2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4541086 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı fore_kazık

Biz büyük takım olduğumuz için kaybedeceğimiz maç sayısı zaten 4'ü geçmemeli.

Serdar'ın kazandırdığı maç sayısı önemli sen hatırlıyor musun?

canım kardeşim serdar sağ bek ve serdar maç kazandırmaz. onun kanadından rakibin atak yapmaması yeterlidir. senin takımında hücum gücü türkiye ligi için yeterlidir. sağbek e 5 milyon euro versen de kazandırdığı maç sayısı sınırlı sayıda olur. evet hepimiz isterizki dünya çapında adam alalım ama bedavaya alıyorsun...gana milli takımında oynayan futbolcudan bahsediyorsunuz arkadaşlar... eğer menejerler tavsiyesi ile değil scout ekibi bakarak aldı ise sorun yoktur arkadaşlar gönlünüz rahat olsun...

Çevrimiçi Samet Ç

Benim tam tersi beklentilerim sıfırlandı.Porto biraz umutlu olsaydı en azından 3-5 birşeyler isterdi şaka gibi :icool:
olaya iyi yönden bakmaya çalışıyorum her zaman demişimdir Opare>Sabri

Çevrimdışı Tolga

olaya iyi yönden bakmaya çalışıyorum her zaman demişimdir Opare>Sabri
:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Ahmet cakar sabah soyledigimi soyluyor porto 3.5 m veriyorsa bos adam degildir demistim
See you in another life,brother.

Çevrimdışı fore_kazık

yapmış 4 asisti varmış mottanın geçen sene  :)

iyiki diyorsun... mottayı bilen varmıydı geçen sene alındığında?

Çevrimiçi Samet Ç

Ahmet cakar sabah soyledigimi soyluyor porto 3.5 m veriyorsa bos adam degildir demistim
sorun burda 3.5 milyon vermedi zaten beleşe aldı PD fiyatı 3.5 milyon euro

Çevrimiçi Samet Ç

iyiki diyorsun... mottayı bilen varmıydı geçen sene alındığında?
ali ece biliyormuş :D

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2015, 00:21:03
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
beyler rok'un ağzına düşsek nolur düşmesek nolur sizin türkiyede spor yorumcusu olarak dikkate aldığınız kişi kaldı mı allasen  :D benim şuan bir tek adamım var Önder Özen reis ,gerisi bahane biz divane şampiyonuz bu sene . Konu dışı : Gökhan Töre'nin doğum günüymüş bugün ozi instagram hesabından video paylaşmış töre uyuyordu bu saatte video iyi de Gökhan don göynek falan fena  :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

beyler rok'un ağzına düşsek nolur düşmesek nolur sizin türkiyede spor yorumcusu olarak dikkate aldığınız kişi kaldı mı allasen  :D benim şuan bir tek adamım var Önder Özen reis ,gerisi bahane biz divane şampiyonuz bu sene . Konu dışı : Gökhan Töre'nin doğum günüymüş bugün ozi instagram hesabından video paylaşmış töre uyuyordu bu saatte video iyi de Gökhan don göynek falan fena  :kop: :kop: :kop:
Rasim yorumcu değil de kıl oluyorum adama

Çevrimdışı Tolga

sorun burda 3.5 milyon vermedi zaten beleşe aldı PD fiyatı 3.5 milyon euro
Aynen bedavaya almışlar 3.5 m euro nereden çıktı.

Çevrimdışı fore_kazık

Muhsin Ertuğral bu çocukla ilgili ne dedi?

Çevrimiçi Samet Ç

Aynen bedavaya aldılar 3.5 m euro nereden çıktı.
ntvspordan çıktı hocam araştırmadan haber yapıyorlar basının iyice çivisi çıktı

Çevrimiçi Samet Ç

Muhsin Ertuğral bu çocukla ilgili ne dedi?
fiziği iyi hızlı bir oyuncu doğru transfer dedi.

