2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546810 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Satalım abi satalım Oğuzhanı. Sosa'ya bişey olursa 10 numara Necip oynar yerine.

Çevrimdışı ahmet türker

Doğru abi. İlk başlarda çift yönlü orta saha oyuncu eksikliği olduğu için anlarım 2 ön libero ile oynamasını çünkü elinde yok Oğuzhan tek yönlü, Necipten de ne köy olur ne kasaba mecburdu oynatmaya ama şimdi orta sahaya adam alınmasını istemiyor. Gerçekten çok inatçı ve korkak bir hocamız var. Çift yönlü orta saha alıp tek ön liberoya dönemiyor.
iki bekin hücum yönü zayıf ,2 önlibero hamal ,zaten 2 stoperin var .6 defans oyuncusuyla oynarsan derbi kazanman zor olur .

Çevrimiçi Samet Ç

opare ismi canımı çok sıktı benim
nereli veya ne geçmişi olursa olsun
ptt1.liginde 2 maç oynamış adam alınırmı ? alınmaz
Böyle bir şeyin olacağını bilseydim Cicinho'ya bile razı olurdum. O kadar alternatif var diyorlar bula bula Opare'yi buldular. Git Larsson'u al Kraft'ı al onu geçtim bir ara Nyom'un ismi geçiyordu onu alsaydın.

Çevrimdışı Deniz

İnanırmısınız ismi geçen oparenin adını googleye bile yazmadım :).Kimi istiyorlarsa buyursun alsınlar ya da almasınlar kendileri bilir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Daniel Opare yarın İstanbul'a geliyormuş galiba. Trtspor kaynak

Çevrimdışı ozan062

almazlar Bilic istemiyormuş görmüyor musun abi ? Onun Gerard Necibi var onu 10 numara oynatır Sosa sakatlandığında cezalandığında

alıcak artık isterse velicik ve necibiyle goturur koca sezonu bu arada sagbek alınmıs isim bilmiyorum ama yarın kaptaymıs
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Daniel Opare yarın İstanbul'a geliyormuş galiba. Trtspor kaynak
doğrudur karşılayın adamı az havaya girsin :D

Çevrimdışı Efe

daniel opare ile kiralık anlaşıldı Aspor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Böyle bir şeyin olacağını bilseydim Cicinho'ya bile razı olurdum. O kadar alternatif var diyorlar bula bula Opare'yi buldular. Git Larsson'u al Kraft'ı al onu geçtim bir ara Nyom'un ismi geçiyordu onu alsaydın.
larsson ve krafta bende fit olurum :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

alıcak artık isterse velicik ve necibiyle goturur koca sezonu bu arada sagbek alınmıs isim bilmiyorum ama yarın kaptaymıs
opare abi istanbula geliyormuş yarın

Çevrimdışı Melekcik

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  3 dk.3 dakika önce
FLAŞ!! Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Daniel Opare'nin yarın İstanbul'da olması bekleniyor..
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Türkay

Geçmiş olsun yarın geliyormuş  :duman:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmet türker

Onlar Türkiyeyi katar gibi gördükleri için ondandır. Kendimizi deve aynasında görmeyelim kalitemiz düşük lig olarak sıkı bir orta sıra avrupa takımı bu ligde şampiyonluğa aday olur bana kalırsa şampiyon olur. Onun için adam buraya para için geliyor.
tamam ama sivok, ernst ve hilbert portekizlilerle aynı zamanda oynadılar adamlarda dürüstlük vardı takıma her şeyini veriyorlardı .portekizliler benim kanımca dürüstlükleri zayıf değerli kardeşim.

Çevrimdışı ozan062

yani arkadaslar biz baskıda yapsak cartta desek curtta desek o cocuk buraya geldiiii

ne diyeyim artık bizim topcumuz oldu sabredelim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

NTV Spor ‏@ntvspor  1 dk.1 dakika önce
SON DAKİKA: Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Opare yarın sağlık kontrolü için İstanbul'a gelecek.

:akuma:

Çevrimdışı Anıl

Satın alma opsiyonlu kiralanmış. Yarın sağlık kontrolü için İstanbul'da. Hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor artık elimizden...

Çevrimdışı FARUK

19isim çıktı yetmedi 20. yi bulduk onu getiriyoruz harika
inanmak istemediğimden bunun blöf olduğuna kendimi inandırıyorum mecburen(neyin blöfü bilmiyorum :) )

Çevrimiçi murat

bizde avusturya milli takımının sağ ve sol beki vardı tanju kayhan şimdi karabükte.çocuğun suçu ne hemde tip olarak portekizliyede benziyor.yaşıda genç.

Çevrimiçi Samet Ç

Geçmiş olsun yarın geliyormuş  :duman:
uyku tutmaz bu gece beni  :bawling:

Çevrimdışı ahmet türker

inanmak istemediğimden bunun blöf olduğuna kendimi inandırıyorum mecburen(neyin blöfü bilmiyorum :) )
:kop:  :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

blöflük olayı kalmadı abi yarın istanbula geliyormuş

Çevrimiçi Samet Ç

Hakan Gündoğar ‏@Hakan_gundogar  3 dk.3 dakika önce
Opare ile kiralik olarak anlasildi. Lakin begenilirse satin alma opsiyonu var

Çevrimdışı Deniz

İyi iyi tebrikler 1 buçuk senenin sonunda bir "kapalı kutu" aldılar  :ok: .Bakalım içinden ne çıkacak...
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

tamam ama sivok, ernst ve hilbert portekizlilerle aynı zamanda oynadılar adamlarda dürüstlük vardı takıma her şeyini veriyorlardı .portekizliler benim kanımca dürüstlükleri zayıf değerli kardeşim.
düşüncenize saygı duyarım bu kişiden kişiye değişir  :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Türkay

Artık bizim topçumuz. Hayırlı olsun dememiz gerekiyor. Bakarsınız bizi yanıltır.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler