığımız her bir kuruşu stad inşaatına aktarmalıyız. Diyelim Opare'ye EUR 500000,00 maaş verdik 6 aylık. Bir buçuk milyon tl takribi. Bu para ile, stadın kabası 1 ay daha kısa sürede biterdi mesai ve işçi sayısını artırsa idik (tamam bakkal hesabı yapıyorum da anladınız siz beni). Serdar'ın yeterli olmadığının farkındayımda para yok. PARA YOK. PARA YOK. Serdar şu an takımın en formda 2-3 adamından birisi. Bu yıl idare edilip seneye için çok daha iyi bir bek, yani Serdar'ı kesip her sene 5 gol 5 asist, yani 10 gol katkılı bir bek alınabilirdi. Tabii bu 3-4 ayda gerekli araştırma yapılarak. Şimdi ise yazı tura attık. İnşallah tutar.
Ben, artık takımımda bu tip adamları görmek istemiyorum. Sosa patlasa dahi makul bi transfer idi, çünkü sağlıklı şekilde araştırılıp değerlendirildi. Bu ise bildiği sokağa para saçma. "Sokağa paramızı atalım, tutarsa bizim oğlan daha fazlasını bize getirecek zaten."
Neyse, inşallah bu yıl beklentilerimizi karşılarda bu muhabbetleri hatırlamayız bile.
Çünkü bizler, ne olursa olsun Beşiktaş'lıyız.