2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4547006 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 21:09:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kestirmeden söyleyelim.

Bu adam kupa maçlarında oynayacak. Serdar sakatlanmadığı sürece Serdar oynayacak.

Sene sonu Porto'ya dönecek. Porto da bunu Fransa 2'ye kiralar seneye.

Biz yazın yine sağ bek arayacağız. Bakın yazın önemli çünkü eminim bu 4 ay sağ bek aramayacaklar yazın aramaya başlayacaklar yine.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 21:10:08
  • Beşiktaş / Bodrum
bu sezonki performans verisi "kadroda yok" olan birisini ne için getiriyoruz bilmiyorum
öğrenmekte istemiyorum
ağız tadıyla demirspor maçı izledikten sonra çıksaydı keşke ismi

Biz Serdar'ı aşağılamamk için söylediler sanmıştık ama gerçekten evet gerçekten Serdar'a yedek almışlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

hayır hazırlık kampı gecirmedi mac temposu yok sakatlıktan yeni cıktı

yarın serdarın bir yeri agrısa yandık
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FARUK

Dun burda sag bek icin gelsinde nefes alsa yeter deniyordu  :lol:
simdi adam beyenmiyorsunuz.  :D  Kiralik adam iyi kotu is gorur yil sonuna kadar zaten fazla parade vermemisizdir. Tutarsa sene sonu bonservisi alinir. Motta ornegi gibi. Okadar acimasizca elestirmeyin bende daha iyisi olsun isterdim ama bu imkanlarla bukadar oluyor demek.
Seneye yeni stadimizla mali durum artinca daha klas adamlara yoneliriz

abi futbolcunun nefes alanı top oynayanıdır bu adam yarım sezon top oynamamış :)
o kadar sağ bek taradık ve "nefes almayan sağbek"i bulduk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 21:13:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Buna tek bir yandan iyi bakacağım. Ersan'dan kurtulacağız.

Tolga

Serdar Pedro Milosevic Motta

Tolgay Veli Sosa

Töre Ba Olcay

Milo ile savunmayı sağlama alırız biraz daha.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Lakin size söyledim, bizimkilerden farklı bir beklentim yok. En sonunda kim gelirse gelsin biri gelsin moduna sokacaklar bizi ve o gün bir tane adı sanı duyulmamış biri gelecek.

Az çok tanıdık artık yönetimi, taraftar profilini.

Çevrimdışı Deniz

SPORX.COM ‏@sporx  1 dk.1 dakika önce
#SXDH | Serie A ekibi Cesena, Hugo Almeida'nın sözleşmesinin karşılıklı anlaşma sonucu feshedildiğini açıkladı.

bu adama yıllık 2 milyon € mu teklif etmiştik yanlış mı hatırlıyorum ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 21:15:50
  • Beşiktaş / Bodrum
#SXDH | Serie A ekibi Cesena, Hugo Almeida'nın sözleşmesinin karşılıklı anlaşma sonucu feshedildiğini açıkladı.

2.5 verdik artı maçbaşı verdik 3.5 istedi ayı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

2.5 verdik artı maçbaşı verdik 3.5 istedi ayı.
:iblush: :iblush: :iblush:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı doganay

adam yalniz 2014 dunya kupasinda milli takimdaymis ve ABD macinda oynamis, bos adam degildir bu
Real Madrid ve porto bosa yatirim yapmaz. Ekmek vardir bunda demedi demeyin.

Çevrimdışı cisse557

Bazen yaptığımız kadro yapılanması balına tutmuş gibi hissediyorum.

Çevrimdışı Deniz

Ben transferle ilgili olumlu ya da olumsuz bir görüş bildirmiyorum çünkü araştırmadım.Tek diyeceğim şey hayırlı olsun..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 21:18:35
  • Beşiktaş / Bodrum
adam yalniz 2014 dunya kupasinda milli takimdaymis ve ABD macinda oynamis, bos adam degildir bu
Real Madrid ve porto bosa yatirim yapmaz. Ekmek vardir bunda demedi demeyin.

Umarım haklı çıkarsın zira ben 2 lig maçı bile oynayabileceğini sanmıyorum 3 kupa 1 lig oynar döner.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Buna tek bir yandan iyi bakacağım. Ersan'dan kurtulacağız.