Çevrimdışı Tolga

ntvspordan çıktı hocam araştırmadan haber yapıyorlar basının iyice çivisi çıktı
İyice saçmalamaya başladı bizim basın :D

Çevrimiçi Samet Ç

İyice saçmalamaya başladı bizim basın :D
PD fiyatını görüyorlar orada hemen  bonservisi sanıyorlar. Rasim iyi goy goy yaptı bu arada yine Beşiktaş aradığı sağ beki sokakta buldu diyor  :bandit:

Çevrimdışı fore_kazık

hahahhaha ROK: Beşiktaş aradığı sağbek i sokakta buldu  :lol: :lol: manyak bu adam yaa   :lol: şu adamı kafaya takıp sinirleniyorsunuz ya anlamıyorum.. izleyip çok gülüyorum ben bu adamları  :D

Çevrimiçi Samet Ç

hahahhaha ROK: Beşiktaş aradığı sağbek i sokakta buldu  :lol: :lol: manyak bu adam yaa   :lol: şu adamı kafaya takıp sinirleniyorsunuz ya anlamıyorum.. izleyip çok gülüyorum ben bu adamları  :D
Bende gülüyorum da çok abartıyor yanındakiler de Beşiktaş'lı işte.

Çevrimdışı Karabay

valla arkadaşlar kusura bakmayın ben o enteresan programda neler konuşulduğunu burada sizlerden öğreniyorum. hadi bir hata yapıp o programı izliyorsunuz bari burada reklamını yapmayın.

Çevrimdışı fore_kazık

fiziği iyi hızlı bir oyuncu doğru transfer dedi.

Muhsin Ertuğral bunu dedi ise olay bitmiştir dağılın beyler  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Muhsin Ertuğral bunu dedi ise olay bitmiştir dağılın beyler  :D
ben o adamı da kaale almıyorum oyuncu sakatlıktan çıkmamış olsa belki güvenirim ama o adam sakatlanmadan önceki Opare'yi anlatıyor bize bunu atlamamak lazım

Çevrimiçi Samet Ç

Ahmet Çakar: Opare bu geceden itibaren manevi oğlumdur diyor bunlar yayında kahve yerine başka bir şey mi içiyorlar ?  :D

Çevrimdışı Tolga

ben o adamı da kaale almıyorum oyuncu sakatlıktan çıkmamış olsa belki güvenirim ama o adam sakatlanmadan önceki Opare'yi anlatıyor bize bunu atlamamak lazım
4 sene önceki Opare'den bahsediyorlar yav.Kardeşim Ben şimdi aldığım Opare'ye bakarım adam aylardan beri oynamıyor hala fena oyuncu değil diyenler var her neyse gereksiz yere uzatmaya gerek yok :)

Çevrimdışı fore_kazık

scouting konusunda Türkiyede Önder Özen ile birlikte tanıdığım en profesyonel hocadır Muhsin Ertuğral...

Çevrimiçi Samet Ç

4 sene önceki Opare'den bahsediyorlar yav.Kardeşim Ben şimdi aldığım Opare'ye bakarım adam aylardan beri oynamıyor hala fena oyuncu değil diyenler var her neyse gereksiz yere uzatmaya gerek yok :)
hiç sorma ümit veriyorlar taraftara kötü çıkınca benden fazla sallayacaklar yönetime haberleri yok. Dediğin gibi şimdiki Opare önemli 4 sene önceki değil. Arada uçurum var.

Çevrimiçi Samet Ç

scouting konusunda Türkiyede Önder Özen ile birlikte tanıdığım en profesyonel hocadır Muhsin Ertuğral...
olabilir ama bana 4 sene önceki oyununu baz alarak anlatıyor adamı bana şimdiki performansını baz alarak anlatsın tabi izleyebileceği maç bulabilirse dediğim gibi vast bir transfer benim için çok büyük risk aldık. Gerçi bilic oynatmayacak ama yine de belli olmaz.