2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4582195 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Biraz muhasebede ben yapayım, Önder Özen Bey yapıyoya ;

Toraman : 630.000 euro
Gökhan Süzen : 550.000 euro
Uğur Boral : 700.000 euro
Sezer Öztürk : 900.000 euro
Holosko : 1.100.000 euro
Eneramo : 1.200.000 euro
Escude  : 900.000 euro

-----------------------

5.980.000 euro = 18 trilyon , Kesin para Maaşlar 2014-2015 sezonunda alacakları para 18.000.000 TL

sonra Motta'dan kar etmişler, bayaa etmişsiniz. 2013-2014 sezonunu hesaplayınca bu para iş yapmayan tabiri caizse safra denilen topçularla 40.000.0000 TL, yani 40 trilyona denk geliyo, kiralıklar dahil.

bide Dany denen truva atının bizi SL'ye direk gitme parasından etmesini hesaplamıyorum. bunlar somut veriler.

Baya iyi işler çıkarmışlar yönetimdekiler, tablo yukarda.

Mottayı transfer edince basın açıklaması yapıyo sevgili direktörümüz, Beşiktaş olarak ilk yapacağımız transfer Yalçın bunu açıklıyo, Balıkesirspor bizden iyi gerçekten bu hale getirdiler. İşte Gökhan Töre'yi becerip alırsak - 10 numara transfer ve forvet alırsak geçen yılki durumumuza gelecez arkadaşlar. Kısaca hedef geçen yılki duruma gelebilmek, durum bu.

--Feda dense stad için transfer yapılmasa, önceden alınmış safralardan kurtulunsa pazarlayarak yada fesihle anlarım saygı duyar otururum, ama yukarda ilk yazdığım tablo somut Beşiktaş'ın gider tablosu , demek yanlış şeyleryapılmış ve yapılıyoki gemi su almaya devam ediyo.

Çevrimiçi murat

-----------------------

5.980.000 euro = 18 trilyon , Kesin para Maaşlar 2014-2015 sezonunda alacakları para 18.000.000 TL

sonra Motta'dan kar etmişler, bayaa etmişsiniz. 2013-2014 sezonunu hesaplayınca bu para iş yapmayan tabiri caizse safra denilen topçularla 40.000.0000 TL, yani 40 trilyona denk geliyo, kiralıklar dahil.

bide Dany denen truva atının bizi SL'ye direk gitme parasından etmesini hesaplamıyorum. bunlar somut veriler.

Baya iyi işler çıkarmışlar yönetimdekiler, tablo yukarda.

Mottayı transfer edince basın açıklaması yapıyo sevgili direktörümüz, Beşiktaş olarak ilk yapacağımız transfer Yalçın bunu açıklıyo, Balıkesirspor bizden iyi gerçekten bu hale getirdiler. İşte Gökhan Töre'yi becerip alırsak - 10 numara transfer ve forvet alırsak geçen yılki durumumuza gelecez arkadaşlar. Kısaca hedef geçen yılki duruma gelebilmek, durum bu.

--Feda dense stad için transfer yapılmasa, önceden alınmış safralardan kurtulunsa pazarlayarak yada fesihle anlarım saygı duyar otururum, ama yukarda ilk yazdığım tablo somut Beşiktaş'ın gider tablosu , demek yanlış şeyleryapılmış ve yapılıyoki gemi su almaya devam ediyo.

peki beklentini yaz kimleri alalım.takımı komple değişecek halimiz yok.alacağımız eksik olan sağ bek santrafor ve forvet arkası ortasaha değilmi.başka eksiğimiz varmı?onun haricinde ortasahada bir joker oyuncu ile yine yabancı bir yedek santrafor olabilir.takımı komple değişecek halimiz yok ya?elimizdeki parayla en iyisini almaya çalışılıyor.kalecimi solbek ve stoperimiz ön liberolar kanat oyuncuları tamam.her sene komple takım değiştirilmezki.ksik olanları tamamlarsın ve yedeklersin.

Çevrimdışı Kemal

peki beklentini yaz kimleri alalım.takımı komple değişecek halimiz yok.alacağımız eksik olan sağ bek santrafor ve forvet arkası ortasaha değilmi.başka eksiğimiz varmı?onun haricinde ortasahada bir joker oyuncu ile yine yabancı bir yedek santrafor olabilir.takımı komple değişecek halimiz yok ya?elimizdeki parayla en iyisini almaya çalışılıyor.kalecimi solbek ve stoperimiz ön liberolar kanat oyuncuları tamam.her sene komple takım değiştirilmezki.ksik olanları tamamlarsın ve yedeklersin.

Tabii ki eksikleri tamamlayacaz, ama neden eksik bunu da irdelemek lazım;

-örnek stoper devre arası eksikti naaptılar Kiralık Dannyi aldılar, taraftar bas bas bagırdı yapmayın diye,bildiğini okudular ve sonuç ? kocaman bir özür , kaçan 2.likteki önemli stoper payı + icra davası Danynin alacağına karşılık. Şimdi kronik devam eden stoper ihtiyacı devam , bu arada maaşını kesin parasını alacak stoperlerimiz güzel güzel takılıyolar.

-forvet alacaz değil mi irdeleyelim. Beşiktaş geçen sene gol yollarında sıkıntı yaşadı, bitirici striker denen kavram bizde yok maalesef, dk 65 e kadar almeida sahada yürüdü, sonra kurtarıcı giren 1. devre eneramo devre arası m.pektemek. demek sıkıntı bugünün sıkıntısı değil. bu arada dipnot M.pektemek satılmaz yada takasta kullanılmazsa seneye beleşe Fb 'de . şu adı geçen yunan forvetler dahil alırlarsa çoğunda %90 Almeida vakası yaşayacaz buda aşikar.

-Sağ açık alacaz , Gökhan Töreyi alıyosun kiralık, kendi vitrinine koyuyosun güzelce parlatıyosun, bakıyosun satın alma opsiyonun 7.5m euro, sonra parlattığın adamı almaya uğraşıyosun 5m liraya, böyle bir mantıksızlık var mı?

-Sol açık sorunumuz yokmuş gibi gösteriliyo,maçları takip edenler Olcayla nasıl kocaman bir sorunumuz olduğunun farkındadır.

-Sağ bek , orda ki sorun da hep dillerde ama Özen 2. etapta orası için transfer düşünüyoruz dedi.
-Sol bek Mottayla kapandı.
sıkıntılı alanları tablolarsak ve yıldız koyarsak: ( Motta Transferınden once)

-------------Tolga--------
*-------*-------Pedro-----*
-------Veli-----Atiba--------
*-------Oğuzhan------Olcay
--------------*--------------

Yıldız sayısı şuanda 5 bu teknık ekıbınde belırttıgı ve transfer ıstedıgı , bana gore Olcay ve Önlibaroyla 7 , şimdi 11 kişilik kadroda 7 pozisyon çökme noktasındaysa kusura bakmayında bu eksikler giderilecek her sene gidenlerin yerine kişiler falan alınacak durumu değildir, Tanrım beni baştan yarattır.

&Yedeklerle falan bir 11 kurarsınızda oda kendimizi kandırmak olur 3 kulvarda değil 1 kulvarda yarışamazsınız.

Çevrimiçi murat

4-2-3-1 veya 4-3-3 oynayacaksan eğer olcaydan iyi o mevkide o verimde türkiyede kim var.dünyadan almak istersen kimi düşünürsün ,kaç para.bunları söyle ondan sonra konuşalım.

Çevrimdışı Kemal

4-2-3-1 veya 4-3-3 oynayacaksan eğer olcaydan iyi o mevkide o verimde türkiyede kim var.dünyadan almak istersen kimi düşünürsün ,kaç para.bunları söyle ondan sonra konuşalım.

İlk aklıma gelen Marko Marin , bütçesel hesapta bize uygun. Hem Alman ekolü bizim takımda tutuyo, hemde 25 li yaşlarda. En kötü ihtimallede seneye beleş gidebilecek Pektemeği Stoch takasına zorlarım Fb ile , Olcaydanda vazgeçmem tabii ki o pozisyonda alternatiflerim olur.
Forvettede Khouma Babacar'a yönelirim, Serie B 'de 36 maç 20 gol 8 asistle oynadı, 21 yaşında Senegalli. fiyatını katlayarak satacağına inandığım futbolcu.

Lanziniyi'de orta göbeğe alırım.

Çevrimiçi murat

İlk aklıma gelen Marko Marin , bütçesel hesapta bize uygun. Hem Alman ekolü bizim takımda tutuyo, hemde 25 li yaşlarda. En kötü ihtimallede seneye beleş gidebilecek Pektemeği Stoch takasına zorlarım Fb ile , Olcaydanda vazgeçmem tabii ki o pozisyonda alternatiflerim olur.
Forvettede Khouma Babacar'a yönelirim, Serie B 'de 36 maç 20 gol 8 asistle oynadı, 21 yaşında Senegalli. fiyatını katlayarak satacağına inandığım futbolcu.
İtalya 2. Liginden alacağına imar niasse yi al.bence bu saydığımız isimler iyi bir forvetin yedeği olur.stach bizim kulübün geleneklerine uymaz sene ortasında kovulur.
Lanziniyi'de orta göbeğe alırım.

Çevrimdışı ikay yusuf

Motta'yi aldik..smdi Tore icin ugrasiyoruz..yanii kisaca gecen sene 3. kalan takimi olusturamadik hala...nerde sampiyonluk yarisi icin ekstra transferler.../?/
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimiçi murat

Motta'yi aldik..smdi Tore icin ugrasiyoruz..yanii kisaca gecen sene 3. kalan takimi olusturamadik hala...nerde sampiyonluk yarisi icin ekstra transferler.../?/

Galatasaray da 2. Yapan teknik direktörünü kaybetti.yerine sadece teknik direktör alırsa 2. Lık garanti olacak bu mantıkla.bizim takım genç bir takım her geçen süre lehimize işliyor.gidenlerin yerine daha iyileri gelir takım ve td ile yöneticiler yaptığı hatalardan arınırsa seyirci ceza aldırmaktan vaz geçerse niye şampiyon olmayalım.

Çevrimdışı Kemal

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi murat

Kısaca şöyle yazdım imarniasse yi de alabiliriz.senin dediğin oyuncu ve niasse iyi bir ssantrafor un yedeği olabilir şu anda.birkaç sezon sonra asıl forvet olabilirler.bunlarında alınabileceği miktarlar 4/5 milyon euro civarlarında olup bu sene bu paralar büyük para bizim için seneye ve sonraki seneler neden olmasın.

Çevrimdışı ikay yusuf

Galatasaray da 2. Yapan teknik direktörünü kaybetti.yerine sadece teknik direktör alırsa 2. Lık garanti olacak bu mantıkla.bizim takım genç bir takım her geçen süre lehimize işliyor.gidenlerin yerine daha iyileri gelir takım ve td ile yöneticiler yaptığı hatalardan arınırsa seyirci ceza aldırmaktan vaz geçerse niye şampiyon olmayalım.

tamam iste...gidenlerin yerine daha iyiler gelirse diyosun..farkli seyler soylemiyoruz..ama nerdeler???

Çevrimdışı Kemal

Tam muhalefet gibi olacak ama  :)  Galatasarayı 2. Mancini yapmadı biz yaptık, adamlar 2. devre deplasmandan puan alamadılar böyle bir durumda 2. olamadık.

Birde işte Khouma Babacarı 2-3 sene sonra alamazsınız , Fb Emenikeyi almasaydı şuanda 20 m euroya Avrupadan getiremezdi.  inşallah Marini alırız dediğin gibi , bizde çok iş yapar.

Çevrimdışı Mert

Sanki fırtına öncesi sessizlik var. Medya ve Muhabirler yöneticiler herkes sessiz...  :busted_cop:

Çevrimdışı ikay yusuf

Sanki fırtına öncesi sessizlik var. Medya ve Muhabirler yöneticiler herkes sessiz...  :busted_cop:

yok yaw ne sessizligi gormuyosun surekli iftarlardayiz;))))

Çevrimiçi murat

Tam muhalefet gibi olacak ama  :)  Galatasarayı 2. Mancini yapmadı biz yaptık, adamlar 2. devre deplasmandan puan alamadılar böyle bir durumda 2. olamadık.

Birde işte Khouma Babacarı 2-3 sene sonra alamazsınız , Fb Emenikeyi almasaydı şuanda 20 m euroya Avrupadan getiremezdi.  inşallah Marini alırız dediğin gibi , bizde çok iş yapar.

demekki seneye gidenlerin yerini doldursak 2. oluruz.emenikeyi 11 milyona aldılar çok ucuz bir oyuncu değil.dünyada oyuncu çok yeterki araştır.

