2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559217 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Karabay

miloseviç gelir gelmez kupa aldı :)

Çevrimdışı ALI RIZA

şampiyon olduk para aldık mı acaba  :evillol: vereydiler 300 500 bişeler stat a öderdik

Çevrimdışı ZEKI

Yanliz bu gencleirn tursusunu kurmamak lazim, Pedro, Milosevic, Demba Ba ve Linens iyi teklif geldikleri zaman satmak lazim.
Transfer bölümü 121 iyaretci ile tarihi gunlerini yasiyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Sezon sonu şampiyon olalım hepsinin eline hıyar vereceğim.
inşallah hocam inşallah
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 23:55:07 Samo1903 ]

Çevrimdışı ozan062

beyazı izlemeyin sinir olmayınn
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 23:51:05
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Başkanım al Linnes'i al Tolgay'ı al Jimmy'i şu rasimin abdülkerimin ağzına tıkayalım. Çok pis sinirlenmeye başladım.

EDİT: ahmet çakarı unuttum.
llistenin başında yalayıcı ertem olmalı rasim daha omurgalı geliyor bana siz düşünün artık   :D

Çevrimdışı Türkay

Beşiktaş'a Dair @Besiktasadair  ·  13 dk. 13 dakika önce
Yalanlara inanmayın. Linnes'le anlaşıldığı asparagas. Hatta kesin olarak o fiyatlara çıkılmayacak. Fifa'ya taahhutler var.

haydaaaaaaaa eğlenceye gel neler oluyor kulüptee ,bu adam yanlış bilmiyorsam Önder Özen altyapı ile ilgili Türkiyeye geliyor kesinlikle istifa yok demişti  :ishock: :ishock: :ishock:

Biz uefa ya taahhüt verdik fifa ya değil ki?  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı acan07

ben turnuvayı izleyemedim , miloseviç nasıl beyler ??

Çevrimdışı ZORBEY

inşallah hocam inşallah Ba'da koyacak masanın üstüne kobrayı

kardeşim takımına olan sevgini, heyecanını anlıyorum ve takdir ediyorum. ama aramizda bayan arkadaşlar var
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimiçi Samet Ç

beyazı izlemeyin sinir olmayınn
hayır duası aldılar benden. Ulan şu rasime kıl oluyorum river plate rezerv takımı diyor dün onlara elendiler geçen sene hazırlık turnuvasında kupa aldılar gittiler otobüse poster yaptılar ah ulan ah o programa beni bir bölümlüğüne çıkarsalar bunların hepsinin eline hıyarı veririm de işte.

Çevrimiçi Samet Ç

kardeşim takımına olan sevgini, heyecanını anlıyorum ve takdir ediyorum. ama aramizda bayan arkadaşlar
Kusura bakma abi sinirlendim biraz.  :akuma: Ben çok heyecanlı bir tipimdir. özür dilerim. hemen siliyorum.

Çevrimdışı Altuğ

Twitter, Facebook, sozlukler vs. sosyal paylasim aglarinda haberi yayarsak fena olmaz ağalar...

http://haber.besiktasarena.com/transferde-son-dakika.html

Bu bizim için önemli arkadaşlar.

Çevrimdışı Deniz

Şu transfer gerçekleşse bari bunda da sıkıntı çıkarsa kendimi ateşe verecem  :akuma: :akuma: :akuma:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

llistenin başında yalayıcı ertem olmalı rasim daha omurgalı geliyor bana siz düşünün artık   :D
ertemin performansını beğendim bugün

Çevrimdışı ZORBEY

Bu bizim için önemli arkadaşlar.

Alıntı mesajı görmemiştim. tabiki elimizden gelen desteği sağlamak zevktir:) hit istiyorsan kolay iş:)

Çevrimdışı Tolga

Şu transfer gerçekleşse bari bunda da sıkıntı çıkarsa kendimi ateşe verecem  :akuma: :akuma: :akuma:
Ben o yüzden resmi açıklamayı beklemenizi öneriyorum ne olur ne olmaz :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Sözlüklerde yazarlığı olan varsa sitemiz için başlık açabilir mi? Bir de topçuların transfer durumunda bizim haberleri kaynak vererek entry girerlerse iyi olur

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne güzel film izleyecektim PK yi ama transfer yapıldı :) lines ne zaman gelecek kaçta istanbulda olacak sağlık vs derken kampa ne zaman katılacak kamp mı kaldı  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Sözlüklerde yazarlığı olan varsa sitemiz için başlık açabilir mi? Bir de topçuların transfer durumunda bizim haberleri kaynak vererek entry girerlerse iyi olur
üye olmuştum ama sözlük oldu bitti sevmiyorum ilkokuldan bu yana anlamıyorum o işleri  :kop:

Çevrimdışı ZORBEY

Kusura bakma abi sinirlendim biraz.  :akuma: Ben çok heyecanlı bir tipimdir. özür dilerim. hemen siliyorum.

estğf. eyw Varol kardeşim:)

Çevrimdışı ozan062

http://www.rbnett.no/100Sport/fotball/eliteserien/article485987.snd

linnesin menejeri transferi yalanlamıs

yola cıktı diyebilriiz dimi

:idisapprove: :idisapprove: :idisapprove:
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 00:02:30 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

içime kurt düştü şimdi olmayacak bence linnes transferi

Çevrimdışı Anil

kardesim linnes haberinin kaynağı sen misin ona göre sevinecegim de

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Ne güzel film izleyecektim PK yi ama transfer yapıldı :) lines ne zaman gelecek kaçta istanbulda olacak sağlık vs derken kampa ne zaman katılacak kamp mı kaldı  :evillol:
kesinlikle izlemelisin amir khan döktürmüş yine muhteşem bir film sosyal mesaj çok fazla :by2:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Kemal

fifa - uefa kriteriymiş miş miş miş, adam destekli sallar sanki robbeni alıyoruzz, ulan koskoca 110 yıllık Beşiktaş kulübü Martin Linnesi alamayacaksa kilit vuralım kapıya.