2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568734 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 11:59:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı abi Cedric Coaseres nasıl bir oyuncu ?

Ben beğenmiyorum kardeşim çok düz bize göre klasik dengeli sağ bek.

Eğer kaderabek veya Linnes olmayacaksa en iyi isim Caiçara şuanda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Ali Ece LUDOGORETS'te oynayan Júnior Caiçara ismini işaret etti
söz verdim, isim veremem dedi ama
Şampiyonlar Liginde sürpriz yapmış bir takım dedi  :evillol:
Genc degilki caicara maribor bence onlarin cok genc
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Ben beğenmiyorum kardeşim çok düz bize göre klasik dengeli sağ bek.

Eğer kaderabek veya Linnes olmayacaksa en iyi isim Caiçara şuanda.
Bir kaç maçını izledim Sporting de beğendim. Bu ilgilendiğimiz isimlerden hiç biri olmayacaksa 6 aylığına opsiyonlu kiralık alınabilir aslında.

Çevrimdışı Türkay

Ake vardı bi aralar ona noldu
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı saricasi

Serdar dan daha iyi hücüm oyuncusu gelir nsl yedek derler onu anlamadım serdarın perfonmans ını düşürmemek için fiyatlardır belkide bnce Linens gelcek
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Serjo

Genc degilki caicara maribor bence onlarin cok genc

Bulgar basını sürekli Caicara'yı bize gönderiyor
o yüzden aklıma ilk o geldi  :D
Caicara'yı canlı bir çok maçını izledim
bulgar ligi'nde iyi oynuyor, fena oyuncu değil bence
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimiçi Samet Ç

Serdar dan daha iyi hücüm oyuncusu gelir nsl yedek derler onu anlamadım serdarın perfonmans ını düşürmemek için fiyatlardır belkide bnce Linens gelcek
Serdar'ın performansını düşürmemek için öyle diyorlar büyük bir ihtimalle. Bence Linnes bu saatten sonra olmaz 1 senedir bir adamı alamıyorsan bu saatten sonra da alamazsın.

Çevrimdışı ozan062

hayal kıırıklıgına ugruyorum kacıncı kez:D

yahu fikret hoca bir cokkez mac işzleyemeye gondermiş bircok kişiyi ne yani sadece bu sonuca gidilen milomuydu yani

bu akdar ugrasılıyorsa ve maddi olarak bitmiyorsa hiç ugrasmasınlar bosuna beklentiye girmeyelim arkadas canım sıkıldı yine aklıma geldikce....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Serdarin performansi pamuk ipligine bagli  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

jimmy için 400bin euro kiralama:D 6 aylık için:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serjo

+ Vodafone Arena'dan loca  :evillol:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Deniz

Sakinim.... :s20:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Kartal Ç

Atiba sözleşme yenilemekte sıkıntı yaratıyor diye acaba onun yerine orta sahaya hücumda biraz daha etkili olan (hem de yerli statüsünde) tolgay'ı alıp atibayı da serdara yedek sağ bek olsun diye kenarda mı oturtacaklar acaba? hem maç başı ücretinden de tasarruf etmiş olur yönetim. genelde oyuncular böyle son 6 aylarında sözleşme sıkıntısı yaşayınca performansları düşüyor çünkü.

not: ha atiba benim için profesyonelliğinden şüphe duymadığım pırlanta gibi adam orası ayrı.
Bazen hani öyle bıyığının altından 32 diş bir gülüşü var sanırsın beşiktaş şampiyon olmuş :D
Ama geçmişte gördüğümüz oyuncular yüzünden insanın aklına böyle şeyler gelmiyor da değil.
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 12:23:29 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 12:16:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir kaç maçını izledim Sporting de beğendim. Bu ilgilendiğimiz isimlerden hiç biri olmayacaksa 6 aylığına opsiyonlu kiralık alınabilir aslında.

Vermezler öyle kardeşim. Devre arasında ya alacaksın ya alacaksın kiralık kimse vermez.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 12:18:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Bulgar basını sürekli Caicara'yı bize gönderiyor
o yüzden aklıma ilk o geldi  :D
Caicara'yı canlı bir çok maçını izledim
bulgar ligi'nde iyi oynuyor, fena oyuncu değil bence

Caicara Motta'nın birebir aynısı.

Hücumda 1 tık üstü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Júnior Caiçara 'ye 5-6-7 m euro verecek para maalesef şuamnda yok bizde, ben ihtimal vermiyorum.

@Necmi abi ; dün yazdığın 1-2 şeye katılmıyorum mesela ''Serdar bize hangi maçı kaybettirdi ? ''   , olaya Serdar'ın kaybettirdiği değil Serdar'ın olmadığı zaman kaybettiğimiz maçlar şeklinde bakmamız lazım, kaybetmeklede kalmadık Necipe yardım etmeye giden futbolcularımızda kırmızı kart gördü, diğer haftalara da sirayet etti.