Çevrimdışı Semih

babacar'ı bu sene alabilir miyiz peki? fiorentina yıllar önce aldı adamı ve sürekli kiralıyorlar, bakma sen transfermarktta değerinin 3m olduğuna öyle kolay kolay satmazlar 21 yaşındaki gelecek vadeden adamlarını. bak mesela transfermarkta göre salih uçan'ın piyasa değeri 3.5m ama roma yıllık 2m vererek 2 sene kiralacayak 2 sene sonra da 11m satın alma opsiyonları olucak. tabi bunlar söylenti. marin kanat için alternatif olur eyvallah, ama kulüpte para yokken istediğimiz tarzda bir santroforu bonservis ödeyerek satın almamız çok zor. muhtemelen ya bonservisi elinde olan birini alırız ya da kostas'ı kiralarız satın alma opsiyonu ile. satın alma opsiyonunu da sadece biz belirlemiyoruz o da aklında olsun :) 10m satın alma opsiyonu koyarlarsa biz seneye o parayı veremeyiz niye bu kadar yüksek opsiyon koydurmuşlar deme sonra :)
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Tolga

kimse kusura bakmasın ama şuanki takım ve söylenen isimlere bakılırsa oluşturulacak kadronun bırakın şampiyonluğu 2. bile olamayacağı çok açık boşuna ümitlenipte kendinizi kandırmayın fb ve gsyın kadroları 3 aşağı 5 yukarı belli biz daha elimizdeki kadroyu koruyamadığımız gibi bir de görünüşe göre daha az kalitelisinin peşinden koşuyoruz önder özen fernandes kadar iyi bir 10 numara gelecek diyor yani bu dediği lanzini mi oluyor yani tamam lanzini kötü oyuncu olmayabilir fakat takımı sırtlayacak kadar tecrübeli mi tabiki de hayır.maalesef acı ama gerçek bu sezondan birçok bjklının beklentisi yok benim diğer sezonlarda da yok hep geleceğin takımı oluşturulacak deniyor kaç sezon geçti aradan ama hala her sezon bir sürü mevkiye oyuncu almaya kalkıyoruz bu mu yani geleceğin takımını oluşturmak birileri sadece bizi masallarla uyutuyor biraz gözlerinizi açın
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

kimse kusura bakmasın ama şuanki takım ve söylenen isimlere bakılırsa oluşturulacak kadronun bırakın şampiyonluğu 2. bile olamayacağı çok açık boşuna ümitlenipte kendinizi kandırmayın fb ve gsyın kadroları 3 aşağı 5 yukarı belli biz daha elimizdeki kadroyu koruyamadığımız gibi bir de görünüşe göre daha az kalitelisinin peşinden koşuyoruz önder özen fernandes kadar iyi bir 10 numara gelecek diyor yani bu dediği lanzini mi oluyor yani tamam lanzini kötü oyuncu olmayabilir fakat takımı sırtlayacak kadar tecrübeli mi tabiki de hayır.maalesef acı ama gerçek bu sezondan birçok bjklının beklentisi yok benim diğer sezonlarda da yok hep geleceğin takımı oluşturulacak deniyor kaç sezon geçti aradan ama hala her sezon bir sürü mevkiye oyuncu almaya kalkıyoruz bu mu yani geleceğin takımını oluşturmak birileri sadece bizi masallarla uyutuyor biraz gözlerinizi açın
gözlerimiz açık cebimiz delik.çağır yıldırım demiröreni 3-5 yıldız alsın

Çevrimdışı eski inönü

Bu arada seneye mukavelesi dolan futbolcularımız var. Onları da ya satsınlar ya da sözleşme uzatsınlar. Hiç etmesinler adamları artık yeter. Hep beleşe gonderiyoruz. Trabzonspor Adrian ve Henrique'den bile para kazanıyor. Cenk Gönen(2 mil.), Tomas Sivok(7 mil.), Ersan Gülüm(3,2 mil.), İbrahim Toraman(2 mil.), Atiba(3 mil.), Veli Kavlak(5 mil.), Filip Holosko(4,2mil.), Mustafa Pektemek(4,8 mil.), Eneramo(2,8 mil.) sözleşmesi seneye dolacak olan futbolcularımız. Parantezde yazanlar Euro cinsinden piyasa değerleri.

Çevrimdışı siyah-1903

Bu arada seneye mukavelesi dolan futbolcularımız var. Onları da ya satsınlar ya da sözleşme uzatsınlar. Hiç etmesinler adamları artık yeter. Hep beleşe gonderiyoruz. Trabzonspor Adrian ve Henrique'den bile para kazanıyor. Cenk Gönen(2 mil.), Tomas Sivok(7 mil.), Ersan Gülüm(3,2 mil.), İbrahim Toraman(2 mil.), Atiba(3 mil.), Veli Kavlak(5 mil.), Filip Holosko(4,2mil.), Mustafa Pektemek(4,8 mil.), Eneramo(2,8 mil.) sözleşmesi seneye dolacak olan futbolcularımız. Parantezde yazanlar Euro cinsinden piyasa değerleri.

katılıyorum.. avrupada bu iş artık şöyle yapılıyor.. sözleşmesi seneye sona erecek adamı kulüp çağırıyor, arkadaş bizle devam etmek istiyor musun diyor, topçu evet derse al sözleşmeyi imzala aynı koşullarda (veya iyi perf göstermişse biraz iyileştirerek) yada seni bu yaz satıcam diyor.. futbolcu da bu reste karşılık imzasını atıyor.. elbette her topçuda bu işlemez ama yukarıda saydıkların için bunu pekala yapabiliriz.. arkadaş sivok'u 5mio EUR'ya satardım ben yönetici olsam.. herifin piyasası var, italyada oynamış, 5 yıldır beşiktaşta banko oynuyor.. ama görün seneye beleşe gönderecek çok vizyonlu yönetimimiz.. aynısı pektemek için de geçerli.. şimdiden imzalat yada parasıyla sat arkadaş... almeida, fernandes hiç mi ders olmadı... başkanın bu kadar futbolu bilmiyor olması beni inanın çıldırtıyor.. tamam seviyorum adamı ama şu transfer olaylarına elleşme gözünü seveyim..
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Sarp

siyah-1903 Söylediklerinin tamamına katılıyorum hocam

Çevrimdışı Özgür K.

Cenk, Sivok, Ersan, Veli, Pektemek ederi olan futbolcular takımda düşünülmezlerse bile sözleşmeleri uzatılıp klube para kazandırmadan giderlerse büyük hata olur..
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı POSEİDON

-----------------------

5.98 M£ = 8.2 M$  2014-2015 sezonu 1. transfer dönemi bütçemizin 5/3 gibi bir rakama tekabül ediyor. Rotasyonda dahi kullanılmayan bu çöplerden kurtulmamız lazım. Fayda sağlayarak 2 M$ alan adam, çekirdek çıtlayarak 500 bin alana tercih edilmek zorundadır. Safraları atmazsan yukarı çıkamazsın.

En başta açıkça belirteyim, bu sene için şampiyonluk hayali kuranlardan değilim,
2 sene önce yeniden yapılanma fırsatını kaçırdığımızı düşünüyorum. Bu süreç çok sıkıntılı olmakla beraber çok büyük bir şanstı. Maalesef sportif başarı uğruna bu şansı harcadık.
Yeniden yapılanma + Mali denge sağlama + sportif başarı + stad inşaatı biz bu süreçlerin tamamını beraber yürütmek istedik. Stat inşaatının haricinde hiçbirinde de istediğimiz noktaya gelemedik. Oysaki bu dönemde camianın hiçbir sportif başarı hedefi, beklentisi yoktu. Maalesef idari olarak bu süreci yönetemedik. Taraftarından medyasına, direktöründen yönetimine kadar çok hata yaptık. Başıma bir şey gelmeyecekse bu hatalardan en fazla sorumlu olan ise yönetim kurulu başkanıdır.

Konu biraz dağıldı galiba... Neyse transfer hususunda ben yönetimin yerinde olsam hedefim; önümüzdeki senenin iskeletine 2 (yazıyla iki) kaliteli transfer yapmak, 2 potansiyeli yüksek genç ve ucuz transfer yapmak, 1 özkaynak oyuncusunu 18 kişilik kadroya girebilecek seviyeye getirmek, eldeki tüm safralardan kurtulmak ve önümüzdeki dönem kontratı dolan ve kullanmayı hedeflediğin oyuncularla sözleşme yenilemek olarak yapardım. En önemlisi ise hayal satmayı bırakıp, realist olurdum.

Not: peşinen söyleyimde; evet ben ve benim gibilerine
(Hakaret Yasak)₂ gibi başkan lazım, evet adalı olsaydı qüerejmayı alırdı, evet şımart bizi başkan, çıldırt bizi başkan, ve evet kombinemi klüb vermişti. Unuttuğum bir şey var mı?
Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Özgür K.

Almeida gs ile anlaşmış galiba.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.