2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4545739 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sağduyu

Hani Linnes geliyordu? Ne olmuş? Olmamış mı?
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı If Else

Kimse kızmasın söyleyeceğim.

Eboue'nin bonservisini alsak daha çok yarar sağlardı bu kulübe.

Acı gerçek bu. Adamların kadro dışı bıraktığı adam bizim aldığımızdan daha iyi ve tecrübeli.

Yok daha neler...

Ne kadar da büyüttünüz. Maxi Perreira paramız yetmedi olmadıysa ha Linnes olmuş ha Opare hiç farketmez. Hiç büyük lig görmemiş Linnes'i gözünüzde amma büyüttünüz.

Ayrıca, bu sene yabancı kuralı devam ediyor. Gelen yabancı sağ beki oynatmak için sol bekte İsmail'i oynatmak gerekiyor! Ben hiçbir şekilde İsmail'i Motta yerine görmek istemem açıkçası. Bir de böyle düşünün. Eğer gelen Opare beğenilmezse yazın daha iyisi daha rahat bulunabilir!...
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı doganay

ah be yönetim yaa bu sefer güldürmedin. linnese 3 vereydin vadeye böleydin gerekirse 3 formayla katkıda bulunaydım  :bawling: 24 yaşında rezervden çıkamamış adamı kiralamak nedir yaa. ama serdar da rahatlamıştır şimdi  :lol:

adam Standard Liege'de 88 maca cikmis. Aldigimiz adami oldurmeyelimde simdi

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 21:32:57
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bu transferin kesin olup olmadığını da bilmiyoruz ki , dün linnese tamam dediler sevindik havalara uçtuk bugün hiç adını duymadığımız adam piyasaya çıkıyor artık bu transfer döneminde yoruluyorum ben hiç gelmesini istemiyorum .Tolgay noldu onda da bir bilgi yok valla artık işin suyu çıktı .kabul ekonomik durumlar falan etkili ama bu takımın iki tane net ihtiyacı belli neyse ya ne zaman fikret başkanın aleyhinde konuşsam sonradan öyle olmadığını anlıyorum .Bu çocuktan ziyade tek isteğim orta sahaay tolgayın gelmesi tamam beklerimiz skora katkı vermesin yeterki ordan gol yemeyelim de bize yeter .Ha bir de ekonomik sıkıntılar diyip transfer yapılmazken "istikrar abidesi" takımı hiç yalnız bırakmayan bizi sürekli ipten alan attığı gollerle bize maçlar kazandıran mustafaya senelik 1.2 ve ya üzeri transfer yenilemesi yapmak için çabalamak da ayrı bir şey ...

Çevrimdışı kahyaoglueren

Milonun fizik olarak hazır olması ne kadar sürer sizce?

Çevrimdışı acan07

acaba maxi ile sene sonu için anlaşıp ondan kiralık oyuncu arayışınamı girdilerde opare yı iadareten aldılar. 

Çevrimdışı forzatunga

@Çağrı
İzleyen bir çok kişi var hiç bu kadar kötü referans veren yok.Bakalım sonuçta kiralık.Demek ki sene sonu için başka bir plan olabilir.

Neyse  sıra Tolgay transferinde.Umarım olur.

Çevrimdışı kahyaoglueren

acaba maxi ile sene sonu için anlaşıp ondan kiralık oyuncu arayışınamı girdilerde opare yı iadareten aldılar. 

aynı şeyi düşündüm ama 6 ay önceden kontrat imzalama olayı var zaten siye biliyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 21:36:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı
İzleyen bir çok kişi var hiç bu kadar kötü referans veren yok.Bakalım sonuçta kiralık.Demek ki sene sonu için başka bir plan olabilir.

Ben de kendim izlediğim için olumsuzum başkas söylese acele etmezdim.

Artık oldu bitti zaten gelsin görelim. Mucize bekliyorum belki olgunlaşmıştır mental olarak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALDENYX

işin garibi o istemis:((

GEÇEN SENE DANY İSTEDİĞİĞİBİMİ ACABA...YAZIK YA ,GEÇEN SENE YAPİLAN FİYAASKO TRANSFERLER YÜZÜNDEN ÜÇÜNCÜ OLDUK BU SENEDE KAPALİ KUTULAR... BİZE TECRÜBE LAĞZIM TAKIMI TUTACAK DURSA BİLE DİĞER OYUNCULARIN GÜVENECEĞİ TARZDAN OYUNCU LAĞZIM TAKIMDA HALA SEVMESEMDE BİR "MELO" YOK(OYUN TARZINDA)...BELKİDE BUYAPİLAN TRANSFERLER YÜZÜNDEN ŞAMPİYONLUĞU VERİYORUZ...ÇEŞKİ ŞU TRANSFERİ HİÇ YAPMASALARDİ,YAPMAK İÇİN TRANSFER YAPTİLAR....BİZ SAĞ BEKE İLAÇ ARARKEN HİÇ FORMA BULAMAYAN OYUNCU ALDILAR ..YARIM SEZONLUK CICINHOYA RAZIYDIM....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Karabay

adam iyi çıkar kötü çıkar bilemem ama bu fikirle mi şampiyonluk kovalayacaksın.

yani koca beşiktaş, belki tutar dediği sağ bekle mi şampiyon olacak?

Çevrimdışı Deniz

Milonun fizik olarak hazır olması ne kadar sürer sizce?
2-3 haftaya hazırlanır maximum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sagbek Transfer Edildigini Duyunca Biz  :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı If Else

adam Standard Liege'de 88 maca cikmis. Aldigimiz adami oldurmeyelimde simdi

Yok, bizim taraftar kendi istediği adam olmayınca asar da keser de.Sanki Sosa'yı, Demba Ba'yı, Gökhan Töre'yi bu yönetim almadı. Hemen hepsini unuturlar  :lol: :lol: :lol:

Herkes tutturmuş Linnes diye. Adamın oynadığı lige bakın, standart olarak Opare'den hiçbir farkı yok.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 21:39:16
  • Beşiktaş / Bodrum
2-3 haftaya hazırlanır maximum

Aynen sezonun ilk maçına hazır olur başta yine Ersan oynayacaktır ama
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Buna tek bir yandan iyi bakacağım. Ersan'dan kurtulacağız.

Tolga

Serdar Pedro Milosevic Motta

Tolgay Veli Sosa

Töre Ba Olcay

Milo ile savunmayı sağlama alırız biraz daha.

@Çağrı yine çok iyi niyetli düşünüyosun, daha tam tanıyamamışsın Bilici ,  Serdar - Ersan-Pedro-Motta oynatır o  üzgünüm.

Çevrimiçi murat

@Çağrı

Bari para vermeden kiralamış olsunlar da içimizi ferahlatacak bir done olsun.fayda göremiyeceğiz bari para kaptırmayalım.bu kendini toplayana kadar lig biter zaten.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 21:41:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Yok, bizim taraftar kendi istediği adam olmayınca asar da keser de.Sanki Sosa'yı, Demba Ba'yı, Gökhan Töre'yi bu yönetim almadı. Hemen hepsini unuturlar  :lol: :lol: :lol:

Herkes tutturmuş Linnes diye. Adamın oynadığı lige bakın, standart olarak Opare'den hiçbir farkı yok.

Abi sadece rakamlarla mı değerlendiriyorsunuz oyuncuyu?

Linnes ile Opare'yi ayıracak olan ilk şey ligleri ya da statüsü mü?

Bek var bek var. Köybaşı'nın tarzıyla Caner bir mi mesela? Düz bakarsan ikisi de bek.

Ama Caner oyun kurucu bek İsmail çizgi oyuncusu.

Linnes ile Opare'nin en büyük farkı da bu. Linnes oyun kurucu bekti.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı If Else

adam iyi çıkar kötü çıkar bilemem ama bu fikirle mi şampiyonluk kovalayacaksın.

yani koca beşiktaş, belki tutar dediği sağ bekle mi şampiyon olacak?

Maxi Perreira çok istendi olmadı. Bırakmadılar. Ara dönemde belirgin seviye atlatacak adam bulmak çok zor zaten. Ayrıca bazı haberler okudum, Uefa'ya transfere belli bir miktarı aşmayacağız diye söz vermişiz. Bir sürü etken var anlayacağın...

Çevrimdışı dlcs

Offf sorma ya. Her sene mi aynısı olur arkadaş. Ulan her şeyi bilmek zorunda değilsin işte belli ki izlememişsin. Menejerden girdiler adamı sabri yapıp bıraktılar. Bu gelince iyi oynarsa en çok ağam paşam çekecek adamlar da bunlar olacak yine.

Adamı yabancı kaynaklarda taradım en ufak olumsuzluk yok. Türkçe kaynaklarda bir tek sözlükte yazılmış. Hepsiyle konuştum yine bir sıkıntı yok ki bu adamlar gerçekten de izlemişler daha önce.

Porto ile bu sezon yaşanılan durum neyin sonucu şunu da bir anlayabilsem rahatlayacağım. Gerçi şurda atıp tutmak varken niye araştırıyorsam.

Çevrimiçi murat

Bek var bek var. Köybaşı'nın tarzıyla Caner bir mi mesela? Düz bakarsan ikisi de bek.

e
Caner demişken bence caner en iyi çift yönlü ortasaha uyuncusudur Türkiyenin.milli ttakımda birgün böyle değerlendirilir umarım.tabi bir solbek bulduğumuz da.

Çevrimdışı forzatunga

Opsiyonu ne kadar olacak bakalım, bu da az da olsa porto nun oyuncuya bakışı hakkında fikir verir.

Çevrimdışı If Else

Katılmıyorum... Linnes ile Caner'in oyun tarzı kesinlikle benzer değil. Ayrıca bana kalırsa bize çizgi oyuncusu sağ bek lazım. Töre'nin boşalttığı yerden git gel yapacak adam lazım...

Linnes'i nu kadar büyütmeyin bence. Daha kendini ispatlamadı. Bakalım neler yapacak? Denildiği kadar iyiyse seneye parlaması lazım zaten.

Çevrimdışı Deniz

Mesele linnes,opare meselesi değil

Mesele 8 ay linnesin peşinde koşmaları

C ronaldonun peşinden bu kadar koşulmazdı gelmiyorsa görüşmeyi bitirip başka oyunculara bakacaksın.

Marka değerini düşürmeyeceksin.Taraftarını üzmeyeceksin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Dediğim gibi oyuncuyu araştırmadım (Opare)

Bu yüzden hakkında olumlu ve olumsuz bir yorum kesinlikle yapmam.

Beşiktaşıma hayırlısı olsun.Umarım kazanan Beşiktaş olur..