2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4570282 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ZORBEY

Pazartesi bir cisim yaklaşacak sanırım  :evillol:

Molde Kulübü ile Anlaşma yapılmış diye yazmış Fotomac. Linnes i de BİLİC ikna etmiş imzalar Pazartesi atilacak diye haber yayınlanmış hadi hayırlısı:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Kemal

Molde Kulübü ile Anlaşma yapılmış diye yazmış Fotomac. Linnes i de BİLİC ikna etmiş imzalar Pazartesi atilacak diye haber yayınlanmış hadi hayırlısı:)

Hay Allah keşke onlar yazmasaydı, yattı o zaman

Çevrimdışı Dogan

Ah maxi geleydi ne ii olurduda paranin gözü kör olsun  :steamed: tolga maxi pedro kaboul ismail tolgay veli olcay ozi töre ba bu kadro sampiyon olurdu rahatlikla icabında pedro yerine ersani oynatip sosa yida oynatirdik

Çevrimdışı Türkay

Fotomaç'ın bi Allah bir dediğine inanırım ben.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ZORBEY

Fotomaç'ın bi Allah bir dediğine inanırım ben.

belki dürüst olmaya karar veripte bu kez doğru haber yapmışlardır "ÜMİT" etmekte güzeldir:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı forzatunga

Gönlümden geçen Emil Henry ­Kristoffer Krafth.Sadece hissel olarak bu çocuk iyi topçu olacak bence.Boyu posu fiziğine göre de gayet süratli ve ayağı düzgün.Artık hayırlısı.

Çevrimdışı Tolga

belki dürüst olmaya karar veripte bu kez doğru haber yapmışlardır "ÜMİT" etmekte güzeldir:)
Artık Lig Tv ve NTV Spor'a bile güvenmemeye başladık yani Fotomaç ne ki :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Orhan_

çok bilindik koyunların yünü hikayesi vardır ya işte o artık geçerli değil.gelr gider dengene bakıyorlar belli bir miktardan fazla açık veremiyorsun.yani 300 -500 fazla verelim gelecek sene şampiyon olalım oradan gelecek gelirle fazlasıyla kazanırız mantığı uefa tarafından sicili bizim gibi köü ve lobisi zayıf ülkelerde yaptırım olarak geri dönüyor.zaten bu kulüpler hep böyle diyerek bu durumlara geldiler.belli mali disiplin içinde en iyisini almaya çalışıyorlar.belki eskiden 300-400 bin euro fala verelim deselerdi şimdi bu durumda olmazdık maşallah 3-5 milyon fazla verelim birşey olmaz mantığı bizi 300-400 e muhtaç etti.

Şu tavır beni çok rahatsız ediyor. Evet biliyoruz dikkatli davranmamız gerektiğini, farkındayız mali durumlardaki sıkıntıları. Ancak sizin farkında olmadığınız durum her harcanan paranın mutlak şekilde negatif karşılık vermeyeceğidir. Eğer ki bu iki transfer 1 hafta daha geç alındığında 300 500 kazanıyorsak aynı zamanda lig de 300 500 bin kayıpla bize  geri dönebilir. Olmayan sağbekimiz yüzünden geçen sene şampiyonlar ligini verdik elimizle değil mi? Peki bir sağbekimiz olsaydı şu an ne durumda olurduk bir fikriniz var mı? Bu bir görüştür. Siz de karşılığında bunun yanlış bir önerme olabilieceğini düşünebilirsiniz ama bir argüman sunun. Bilindik şeyleri ısıtıp ısıtıp söylemek tartışmadan ziyade gelişebilecek duruma set çekmektir. 300 500 bin euroyu saçın demiyoruz nihayetinde. Bize 3 gün önce katıllıp lige 2 haftalık kazanç sağlayacaksa bunun muhasebesini iyi yapın demek. Burdaki hassas duruma ait bir önerme aslında. Yani kaş yapayım derken göz çıkarmayının Beşiktaş'a uyarlanmış hali. 

Çevrimdışı Deniz

Artık Lig Tv ve NTV Spor'a bile güvenmemeye başladık yani Fotomaç ne ki :icool:
aynen
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Şu tavır beni çok rahatsız ediyor. Evet biliyoruz dikkatli davranmamız gerektiğini, farkındayız mali durumlardaki sıkıntıları. Ancak sizin farkında olmadığınız durum her harcanan paranın mutlak şekilde negatif karşılık vermeyeceğidir. Eğer ki bu iki transfer 1 hafta daha geç alındığında 300 500 kazanıyorsak aynı zamanda lig de 300 500 bin kayıpla bize  geri dönebilir. Olmayan sağbekimiz yüzünden geçen sene şampiyonlar ligini verdik elimizle değil mi? Peki bir sağbekimiz olsaydı şu an ne durumda olurduk bir fikriniz var mı? Bu bir görüştür. Siz de karşılığında bunun yanlış bir önerme olabilieceğini düşünebilirsiniz ama bir argüman sunun. Bilindik şeyleri ısıtıp ısıtıp söylemek tartışmadan ziyade gelişebilecek duruma set çekmektir. 300 500 bin euroyu saçın demiyoruz nihayetinde. Bize 3 gün önce katıllıp lige 2 haftalık kazanç sağlayacaksa bunun muhasebesini iyi yapın demek. Burdaki hassas duruma ait bir önerme aslında. Yani kaş yapayım derken göz çıkarmayının Beşiktaş'a uyarlanmış hali. 
Aynen öyle iki transfer yapsak 2-3 maç daha fazla kazanıp bu parayı çıkartabilecekken herkes hep olumsuz bakıp ya kazanamazsak diyor.Sağ bek alınmadığı için sezon sonu hüsran yaşarsak bunun hesabını artık herkes verir.

Çevrimdışı Deniz

badem bile sallayamıyor artık  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

badem bile sallayamıyor artık  :kop:
Sallayacak birşey kalmadı ki artık :D

Çevrimdışı ALI RIZA

sallasın badem bakalım ne çıkaracak acaba  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Birşey çıkmaz ki masabaşı sallama habercileri 10 gün salladı baktı birşey olmuyor onlar da sustu :D

Çevrimdışı onurt

Birşey çıkmaz ki masabaşı sallama habercileri 10 gün salladı baktı birşey olmuyor onlar da sustu :D
bi sallamacı vardı artık kesinleşti anlaşma zarar görmez akşam 10da açıklıyorum diyeli 10 gün oldu. :)
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Twitter duyumcuları bile duyumlarını söylemiyorlar artık onlar bile umudunu kesmişler :kop: :kop:

Çevrimdışı Türkay

Twitter yasaktı biliyorum ama önemli bence

Beşiktaş'ın Kalbi @akaretlerhaber  ·  2 sa. 2 saat önce
BİLGİ | 2014 yıllında kulüplerin elde ettiği hasılat; BJK: 142 milyon tl, GS: 275 milyon tl, FB: 309 milyon tl.

daha başka bilgiler de veriyor yarın kesin bi gazeteye çıkar geçen basket arenası dedi milliyet gazetesin de çıktı haberi

Çevrimdışı Tolga

Twitter yasaktı biliyorum ama önemli bence

Beşiktaş'ın Kalbi @akaretlerhaber  ·  2 sa. 2 saat önce
BİLGİ | 2014 yıllında kulüplerin elde ettiği hasılat; BJK: 142 milyon tl, GS: 275 milyon tl, FB: 309 milyon tl.

daha başka bilgiler de veriyor yarın kesin bi gazeteye çıkar geçen basket arenası dedi milliyet gazetesin de çıktı haberi
Ya o Milliyet'teki haber yapanlardan bilgi alıyorsa :icool:

Çevrimdışı Türkay

Ya o Milliyet'teki haber yapanlardan bilgi alıyorsa :icool:

Kesin ip var abi  :lol:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ALI RIZA

BJK bence boşuna bulaşıyorlar  :evillol: hala anlamadılar mı 100 isim geçer ama gelecek olan 100 kişiden birtanesi değildir  :kop:

Çevrimdışı ZEKI

Pazartesi bir cisim yaklaşacak sanırım  :evillol:
bir mi iki mi cisim yaklasacak ne dersin @ALI RIZA  ve @Deniz

Çevrimdışı Deniz

Önce sağdan bir yaklaşsın abi sonra ortadan da gelsin  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

2 mi :alala: görüşme odasına alalım @ZEKI hocam  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 01:00:34
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Daha öncede yazdım eğer sağbek alınacaksa ki bence mutlaka alınmalı, Tolgayda alınmalı (veli-tolgay) yoksa 2. yarı İsmail Köybaşıya mahkum kalacaz.
:by2: :by2: :by2: :bawling: :bawling: :bawling: :iblush: :iblush: :iblush: :iblush: :s20: :s20: :s20: @anilt  idmanlara başlıyorsun koçum ,dolu hoca ile günde 3 antrenman yap ligin ikinci yarısına yetiş ismail oynamasın yeterki