''Balıkesirspor istenirse şampiyon olur'' , tabi mesela Koç Balıkesirspora başkan olur veya büyük zengin  20-30 m euro harcar , her yol açılır - olur. Ancak bu şekilde.

Linnes konusunda da inşallah duyumlar doğru çıkar bende çok istiyorum ama tahminim ise ; Tolgay alınacak , Serdar oynayamadığında o pozisyonda Atiba oynayacak diye plan yapılacak ama bence birşeyi atlıyolar , Atibayla sözleşme imzalanmadı , en ihtiyaç duyduğumuz anda Necipe kalabiliriz, bence Tolgay 'la birlikte bu yüzden sağbek ihtiyacıda giderilmeli.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 12:20:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Júnior Caiçara 'ye 5-6-7 m euro verecek para maalesef şuamnda yok bizde, ben ihtimal vermiyorum.

@Necmi abi ; dün yazdığın 1-2 şeye katılmıyorum mesela ''Serdar bize hangi maçı kaybettirdi ? ''   , olaya Serdar'ın kaybettirdiği değil Serdar'ın olmadığı zaman kaybettiğimiz maçlar şeklinde bakmamız lazım, kaybetmeklede kalmadık Necipe yardım etmeye giden futbolcularımızda kırmızı kart gördü, diğer haftalara da sirayet etti.

''Balıkesirspor istenirse şampiyon olur'' , tabi mesela Koç Balıkesirspora başkan olur veya büyük zengin  20-30 m euro harcar , her yol açılır - olur. Ancak bu şekilde.

Linnes konusunda da inşallah duyumlar doğru çıkar bende çok istiyorum ama tahminim ise ; Tolgay alınacak , Serdar oynayamadığında o pozisyonda Atiba oynayacak diye plan yapılacak ama bence birşeyi atlıyolar , Atibayla sözleşme imzalanmadı , en ihtiyaç duyduğumuz anda Necipe kalabiliriz, bence Tolgay 'la birlikte bu yüzden sağbek ihtiyacıda giderilmeli.

Caiçara'nın sözleşmesi bitiyor Haziran'da @Kemal  abi en fazla 1.5 milyona biter.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 12:23:16
  • Beşiktaş / Bodrum
http://www.transfermarkt.com.tr/youssuf-mulumbu/profil/spieler/45272   Ali ecenin Atiba yerine önerdiği isim.

Mulumbu çok iyi oyuncudur.

Hiç pozisyon hatası yapmaz. 2 sene önce bir eşik atladı bir eşik daha atlasa şuan Chelsea'de olabilirdi ama takımla birlikte o da göçtü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğukan E.

Mulumbu çok iyi oyuncudur.

Hiç pozisyon hatası yapmaz. 2 sene önce bir eşik atladı bir eşik daha atlasa şuan Chelsea'de olabilirdi ama takımla birlikte o da göçtü.

Ali Ece de Atibanın gencinin daha fazla şut atanı diye yorumladı.

Çevrimdışı Kemal

Caiçara'nın sözleşmesi bitiyor Haziran'da @Kemal  abi en fazla 1.5 milyona biter.

kardeşim Linnes'inde bitiyordu sonuç ne oldu , inşallah biter temennim de , oyuncuda karakterliyse sözleşme uzatır ve yazın piyasaya sürülme hamlesi uygulanırsa dediğim paralara satılır, yaşı çok müsait.

Çevrimiçi Necmi

Yok emin ol Balıkesirin şu kadrosuyla istesinler seneye şampiyon yaparlar. Linnes için kesin bitti diyorlar. bilmiyorum

Çevrimdışı Dogan

iyide Demba Ba ayarında bir forvet daha alırsan onu kulübede nasıl tutacaksın bu kadroyla çift forvet oynama lüksümüz yok üst seviye bir forvette kulübede sorun çıkartır
Söyle soyliim gesede burak gitse umut aratmaz febede emenike sow webo birbirlerini aratmaz e bizdede ba yi aratmayacak bi forvet şart oğlu şarttır tabi simdi demiyorum alinsin die gelecek sezon mutlaka alınmalıdır zengin kadro her zaman avantajdır kısıtlı kadro ise rus ruleti oynamaya benzer  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 12:30:16
  • Beşiktaş / Bodrum
kardeşim Linnes'inde bitiyordu sonuç ne oldu , inşallah biter temennim de , oyuncuda karakterliyse sözleşme uzatır ve yazın piyasaya sürülme hamlesi uygulanırsa dediğim paralara satılır, yaşı çok müsait.

Abi Bulgaristan'da maaşla baya düşük bu adam 150 bin euroya oynuyor.

Bulgarlar vermezse sene sonuna imzalarlar da gerçekten istiyor muyuz bilmiyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli