2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4552315 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı FARUK

:) 20 olmuş isimler

Çevrimdışı Kemal

Nefes alsın yeter , enseyi karartmayalım, en kötü olimpiyatlara yollarız, eneramoda güreşçiydi keşke olimpiyat takımı kursaydık güreşçi- atlet.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Yalan oldu :)
İstanbula geliyodu bugün?  Noldu birden  :s20:

Çevrimdışı ahmetx

Opare kazmanın önde gideni yahu ama hakkını yemiyelim Burak öyle peşine takıp gol atamaz o kanattan artık.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

ya bizim yönetim feyk yapmasın bu opera mıydı opara mı
Opera mı :kop: :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı forzatunga

Linnes noldu şimdi?  Bütün gün okulda aklımdaydı.Eve geldim şimdi direk burası

belli olmaz ters köşe için bilinçli başka isimler servis ediliyor olabilir.

Çevrimdışı ahmetx

Linnneste haber kaynağımız kimdi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Renton

Linnes yalan oldu opare kabul etmis portoda oynatmadigi adami gule oynaya verir kiralik as takimda oynayacak adam
See you in another life,brother.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Tolga

Linnneste haber kaynağımız kimdi?
Bizim yönetim tüm kaynakları taca atar  :)

Çevrimdışı yigitcan1903

ya bizim yönetim feyk yapmasın bu opera mıydı opara mı
Valla bizim yönetim gerçekten feyk atarsa operayı bile arayabiliriz söyliyim  :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

@Necmi  özelden mesaj attım ,okurmusun .

Çevrimdışı Türkay

Adamın videosu da yok ki nette izleyip az çok fikir edinsek
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Tolga

Adamın videosu da yok ki nette izleyip az çok fikir edinsek
Adam maça çıkmamış dostum videosunun olmaması normal yani :icool:

Çevrimdışı kahyaoglueren

O kadar sevinmiştim ki bu forumda görünce kesin gelir diye düşünüyodum.Hayal kırıklığı şuan

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ozan062

serdara yedek demedimi bunlar alın iste size opera neyi bekliyordukki onceki sayfada soyledim cok hayal kuruyoruz biz cooook
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Para olmadığına göre satın alma opsiyonlu 6 ay kiralık almak en mantıklısı ama bu opare olmalı mıydı bilmem,bu haber galiba doğru beyler.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  özelden mesaj attım ,okurmusun .
abi önceki mesajını söylüyorsan okudum sana cevabınıda yazdım saat 3 de ama senden bana başka mesaj gelmedi @ahmet türker

Çevrimdışı Tolga

serdara yedek demedimi bunlar alın iste size opera neyi bekliyordukki onceki sayfada soyledim cok hayal kuruyoruz biz cooook
Ben sağ bekten de Linnes'ten de ümidimi uzun süredir kesmiştim açıkçası kimseyi almazlar diyordum ama öyle bir transfere de şaşırdın mı diye sorarsanız hayır tabiki de :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bu da maçtan bire birleri herhalde

Çevrimdışı Dogan

linnes gelmesinde kim gelirse gelsin artik razıyım  :akuma:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş, Serdar Kurtuluş'un alternatifini Portekiz'de buldu. Stoperi Alexander Milosevic'le takviye eden siyah-beyazlılar, Ganalı Daniel Opare'yı kadrosuna katıyor.

Beşiktaş, sağ bek arayışlarına son noktayı koyuyor. Siyah-beyazlı yönetim, Porto'dan Daniel Opare ile el sıkıştı.

Sezon başında Standard Liege'den Porto'ya transfer olan Opare, bu sezon sadece Porto'nun rezerv takımında forma giyebildi.

Gana Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda ABD maçında oynayan Opare, sezon sonuna kadar kiralanacak. Transferin 1-2 gün içinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Kaynak:NTV SPOR