2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4569338 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Önce sağdan bir yaklaşsın abi sonra ortadan da gelsin  :D
BJK den bahsediyoruz sağ yapayım derken soldan darbe almayalım  :evillol: yada ortadan göbek atarız derken ileride kafa dönüşüne geçmeyelim  maykıl abi gibi olmayalım :mj:

Çevrimdışı Tolga

bir mi iki mi cisim yaklasacak ne dersin @ALI RIZA  ve @Deniz
Ben 1 taneye bile razıyım da imkan yok :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat

Şu tavır beni çok rahatsız ediyor. Evet biliyoruz dikkatli davranmamız gerektiğini, farkındayız mali durumlardaki sıkıntıları. Ancak sizin farkında olmadığınız durum her harcanan paranın mutlak şekilde negatif karşılık vermeyeceğidir. Eğer ki bu iki transfer 1 hafta daha geç alındığında 300 500 kazanıyorsak aynı zamanda lig de 300 500 bin kayıpla bize  geri dönebilir. Olmayan sağbekimiz yüzünden geçen sene şampiyonlar ligini verdik elimizle değil mi? Peki bir sağbekimiz olsaydı şu an ne durumda olurduk bir fikriniz var mı? Bu bir görüştür. Siz de karşılığında bunun yanlış bir önerme olabilieceğini düşünebilirsiniz ama bir argüman sunun. Bilindik şeyleri ısıtıp ısıtıp söylemek tartışmadan ziyade gelişebilecek duruma set çekmektir. 300 500 bin euroyu saçın demiyoruz nihayetinde. Bize 3 gün önce katıllıp lige 2 haftalık kazanç sağlayacaksa bunun muhasebesini iyi yapın demek. Burdaki hassas duruma ait bir önerme aslında. Yani kaş yapayım derken göz çıkarmayının Beşiktaş'a uyarlanmış hali. 
uefa tarafından inceleme altında olduğumuzu ve belli miktarın üzerine çıkamadığımızı biliyorsunuz ama aynı şeyi söylemeye devam ediyorsunuz.bir ay sonra uefa mali kriterlere uymadığınız için seneye avrupada yoksunuz derse şampiyon olmanızın bir anlamı olacakmı? herkes hem fikir iyi bir sağbek ile kaliteli bir ortasaha bizi şampiyonlukta bir adım öne çıkarır ama şampiyon olupta gidemediğiniz taktirde kimse başkana helal olsun demez.

Çevrimdışı Anıl

sözlesmesini uzatirlarsa belki..  :alala: :alala: :alala:
Umarım uzatmazlar dersem haksızlık etmiş olmam dimi :D

Çevrimdışı ZEKI

2 mi :alala: görüşme odasına alalım @ZEKI hocam  :bandit:
sen yazdiklarimi niye okumazsin  @ALI RIZA 

Çevrimdışı Anıl

:by2: :by2: :by2: :bawling: :bawling: :bawling: :iblush: :iblush: :iblush: :iblush: :s20: :s20: :s20: @anilt  idmanlara başlıyorsun koçum ,dolu hoca ile günde 3 antrenman yap ligin ikinci yarısına yetiş ismail oynamasın yeterki
Sağ bek gelecek @Mehmet abi rahat ol :tabe: Ama bir terslik olursa da hazır kıta bekliyorum :bandit:

Çevrimdışı Anıl

@ZEKI abi geliyor musun Çarşamba günü :)

Çevrimdışı ALI RIZA

orada işleer biraz karışık  :evillol: ben okumayı sevmiyorum  :bandit:
işler iyi giden e odaklandım :) 1 tane dedim @ZEKI hocam
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 01:13:33 ALI RIZA ]

Çevrimdışı ZEKI

Umarım uzatmazlar dersem haksızlık etmiş olmam dimi :D
Bende artik uzatilmasindan yana degilim @anilt

Çevrimdışı ZEKI

orada işleer biraz karışık  :evillol: ben okumayı sevmiyorum  :bandit:
işler iyi giden e odaklandım :) 1 tane dedim @ZEKI hocam
elde var 1 diyelim ama o kucuk puruzler kaprisler bir bitse... elde olacak iki..

Çevrimdışı Deniz

Pazartesinden sonra almasınlar abi yeter artık gelecek herif ne takıma adapte olmuş olacak ne de doğru düzgün kamp yapmış olacak bir de 1 ay onu bekle.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Bende artik uzatilmasindan yana degilim @anilt
Kendi açımdan baktığımda uzatılmamalı. Ancak Başkan yanlış düşünüyor herşeye duygusal yaklaşıyor o yüzden uzatabilirler :steamed:

Çevrimdışı Tolga

Pazartesinden sonra almasınlar abi yeter artık gelecek herif ne takıma adapte olmuş olacak ne de doğru düzgün kamp yapmış olacak bir de 1 ay onu bekle.
Aynen öyle.

Çevrimdışı ALI RIZA

elde var 1 diyelim ama o kucuk puruzler kaprisler bir bitse... elde olacak iki..
Ama bazı yerde kapris eden de haklı ipleri oraya vermek lazım  :evillol: sözleşme uzatmak lazım 5 yıllık  :super:

Çevrimdışı ZEKI

Ama bazı yerde kapris eden de haklı ipleri oraya vermek lazım  :evillol: sözleşme uzatmak lazım 5 yıllık  :super:
ne 5 yili istersen klubun tapusunu verelim.. o kadarda degil, ne basarisini gordun de 5 yillik sozlesmesini uzatıyorsun ?

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 01:27:46
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Fotomaç'ın bi Allah bir dediğine inanırım ben.
+1903 şaka yapmıyorum ve merak ediyorum bu adamların hiç doğru transfer haberi var mı ??Kesinleşen haber değil ama böyle hiç kimsenin beklemediği anda içerden bilgi alıp sallıyoum cincon drogbayı getircek falan dediler mi hiç  :iscrewy: :alala: :alala:

Çevrimdışı Tolga

+1903 şaka yapmıyorum ve merak ediyorum bu adamların hiç doğru transfer haberi var mı ??Kesinleşen haber değil ama böyle hiç kimsenin beklemediği anda içerden bilgi alıp sallıyoum cincon drogbayı getircek falan dediler mi hiç  :iscrewy: :alala: :alala:
Sene de 500 tane isim ortaya atıyorlar.Yıllar sonra o transfer şans eseri gerçekleştiğinde de çıkıp biz demiştik diyorlar :kop:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 01:31:00
ne 5 yili istersen klubun tapusunu verelim.. o kadarda degil, ne basarisini gordun de 5 yillik sozlesmesini uzatıyorsun ?
abi kimden bahsediyosunuz yahu  :D kuzeydeki sarışın çocuk mu bu ???

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 01:31:26
Sene de 500 tane isim ortaya atıyorlar.Yıllar sonra o transfer şans eseri gerçekleştiğinde de çıkıp biz demiştik diyorlar :kop:
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

başarı yakalayalım 2 yıl doldu güle güle demek için istikrar önemli her sene 1 teknik adam yollamayalım

Çevrimdışı Orhan_

uefa tarafından inceleme altında olduğumuzu ve belli miktarın üzerine çıkamadığımızı biliyorsunuz ama aynı şeyi söylemeye devam ediyorsunuz.bir ay sonra uefa mali kriterlere uymadığınız için seneye avrupada yoksunuz derse şampiyon olmanızın bir anlamı olacakmı? herkes hem fikir iyi bir sağbek ile kaliteli bir ortasaha bizi şampiyonlukta bir adım öne çıkarır ama şampiyon olupta gidemediğiniz taktirde kimse başkana helal olsun demez.

300-500 bin ile mali kriterlere takılmayacaksak, bu kadar cimriliğin bize zararı olabilir demekle, takılacaksak takılalım ama harcayın bu parayı demek arasındaki farkı anladığınızda bu verdiğiniz cevabın beni hiçbir şekilde ilgilendirmediğini anlarsınız umarım. Her söyleyene aynı cevabı sanki Beşiktaş'ın mali yapısını yalayıp yutmuş gibi cevap vermeniz de sizin "aynı şeyler söyleyip durmanız"dan ibaret. O gelir gider tablosuna transfere harcanan para gibi kazançlarınız da yazılacak ve uefa nihayetinde gelir gider tablonuza bakacak. Bu basit anlamda para yönetme kabiliyetidir. Allah aşkına şu işin piri gibi konuşmaktan vazgeçin. TEKRARLIYORUM; MALİ DURUMDAN HABERİM VAR.
Benim mesaj da söylemek istediğim basiretsizlik üzerine bir mevzu. 300 500 bin euroyla basiretiniz bağlanmasın demek istiyorum. Bize zararı olacaksa hangi aklı başında insan bunu ister.
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 01:47:06 stillbirth ]

Çevrimdışı Anıl

Bilic'ten bahsediyolar abi :)

Çevrimdışı Efe

başkan transfer yapmak için transfer yapmaz öyle yada böyle olmuyorsada olmaz transfer bu kadar büyütmeyelim artık alternatifsiz sağ bek serdarla 16 maçta 35 puan aldı bu takım pazartesi günü sağ bek olayı çözülür gibi görünüyor başka transfer olacağını düşünmüyorum sağ bek alınmazsa da şampiyonluğun en büyük adayı biziz takıma güvenim tam derbilerde tecrübede edindiler artık saçma hataları yapacaklarını düşünmyorum anadolu maçları bizi şampiyon yapacak inşallah derbilerde de istediğimz sonuçları alacağız 2.yarı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Her transfer döneminde aynı filmi izlemekten ciddi anlamda sıkıldım.3 kuruş ucuza alacaz diye oyuncudan 1 ay verim alamıyorlar.Yahu sosanın transferi zamanında bitseydi belki de arsenali elemiştik.Transfer yapmaktan daha önemli birşey varsa zamanında yapmaktır.

Şu takım 1 buçuk senedir sağ bek sağ bek diye ağlıyor.Koskoca bir yaz 1 tane sağ bek alamadılar sağ beksizlikten en az 5 puanımız gitti..

Güzel bir kadro kurmuşuz 1-2 takviye ile şampiyon olabilecekken neden bu şansı elimizin tersiyle itiyoruz ?

3 senede 7 gol atmış mustafa pektemeğin sözleşmesiyle uğraşacaklarına ön libero ve sağ bekle uğraşsınlar.

Pazartesi sağ bek ve ön liberonun da açıklanması lazım.aksi durumda 10 gün sonra alacakları oyunculardan en az 2 maç daha geç verim alacaz.

Şu takıma yazık etmeyin fazlasını isteyen yok yıldızlar isteyen yok,ihtiyacımızı alın şu takım şampiyon olsun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

b
benden bahsediyorlar galiba sarışın çocuk benim :D
Şampiyon Beşiktaş JK