Tolga

Serdar Pedro Milosevic Motta

Tolgay Veli Sosa

Töre Ba Olcay

Milo ile savunmayı sağlama alırız biraz daha.
miloyu oynatmaz bilic ikinci aşkı ersan dururken

Çevrimiçi Samet Ç

Umarım haklı çıkarsın zira ben 2 lig maçı bile oynayabileceğini sanmıyorum 3 kupa 1 lig oynar döner.
abi oynadığı usa maçına demin baktım berbat oyun kuruyor tek iyi yönü fizikli hızlı tabi sakatlıktan sonra ne kadar iyi olur onu bilemem.savunma sıfır hala inanamıyorum bu transfere.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 21:21:10
  • Beşiktaş / Bodrum
3 nokta atışı transfer bekledik.

Milosevic ve yanında buçukluk geldi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

olay bundan ibaret

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 21:22:43
  • Beşiktaş / Bodrum
abi oynadığı usa maçına demin baktım berbat oyun kuruyor tek iyi yönü fizikli hızlı tabi sakatlıktan sonra ne kadar iyi olur onu bilemem.savunma sıfır hala inanamıyorum bu transfere.

Bak kardeşim aynen şöyle olacak.

İki maç oynatırsa Bilic bu hızıyla bindirmelerle milleti gazlayacak ulan kimi almışız olacak.

Ondan sonra o bindirmelerin hiçbir halta yaramadığı gibi defansın hangara döndüğünü gören Bilic bunu keser.

Yönetime sağlam tepki ile bu adam yollanır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 21:23:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Kimse kızmasın söyleyeceğim.

Eboue'nin bonservisini alsak daha çok yarar sağlardı bu kulübe.

Acı gerçek bu. Adamların kadro dışı bıraktığı adam bizim aldığımızdan daha iyi ve tecrübeli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Acı gerçek bu. Adamların kadro dışı bıraktığı adam bizim aldığımızdan daha iyi ve tecrübeli.
Hatta ve hatta cicinho abi hiç olmazsa skor yapardık .

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Sonuçta bu işin tek olumlu yönü Serdar mazallah sakatlanır makatlanırsa yerine o bölgede oynayan bir oyuncu geçecek, lakin burada tabi üzücü ve kahredici olacak olan Linnes, Maxi, Kraft, Kadarebek gibi isimlerden hiçbirinin olmaması, bu isimlerden herhangi biri olsaydı burada herkes mutlaka bir şekilde kabul edebilecekti, ama piyasaya bu kadar isim sallayıp onunla bununla görüştük deyip bunula beraber scout ekibimizle kordineli çalışıyoruz diyerek insanları kandırıp sonunda adı bir çok şaibeye karışmış bir menajerin dayatmasını kulübe transfer yapmak, son yılların en büyük transfer faciasıdır,

Sonuç olarak bu olay Bu güne kadar transfer bazında Önder Özenle başlayan herşeyin çöpe gittiğini, mantalite ve kafada bu işlere en karşı olan bir Başkanın bile nasıl menajer elinde oyuncak olabileceğinin ibretlik derslik örneğidir, yine millete güldürdünüz bizi teşekkürler emeği geçen herkese.

Çevrimiçi Kartal Ç

ah be yönetim yaa bu sefer güldürmedin. linnese 3 vereydin vadeye böleydin gerekirse 3 formayla katkıda bulunaydım  :bawling: 24 yaşında rezervden çıkamamış adamı kiralamak nedir yaa. ama serdar da rahatlamıştır şimdi  :lol:

Çevrimdışı Karabay

4 numaralı
golü de onun kanattan yediler aha aha :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 21:29:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben çok güvenmek istedim bu yönetime. Güvendim de. Hatalarına rağmen. En azından iyi niyetli olduklarına.

Ama zaten bölünmüşken taraftar, bir de sana güvenenleri böyle hamlelerle küstürürsen nasıl gelecek bunun sonu?

Emil Krafth yetersiz bile olsa onu alıp gelsen yine de bu kadar kızmazdı kimse.

Şimdi diyecekler ki bulamadık adam o yüzden bu idareten alındı yazın bakacağız tekrar. Sonu yine hüsran.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı doganay

Hic bakmadim ama Eboue'nin bonservisine para vermesek bile ,adamin yillik ucreti nerden baksan 2 - 2,5 m euro'dur.
Bu kiraladigimiz adam en fazla 500 alicaktir. isin birazda mali yonune bakalim. Bende kiziyorum ama olumlu dusunmek istiyorum.